עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Alexkmr,

קניתי וונס, ראשונות שלי. וחלק גדול מהנעלים היא מזמש. כידוע לי הוא קצת בעיתי וצריך לטפל בו. קניתי ספרי מגן לזמש מALDO ומברשת. לפני שאני אצפה את הזמש בשכבת מגן, אני רוצה לנקות את הנעל. רציתי לשאול האם מותר להעביר סמרטוט לח על הנעל? והאם במקום "גומי" אפשר להשתמש במחק פשוט? אשמח גם כן לטיפים - איך כותבים באנגלית ספרי מנטרל ריחות לנעליים?

• 0 תגובות
    • 816 צפיות
  2. Started by imac,

עכשיו הבנתם למה קונים מקינטוש?

• 1 תגובה
    • 816 צפיות
  3. מישהו מכיר אתר שמתרגם מישפטים מאנגלית לעיברית?

• 5 תגובות
    • 816 צפיות
  4. ליצ'רים ידידותיים שלי, כאן תשתפו שיטות, טקטיקות, דרכים וכל מה שבא ליד שקשור לאינטרנט במחיר עלות לחודש של פחות ממסטיק בזוקה. נתחיל במעגל הודאה שכל אחד יגיד "גם אני גונב מהירות לשכן" ומשם נמשיך לעולם שכולו טוב. נמשיך באיזה מהירות וכמה קליטה יש לכל אחד חינם בדירה (ייאיי ), ושיטות להשיג יותר ולשלם פחות (כלום אם בכלל) לחברת תקשורת המונית שבסופו של דבר, תגביל את הbandwidth שלך. יאללה חבריי מוצצי הKbpsים, תנו אחד לשני בראש.

5. שמעו אני בן 15. מטר 60, נראה קצת קטן לגילי. זה אמור להיות בעיה? :s05:

• 11 תגובות
    • 815 צפיות
  6. בבקשה על תנעלו תשמידו את הנושא הזה חח אז ככה שנה שעברה כיתה י' קיבלתי לעשות שתי עובודות על ספרי קריאה בספרות ולא עשיתי אותם אז המורה שלי אמרה לי לעשות אותן בחופש ואני עצלן / לא קורא ספרים לא מתחבר לזה.. בקיצור אני צריך להגיש לה את זה תחילת שנה ולא קראתי עוד שום ספר ובבקשה מישהו יכולל בבקשה אני מתחנן לשלוח לי שתי עבודות בספרות על ספר קריאה לא משנה מה הציון העיקר לעבור מצידי 55 60 חח תודה מראש לעוזרים בבקשה על תנעלו את הנושא הזה

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  7. Started by yanushka,

http://www.enoutpost.com/video/2004auto.swf

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  8. שלום! ההורים טסים ללונדון לסופ"ש, וחייבים ל מתנה האם יש בבריטניה (רצוי לונדון וסביבותיה...) חנויות מחשבים גדולות ואיכותיות? ואיך המחירים ביחס לארץ? תודה, נדב

• 5 תגובות
    • 815 צפיות
  9. Started by intel suck,

אני עברתי מטכם לפסיכולוגיה-כלכלה. ואני ממש מאוכזב כיתה של ערסים לא קרובה לכיתה שהייתה לי חבל :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 8 תגובות
    • 815 צפיות
  10. Started by Boris_yo,

מישהו שמשתמש במספרי מעקב חבילות האם נתקע במצב כאשר סטטוס משלוח אומר מה שאפשר לראות בתמונה מצ"ב? איך חבילה מגיעה לאותה נקודה מאיפה היא יצאה?

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  11. Started by Iv0ry,

אני רוצה למנוע מצב שחברים/אנשים אקראיים ברשת יראו תמונות שלי. האם זה מספיק שבהגדרות הפרטיות אני בוחר DONT SHOW TAGGED PICTURES ?

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  12. Started by PhP dUdE,

כן כן שתיי פינקים נחמדים לא רועשים מידי בדיוק מה שאני אוהב

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  13. אם כן...אז אתה בא?? מה אתה רוצה לעשות שם??(כאילו בחיל תיקשוב)

• 6 תגובות
    • 815 צפיות
  14. אהלן אני עכשיו בכיתה יב' ואני אמור להתגייס לפני מועד חורף 2013. במידה ואני ארצה לגשת למועד חורף 2013 הצבא מסכים לשחרר על דבר כזה? בכל זאת, זאת הפעם האחרונה שאפשר לגשת לבגרויות בחינם מבחינתי. תודה לעונים.

