עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by The-Devil,

למרות שהמהירות היא לא הגורם העיקרי לתאונות המשטרה ומערכת בתי המשפט בוזזים את האזרח המסכן תחתמו חברה! תקראו מפרטים שם על הכול... מקווה שהעצומה הזו תצליח

2. מענין כמה יצביעו 15 ...כמה מודוריטורים יש ? ;D

3. Started by ntl,

אכן ספר חזק ביותר, אבל קראתי אותו באנגלית ואני זקוק למידע הבא ב[glow=red, 2, 300]עברית[/glow] יש שם 3 משפטים: War is peace Freedom is slavery Ignorace is strength אז אני רוצה לדעת איך המשפטים האלה כתובים בגרסה המתורגמת בעברית. אני יכול לתרגם, אבל אני לא יודע אם זה יצא מדויק...אז תעזרו בבקשה תגידו איך זה כתוב [glow=blue, 2, 300]בדיוק בעברית[/glow] בספר תודה

• 3 תגובות
    • 868 צפיות
  4. Started by ofirr,

מי הם היבואנ/ים של Remington בארץ?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  5. Started by Tomerb1,

שלום מישהו יכול להביא לי מדריך איך לחתוך את השוליים השחורים מסירטונים וכו'? תודה

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  6. Started by Fenomeno,

http://www.lamerkatz.com/webvoid/issue13/1.shtml ROFL

• 2 תגובות
    • 868 צפיות
  7. Started by hellyeahmofo,

אני ניגש בקיץ 2004 לפסיכומטרי יש לי ספרי הכנה של "קידום" מקיץ 1999 השאלה שלי היא האם לפי דעתכם , החמש השנים שנים האלה פירושם שהספרים ישנים מנסיונכם אבקש לדעת , מה הורידו , מה הוסיפו בחמש שנים האחרונות וגם בכלל האם אתם חושבים שהבחירה שלי ללמוד לבד היא נכונה והאם יש איזה טיפים?

• 5 תגובות
    • 868 צפיות
  8. תראו..אני בפורום כל יום.. ;D ומידי פעם ישנן הודעות שקשורות לאלקטרוניקה..עכשיו אני יודע מזה V וגם זה בערך! יש למישהו אתר שיכול להסביר לי לפחות את הבסיס איך מודדים אמפר(מיליאפר) איך עושים את כל החישובים האלה.. איך מודדים W, איך מודדים OHM, ושטויות מהסוג הזה..אין לי בסיס כמעט בדבר הזה אז תוכלו לעזור לי למצוא משהו שמסביר לממש ממש מתחילים בנושא ממש רקע ברור על העניין שיכול להסביר לי בפירוט קצר וקולע.. איך הכל עובד..ואולי גם הסבר ענק יותר שמסביר תיאוריה של זה, זה גם טוב.. אני מאוד אשמח שסוף סוף יהיה לי רקע קטן ושאני אכנס לתארד שקשור אני אצליח להבין קצת מהשפ הסינית הזאתי.. תודה רבה, רן!

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  9. Started by someone,

שהומר נוסע לכפר ומגדל עגבניות רדיואקטיביות שיוצאות ממכרות כמו טבק נראה לי... מישהו יודע איך קוראים לו ובאיזה עונה הוא?

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  10. לאחר חיפוש בכל כלי שעלה בדעתי (גוגל, גוגל תמונות, ALTAVISTA ואתרים נוספים) לא נמצאו תמונות נורמליות שמציגות את פינקי והמוח. אני מחפש תמונות שבו רואים אחד או שניים מהם עומדים ישר עם הפרצוף קדימה. משהו בסגנון התמונה המצורפת. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  11. חבילה קטנה(נגיד 10*10*10), קלה(עד חצי קילו), ולא מסומנת שנשלחת בדואר רגיל איטי עם מספר מעקב מארה"ב מה הסיכוי שתיתפס. מנסיון עם חבילות מהמזרח סיכוי נמוך האם לצפות שמארה"ב זה יהיה גם כך?

• 1 תגובה
    • 867 צפיות
  12. Started by huber,

כפיש כתוב בכותרת - פתחתי מדעה בטרייזון, רוצה לעדכן משהו - איך?

13. Started by G.P.S,

http://www.yad2.co.il/Yad2/hotPicYad2.php?CatID=3&SubCatID=0&SalesID=933582 שם הדבר הנמכר: ספת משקולות, צלחות ומוטות. מחיר: הצעות שלכם. תיאור מדוייק של הדבר: ספת משקולות מתקפלת מבית Target- רגליים, 3 מצבי שכיבה. צלחות (מכל סוג 2 ,משקל בק"ג): 7.5, 10, 15, 20. מוטות: מוט W , מוט ארוך 150 ס"מ. תמונת המוצר {אם יש}: http://www.yad2.co.il/Yad2/ViewImage...bCatID=0&Pic=1 פרטים נוספים: את המוצרים רכשתי באתר POWER SPORT. ניתן לבדוק את המחיר הכולל באתר ולהציע מחיר. מחיר: אתם מציעים אני מקשיב. כל המוצרים כחדשים כמעט ולא נעשה בהם שימוש. פרטי המוכר {ליצירת קשר}: סלולארי:050-5756302 טלפון:08-9930388 אימיל: nahoom19@walla.com איש קשר:נחום איסיקיו: 228279740

