כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,555 דיונים בפורום זה
-
מקרה כמעט אמיתי שקרה ל(כמעט)חבר שלי היה יום שני ,יום כזה ,אתם יודעים ,היום הכי קיצוני בשבוע ,אף אחד לא אוהב את יום שני. התחברתי בלילה לצ`ט ,אתם יודעים ,אני לא באמת מחפש כלום(כן בטח) ,סתם כי משעמם. קראתי לעצמי "שרירי וחזק 25" ,טוב נו....כולם משקרים בצ`ט ,קחו למשל את "טייס חתיך" ו"מהממת באדום" בתכלס הוא איזה גמד שעיר והיא דבה במחזור ,אבל הכל בסדר עד הקטע שהם רוצים להפגש ואז "חתיך מהמם" יגיד : "שומעת ,אני לא כל כך גבוה כמו שאמרתי" והיא : "כשכתבתי מהממת התכוונתי לעייניים ,בקשר לאדום.. עדיף שלא תדע...." כל הפריקים החרמנים והמשוגעים נמצאים שם אבל אף אחד לא יודה בזה והנשים יגידו : "נמאס מכל הסוטים פה" כן ,נו ,בגלל זה את כאן 4 שעות רצוף והכינוי שלך הוא : "חוטיני מ…
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
רציתי לישאול עם אפשר לשים בוא icq..? עם אפשר אך עושים את זה..?
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
-
-
מחפש אתרים של המלצת שירים חדשים בכל הסוגים כולל פאנק-רוק תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2k צפיות
-
-
אז משעמם לי והחלטתי לעשות מרתון של סרטי מנגה, על מה שווה לי ללכת? עריכה: (ותודה ל-DIMAX ) בלי סרטי פורנו בבקשה...
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בקיצור הייתי בסופר עשיתי קניות ואחרי זה בקופה בא ניגש אליי אדם נחמד ושואל אותי : " תגיד, כמה עולה המזלג הזה שיש בדוכן שם ? " ואז נכנסתי להלם בחיי, כאילו הבן אדם היה מוכן לשלם על המזלג הקטן הזה, זה היה דבר מפתיע כעיקרון אני לא יכול להגיד פה מה הייתה העדה שלו אבל הוא גם לא נראה ממש אדם עשיר. אבל בחיים שלי לא ראיתי אדם כזה ועוד ישראלי ששואל את זה, כמובן שעניתי לו שזה בחינם וזה טעימות של הסופר, הוא לא ממש שינה את הפנים שלו והגיב ב" טוב, תודה. " כי בנינו כמעט כל אחד מאיתנו מנסה להשיג את הדברים שהיו כמה שיותר זולים ואף פעם לא חשבתם שמזלג של טעימות בסופר יעלה לכם כסף וגם אם כן לא נראה לי שהייתם משלמים עליו. קטע קצת מוזר שהיה לי והייתי חייב לספר. אז האם קיים ישראלי חדש ? ושונה ?
-
- 11 תגובות
- 789 צפיות
-
-
אם אני סם צלחת ע ם שניצלל חם על העגן כמה זמן ייקח עד שהזרע שלי ייפגע כטוצא ה מהחום?
-
- 4 תגובות
- 512 צפיות
-
-
אני מתכוון להתחיל שירות לאומי בקרוב. מישהו יכול להמליץ לי על תחום או יותר טוב תפקיד מעניין,מאתגר ? אני פחות מעוניין בתחום החינוך אבל מוכן לשמוע כל הצעה.
-
- 5 תגובות
- 777 צפיות
-
-
משכורתו של יוסף היתה גדולה ב 1050 שקלים ממשכורתו של דוד. לאחר שמשכורתו של דוד הועלתה ב 15% קיבלו יוסף ודוד משכורת זהה. חשב את משכורתו של יוסף. אני שובר את הראש מצאתי את הפיתרון הוא 8050 אבל הדרך אני לא יודע כאילו עשיתי 100 לחלק ל15 ואז כפלתי... יש לכם דרך לזה? הבגרות עוד שעתיים!! בבקשה תעזרו לי!
-
- 13 תגובות
- 878 צפיות
-
-
מה האתר הכי טוב? אני צריך לשלוח כל יום כ 9 SMS לקבוצה (אותו SMS) מה נראה?
