עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום, יש לי יום שישי מגן בתמטתיקה, 3 יחידות , אף פעם לא הייתי טוב עם מספרים... שלא נדבר על זה שאין לי תחת לשבת... אני צריך עזרה, את החלק של אלגברה אני יודע, יש לי בעיה רצינית עם הטריגונומטריה, אין לי מושג בשיט. למישהו יש איזה אתר או מסמך טקטס שמסבירים שם את הנושא כמו שצריך... אפשר להשיג כזה דבר ? עוד שבועיים הבגרות... : תודה אנשים.

• 3 תגובות
    • 544 צפיות
  2. מדובר על אותה תמונה, משני אתרים שונים (לנוחיותכם): http://www.milonit.co.il/nushaot_trig.htm קישור לתמונה: http://www.milonit.co.il/images/math/trig.gif http://eteacher.co.il/equation/frameset.asp - אותו דף. קישור לתמונה: http://eteacher.co.il/equation/trig.gif אני לא מוצא את האפשרות להדפיס את התמונה בחלקים (כי היא ארוכה) הן בוורד, והן בהדפסה של וינדוס. יש שם או בגודל טוב אבל היא חתוכה או להכניס את כל התמונה בדף לאורך אבל זה בגופן קטן מאוד. כשאני מנסה להדפיס מהאינטרנט "הצג לפני הדפסה" הוא בכלל לא מראה לי את כל הנוסחאות. ולא ממש בא לי להתחיל לערוך עם צייר ולחלק, ביזבוז זמן וגם לא יצא מדוייק.

• 3 תגובות
    • 2.3k צפיות
  3. הוא מכסה את כל ההגנה כלומר רוגלות ווירוסים וכל מרעין בישין ? תודה

• 3 תגובות
    • 709 צפיות
  4. Started by LOL,

היי, לפני איזה שלוש שבועות הזמנתי משחק מshopto, המשחק לא הגיע עד עכשיו במספר מעקב שניתן על ידיהם בroyal mail רשום שהחבילה עזבה לפני שבועיים את אנגליה יש לי איזה שהוא סיכוי למצוא את זה בדואר? יש לי טעם לדבר עם shopto למרות שזה בבירור עזב את אנגליה? אשמח לעזרה ממישהו שקרה לו מקרה דומה והוא הצליח איכשהו לפתור אותו

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by maoros,

*כותרת* תודה.

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  6. שלום אני מחפש רשימת שירים משנות ה80 תודה על העזרה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by ItayBm,

שלום אני מקווה שזה הפורום המתאים.. כשאני בא לשים את המפרט שלי באתר,זה מוביל אותי לאתר הזה http://abuse.spd.co.il/index2.php מה הסיבה?

• 3 תגובות
    • 653 צפיות
  8. Started by Thadar,

נשברה לי המקלדת, וניתקעתי בלי מזומנים למספר ימים. אם יש כאן מישהו בעל מקלדת ישנה כלשהי (PS2\USB עובדת) שיכול לתרום מיאזור ר"ג-ת"א והאיזור, אודה לו מאוד! לצערי אין לי מה לתת בתמורה.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  9. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

אני פשוט חייב לשים את זה:

10. אהלן, חבר שלי מתכנן לטוס לצ'כיה בעתיד וכנראה נופל על בלאק פריידי, הוא רוצה לדעת מה מומלץ לקנות באירופה ואיפה בדיוק מתרחשים המבצעים הגדולים של הבלאק פריידי אם למישהו יש ניסיון נשמח לשמוע בעיקר איזה מוצרים זולים באירופה בבלאק פריידי

• 3 תגובות
    • 2.8k צפיות
  11. Started by alexpir,

אני רוצה לקנות דרך אייביי ואין לי שום דרך לעשות את זה, אין לי חשבון בין לאומי כדי להעביר כסף לפיי פאל .. מה שאני רוצה להזמין עולה 150$ אם יש פה בפורום מישהו שאוליי ישלו כסף בפיי פאל ומנוסה בקניות מאייבי ויכול לעשות בשבילי את הקנייה הזאת אני מוכן לשלם לו מלבד ה150$ של הקנייה אני יוסיף לו כסף.

• 3 תגובות
    • 746 צפיות
  12. תמחקו אני מבין שלא בא לכם לעזור....

• 3 תגובות
    • 789 צפיות
  13. אין כולכך לחץ מיים בבית, במיוחד מיים חמים. חשבנו לקנות משאבת מיים. יש פה משהו שקצת מבין בזה? מה כדאי לקנות, איזה חברה? אה כן..אנחנו גרים בקומה רביעית.

• 3 תגובות
    • 800 צפיות
  14. Started by 00000,

שמעתם את התחזית? מה הקטע של החזאי עם הקללות והניסיון הזה להצחיק?!?!?! אני מבולבל. מה קרה שם לעזאזל?

