עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נדמה לי שהיה אתר כזה, אתה מעלה שאלה ומוצאים לך תשובה בתשלום. אני מחפש לקנות משהו ומוכן לשלם גם בשביל שימצאו לי איפה לקנות את זה. ברור שאפשר לפנות למידען אבל זה בטח יעלה מלא..

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Overshot,

אהלן לכולם. רציתי רק לשתף אותכם בשיר שרשמתי, הלחנתי ועשיתי חחח. ההקלטה היא ביתית לגמרי...יש הרבה מאוד פאקים, כן כן, איך אפשר לחיות בלעדיהם? http://www.youtube.com/watch?v=mW5p8qjsDco תגיבו : ]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by malcolmx9,

אף פעם לא יצאתי למסיבות של שלושה ימים רצופים, והבנתי שביום רביעי הבא ועד שישי, יש את המסיבה של סלקום "ווליום כנרת". אני מקשיב אולי לאמן אחד או שניים שמופיעים שם, אבל חשבתי שיהיה נחמד ללכת מבחינת אנשים וכו'. מישהו היה שנה שעברה, ויכול להגיד אם זה שווה את הנסיעה? אני הולך לבזבז על זה שלושה ימי עבודה, ומקווה שלא יהיה חרא של מסיבה, רק עם ערסים ופרחות. דרך אגב, אני בן 20, הגיל שלי מתאים, או שכולם שם קטנים בהרבה? אני הולך לבד, אבל לא חושב שתהיה לי בעיה להכיר אנשים, אם יהיו חברה נורמליים... אם יש עצות בנוגע למסיבות האלה אגב, יתקבלו בברכה .

• 3 תגובות
    • 739 צפיות
  4. Started by gnr993,

שלום לכולם, אני חייל משוחרר בן 20 (השתחררתי מוקדם בגלל בעיית בריאות) אני מעוניין בבחירת כיוון להגירה (אילו מדינות יכולות לקבל אותי, מה התנאים וכו'.) הכיוון הוא גרמניה, בריטנה, אוסטרליה, קנדה וארה"ב אני לא מעוניין להגר בשנים הקרובות (מכיוון שעדיין לא צברתי הון על מנת להגר) אבל אני רוצה לתכנן את השנים הקרובות על מנת שיתאפשר לי להגר בעתיד הבנתי שניתן לקבל ויזת עבודה וויזת לימודים. הבעיה היא ששני הדברים האלה לא כל כך רלוונטיים משום שאני יזם, ואני עושה את כספי מעסקאות והשקעות. וגם אינני מעוניין בתואר בשנים הקרובות, השאלה היא אילו אפשרויות הגירה לקנדה יש ליזם או איש עסקים תודה רבה לעונים ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by the red dragon,

אני מנסה להרשם לאיזה אתר.. ויש שם אפשרות של תשלום בפייפל.. ובהרשמה כתוב לי שאני צריך לכתוב את ה PAYMENT ACCOUNT שלי.. כול מה שאני כותב כותב לי שזה INVALID.. מה אני אמור לכתוב שם?.. כתבתי את המשתמש שלי של PAYPAL..

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  6. היי לכולם לא פעם, כאן באתר, מדגישים את חשיבות ביצוע גיבוי לחומר היקר שלנו. זה לא המקום להיכנס לצורות הגיבוי , חסרונות ויתרונות של כל שיטה וכו' וכו'. הפואנטה היא - העיקר שיהיה גיבוי. בידיעה הבאה שבקישור למטה, חברת המדיה Universal לא ממש הקפידה בעניין, והתוצאה - לא פחות מעצובה, אפילו מאוד. https://m.ynet.co.il/Articles/5523957

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ShrekHunter,

אהלן חברה.. אני מחפש שם של סרט....אני לקחתי לפני כמה שנים בבלוקבסטר סרט "נמר-דרקון" ובפרסומות לפני הסרט ראיתי אותו...משהו שאני זוכר זה שהייתה קבוצת אנשים על אלפים או משהו, ואז שניים מהם היו חייבים לברוח, ואז הם רצו וקפצו מצוק אחד לשני ובעת הקפיצה הם תקעו יתעדים(הגרזנים הקטנים האלו) כדי שיחזיקו אותם. סרט של הוליווד. לפני כ 3 שנים.. בבקשה עזרו לי מצוא אותו :'(

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  8. מישהו יודע מאיפה משיגים אחד כזה?

• 3 תגובות
    • 504 צפיות
  9. על מה לוחצים בשביל לשמור תמונות מהביוס?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  10. מצאתי אזכורים למספר חברות שעושות את הנ"ל. אשמח לדעות חיוביות חיוביות ושליליות לגבי מחירים (עלות משלוח, עמלה על שחרור מהמכס, האם כל החבילות עוברות במכס), מהירות משלוח ושירות לקוחות. www.mustop.co.il http://www.ushops.co.il http://www.ezbuyus.co.il www.globalshop.net (למחזיקי כרטיס american express)

• 3 תגובות
    • 4.7k צפיות
  11. יש אתר שמאפשר ייבוא של כל דבר, משלמים מהארץ ונותנים את המשלוח לשם, אבל שחכתי את כתובתו... PLZ מישהו?