-
- 2 תגובות
- 523 צפיות
-
-
-
http://www.yoram.co.il/bagrut_example/1115727536.pdf שאלה 5 איך אני עושה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 517 צפיות
-
-
..יש שטח ועליו יש קו ישר לקו הישר יש משוואה,וגם לפרבולה. השטח פרוס בציר ה-X מ-0 ועד 4, ויש בינייהם מספר 2 השאלה היא איך מוצאים כאן את השטח,האם משלבים את שתי המשוואות (המשוואה של הישר פחות המשוואה של הפרבולה) או שמחלקים לשני שטחים מ-0 עד 2 ומ-2 עד 4 רק במשוואה של הפרבולה? תודה
-
- 2 תגובות
- 466 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לתרגיל שני ב' סדרה זה יוצר n=26? ושאלה בהסתברות (5) א': 24/5040 או 0.00476 ב': גבוה ג': (4/20)^4 או בערך 0.0256 זה נכון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 450 צפיות
-
-
-
בגרסא האנגלית זה I like to move it... אני מחפש את השיר בגרסא העיברית "להזיז את הטוסיק"... מי שיכול להשיג אותו או שיש לו אותו מוזמן להתחבר אליי לאיסקיו 276952220 אא למסנג'ר msidis@msn.com... אפשר לשלוח לי את זה גם באימייל msidis@walla.co.il... תודה אנשים, ניאו
-
- 0 תגובות
- 514 צפיות
-
-
בכמה צריך להיות הציון בבגרות גבוה יותר מהמגן כדי שישקלו לבטל אותו?
-
- 13 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
קיבלתי טלפון היום מלשכת גיוס ,וביקשו ממני להעביר תעודה אחרונה, מכתב אישי ומכתב מגורם חינוכי ממליץ כלשהו. איזה משקל ניתן לתעודה ששולחים? יש לי ציונים של 75-78 בשלושה מקצועות ,ובכל השאר 90-100(ציון התנהגות ראוי לשבח ו-27 שעות חיסורים, אם הם רלוונטים). האם זה יכול לפגוע במועמדות?
-
- 2 תגובות
- 503 צפיות
-
-
-
אני צריך לתת לאח (הקטן) שלי חיבור לבצפר (שהוא כבר שבוע מבקש ממני) ואין לי כוח לכתוב... אז יש למישהו איזה חיבור כלשהו לא משנה על איזה נושא של משהו כמו 3 עמודים או יותר ?? תודה , אם לא תעזרו לי הוא יהרוג אותי
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
http://www.one.co.il/cat/articles/article.aspx?id=77030&bz=26 מה אתם אומרים עכשיו נראה לכם תשלמו?
-
- 13 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אני מחפש הוראות הפעלה לכל סוגי מוצרי החשמל מקווה שתוכלו לעזור תודה רבה זאביק.
-
- 2 תגובות
- 504 צפיות
-
-
היום נדבר על תופעה מוזרה במיוחד, חיוכים. ובכן, לא סתם חיוכים פוזלים, מאותם חיוכים שאתם מחטטים באף שולקים דבורה ומוצאים בעניין משעשע, אני מדבר על חיוכים אינטרנטים וירטואלים. סמיילים,אמוטיקונים, זברות אם תרצו. רובנו משתמשים בתוכנת המסרים הפופולרית ICQ, המכונה בפי העם "איציק". תכלס, ממש לא אכפת במה אתם משתמשים, ובכמה משאבי מערכת התוכנה תופסת לכם. לא מזיז לי. אבל אם אתם ברשימה שלי ( ואלוהים יודע למה ), אל תשלחו לי סמיילים. גם, כי זה מציק. גם, כי זה מכוער. ובעיקר, כי זה מזעזע את השועלים. עד לפני מספר ימים, כאשר חיברתם את התווים ":" ו- ")", יצא ":)" חמדמד. התוכנה תרגמה את זה ליצור המעוות הזה-> ואז, אחד המנהלים קיבל שבץ והחליט פה אחד, "בואו נהפוך את הסמיילים שלנו בג…
-
- 41 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
מחפש מוזיקה קצבית. עם מקצב שאני חושב קוראים לו שמיניות כלומר חשוב קצב קבוע מהיר. אני מחפש פחות טראנסים כלומר הכי טוב זה חידושים של שירים ישנים או רימקסים שלהם. גם עברית זה נחמד. אני ארשום כמה שירים שאהבתי אולי זה יעזור: global DJ - סאן פראנסיסקו DJ LEE - fight hard CASCADA- EVERY TIME WE TOUCH SPECIAL D - HERE I AM
-
- 7 תגובות
- 684 צפיות
-
-
סתכלו שנייה שאלה בהסתברות: ציון ממוצע 75 סטיית תקן 15 שאלה:מהו הציון ש0.75 מהציונים נמוכים ממנו? איך אני עושה את זה?
-
- 3 תגובות
- 595 צפיות
-