עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Cupid Me,

^ ואיך הגוסס הזה אחרי למותו של הילד בתאונה?

• 21 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. הכוונה לסצנה בתחילת הסרט מה קולין פארל ופוקס עושים שם?? תודה

• 4 תגובות
    • 612 צפיות
  3. Started by elvisalive,

יש למישהו מפת הגעה לביתן 1 גני תערוכה ליד מה זה נמצא בתל אביב ? ההופעה בעמידה אני רוצה לעמוד ליד הבמה הכי קרוב שאפשר באיזה שעה אני צריך להגיע ?מאיזה שעה אנשים כבר מחכים שם? ( ההופעה מתחילה ב8 וחצי) הכרטיסים אפשר לקבל מ7 ורבע

• 6 תגובות
    • 886 צפיות
  4. האם מישהו מתכוון ללכת להופעה? איפה אפשר למצוא פרטים ? כמה עולה,מתי מתחיל, איפה לקנות.. ומה אתם אומרים ביולי עוד ישארו כרטיסים?

• 9 תגובות
    • 679 צפיות
  5. Started by yoss,

מישהו הולך לפסטיבל בראשית?

• 4 תגובות
    • 881 צפיות
  6. Started by 2Enable,

בעבר קניתי מוצר מגרמניה דרך DHL גרמניה והוא הגיע בערך אחרי חודש, הדבר המוזר שהקוד שקבלתי לאתר של דואר ישראל התעדכן פעם אחת בלבד, עד היום בקוד המעקב רשום רק מתי החבילה נשלחה ולא מעבר, ניסיתי באותו הזמן גם ליצור קשר עם דואר ישראל והם אמרו לי שהחבילה עדיין לא הגיעה לארץ ( למחורת קבלתי את החבילה ><) בצעתי הזמנה גדולה שוב דרך DHL גרמניה ורציתי לדעת אם הבעיה שהייתה לי עם הקוד מעקב הייתה חד פעמית או שפשוט ככה זה והקוד מעקב לא מתעדכן? בנוסף, תוך כמה זמן קבלתם משלוח דרך חברת השילוח הזאת?

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  7. יש באתר הזה קופונים מאד מפתים ורציתי לבדוק אם מישהו מכאן התנסה איתו. לכאורה הוא נראה אמין ושהרבה אנשים קונים ממנו, ורציתי לשמוע דעה אמיתית עליו. קצת מעצבן אותי שהם רושמים למשל- "חולצות ראלף לורן אותנטיות", למה לא לרשום "מקוריות"? אותנטי זה 100% מקורי? הנה קישור לאתר: http://www.croco-deal.co.il/products/RalphLaurenButtons/?affCode=0009d3630007&utm_source=getitall&utm_mediu

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  8. Started by MasterOr,

הם אומרים שהם שולחים לכל מקום בארץ. מישהו ניסה אותם פעם?

• 26 תגובות
    • 2k צפיות
  9. Started by galz,

הם מספקים לך איזה אמצעי לתליה, או שרק את הפוסטר עצמו? ואיך הם באופן כללי?

• 3 תגובות
    • 984 צפיות
  10. אנשים יקרים, אם מישהו הזמין אי פעם מוצר מ-NewEgg או מ-ZipZoomFly והשתמש בשירות של מסטופ כדי להביא את המוצר לארץ אשמח אם יוכל לענות לי על השאלה הבאה: איך למען השם אמורים למלא את הפרטים כדי להזמין מהאתרים האלה? הם שניהם מבקשים כתובת לקוח שתהיה תואמת את כתובת החיוב של כרטיס האשראי. לא ניתן לעקוף את זה כי לפי מספר כרטיס האשראי ניתן לדעת לאן נשלח החשבון בעולם - ומכיוון שאני שולח למסטופ את המוצרים ולא אליי לישראל, הכתובת לא תואמת את כתובת החיוב בבנק של כרטיס האשראי שלי ולכן לא ייעבדו את הזמנתי. איך יוצאים מהפלונטר הזה למישהו יש מושג בבקשה + תחנונים. תודה לעונים. אם מישהו יכול להמליץ על אתר טוב בארה"ב (למחשבים כמובן) שלא עושה כזה כאב ראש - תבוא עליו הברכה.

• 6 תגובות
    • 1.8k צפיות
  11. הזמנתי לפני כחודש מאמזון במשלוח בינוני-כלומר לא בספינה(הכי איטי), אבל לא הכי מהיר, באתר כתבו שזה נשלח בערך יומיים אחרי, ואין אפשרות למעקב אחרי החבילה. עוד כתוב שזה אמור להגיע ב14 לאפריל ..אני די בטוח שזה תקוע בדואר הישראלי אבל אין לי מושג למי לפנות. כולה 2 ספרים אבל עלה לי 300 שקל..

