כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,564 דיונים בפורום זה
-
על העוולות שהם גרמו לנו בתקופת העבדות במצרים?
-
- 2 תגובות
- 553 צפיות
-
-
-
שלום אני מחפש להקות בסגנון evergrey. מישהוא מכיר? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 437 צפיות
-
-
שמעתי על זה בAXN בתוכנית "אור הזרקורים", מי שלא יודע השלישי בסדרה, נראה לי יקראו לו רחובות טוקיו או משו כזה..
-
- 28 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
דודים שלי קונים שם מעבד... אפשר לשלוח אותו איכשהו לישראל? כאילו תביאו לי דרכים... אפשר לשלוח איכשהו בלי לשלם מע"מ? אפשר לשלוח במעטפה? בלי שהמעבד יפגע...? כמה עולה משלוח מארה"ב לישראל? (לא בטוח שזה קשור לפה.. אבל זה ממש חשוב לי)
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, חברים שלי ואני היינו היום אצל סוכנת נסיעות ולאחר דיון ממושך החלטנו שאנחנו נוסעים לקוס. ההחלטה נבעה מכמה סיבות: 1. לפי הסוכנת הקלאבים בטורקיה הרבה יותר רגועים מיוון והם בעיקר מאוכלסים ע"י משפחות ולא ע"י חברה צעירים כמונו. 2. הקלאבים בטורקיה יקרים יותר מהאופציה היוונית - 700$ ומעלה. עשינו חשבון ואף על פי שהקלאבים כוללים ארוחות יוון יוצא יותר זול. 3. נאפה בקפריסין נשמעת אופציה מאוד יקרה. המליצו לנו על מלון בשם Thalassa שיעלה לנו 585$ לשבוע כולל טיסות והסעות למלון. המלון הוא מלון שלושה כוכבים והוא כולל מזגן. הוא נמצא כשלושה ק"מ מהעיר, אך הוא נמצא על החוף שלפי מיטב הבנתי הוא מקום הבילוי העיקרי. בנוסף למלון הנ"ל עלו אופציות נוספות כמו Oceanis ו- Paritsa. לא חתמנו עוד כלום…
-
- 7 תגובות
- 991 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני כרגע בן 15 ואבא שלי מתכנן לקנות לי טרקטורון לגיל 16. יש לי מספר שאלות: 1)איזה טרקטרונים מכריחים רישיון למכונית ואילו רשיון טרקטור? 2)כמה עולה ביטוח לטרקטורון? צד שלישי. 3)באיזה גיל ניתן להתחיל ללמוד? 4)מה המחירון של ריינגר של פולאריס\מיול של קוואסקי ליד שנייה? וחדש? 5)על איזה טקטורון אתם ממליצים? למעט תומקאר שהוא יקר בטירוף. היו לי עוד שאלות אבל שכחתי,שאני יזכר אני יערוך. תודה לכל העונים
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מחפש לקנות מחשב כף יד, בעיקר לעבודה משרדית, כלומר עבודה על תוכנות אופיס. מה שכן רציתי לדעת מזה בדיוק מחשב כף יד. נשמע טיפשי אבל אני באמת רוצה לדעת מה בדיוק הולך שם.. מערכת הפעלה רגילה של וינדוס? מי מתקין ואיך? מה קורה אם יש בעיות? יכול להכנס וירוס? מה עם פירמוטים? יש בכלל פירמוטים לדבר כזה? איזה תוכנות רצות על מחשב כף יד? GPS וכדומה? וורד? אקסל? יש אימייל? אנטרנט? כל הדברים הנלווים שקשורים למזה מחשב כף יד , אני רוצה לדעת הכל מהכל. אני אשמח יש יש קישורים למאמרים על מחשבי כף יד כדי לקבל אנדיקציה מה כדאי לי לקנות מכל השוק הענק תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
האם יצא לכם פעם להוציא מוצר מסויים במכירות פומביות באינטרנט במחיר זול יותר ממה שהוא נמכר בצורה רגילה? מכל הפעמים שאני ניסיתי, לא הצלחתי, אך שמעתי דיי הרבה באינטרנט שזה אפשרי. לי נראה שזה סתם רמאות, ובעלי האתר מעלים את המחיר בעצמם. מה אתם חושבים על זה?
-
- 30 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מה פירוש המילה בסנסיניו למתחכמים, לא מצאתי במילון.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
לא שאני שיחקתי במשחק הזה בחיים שלי ....אבל לא משנה לאן אני גולש(אפילו אתרי זימה לרוב זה תעות באקלדה או המחשבה שלי הישתגע) אני רואה את שער הפתיחה של מלחמת העולמות... קודם כל מה זה ... שנים מה הם רוצים... שלישית מה עשיתי .... רבעית משהו באמת משחק במשחק הרשת הזה....
