עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. the broken laptop i sold on ebay Wikipedia- Amir Massoud Tofangsazan ולמי שאין כוח לקרוא, בחור בשם אמיר מבריטניה מכר מחשב נייד פגום וחלש יותר ממש שתואר, לתומס מארה"ב דרך האתר של איביי. תומאס ניסה להחזיר את הכסף, אבל אמיר לא התייחס ברצינות. תומאס החליט לנקום (תכנסו ללינקים).

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. קצת לא קשור אבל בטוח יש פה חלק שכבר עברו את זה , מסיימים י"ב ורוצים חוויה אחרונה עם כל החבר'ה לפני שכל אחד ממשיך עם החיים שלו בצבא וכו ... בגלל מועדי ב' ותאריכי הגיוס אין אפשרות לדילים כי אני מוגבל לתאריכים 13-20 ליולי ... אין לי יותר מדי מושג במלונות ,אבל מה שכן אני יודע שעל המלון\אכסנייה החבר'ה רוצים לשלם כמה שפחות , 500-650 לכל אחד ( אנחנו שישה אנשים ) . אז ככה , אם תוכלו לתת לי שמות של אכסניות\מלונות ( עדיף כאלו שהייתם בהם ) טובים ושיתאימו לבני נוער ( כלומר קרובים לחוף ..מקומות בילו וכו ), אני וחבריי מאוד נודה לכם .

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by CoolOne,

תראו בעצמכם - זה דיסק שהגיע עם מחשב נייד HP [attachment deleted by admin]

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by motiganot,

שלום לכולם , בחודש הבא אני מתחיל קורס MCSA במכללה והבנתי שאני מקבל בתחילת כל שלב בקורס את הספרות הרלוונטית מבית מיקרוסופט ... השאלה שלי היא האם מישהו ידע היכן אפשר להשיג את החומר הכתוב בפורמט של doc או Html . אני פשוט מעדיף להשתמש בתוכנה להקראת הטקטס !!!

• 5 תגובות
    • 888 צפיות
  5. אתר מומלץ מאוד המאפשר לגולש לשתף את האתרים המועדפים עליו ולמיין אותם לפי תגיות - מילה המתארת אתר מסויים בנוסף ניתן לשמור את המועדפים ובכך אפשרות גישה אליהם בכל זמן נתון מכל מקום בעולם. באתר מגוון רחב נוסף של אפשרויות .. כנסו לא תחמיצו מקשרים - http://www.mekashrim.co.il תהנו :-* אתר זה דומה בדיוק ל del.icio.us רק שמקשרים הוא הגרסא בעברית

• 0 תגובות
    • 650 צפיות
  6. שווה ?! אנחנו מארגנים כמה חברים לחופש הגדול. חוות דעת על המקום יתקבלו בברכה.. כמו כן חוויות והמלצות ! תודה, ניאו.

• 27 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. משהו היה? התרשם? התאכזב? לא הייתי כי נגמרו הכרטיסים וגם רוב הכרטיסים נמכרו ללקוחות אורנג' :-\ ספרו את החוויות שלכם

• 34 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. אהלן אז ככה, מאז ומתמיד יש לי פרוייקט עצמי , של להעביר את כל התמונות מכל האלבומים הישנים בבית, למחשב. גם קניתי לפני שנה ומשהו סורק בשביל זה אבל מסתבר שזאת הרבה מאוד עבודה סיזיפית לשבת ולסרוק את זה לבד במיוחד שיש אלפי תמונות (לא מגזים) והסורק יכול להכיל גג 4 לסריקה, הסריקה איטית (מהירה תכלס, אבל איטית בשביל פרוייקט כזה) וה CROP האוטומטי לא אופטימלי (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=130525.0) יש למישהו פתרון לכזה פרוייקט ? יש שירותים או חנויות מיוחדות שעושות סריקות בכמות עצומה כזאת תמורת תשלום ? (המון תמונות, בגדלים שונים - לא אחיד, חלק באלבומים)

• 5 תגובות
    • 1.7k צפיות
  9. Started by MOFRA,

;D http://theync.com/h052506news.shtml

• 4 תגובות
    • 512 צפיות
  10. Started by MOFRA,

תראו איזה רומנטי הוא לעשות את זה בשידור חי :-* http://www.virob.com/virob/videos/840.html

• 1 תגובה
    • 518 צפיות
  11. Started by kobi_af,

אני רוצה לבנות זולה אבל אני לא יודע ממש מאיפה להתחיל דבר ראשון מקלט-אין אפשרות-ליד הבית אין אפשרות לכן יש לי בעייה מבחינת האור ..יש למישהו רעיון איך לייצר אור אולי עם סוללות נטענות..וכו' תודה

• 5 תגובות
    • 2.6k צפיות
  12. Started by Kurt,

בהצלחה לכל מי שבשעה 13:45 עומד לסיים עם המקצוע העלוקתי הזה, חירות is in the grasp of our hands

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  13. Started by Pika007,

למישהו יש את הפונט? חיפשתי בגוגל ולא מצאתי זה בשביל ידידה, היא צריכה את זה עד מחר, אם למישהו יש או שהוא יודע איפה למצוא, אני אשמח אם תגידו לי תודה

• 0 תגובות
    • 477 צפיות
  14. Started by Street-Fighter,

שלום לכולם השאלה שלי היא איזה מן המטוסים הבאים מיועד יותר לתקיפות אויר-אויר ואיזה מהם לתקיפות של הקרקע: המטוסים הם F16 ו15. תודה מראש.

