כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
קיבלתי טופס הזמנה לשחרור חבילת EMS. הם דרשו ממני את העמוד של איביי, אבל המוכר הזה כבר לא קיים והמכירה הוסרה מאיביי. האם אפשר לצרף להם את החשבונית של פייפאל של המוצר ? כי זאת האסמכתא היחידה שיש לי ששילמתי על זה מחיר מסויים. כמה זמן לוקח כל תהליך השחרור הזה ? אני כבר רואה את עצמי שולח להם את הקבלה ומחכה איזה שבועיים שזה יזוז. למישהו יש נסיון עם זה ? ד"א מה שהם עושים שם זה ממש מחזיקים חבילות בתשלום כופר כי הם דורשים כמויות עצומות של כסף ללא שום קשר למיסי המדינה הקבועים בחוק. לפי וויקיפדיה: Ransom is the practice of holding a prisoner or item to extort money or property to secure their release, or it can refer to the sum of money involved.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משעמם לי.. וכדי שלא ישעמם לי...אני שואל אותכם.. --------------------------------------- מה אתם עושים כשמשעמם לכם...........? ---------------------------------------
-
- 3 תגובות
- 790 צפיות
-
-
מה נשמע אנשים? אני צריך לבחור מגמה בבית הספר ואני מתלבט בין המגמות האלו- פיסיקה,כימיה,ערבית,טכנולוגית. יש גם מדעי המחשב אבל זה לא מעניין אותי. אז למה אתם ממליצים ללכת? אני מתחבר לכול המגמות האלו ואני לא יודע מה לבחור אשמח לעצות.
-
- 3 תגובות
- 853 צפיות
-
-
היי אנשים, המפרט הנ"ל עלה לפני 3 חודשים בסביבות ה-6K כמה הוא עולה היום לדעתכם? הוא בכלל משתלם למחשב משחקים כבד? מעבד Intel Core 2 Quad Q9550 (S775) - 2.83GHz 1333MHz 12MB Shared Cache 64bit Box גוף קירור למעבד Thermalright Ultra 120 Extreme + Silent 120mm fan לוח אם Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard זיכרון פנימי DDR2 4GB Dual Channel kit 2X2048MB PC6400 OCZ\G. Skill etc... - Life Time Warranty - CL5 דיסק קשיח ST3500320AS Seagate 500GB S-ATA 7200RPM 32MB Cache - 5Y Warranty צורב ASUS DRW-2014L1T SATA DVD-RW X20 - Lightscribe כרטיס מסך Geforce 9800GX2 1GB DDR3 512bit - Innovision, Leadtek, Palit, Gigabyte, Asus, …
-
- 3 תגובות
- 845 צפיות
-
-
http://www.iba.org.il/gvia/ במספר שמצויין באתר הם לא עונים.. בהתחלה יש איזה מן קטע משידור רדיו ואז יש רעשים ברקע כאילו יש שם מישהו אבל אף אחד לא עונה.. 20 דקות זה נמשך ככה. רק אני לא מצליח ליצור קשר עם חבורת הגנבים הזו..? :-\
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
http://www.nforce.nl/forum/index.php פתאום לא מצליח להיכנס!
-
- 3 תגובות
- 761 צפיות
-
-
רעיון נחמד, כל אחד יכתוב באיזה ספק ותשתית הוא מחובר וכמה הוא משלם לכל אחד או לשניהם ביחד. כך נוכל לעשות השוואה וכשתיגמר ההתחייבות להוריד מחירים או לעבור ספק אני בבזק + בזק בין לאומי דרך חבילה של 2.5M YES תשלום 89 שח סה"כ
-
- 3 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
סרט הפעולה שיציב את שני גיבורי העל האהובים של DC Comics אחד נגד השני נראה טוב יותר מאי פעם בקדימון חדש וארוך מתוך קומיקון לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/הטריילר-החדש-ל-batman-v-superman-יגרום-לכם-להצטער-ש-2016-ע/
-
- 3 תגובות
- 964 צפיות
-
-
To limit number of jerks who want to have an account here, you'll have to answer one simple question: Given the sequence: M, T, W, T, F... - What's the next letter? רעיונות יתקבלו בברכה
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
בזמן הקרוב אני רוצה לנסוע לסלארוס לביקור של חודשיים. אני רוצה לעשות ביטוח בריאות. השאלה שלי היא באיזו חברה הכי קדאי לעשות את הביטוח כך שבעת הצורך לא ינפנפו אותך? ועוד שאלה קטנה: איך אני מיישם את הביטוח אם אני נמצא בחול וחס וחלילה קרא לי משהו?
