כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,571 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם השנה יהיה שווה ללכת??? אני מסתכל על התערוכות בח'ול ובא לי לבכות.... :-X
-
- 7 תגובות
- 732 צפיות
-
-
-
שמעתי ממישהו שמי נביעות בטעמים לא בריאים או משהו כזה. יש חיה כזאת?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולכם עשיתי טעות לפני שנתיים ורכשתי מחשב מחברה קיקיונית בשם "גיבור מחשבים" לא אלאה אתכם בכל הסיפור מי שממש רוצה הסיפור כאן: http://www.calcalist.co.il/internet/articles/0,7340,L-3084486,00.html בקצרה החנות פשטה את הרגל, המזל שלי שקיבלתי את המחשב בין האחרונים... לפני חודש התקלקל לי כרטיס המסך 7300GS תוצרת Gigabyte ואתמול התקלקל לי הספק של המארז (שבא יחד עם מארז של אנטק סונטה II בהספק של 450W) החלקים עדיין במסגרת אחריות (כרטיס מסך 3 שנים, ספק 5 שנים) האם אפשר לפנות ישירות לספק ולבקש ממנו תמיכה? מי היבואן של Antec ושל Gigabyte בארץ? תודה שרון
-
- 14 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
אני ניגש עוד יומיים, ואני עושה את המבחן בקריית-ביאליק. בהצלחה (הלוואי שלא תעברו את ה-500 , כי הכל יחסי, אתם יודעים) לכל למי שניגש.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מי ניסה לחסל את התוכי? למי שלא שמע/ראה עדיין זה תחרות של בזקבינלאומי http://www.minisa.co.il/ התוצאות שהושגו שם במשחקוני הפלאש פשוט לא הגיוניות במשימה מס' 1 למשל אין סיכוי לרדת מ-3.5 שניות זה נעשה במרמה בטוח (מנסיון-תחרות מילקי) בעזרת תוכנות שקובעות מסלול לעכבר וכדומה תחרויות זמן זה סאקס.
-
- 0 תגובות
- 568 צפיות
-
-
-
מי נעל לי ת'נושא??? אפשר לעשות על זה סקר זה יהייה נחמד לא? אני כותב נושא מוחקים לי אותו מעבירים אותו לפורום אחר ונועלים...מה משעמם לכם??? אני מדבר על הנושא הראשון שכתבתי פה... "מבקש המלצה על צורב" משהו כזה...
-
האם בעלי תואר בוגר אונ' במדעי המחשב יכולים לעבוד בניהול רשתות ואבטחת מידע ? (האקינג\ אנטי-האקינג לרשתות, תחזוקתם ואבטחתם וכו') או רק בתכנות ? האם כדי לעבוד במקצוע הנ"ל צריך להיות בעל תואר אחר ממדמ"ח? איזה מסלול לימודים צריך לבחור באונ' בשביל זה ? תודה :]
-
- 16 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
למה יש שם קטגוריות ? זה ממש שינוי מיותר. מי שלא מכיר את הפורומים יכול ללחוץ על כפתור הפורומים, ולקבל את הרשימה כולה מחולקת לקטגוריות. זה סתם מונע דפדוף זריז במקומות שמעניינים.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
התסיים החלק הראשון של העונה השניה (ההמשך יגיע בינואר). בקשר לפרק: פרק 10 - פשוט יצירת אומנות. אחד הפרקים הטובים ביותר שראיתי בBS ובכלל. לקחו דרמה אקשן משחק מוזיקה תסריט יוצא מן הכלל ערבבו טוב טוב ויצא פרק 10 . זה מתחיל בפגסוס וכשנדמה שכבר עבר השיא הכותבים פשוט מושכים ומושכים אותנו לקצה עד סוף הפרק... חובה לראות פשוט פרק יוצא מן הכלל. רק דבר אחד לא הבנתי בקשר לחללית החדשה שהם בנו, אם יש לה טכנולוגית Stealth אז למה כשסטרבאק נעלמה זה נראה כאילו היא נכנסה לHyperspace? הממ וזהו בעצם נחמד לראות שיש פה אוהבי Sci-fi (אני מקווה ;D)
-
- 3 תגובות
- 565 צפיות
-
-
-
אני יודע שזה כיסא די מפורסם. אשמח לדעת מי המעצב\ת, ועבור איזו חברה הכסא עוצב. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 598 צפיות
-
-
מי מהאנשים פה ענה על קוד גורו? ועל כמה שאלות פחות או יותר הוא חושב שהוא ענה בוודאות?
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
יש לי שאלה בקשר לתרגיל שני ב' סדרה זה יוצר n=26? ושאלה בהסתברות (5) א': 24/5040 או 0.00476 ב': גבוה ג': (4/20)^4 או בערך 0.0256 זה נכון? תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 455 צפיות
-
-
-
מה בדיוק בדיוק עשיתם איזה גרסא של אימיול צריך וכמובן איזה מכשיר יש לכם
-
- 7 תגובות
- 687 צפיות
-
-
מישו יודע איך כותבים ג'והארה ?! אני לא מצאתי שום דבר בגוגל עם השם הזה
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני לומד קורס טכנאי PC בג'ון ברייס בקריות, ואני מקליט את השיעורים בטייפ מנהלים דיגיטלי ואח"כ מעביר אותם למחשב. אני מחלק כל שיעור לשניים: חלק ראשון- מתחילת השיעור ועד ההפסקה, וחלק שני- מאחרי ההפסקה ועד סוף השיעור. הקטע הוא שאת כל השיעורים עד עכשיו אני מספיק להקליט ולהעביר למחשב- חוץ מהשיעור על המעבדים. המורה שלי הוא ערן הרמן, דווקא מורה טוב. בחלק השני של השיעור הראשון על המעבדים נגמר לי המקום בטייפ (זה היה בדיוק ב-10 דקות האחרונות של השיעור, בהן הוא הסביר על עמוד 61 בחוברת). בחלק הראשון של השיעור השני על המעבדים ערן חזר על עמוד 61 בחוברת, אבל בחלק השני של השיעור נגמרו לי הסוללות אחרי 17 דקות ו-35 שניות והפסדתי הרבה חומר. הוא עבר בחברת על pentium 4, celeron. pentium 4 with …
-
- 12 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
עברתי כבר על האתרים של אגד ומטרופולין, ללא מזל. אני צריך קו אוטובוס שייקח אותי מתחנה מרכזית של האוטובוסים בבאר שבע, למרכז ה"ביג" בעיר, עד תשע וחצי בבוקר. מישהו יודע על קו כזה?
-
- 8 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני צריך לקנות עכשיו מזגן עילי חדש לחדר ואני מתלבט בין הטכנולוגיות והחברות יש לתדיראן טכנולוגיה חדשה בשם INVERTER שמונעת את כיבוי המדחס או משהו כזה מישהו שמע על זה ? , זה מיקר את המזגן ב50% אבל אמור להוזיל משמעותית את צריכת החשמל... :-\
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
-