עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Rinkadink,

אני לא ממש יודע מה הג'נר של זה אבל זה בסיגנון של הפתיחה של היו זמנים במקסיקו (הסרט) סיגנון כזה של גיטרה מקסיקנית. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 923 צפיות
  2. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה אני רוצה לקנות לחבר שלי מתנה לגיוס.... אני לא יודע מה יכול לעזור לו אבל חשבתי על נגן MP3... http://zap.co.il/model.asp?model_id=410905 אני משקיע משהו כמו 500 שקל....מה אתם אומרים?... הוא גם מתעסק עם מוזיקה...אז אולי איזה משהו למחשב שלו....אבל מצד שני הוא בצבא ואין לו הרבה זמן למחשב....אז זה לא עוזר לו....

• 3 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. שוב מתנצל!!! אני חדש פה(מאתמול) ורציתי לדעת איך אני מוסיף תמונה/חתימה או מפרט מחשב... אינני מוצא איפה יש את האפשרות הזאת באתר בתודה מראש ושוב סליחה!

• 3 תגובות
    • 492 צפיות
  4. על איזה יחידה מדובר? מה יהיה שם? צריך לבוא עם ידע לפני? אם כן איזה? פשוט אין שום פירוט..

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  5. Started by SuB,

שלום! מהו המטען המומלץ כיום של GP? (ראיתי כ15 סוגי בעלי זמני טעינה שונים) האם מטען מהיר "גומר" את זמן החיים של הבטריה הנטענת / מטעין את הבטריה פחות טוב לעומת מטען של יממה? תודה!

• 3 תגובות
    • 774 צפיות
  6. Started by yuvalkob,

יש בכתובת הזאת סרטו פלאש שאותי אישית קרע מצחוק מישהו יכול רק להגיד לי איך קוראים לשיר זה אמור להיות של ארה http://stage.co.il/s/290169#top

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  7. Started by arik100,

אהלן יש לנו בבית מקרר 3 דלתות של SAMSUNG כולל קיוסק למים קרים וקרח דגם המקרר הינו: RF67DE הפילטר נגמר וצריך להחליף אותו אני מתלבט בין 3 אופציות: 1. החלפת הפילטר - יתרונות: מים כביכול נקיים. חסרונות: עלות גבוהה מאוד, החלפה כל חצי שנה - 200 כל חצי שנה. 2. התקנת פילטר חיצוני - יתרונות: מים כביכול נקיים. חסרונות: עלות בינונית-נמוכה. החלפה כל X זמן (נותן יותר מרווח מפילטר חיצוני), דורש התקנה חיצונית. 3. שימוש במקרר ללא פילטר. יתרונות: מים אמיתיים שמגיעים מהברז, 0 עלות. חסרונות: עלול לסתום את הצינור של ההזרמה? אשמח לכל הערות והארות בנושא. תודה

• 3 תגובות
    • 7.7k צפיות
  8. Started by R0ck,

אחד מקטעי הצ'יל הגאוניים והמפורסמים, אני משוכנע שלכל אחד ואחת מכם יצא לשמוע את הדבר הזה לפחות פעם אחת בחיים... כבר עשרות פעמים שמעתי אותו ולא היה לי מושג מה השם, אז הנה הוא לפניכם : St. Germain - Sure Thing באורך של 6:22 דקות. פשוט יצירת מופת! נ.ב, תודה מיוחדת ל Udicol (יודה) על שנתן לי את השם המלא!

• 3 תגובות
    • 509 צפיות
  9. כמו התוכנה שנמצאת בחלק מהסוני אריקסון החדשים, אני מחפש אתר שיהיה ניתן לעלות אליו קטע קצר מתוך שיר ושייתן את השם המלא של השיר. תודה.

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  10. Started by david11,

http://www.ynet.co.il/home/0,7340,L-5079,00.html Ynet - ניידות המספרים יוצאת לדרך - צרכנות

• 3 תגובות
    • 677 צפיות
  11. איך אני יכול לממש את האחריות ? הצורב נקנה לפני חצי נשה LG 40X16X40 ופלונטר נסגרו

• 3 תגובות
    • 562 צפיות
  12. היי לכולם אני מחפש סרטים/סדרות/ספרים בסגנון Cyber Punk על מחשבים, האקרים, בינה מלכותית וכו' תודה רבה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אולי זה קצת מצחיק אבל אני לא זוכר באיזה שעה הבגרות מחר. יצאתי לגמרי מהשגרה הזאת. ובהצלחה לכל מי שנבחן מחר!