• 6 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. עשיתי הזמנה של כמה פוסטרים וחולצה עברו כבר שבועיים וחצי ועוד לא קיבלתי.. אם מישהו הזמין בעבר משם אני ישמח לשמוע חוות דעת וכמה זמן לקח לזה להגיע...(ו-או מאיפה לוקחים את זה)

• 1 תגובה
    • 758 צפיות
  13. Started by yot,

שלום, ברצוני להזמין iPod משומש מ-eBay. אני יודע שהם עושים משלוחים לארץ, אבל אני לא יודע כמה זה יעלה. מישהו הזמין מהם פעם שיוכל לענות לי על מספר שאלות?

• 5 תגובות
    • 779 צפיות
  14. הייתי בקמפוס במכללה למינהל, ראשל"צ איזה כיףף היה יאוווו 8) כרטיס חינם מחבר והופעות גדולות מול 15,000 איש בערך: היהודים ברי סחרוף שוטי הנבואה אורן חן וסטלוס (איכס) ועוד כמה איכסה- ראפ בשקל שהתחיל ב-2:00, ומזל שלא הייתי שם באותו זמן יש פה עוד מישהו שהיה בחגיגות יום הסטודנט ונהנה כמוני? המשיך את הערב ל-TLV??

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. מישהו היה שמה? כי הלכתי הגעתי לרחוב וחיפשתי את החנות ולא מצאתי אם מישהו היה ויכול להגיד לי איפה זה בדיוק יוצא אני אודה לו תודה

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by shloosh,

אני היום נוסע בערב לבודרום!!!! חחחח החלטתי עם בן דוד שלי על זה היום בבוקר חחחחחחחח מישהו היה ויש לו המלצות לאן כדאי ללכת מחוץ למלון??? אני חייב דחוף! תודה למי שעוזר!

• 2 תגובות
    • 662 צפיות
  17. אשמח לקבל חוות דעת על תנאי הגלישה בחרמון אם מישהו היה שם השבוע זה יהיה מעולה. באתר שלהם הן מציגים שהכל מעולה. אבל קרה בעבר שהגעתי והיו מלא סלעים וגומות בוץ. תודה לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי חברה יש לי מחר מיונים לגאמא..והיתי רוצה לדעת בערך מה יהיה שם! כפי שכבר הבנתי יהיה שם מבחן על מחשבים באופן כללי, מבחן תכנות שצריך לתכנת 2\4 תוכניות ב C \PASCAL ומבחן אסמבלי! אולי מי שהיה במיונים האחרונים או שזוכר שאלות יכול להגיד איזה תוכניות היה עליו לכתוב? איזה שאלות היו על מחשבים כללי ועל מערכות הפעלה? על מה כדאי לחזור בכללי ו ב c? תודה רבה מראש! מקווה שתגיבו

19. אם מישהו היה אשמח לשמוע פרטים על המלון, איך איכות האוכל, האם הכל באמת "כלול"? אנחנו מתכוונים להיות במלון כל הזמן.(זוג) תודה רבה!!!

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  20. אני מנסה לארגן איזה משחק עם עוד 20-25 איש, מישהו היה ורוצה לספר קצת חוויות משם? תודה מראש

• 6 תגובות
    • 612 צפיות
  21. אני נוסע עם חברים לקוס (אחד מאיי יוון שלמי שטועה), באוגוסט רציתי לשמוע מאנשים שהיו שם , איך המקום איך המלונות שהם היו בהם, מה יש לעשות שם ועוד....

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. אני גר בצפון וזה די רחוק לי להגיע.. רק רציתי לשמוע פידבק ממישהו שאולי היה?

• 1 תגובה
    • 494 צפיות
  23. Started by et_gershon,

מישהו היה בהפנינג של גיימר היום?. מישהו השתתף בתחרויות? מישהו השתתף בתחרות מודינג? עם הייתם שתפו איך היה! אני הייתי פעם ראשונה והיה מאוד נחמד לדעתי, אבל התגובות קשות על האירוע הזה (חוץ משלי) ! תגובות!

• 10 תגובות
    • 782 צפיות
  24. בהרצליה?

• 30 תגובות
    • 3k צפיות
  25. חברתי וחברה שלה רוצות לנסוע לסופ"ש (חמישי עד שבת) באילת, ושוקלות ללון באכסניית הנוער (ליתר דיוק בבית ההארחה, בחדרים הפרטיים). מישהו היה שם לאחרונה ויכול לומר איך המקום? לחילופין, יש מקום לינה אחר מומלץ (קרוב לים ולטיילת כמובן)?

• 6 תגובות
    • 962 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.