עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. אני מבין שהבקשה קצת מוזרה, אבל אני עושה מחקר קטן בנושא, ותהיתי אם אחד מכם מכיר רשימה שכזו באינטרנט. תודה מראש :]

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  2. http://www.todayandtomorrow.net/2007/09/30/iran-so-far/ אני מריץ את זה בלופ כבר 20 דקות , התמכרתי? D:

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  3. Started by jackhammer,

מישהו זוכר את שיר הפתיחה של UNREAL TOURNAMENT? אני מחפש אותו ביוטיוב ולא מוצא יש שם את כל המנגינות של כל השלבים במולטיפלייר אבל לא השיר בסרטון הפתיחה מישהו זוכר?

• 2 תגובות
    • 840 צפיות
  4. Started by exXxTreAm,

http://video.google.com/videoplay?docid=-8460222362133632201 אתם חייבים לראות את זה!!! תמיד ידעתי שברני סתם מתחזה לדינזאור תמים!

• 6 תגובות
    • 840 צפיות
  5. Started by ChrisBrown,

איפה אני מוצא בארץ את מותג הג'ינסים Nudie? אני יודע שאין להם חנות רשמית בארץ, אבל 100% הג'ינסים שלהם נמכרים במקום כלשהו בארץ, מישהו אי פעם נתקל בג'ינסים האלה? מישהו יודע איפה מוכרים אותם ? אם כן , תעזרו לי! http://www.nudiejeans.com/start/

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  6. נקודה A=2 B=3.. תודה.

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  7. Started by Moty_p,

אני רוצה לעשות דיסק חמוד כזה כדי ללמוד איך ליצור בוט, הרעיון זה להכניס את הדיסק לכונן בזמן שהמחשב עולה והוא יעלה במקום מערכת ההפעלה ואז יהיה תפריט של משחקים ישנים כמו DAVE ו MARIO וכו' (כמובן שאלה ישומים של MSDOS) תודה לעונים..

• 3 תגובות
    • 840 צפיות
  8. Started by hell,

שלום אני חוב מוזיקה מושבע שומע הכל חוץ ממיזרחית ודיכאון,סורי לא הסיגנון שלי. בזמן האחרון קצת ניתקעתי ולא ממש יוצא לי לימצוא שירים טובים הן מבחינת הליריקה והן מבחינת הסאונד עצמו...אני אוהב בעיקר מטאל בסיגנון Helloween,Running Wild,Lostprophets(מעולים),IRON MAIDEN כמו כן חולה על BLINK,GREEN DAY,OFSPRING ושאר ירקות קיצביים ומטורפים וכמובן כייפיים להחריד אני אוהב שירים קיצביים ושהליריקה תיהיה טובה ולא סטומה וחסרת משמעות דוגמא מעולה היא NIGHTWISH-I WISH I HADE AN ANGEL תרמו מהידע הרב שלכם וביחד ניצור לי רשימת שירים עילאית וגם תעשו מיצווה ליצור חשוך ידע בנושא המוזיקלי ANTIXRIST

• 12 תגובות
    • 840 צפיות
  9. Started by MishaK,

מהאתר שהביא לכם את הנייר טואלט עם תמונה של בין לאדן, קבלו את הנייר טואלט עם תמונה של האקס שלכם עליו! ;D

• 4 תגובות
    • 840 צפיות
  10. Started by imac,

עכשיו הבנתם למה קונים מקינטוש?

• 1 תגובה
    • 840 צפיות
  11. שלום,ברשותי HTC Desire אשר שקע הטעינה שלו הלך לעולמו , זאת אומרת שאיני יכול להטעין את הפלאפון דרך השקע טעינה עם מטען רגיל , ברצוני לשאול האם יש למישהו שיטה כלשהי לעקוף את הבעיה הזאת ולהטעין את הסוללה ישירות ללא השקע טעינה? ואם כן אז איך , מדריכים יוכלו גם לעזור לי , ניסיתי לחפש ביוטיוב אך לא הבנתי איך זה עובד.תודה

12. Started by DarkMoh,

http://rapidshare.com/files/48499529/__1491___1500___1488___1497____1500___1502___1492_.ppt.html [לא , אין בזה וירוסים] זה מבחן כזה בפאוור פוינט.. בתכלס - החלק היחידי שנראה לי אמין זה שאלה מס' 1 עם החיות.. תעשו אותו, דווקא נחמד. P:

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  13. Started by nnfyrbsnss,