• 3 תגובות
    • 703 צפיות
  14. Started by Shasoosh,

http://www.adfc-frankfurt.de/images/michaels/verkehr.html

• 3 תגובות
    • 828 צפיות
  15. יש לי רדיו באינטרנט אבל המשתמשים יכולים להפעיל אותו רק דרך הווינאפ אבל אני רוצה להפעילו גם מדיה פלייר עכשיו השאלה שלי היא כזאת איך אני עושה שהמשתמשים יוכלו גם דרך המדיה פלייר להאזין שנפתח חלון כזה דומה למדיה פלייר ודרכו אתה שומע את הרדיו...אם מישהו יכול לעזור אשמחח _________________________________________________________ ואם ההודעה הזאת לא מתאימה לפה אז מצטער לא ידעתי פשוט איפה לשים אותה

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by SeaMonster,

מישהו יודע באיזו שעה יש את השאלונים F ו G? ,חיפשתי באתר של מישרד החינוך אבל אני לא מצליח לימצוא את זה.

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  17. אחרי שסיימה לאסוף את רוב מכשירי ה-Note 7 הבעייתיים והמסוכנים מהצרכנים, סמסונג מתכננת לשווק אותם בשנים כמוצרים מוחדשים לכתבה

18. Started by Wood-Elf,

מה זה אמור להביע?!

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  19. Started by Yaron Corlione,

אהלן חבר'ה מי שהיה באומן י-ם במוצ"ש בטוח יבין על איזה שיר אני מדבר מי שלא היה גם יכול לעזור לי. אז את השיר שרה זמרת, זה לא ממש שיר זה רק הפזמון מתוך השיר היה, היא אומרת מילה-שתיים ואז Pump it up היא אומרת עוד מילה שתיים ואז pump it up. ככה זה הולך כמה משפטים. ישר באתי לפה כי עזרו לי למצוא לא מעט שירים. מודה לעוזרים מאוד, ירון

20. משהו מכיר את ה-LG 820 של פלאפון??? http://www.pelephone.co.il/itemDetails.asp?pgid=1284&catID=164&tmpltId=27&fId=128 איך הוא בתור מכשיר חדש?? שווה משהו? יש יותר טובים יחסית למכיר (35 שח לחודש...)

• 3 תגובות
    • 592 צפיות
  21. Started by lev-27,

אני מנסה לראות הרצאה דרך YouTube והסרטון פשוט לא זז. בבוקר עבד חלק. אתרים אחרים טסים. אני נמצא בבזק בינלאומי.

22. Started by S2DON,

אז ככה החנויות השתגעו , באג ואופיס דיפו פתחו במבצעים מטורפים על הנגנים למינם והמחשבים , המבצעים תקפים רק לכמה ימים אבל בכול זאת , איפוד נאנו יותר זול מבאהר"ב ועוד בארץ? זה די מגניב וגורם לנגן להיות שווה את המחיר , אה ושכחתי לציין שIVORY כנראה נבהלו מהמבצעים וגם אצלם אתם יכולים לרכוש איפוד נאנו דור 4 8 ג'יגה ב 580 ש"ח שזה המחיר הכי זול נכון להיום בארץ! אז אני לא יודע מה איתכם אבל אני נראה לי רץ לקנות.. (וכן התאכזבתי מהIPOD CLASIC , לא שווה 1000 ש"ח לצערי.)

• 3 תגובות
    • 768 צפיות
  23. Started by Vaz,

מישהו יודע אלו זכויות מגיעות לי ? אם התפטרתי מהעבודה אחרי משהו כמו 10 חודשים ? מה מגיע לי חוץ מהימי מחלה שנשארו לי ? אני אמור לקבל גם דמי הבראה ? משהו כמו 300 שקל על כל חודש עבודה ?

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  24. Started by Nirkaw,

מה לעזאזל?! שלחתי SMS לפרמיום,עלה לי 5 דולר!! ואחרי שהורדתי קובץ אחד זה רושם לי שאני צריך לשלוח עוד SMS 0_0 מה לעזאזל?!

• 3 תגובות
    • 935 צפיות
  25. Started by ofir38,

איפה אני יכול להוריד סקינים כאלה? מי שיוכל לתת לי קישור פה להורדה של סקינים זה יהיה מעולה.. תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 552 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.