• 3 תגובות
    • 815 צפיות
  15. Started by Aurora Borealis,

יש המון שירים רומנטיים (careless whisper, הט'ים של טיטאניק וכו'), אבל כמעט כולם חרושים. אני מחפש שירים שהם פחות חרושים, כדי להכין למישהי דיסק. חשבתי בנתיים על somthing של הביטלס, ולמרות שלאחרונה הוא התחיל להיות חרוש, את your song של אלטון ג'ון, ושם בערך נמגרו לי הרעיונות... אז אם למישהו מכם יש רעיונות, אני רק רוצה עוד איזה 5-6 קטעים, לא רוצה כמות רצינית.

• 4 תגובות
    • 815 צפיות
  16. Started by intel suck,

אני צריך להחליט לאיפה אני ילך להתנדב השנה אז יש לי ספריה שזה הכי קל עזרה לנכים קשישים ילדים עם פיגור שכלי עזרה לילדים קטנים עם ש"ב מועדוניות וכו' לאן הייתם מציעים לי ללכת? בכל זאת אני צריך לעשות 60 שעות

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  17. זה בהנחה ויש למישהו אתר (כמו בBLOGSPOT למשל) והוא רוצה לארח תמונות וסרטונים בחוץ.

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  18. Started by Iko89,

לאחר שעתיים קשות סוף סוף הצלחתי לפרק באופן מלא את הדיבורית מהרכב הישן .. כרגע מה שמעניין אותי הכי זה איך אני מדביק את האנטנה חזרה לשמשה .. שמתי לב שהיה שם דבק דו צדדי עבה.. אך איזה דבק זה בדיוק והיכן ניתן להשיגו ? חשוב כמובן שיהיה זה דבק שלא ידבק לשמשה ויהיה מספיק חזק שלא יעוף ברוח/גשם וכו תודה!

• 0 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by Shmoolik,

אני קניתי דיסקים לצריבה של MAXELL מהדגם CD-R80XL 700MB , והם גם אמורים להיות עד מהירות X16 , אבל כשאני מכניס למחשב ובא לצרוב אז יש לי רק X4 X8 X12 וזהו. - ברוב הדיסקים שניסיתי לצרוב איתם ב X12 או X8 אז הוא מתחיל לצרוב וב-2% הוא אומר לי "MEDIUM SPEED ERROR" (מה שהוא לא אומר בשום דיסקים אחרים , אז כנראה שהצורב שלי לא הדפוק פה ....) ואז אני חייב לצרוב על X4 , דבר שהוא מעצבן מאוד! (יש לי RICOH 20X10X40) - גם האיכות של הדיסקים לא משהו... הם יכולים להידפק פתאום , ומכלום... : פשוט המחשב לא יכול לקרוא אותם יותר... :\ כתבתי את זה בשביל שאנשים אחרים לא ידפקו גם ויבזבזו את הכסף שלהם. -יכול להיות שלמישהו דווקא יש ניסיון טוב עם הדיסקים האלה ואני פשוט נפלתי על חבילה גרועה או משהו…

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  20. Started by shloosh,

רציתי רק לדעת,אם כאשר הם נתנו את המוצר לחברת השליחה,או שלחו אליכם את המוצר ישיר.. הם שלחו לכם Email ??? כי הם היו אמורים לתת לחברת השליחה את הכרטיס מסך שהזמנתי,והם אמרו שהם ישלחו לי Email ,הבעיה היא שיש לי בעיה בעברית ה-outlook express ואני רואה עברית בגיבריש. אז אם מישהו יודע שיגיד לי בבקשה,תודה!

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  21. Started by rambo,

היה לי משעמם, עשיתי מתיחות בסלון, הרמתי את היד, פגעתי במנורה ושברתי אותה.

• 2 תגובות
    • 815 צפיות
  22. Started by Holography,

אחרי כמה פעמים ששלחו וברוב רשלנותי לא שלחתי, הגיעה מנילה חדשה. אני רוצה לשרת במגב או ביחידת בתי הסוהר (בלי כל מיני ליצניות בבקשה) פרופיל 97 וקב"א גבוהה יצא לי אני מאמין, מה אני צריך לסמן?

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  23. Started by cleric,

משהו מטורף http://www.buzzhumor.com/videos/427/Massive_Gang_Fight

• 1 תגובה
    • 815 צפיות
  24. קיים אתר או תוכנה שניתן דרכה לכוון מיתרים של גיטקה אקוסטית?

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  25. Started by exXxTreAm,

http://video.google.com/videoplay?docid=-8460222362133632201 אתם חייבים לראות את זה!!! תמיד ידעתי שברני סתם מתחזה לדינזאור תמים!

• 6 תגובות
    • 815 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.