-
- 1 תגובה
- 768 צפיות
-
-
פעם היה מישהו ... שלא קנה באתרים באינטרנט . הוא חשש ... חשש לחייו , חשש שיעקצו אותו בכרטיס האשראי , חשש מהIRA , חשש מכל מיני דברים . עד שיום אחד פגעה בו משאית . מוגש כנקודה למחשבה . יום טוב לכולם . יאבל . שכחתי משהו . ההיפך מללכת ישר . ללכת עקום . קצת לכאן , וקצת לכאן . ;D
-
- 23 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
-
מספר שאלות מהבגרות הקודמת איך פותרים אותם? 1. איזה שם יוצא דופן מבחנת דרך התצורה? א. ימאי ב.קנאי ג. חשמלאי ד.במאי ,התשובה היא ב' אבל למה?? 2.איזה שם יוצא דופן מבחינת תצורה? א.כספומת ב. רכבל ג.שעלת ד. פלדלת התשובה היא ג' אבל למה? מצטער שזה בלי ניקוד.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז כאן התחרפנו על זה לגמרי http://eepybird.com/dcm1.html
-
- 1 תגובה
- 835 צפיות
-
-
-
- 22 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
מבחני קבלה, תהליך מאוד מקובל בכל מוסד או ארגון שמכבד את עצמו ורוצה לשמור על רמה מסוימת. בין עם זה קבלה לישוב,עבודה , מועדון או מוסד מסוג כזה או אחר. אני בעד לבצע מבחן קבלה לפורום שיסנן את כל מי שחושב ש: צה"ל הוא ארגון טרור כובש, שערבים כולם צריכים למות, שסקס עם חיות לא יותר גרוע מסקס הומו\לסבי, שהוא הכי מגניב, שרוסים\מרוקאים הם זונות, שלהשחית אתרים לא אנטישמיים זה "קול", שWAREZ זה זכות, שלכתוב בלי סימני פיסוק זה בסדר (לא בגלל דסלקציה), שלכתוב "חחחחחחחחח..." "!!!!!!1111!!" זה נסבל, שלדחוף סמילי בסוף כל שורה זה הגיוני, שלשאול אנשים זרים מה כדאי להם לקנות ליום הולדת של עצמם זה הגיוני*, ש-8 USER BARS זה בסדר כי הם רק 20 פיקסל גובה, שחתימת ענק עם תמונות של ראפרים+מכוניות+בחור…
-
- 130 תגובות
- 7.3k צפיות
-
-
היייי כולם היום נזכרתי שיש לי רדיו ויזואלי בארץ והתחלתי להתעניין מזה אבל על 99 אני לא מצליח להפעיל אותו ואני לא מוצא רשימה כול שהיא על התחנות בארץ שתומכות ברדיו ויזואלי... מישהו יכול בבקשה להסביר לי על זה קצת ועל איזה תחנות אני יכול להשתמש בו אם בכלל?? תודה ולילה טוב עידו
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
-
-
-
שלום אני מתכנן לקנות מצלמה חדשה באתר http://www.camera.co.il/ והייתי רוצה לקבל חוות דעת אישית מכם על החנות. ראיתי שאנשים משבחים את החנות בזאפ אך אני חושש שהתגובות מושתלות ע"י החנות (לכן אני שואל אתכם). מישהו קנה שם? איך השירות? האחריות? זמן הגעת המוצר? כמו כן, הייתי רוצה לדעת איך היבואן H4 שהחנות עובדת איתו. תודה מראש, מודי
-
- 7 תגובות
- 597 צפיות
-
-
כנסו תדרגו את הקטע וידיאו הזה אני עשיתי את זה ! יאללה תנו תגובות! http://www.youtube.com/watch?v=kb5r7DhV8F8
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מצאתי את האתר הזה שאמור לתת לנו להנות ממשחקי NBA כדורסל ספורט והמונידאל הקרוב. לכל מי שלא יכול או פשוט לא רוצה (כמוני) לשלם לצארלטון על המונידאל יוכל לראות את המונידאל בחינם LiveFooty - World Cup Edition יש בחירה בHebrew גם.
-
- 6 תגובות
- 762 צפיות
-
-
ההורים נוסעים לחול ואני צריך סלולארי כרגע אני חושב על ה sony ericsson k750 יש לו מצלמה איכותית bluetooth חיי סוללה מעולים! מסך גדול ואיכותי וחריץ הרחבה לזיכרון (אלו הדברים הכי חשובים לי) האם יש משהו עדיף עליו? ומה ההבדל בינו ל W800 (יותר אהבתי את ה K750 בגלל הצבע) חבר שלי אמר ששנייהם בדיוק אותו הדבר.
-
- 9 תגובות
- 828 צפיות
-