• 3 תגובות
    • 867 צפיות
  14. Started by bad boy,

היי שלום אני לא יודע אם זה המקום המתאים לשים את השאלות שלי אבל לא מצאתי מקום אחר אז ככה אני צריך ליפרוץ פלאפון נוקיה 3100 (צביקה פיקה) הפלאפון הוא מחברת אורנג' ואני רוצה שהוא יהיה גם בישביל הסים שלי כלומר הסלקום מישהו יכול להביא תוכנה או מדריך או שהוא בעצמו יעזור לי בבקשה זה דחוף מאוד אני צריך סים פרי למי שלא הבין

15. אני צריך להחליף את המחסנית ( שחור לבן ) של מדפסת HP 930C שיש ברשותי, ואני לא רוצה לקנות מחסנית מקורית. הרשת מכירה שכרגע אני זוכר את שמה היא DMO אבל משום מה נראה לי שהמחירים שלה מאד יקרים. בחיפוש אקראי קצר יצא לי למצוא מחסנית לא מקורית לדגם שאני צריך, באיזו חנות בכפר סבא, המחיר שהופיע שם עמד על 30 ש"ח, ב DMO ראיתי את המחיר לאותו דגם ולא מקורי על 105 ש"ח, שנראה לי מוגזם לחלוטין. איזה עוד רשתות למכירת מחסניות יש, שהן מוכרות ומומלצות? תודה מראש לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  16. שלום רציתי לדעת בכמה אני יכול למכור מסך מחשב 18" של חברת HP??(כולל כל כל הכבלים למסך,המסך במצב מעולה). יש בעיה במסך שלפעמים הוא מתכבה כזה לבד,אבל זה לעיתים רחוקות. הנה תמונות של המסך:

• 4 תגובות
    • 867 צפיות
  17. Started by VL,

יש לי מכשיר מהדגם הזה: http://www.atsisrael.com/imgs/uploads/Cell...al/TelitX60.jpg (כן אני יודע סתם פלאפון מעפן אין לי כוח ללכת להחליף) ואמא שליי נעלה בטעות את הפלאפון (לא עם ההקשה של 123) ועכשיו לא יודעים את הסיסמה איך אפשר לפתוח את הפלאפון ? יש איזה תוכנה/קוד טכנאי? תודה.

• 7 תגובות
    • 867 צפיות
  18. Started by ori14,

Norwegian Wood / Kashmir (Beatles and Zeppelin) The Aaron English Band

• 2 תגובות
    • 867 צפיות
  19. סיימתי לראות חלק גדול מהראיון המשותף של ביל גייטס וסטיב ג'ובס, וזה פשוט מדהים. http://www.youtube.com/watch?v=9HMO0zVYUw8 פשוט מדהים, שני שועלים וותיקים יושבים על הבמה מדברים וצוחקים יחד, ועם זאת עוקצים אחד את השני על העבר וההווה חופשי כמעט ולא מיישירים מבט ביניהם (משקעי העבר?). מעניין לראות שהחוק או כלל האצבע הידוע "כדי להצליח לא צריכים להיות הראשונים בשוק, אלא הכי טובים" פשוט מרצף את הדרך בין שתי החברות האלו: - GUI: אפל משאילה את הרעיון מ- Zerox, נתקלת בבעיות של עלות חומרה לצרכן ומדשדשת ואז MS מגיחה מאחורה ודורסת אותה עם WIN95. ג'ובס דרך אגב למד את הלקח היום הוא מגדיר את אפל כחברת תוכנה (לדבריו) - נגנים דיגיטלים: אפל פשוט פותחת את השוק עם IPOD ו- ITUNES ועכש…

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  20. Started by bluemail,

מתי תקופת הגיוס שלהם ולאן בדר"כ מגייסים אותם?

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  21. Started by itaysp,

לפני שנה וחצי ראיתי את זה איפשהו... במקרה היום נזכרתי ועוד 3 ימים זה היום המתוכנן.. http://www.worldjumpday.org מה אתם אומרים?

• 5 תגובות
    • 867 צפיות
  22. Started by musari,

קטלניייייייייייייי http://www.woot.co.il/2008/03/16/%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d/

• 8 תגובות
    • 867 צפיות
  23. בקיצור אני מעצב מתחיל ואני רוצה לפרסם עבודות שלי ולקבל עליהן תגובות... באיזה פורום אני יכול לעשות את זה?

• 9 תגובות
    • 867 צפיות
  24. Started by Chymes,

צפיתי בסדרה בהמלצת אחד הגולשים בפורום ואני מוכרח לציין שהסדרה פשוט איומה. הסדרה The Tudors מתארת את סיפורו של הנרי ה-8 שבעקבות אובססיה ליורש זכר הוציא להורג שש נשים וניתק את אנגליה מהכנסיה הקתולית. חוץ מעלילה זוחלת, שחקנים לא טובים במיוחד וקצת חוסר דיוקים היסטורים פה ושם, הסדרה פשוט דוחה. למה אני צריך לראות את הנרי מאונן על משרת בפרק 10? או אולי סצנת הסקס ביער עם אן בולין שלא הייתה מביישת סרט פורנו גרמני? או המציצה של מארי? הבמאי לקח את הרעיון של Rome ולקח אותו יותר מידי רחוק.

• 0 תגובות
    • 867 צפיות
  25. לא פתחתי את החבילה, ואני חושב למכור אותה.

• 5 תגובות
    • 867 צפיות

דיונים חדשים בפורומים