• 3 תגובות
    • 742 צפיות
  12. Started by ross,

סבא שלי נהג ללכת חמישה ימים בשבוע למכון כושר כדי לרוץ שעתיים על הליכון ולחזור הביתה, נכון לימים אלו הוא לא יכול ללכת למכון (או לא רוצה) ואחרי שמצבו הבריאותי הדרדר הוא הסכים לקנות הליכון הביתה. כסף, תודה לאל, לא מהווה בעיה. (אם זה יהיה זול מדי הוא לא יקנה כי זה זבל) יש רק דרישה אחת שיתקפל בקלות (אדם בן 80 עם כושר גופני נמוך מאוד) ויזוז הצידה חמש מטר (על גלגלים) בקלות. יש הליכון שמתקפל ונפתח חשמלית ללא מאמץ שאדם בן 80 יכול לתפעל?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי מחשב עם לוח אם ישן ובו אין יציאת HDMI או Diaplay port. אני רוצה לחבר אותו לטלוויזיה חדשה כמחשב סרטים אבל לא מצליח. ניסיתי לחבר מתאם HDMI-VGA והטלוויזיה לא זיהתה אותו, ואחרי זה התקנתי בו כרטיס PCI-RCA והטלוויזיה לא זיהתה גם את זה. שובר את הראש ולא מוצא פתרון. רעיונות?

14. Started by Born2Kill,

סליחה שפגעתי בכם עם RPG או דפקתי לכם HeadShot, פשוט הגנתי על עצמי. שיהיה לכם צום קל ולמי שלא צם שיכנס ל-BFBC2. :lol:

• 3 תגובות
    • 936 צפיות
  15. סתם משהו שנתקלתי בו כשעברתי באתר של רשות המסים. האתר, למי שמעניין אותו באופן כללי לקרוא: http://www.mof.gov.il/taxes/ בכל מקרה, יש כאן הרבה חיילים, אז חשבתי שזה אולי מעניין מישהו

• 3 תגובות
    • 664 צפיות
  16. אני רוצה לקנות מכשיר אורנג' דור שלישי וראיתי את הנוקיה 6680 אבל המכשיר יקר ראיתי גם את הe1000 והוא לא הכי משהו... אז רציתי לקבל ממכם הצעות על מכשירים שאפשר לקנות בחו"ל שיעבדו בארץ ויהיה אפשר לצרוב להם עברית שיהיה דור שלישי וברמה של 6680 וגם שיהיה כמה שיותר קטן כי הנוקיה 6680 בכלל לא קטן ואפילו לא ממוצע. וגם כל דבר שצריך לדעת על יבוא מכשיר מחו"ל אני ישמח אם תגידו לי אז תודה מראש... (ודרך אגב אני בימים הקרובים אני יהיה תקוע בלי מכשיר אז מחכה לתשובתכם המהירה תודה מראש!)

17. בבקשה !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by QQQ,

מה הנוסחה ל: (a+b)^3 במקרה שלי (x+4)^3 כלומר איך פותחים.. תודה

19. שואב אבק........ תנו תגובות...

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by sonic,

תורידו את הקטע הזה 27 דקות. זה באנגלית אבל אני בטוח שתצליחו להסתדר איתה קבלו תלחצו לחצן ימיני וsave target as. ושמרו את זה בשם barny_mac.wma להורדה תהנו ;D

• 3 תגובות
    • 819 צפיות
  21. ראיתי הרבה כאן בפורום את IQPC שהם הכי זולים אפילו יותר מאייבורי וKSP שזה מוזר... יש עוד חנויות טובות באיזור אשדוד עד ראשל"צ?

• 3 תגובות
    • 719 צפיות
  22. אני נוסע היום לקבל הזמנה ואני צריך הסבר איך אני מגיע לשם מפ''ת... קו אוטובוס וכל זה... עם מישהו יודע אני אשמח לקבל מידע זה...

• 3 תגובות
    • 569 צפיות
  23. אגב איפה אני יכול להשיג את כול התאריכים של הבגרויות הקרובות?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני בכיתה טי ויש לי שאלה שממש חשובה לי: הציון של מבחן מייצב ניכנס לתעודה??? אני צריך תשובה בדוקה ובטוחה.... *יש לי שנה הבאה מבחן מייצב ואני חייב לדעת אם הציון שאני יקבל במבחן יכנס לתעודה... *לאלה ששכחו: מבחן מייצב זה מבחן של משרד החינוך, כל בתי הספר בארץ עושים אותו כדי שמשרד החינוך ימדוד את רמות בתי הספר בארץ...

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  25. Started by arik100,

אהלן נגמרו לי הסוללות במספר שלטים - מהר מהצפוי רציתי לדעת על איזה סוללות אתם ממליצים לשם בשלטים? נטענות ? לא נטענות? איזה חברות מומלצות? תודה עדיף לקנות מחו"ל - EBAY/ALIEXPRESS

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.