15. Started by ori14,

הי, אני רוצה ללמוד תופים (אם צריך בכלל, לא יודע) אבל מצד שני אני שומע הרבה מטאל ורוק ומת לחשמלית. יש לי ניסיון עם קלאסית, למדתי עם מורה פרטי שבהתחלה לימד אותי מנגינות שאפילו למדתי בחלילית ביסודי, ואז פתאום קפץ לאקורדים ומנגינות מורכבות. עכשיו, אני מאוד רוצה לנגן על חשמלית אבל גם תופים זה כלי שאפשר להוציא עליו ת'עצבים ולהנות יותר, אבל אני נרתע מגיטרה בגלל הקושי שהמורה הזה העניק לי. לכל אלו שמנגנים בחשמלית/ באס/ אקוסטית, הייתי רוצה לשאול אותכם כמה זמן לקח להתקדם לרמה של אקורדים ואיך היו העליות מדרגה? והאם אתם חושבים שאומרים שצריך קודם קלאסית/ אקוסטית ואז חשמלית, אפילו לא מקצועית נכון? כי אני למדתי אז כשהייתי בכיתה ד' והגיטרה הייתה לי גדולה ושמנה (קלאסית) והיה קשה לי לפרוט. …

• 3 תגובות
    • 955 צפיות
  16. Started by shirNoshe,

חבר רוצה לפתוח חנות על רמה למחשבים באיזור המרכז. הוא מכיר כמה ספקים,אבל הוא רוצה לדעת אם יש אפשרות לכמה שיותר ספקים מהכל,של הכל,כולל גאדג'ט. אם זה חוקי מבחינת מנהל האתר לקבל רשימה ומספרי טלפון אשמח.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. כאלה שלא מתפרקים או נראים כמו סמרטוט. בחיפה. תודה

• 3 תגובות
    • 619 צפיות
  18. Started by dvvon,

תודה לעוזרים נ.ב חיפשתי בגוגל אז אל תתעצבנו עליי

• 3 תגובות
    • 524 צפיות
  19. כיוון שאני לא מתכנת, למי אני יכול לפנות בנושא? ומה עושים לגבי גניבת הרעיון במידה ושיתפתי מתכנת, מכינים הסכם חתום וכו'?

• 3 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. Started by argorny,

אשמח לקבל ביקורת/משוב בעל ביסוס אם מניסיון ואם מידע קודם ומוכח לא סתם השערות, לגבי מיצוי אחריות בחנות CD-LOG משום ששמעתי הרבה דברים לא ממש מחמיאים עליהם, אבל בכל זאת אשמח לאמת את זה איתכם.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  21. מישהו יכול להגיד לי ? או למצא דרך לדעת את זה ?

• 3 תגובות
    • 937 צפיות
  22. שלום לכולם, נתקלתי במקרה בו בחיבור הספק ללוח (חיבור ה-ATX) נוצרה חריכה משמעותית ונראית לעין. ספק הכח פישל ולקח איתו את לוח האם בכך שהתיך את חיבור החשמל של לוח האם. שני המוצרים באחריות. אז מי אשם? מה לעשות כשהיבואן של לוח האם רואה את החריכה ואומר זה לא בעיה של הלוח. כביכול הוא צודק, אבל מה אמור לעשות הלקוח? דעתכם ועצותיכם בבקשה. תודה לכולם!

• 3 תגובות
    • 633 צפיות
  23. בכללי אין לי הרבה כסף אבל אני צריך כרטיס אשראי שמאפשר קניה מחו"ל. מהכרטיסים לעניים שראיתי יש את ה VISA הרגיל, ה MC הרגיל וה AMEX BLUE. את ה MC והאמריקן אקספרס ראיתי שנותנים לסטודנטים בפועלים (כרגע יש לי קמפוסכרט רגיל) מישהו יודע מה העלות של השדרוג הזה? חשבתי גם לעבור ליהב כבן של עובד מדינה, מקבלים תנאים כמו של עובדי מדינה שזה מצויין ושם כניראה שיתנו לי את אותם אפשרויות + VISA של CAL. יש עדיפות או שזה לא באמת משנה? נ.ב. הכרטיס ישמש בעיקר שקניות מ STEAM אבל אני גם טס לאירופה מידי פעם ושם הבנתי שלא בכל מקום אפשר עם AMEX.

• 3 תגובות
    • 2k צפיות
  24. Started by ori-silver,

הייתי מנוי בחברת hot עד לפני כמה שנים,הבנתי שאמור להיות ארון כבלים איפה הוא אמור להיות נמצא?

• 3 תגובות
    • 720 צפיות
  25. מה השרת שאפשר להעלות אליו את הקובץ את הכי גדול??

• 3 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.