אני מתכנן לקנות מחשב ובskypc הוא יוצא ממש זול לעומת IQPC אז כעת אני מחפש דעות אם החנות אכן טובה ויש ש אנשים טובים אני נוטה עוד לSkypc מכיוון שהם הרבה יותר קרובים לעיר שאני גר בה (חולון) מישהו אמר פה שהיתה לו בעיה גדולה עם החנות .. זה חד פעמי או שזה חוזר אצל עוד אנשים? תודה רבה לעוזרים [br]פורסם בתאריך: 12.05.2007 בשעה 18:09:00 תודה רבה לכולם!! :'( כבר עבר יום והדיון עבר לעמ' 2 כבר כתבתי שמישהו אמר שהיתה לו בעיה עם החנות ואני פותח עוד דיון מכיוון שרציתי עוד דעות.. אפשר לפתוח אותו?? תודה רבה בכל מקרה

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  14. Started by timac,

בפרומו של הרווק בערוץ 10 איך קוראים לשיר שמתנגן ברקע?

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  15. Started by Bingo,

צריך המלצה לטלוויזיה עד 1000 שח ואם אפשר גם חנות טובה ומוכרת שלא גונבת כסף. תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 839 צפיות
  16. Started by udicol,

ובכן מימי תערוכות המקינטוש המעולים לא ייחלתי לאכזבה שכזו. למרות שגם שנה שעברה לא בדיוק היה משהוא. מה שמוזר היה שהם דרשו 50 ש"ח עבור מבקרים שלא נרשמו. ומה קיבלו ? קיבלו ביתן מרכזי אחד (אני חושב 32-34) עם קצת פרוזדור נושק ליציאה השנייה. כמה עשרות מציגים + 2-3 דוכני הצגת מכונות שתייה של קפה.(הם עדיים מנסים למכור לנו קפה למשרד) אהה וגם (שכחתי) הנודניקים של העיסויים בגב, היו שניים כאילו. אם שנה שעברה החברה הצעירים התלהבו מדוכן פנדה, אז הרשו לאכזב אתכם, לא היו דוכני חומרה נורמליים. הציגו כמה חברות כרטיסי מסך, והתפלאתי בכלל שאנשים מתעקבים בביתן (לא זוכר של מי) עם כרטיסי מסך של Palit ודגמיו(ממש לא משהוא). דווקא הביתן של קריאטיב היה מבין הנורמליים שכן הציגו שם את כל דגמי הרמקולים …

• 10 תגובות
    • 839 צפיות
  17. Started by shuy,

• 1 תגובה
    • 839 צפיות
  18. היי, אני צריך מחר לסוע מחיפה, מרכזית חוף הכרמל לת"א ההגנה ורציתי לדעת האם הרכבות בתחום הזה עדיין פעילות מניסיונכם. באתר רכבת ישראל כתוב שהן לא פועלות מת"א לבאר שבע. בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 839 צפיות
  19. Started by rosesr,

ואם אפשר גם עיצובים?(רק דברים חוקיים אם אין חינם אז לא משנה) תודה לכל העונים!

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  20. Started by NaNdoS,

האם קיים מכשיר DVD אשר מסוגל לנגגן סרטי Divx (אני מתכוון כמובן לנגן DVD לסלון) האם אני היחיד שחשבתי על הרעיון המהפכני/חסכוני הזה???

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  21. רציתי להתעניין אם כדי לקנות שם או לא מישהו קנה שם? PCHardware

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  22. שלום רציתי לדעת בכמה אני יכול למכור מסך מחשב 18" של חברת HP??(כולל כל כל הכבלים למסך,המסך במצב מעולה). יש בעיה במסך שלפעמים הוא מתכבה כזה לבד,אבל זה לעיתים רחוקות. הנה תמונות של המסך:

• 4 תגובות
    • 839 צפיות
  23. Started by J0n1,

אתמול שמעתי שיר מוכר באיזו מסעדה ומאז זה לא יוצא לי מהראש. בסוף הפזמון האישה אומרת משהו כמו you're my fire, my desire.... בסגנון oldies רוקנרולי. הכי קרוב שמצאתי זה Backstreet Boys - I Want It That Way שזה ממש לא מה שאני מחפש

• 2 תגובות
    • 839 צפיות
  24. מעודכן לספטמבר 08, שזה שנות אור אחורה במונחי מחשוב. האם המדור הוא המלצות רציניות, או גימיק ? במידה ויש בעיה כלשהי (?) לעדכן את המדור, מומלץ לפתוח אשכול דביק בנושא כאן בפורום, ע"מ לא לעשות צחוק מהגולשים. תודה.

25. ישראלים!

• 3 תגובות
    • 839 צפיות

דיונים חדשים בפורומים