כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
היי אני מעוניין לטייל קצת באירופה בתקופת החגים. הטיול יהיה עוד חבר. הרעיון המקורי היה 4 - 7 ימים בעיר כלשהי, אבל "התרחבתי" לטיול רציני יותר של 16 - 18 ימים (מתחילת ראש השנה עד סיום הסופ"ש של סוכות א'). חשבתי על טיול שיהיה יותר "טיול תרמילאים". קרי: תכנון רק של יעד ההתחלה ואת יעד הסיום. ביניהם "נזרום". לינה בהוסטלים. חלק מהזמן בחדרים משותפים (4 - 8), חלק בפרטיים (רק אני והחבר). נסיעה בין הערים ברכבות. אולי רכבות לילה. אולי חלק (לא גדול) מהזמן לעשות קצת טיולים באיזורים יותר כפריים. למה? אני מתחיל להזדקן מדי בשביל זה (אפילו מסיים להזדקן מדי בשביל זה). אף פעם לא עשיתי את זה ואני מעוניין לנסות. הבנתי שקל להכיר ככה אנשים (+ בנות... ;-) ) ואולי גם לטייל / לבלות איתם קצת. אני …
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3473934,00.html מעניין מאוד. לפי פסק הדין הנ"ל אם ישנה טעות במחיר באתר אינטרנט, האתר מחוייב למכור את במוצר במחיר שנקב לפי חוק הגנת הצרכן, בנוסף האתר לא יוכל להתנער מהחוק ע"י פירסום חוקים והגבלות שכן חוק הגנת הצרכן נמצא מעל לחוקים אלה.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלומות, יש לי בעוד כשבועיים יום הולדת [איזה יופי לי] אז שאלו אותי מה אני רוצה ואני אמרתי : " מה שאתם רוצים... [ובראש אמרתי " מיני מחשב נייד או משהו כזה בבקשה מתחנן" ]. אז אמרו לי טוב תחליט לבד ותומר לנו.... בקיצור, חשבתי לקנות מיני מחשב נייד או אולי את הנגן סרטי דיוידי עם המסך [מישהו פעם עשה עליו ביקורת... זה כזה נגן בגודל מיני מחשב נייד שיש לו מסך ושמים דיסק באמצע...]. התקציב הוא לא יותר מ אלף שקל.. [ובדולרים לא יותר מ 325 דולר] אני מעדיף שזה יהיה מחוץ לארץ כי שם זה יותר זול ... תודה מראש. ואני יודע שזה כזה מצחיק שמישהו מבקש כזה דבר בכזה תקציב נמוך אבל לא רוצה לבזבז יותר מידי... בכל מקרה אפשר לחרוג.... ד"א, אני אעדכן אתכם משום שבטוח עם כל הכסף שאקבל מהדודים והשאר המשפחה …
-
- 1 תגובה
- 949 צפיות
-
-
הכל החל שמירן (Frenzy) תכנן לקנות מערכת, החלטנו שיקפוץ לת"א ונלך יחד למולי שבנמל, שידוע בסחורה האיכותית שהוא מחזיק אצלו. שגיא (R0cKF0rD) מחליט להצטרף... השעה 6 וחצי, מירן מגיע לת"א, נפגשים מדברים, והולכים למולי לשמוע ציוד, לאחר האזנה לציוד וניסיון לעזור למירן לקבל כיוון לגבי הרמקולים, מגיע החלק המעניין, Me R0cKF0rD & Frenzy נפגשים נפגשנו במקדונלד בטיילת לפירוק דאבל איכותי, ישבו ודיברנו והזמן עבר לו. החלטנו להמשיך לדירתו של שגיא, וכמובן לצלם קצת תמונות מהמיני מפגשון שלנו ( כמובן שזה מה שמעניין אותכם, אז יאללה בלי יותר בידי בלבולי שכל) המארז של שגיא (Asta la vista R0cKF0rD) http://www.pbase.com/image/22808949 Mr.R0cKF0rD בכבודו ובעצמו (מישהו שכח לומר Cheese…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קראתי ב-MAKO שלצבא ארה"ב יש מיניגאן שיכול לירות 6000(!!!) כדורים בדקה. ז"א 100 כדורים בשניה. נראה לכם שזה הגיוני?? יכול להיות שהם התכוונו ל-600??
-
- 6 תגובות
- 2k צפיות
-
-
איפה אפשר לקנות את הקיט לחיבור הMZR700 למחשב וכמה הוא עולה?
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
למה שום בטריה לא מתאימה חוץ ממה שיש בתוכו ומאיפה אני מביא עוד בטריה כזאת? :s05:
-
- 5 תגובות
- 856 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מינידיסק של חברת SHARP במחיר של עד 300$ דגם טוב וחדיש(אם יש כאלו בארץ), מישהו מכיר דגמים?
-
- 22 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/?w=//817544 קנסו אותו שסיפר לילדים על מין אוראלי אבל הם עושים פרויקט לילדים על מיניות ילדים? מה קורה בשבדיה?