-
- 3 תגובות
- 695 צפיות
-
-
היי כבר המון זמן שאני מקבל לסלולרי שלי (אורנג') הודעות פירסומת מעצבנות על איזה מועדון ברחובות (ביקלאב או משהו כזה) עכשיו אני לא מקבל את זה בתור פרסומת של אורנג' כמו כולם (אני בטוח שאתם מכירים את ההודועות האלה מרדיו בי יו או מאורנג'). את ההודעות האלה אני מקבל ממספר 04849061 (כאילו איך אפשר לשלוח אס אם אס מקו של בזק?!) מישהו נתקל בזה או יודע מה קורה פה?
-
- 3 תגובות
- 834 צפיות
-
-
שלום חבר'ה! עזרתם לי בעבר, מקווה שתעזרו לי גם הפעם. קצת מטרידה אותי הנקודה הזאת.. תודה מראש לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 708 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני שאני יחפש לו את הסרט "אל עצמי" (אני חושב שקוראים לזה ככה) אבל לא מצאתי מידע על הסרט הזה בשום מקום.. מה שאני יודע שהוא ישן מאוד, ואת השם שלו (שאמרתי כבר).. אני ישמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי.. תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ראיתי כרגע פרק שכל הצוות עוזב ויש הרגשה שזה הפרק האחרון אז הסידרה באמת ניגמרה? אחרי העונה הראשונה הסידרה היתה אומנם פחות טובה אבל עדיין היה נחמד פה ושם ליצפות אם הסידרה ניגמרה אז חבל -יחסית לזבל שמשדרים בארץ זה סידרה מצוינת ושאין דברים מענינים בטלוויזיה (רוב הזמן :'( ) סדרות כאלה מעבירות לי תזמן מצוין
-
- 3 תגובות
- 537 צפיות
-
-
-
שלום ... יש לי בבית מזגן של GRAETZ דגם לא כזה ישן ואני לא מצליח להעביר אותו למצב של חום . כלומר בקיץ הוא היה על קור ואחשב אני לא יודע איך להעביר אותו לחום קיצר צריך עזרה ......חחח מה אני יעשה ואת ה ההוראות שלו אני לא מוצא ...HELP
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
תקראו את זה: מקור: http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000500232&fid=3311 אאוצ' :-X
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
את היתה הכוונה שלי..... למה 2 ??? 3 !! וד"א... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
-
- 3 תגובות
- 915 צפיות
-
-
בן דוד שלי תיכף חוזר לארה"ב ואני מתלבט אם לתת לו כסף כדי שהוא יוכל לקנות לי חלקים של מחשב...מעבד זיכרונות ולוח אם, יוטל על זה מכס?
-
- 3 תגובות
- 615 צפיות
-
-
http://www.flexbeta.net/main/comments.php?id=11903&catid=1 תהנו
-
- 3 תגובות
- 676 צפיות
-
-
אוקי, אז כפי שראיתם אני זקוק לעזרה באיזה שהוא מושג בתחום האודיו. אני כותב עבודה על איך שמיעת מוזיקה בעוצמות חזקות מדי משפיעות על השימה לטווח הארוך ויש שתיי מושגים שאני צריך לרשום אבל לא יודע איך לרשום את זה. העבודה הולכת ככה- *מבנה האוזן ואיך שומעים *אז אני עושה פרק על דברים שאפשר לשמוע איתם מוזיקה- רמקולים ואוזניות. אז רציתי לדעת איך קוראים לכל הדברים שבעצם מקבלים את האותות החשמליים מנגן כל שהוא- אייפוד, מחשב וכו' ומפרשים את זה לצלילים וכך גם כיצד קוראים לחומרה שפולטת את אותות האודיו שהאוזניות/ רמקולים מפרשים לצלילים. * אילו השפעות וכיצד הם נגרמות. בקיצור, הבעיה שלי היא כמו שרמשתי על פרק שתיים שהוא מחולק על מקורות שיוצרים את האותות החשמליים ומקורות שמפרשים את האותו…
-
- 3 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, אנחנו עומדים לרכוש מקרר, וראינו בחנות דגם מסויים של סמסונג לכאורה. חיפשתי את הדגם ומצאתי אותו רק באתרים ישראלים. האם גם בתחום של מקררים יש מוצרי מדבקה?
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
יש ברשותי 2 מחשבים שולחניים שאני מעוניין לדעת בכמה אני יכול למכור אותם המחשב הראשון: PENTIUM4-3GIGA זיכרון512mg כונן קשיח 160G כרטיס מסך חיצוני NVIDIA GeFORCE 6600GT לוח אם אינטל רוק לייק (פרל) מעבד 3 GIGA המחשב השני: PENTIUM DUAL CORE E-2180 זיכרון 2GIGA כונן קשיח 250G כרטיס מסך חיצוני פנימי לוח אם JETWAY 2G-RAM מעבד E-2180 תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
תנו ציון מ 1 עד 10 וביקורת (רצינית אבל ) תודה
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-