• 112 תגובות
    • 5.8k צפיות
  15. Started by GanJaval,

איזה באסה לא למדתי טוב השנה אז שולחים אותי לפנימייה יעני לא שולחים אני גם רוצה בשביל העתיד שלי .. טיפה מתבאס למה להיות רק שישי שבת בבית בלי חברים וזה .... יש פה עוד מישהו אולי שהיה בפניימייה יסביר לי קצת איך הולך שם הפנימייה שאני הולך להיות בא (עוד לא בטוח למה אני צריך לעבור מבחנים )בחיפה את השם לא ממש זוכר משהו אולפנות הגליל לא יודע אהה ויש לי יומלדות עוד חודש תציאו רעינות למה לבקש ... אהה ואני עולה לכיתה ט'

• 10 תגובות
    • 826 צפיות
  16. Started by udi,

שלום אני מודע לכך שאסור ואני מדגיש שאסור לפרסם כאן חנויות בארץ שאלת היא כך אני נוסע לארה"ב למשך חודש פלוס מינוס רציתי לשאול האם משהוא מכיר אתרים באינטרנט של חנויות זולות שם אני יודע שרובם עושות משלוחים רק בתוך ארה"ב ולכן ארצה לבדוק זאת לפני הטיסה בתודה מראש לאחראי הפורום בדקתי בכללי הפורום זה ואין זכר על יזכור חנויות בחו"ל והדגש בחו"ל אם אני עובר על כללי הפורום זה רק בתמים ואבקש שתנעל או תמחוק את הבקשה וסליחה מראש

• 0 תגובות
    • 520 צפיות
  17. Started by karpad,

http://www.youtube.com/watch?v=JqVY04JVqiA :lol: (קרדיט לMYST שנתן לי את הלינק )

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by SweeT_EviL,

http://www.mytempdir.com/709644 קוראים לו Il Divo Y Toni Braxton-The Times Of Our Lives לפי דעתי הוא ממש לא קשור למונדיאל

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  19. אני לא מבין מה הולך פה נכנסתי לאתר שיש בו הרבה מודים למחשקים, עכשיו כל מוד שאני מנסה להוריד מפנה אותי לאתר המזורגג הזה. עשיתי להם טובה ונרשמתי. אבל זה לא מספיק, כל פעם שאני מנסה להוריד משהו הוא שולח אותי לדף של רישום בתשלום!!! מה הולך פה לכל הרוחות??

• 3 תגובות
    • 627 צפיות
  20. Started by Kidney_stonE,

• 9 תגובות
    • 805 צפיות
  21. Started by D-M-X,

מי תזכה במונדיאל?

• 28 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by Coca Cola,

יש לי ב29.6 A+ - Hardware בחינה קלה מאוד לדעתי 80 שאלותץ ציונים: סקלת הציונים הנה בין 100 ל-900. ציון עובר: hardware 515. A+ Hardware - נושאי הבחינה Installation, Configuration and Upgrading 35% Diagnosing and Troubleshooting 21% Preventive Maintenance 5% Motherboard/Processors/Memory 11% Printers 9% Basic Networking 19% Total 100.00% ממש קל לדעתי, חוץ מקטע הRAID הכל קל (תמיד הייתי מתבלבל עם כל הRAID 0 0\1 וכו' ) :-X אז, יש מישהו שעושה? עשה?

• 20 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. ציקי מחליט לשים סוף לקיפוח של הצפונבונים מול הפריפריה, ויוצא לכבוש בסערה את התוכנית כוכב נולד ארבע שנים! כבר ארבע שנים שצביקה הדר מחליט מי הזמר שהכי יטחנו לנו במוח השנה. ארבע שנים שאיזה זמר ספרדי מהפריפריות בא ולוקח את כל הקופה. ארבע שנים שאנחנו האשכנזים הצפונבונים מקופחים. אני החלטתי שלא עוד! http://www.mymusic.co.il/MyMusic/magazine/20060525113804.htm?ToolID=BVZ2VT החלק של האודישן פשוט הפיל אותי

• 7 תגובות
    • 649 צפיות
  24. על העוולות שהם גרמו לנו בתקופת העבדות במצרים?

• 2 תגובות
    • 553 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.