-
- 2 תגובות
- 519 צפיות
-
-
אבא שלי רכש מינילפטופ חדש מ KSP להפעתי הרבה מוקתנות שם תוכנות כמו סקייפ, trend micro, אופיס 2007 לפני אקטביזציה' ezmessenger, adobe reader פלאש פלייר נשמע לי מאוד משונה. אגב, הם לא נתנו לו עותק של חלונות ולא דיסק עם דרייברים.
-
- 5 תגובות
- 913 צפיות
-
-
תחרות היופי הראשונה בעולם לדמויות מלאכותיות, מיס AI, מבטיחה להיות אחד האירועים המרתקים ביותר בתחום הבידור והטכנולוגיהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 403 צפיות
- 1 follower
-
-
יש חברה שיושבת בארהב ששוקלת להעסיק אותי. זו עבודה מהבית. אבל הם טוענים שיש איזה קטע מוזר במיסוי בארץ שהם יצתרכו לשלם מס לא לפי המשכורת שלי אלא לפי הרווח שהם יעשו מהעבודה שלי.האם מישהו יודע איך הולך המיסוי אם אני עובד מול חברה מחו"ל ללא נציגות בארץ? האם אני יכול והאם זה משתלם לפתוח חברה בע"מ עבור זה ולהוציא להם חשבוניות?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדרום קורה עכשיו משהו מאוד מוזר... כבר שבוע שלם שההורים שלי כל פעם מנסים הרבה זמן לפתוח את האוטו/שער חשמלי ולא מצליח להם, אז חשבתי שזאת בעיה בסוללות... עכשיו אימא שלי חוזרת מאשדוד ואומרת שהשלט עובד לה מצויין שם - אז כבר התחלתי לחשוד. התקשרתי אל כמה חברים ואמרתי להם לנסות לפתוח את האוטו, וגם להם - לא עובד. אז נזכרתי בכתבה בעיתון שאמרה שלפני שבוע איזה פועלי בניה או משהו כזה היו צריכים לשלוט על רובוט שפועל באופן אלחוטי, אך הם הפעילו מכשיר שמבטל את כל השלטים באיזור ועבדו איתו. אז ככה זה כנראה גם כאן. התקשרתי למוקד העירייה, שם סיפרו לי שחיל האוויר עשה את זה בשביל המטוסים והתקשורת ביניהם או משהו כזה... עכשיו השאלה היא אם זה חוקי??? כלומר ברור שמותר להם וברור שהם יכולים אבל תארו…
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת מה אני אמור לשלם, למי וכמה במידה ואני עובד ב-2 משרות (שתיהן לא מלאות) ואני השתחררתי במרץ 11? חיפשתי באתר של מס הכנסה אבל הם לא יעילים במיוחד. תודה מראש, Zinger777.
-
- 12 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע מהם המיסים על רסיבר לקולנוע ביתי?
-
- 0 תגובות
- 763 צפיות
-
-
משהו יכול לפרסם פה ת'מיקוד של שאלון 006 במתמטיקה ?!?!? נ.ב. : שמעתי מחבר שכול נושא הסדרות ירד ... האם זה נכון ?
-
- 2 תגובות
- 732 צפיות
-
-
משהו יכול להביא לי קשור לאתר שבו מראים תמיקוד (כי נכנסתי לאתר של מדרד החינות ולא מצאאתי)
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
גם אני, כמו כל תלמיד תיכון בארץ מחכה למושיע הזה שנקרא מיקוד, אז הנה הוא. ידידה שלי השיגה אותו ושלחה לי. תהנו. [attachment deleted by admin]
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
היום פורסם המיקוד, למישהו יש את האתר של המיקוד או משהו כזה ? ? ? ? חיפשתי בגוגל מצאתי רק של קיץ 2006 אני צריך ת'חורף של 2007. ואני צריך למבחן מתמטיקה 005. תודה מראש לעזורים.
-
- 2 תגובות
- 589 צפיות
-
-
שמתי לב לזה רק עכשיו. http://meyda.education.gov.il/mikudim/interni.htm ניגש בקיץ ל006 ומקווה שיאפשרו לי 005. למה לא מצוין פה על בגרות בפיזיקה ומיתוג?
-
- 2 תגובות
- 755 צפיות
-
-
-
מישהו שמע על זה? זה המיקוד היחידי שמצאתי להיסטוריה 5 יחידות
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=7wKLL1nP2V8 ;D כמה מביך....
-
- 3 תגובות
- 866 צפיות
-
-
מיקלדת שימושית למערכות הפעלה של.... [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אתמול קניתי לעצמי סמסונג גלקסי אס ( מכשיר מדהים ) .. עכשיו ראיתי שכבל הטעינה שלו זה חיבור מיקרו USB וגם העכבר לוג'יטק שלי Performance MX נטען באמצעות כבל שמצד אחד הוא USB למחשב ומצד שניה מתחבר לעכבר מיקרו USB. עכשיו לפי כל הגיון בריא שבעולם זה מתאים ואני יכול לחבר את הכבל שמחבור למחשב לטלפון שלי . אני צודק נכון ?
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-