עבור לתוכן

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Zeev86,

שלום רב. עבדתי בעבודה שעתית במשך כשלוש שנים (20 שעות שבועיות) ואז בשנה האחרונה (שנה שלמה) עברתי למסגרת של 40 שעות שבועיות. בגלל העובדה הנ"ל, אני מתקשה לחשב את סכום הפיצויים שאני צריך לקבל (פוטרתי). על פי האתר prisha.co.il רשום: [TABLE=width: 590] [TR] [TD] עובד שעבר ממשרה חלקית למלאה ולהפך [/TD] [TD=width: 252] החישוב יעשה באופן יחסי לחלקיות המשרה בכל תקופת עבודה, על-פי השכר ערב הפיטורים [/TD] [/TR] [/TABLE] אני מתקשה להבין את מה שכתוב. מישהו יכול להסביר לי בשפה פשוטה בבקשה? העניין הוא שכבר קיבלתי את הפיצויים, והם עומדים על 8 אלף "פיצויים פטור מס" ו8 אלף ימי חופשה (שלא ניצלתי). האם זה תקין בהסתמך על זה שעבדתי 4 שנים?

• 0 תגובות
    • 783 צפיות
  2. לפני כמה שבועות היא קיבלה הודעה שיש לה סרטן בכתה מיררה בבכי "או כמה מסכנה אני " ועכשיו היא ממשיכה לעשן ולאכול מה שבא לה אפילו לא רזתה קילו כמו מטומטמת אני אומר לכם הטירוף שולט בעולם

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shikasha,

שלום לכולם, אשמח לקבל הצעות או המלצות לשולחני מחשב / חנויות מומלצות לבדוק. הדרישות שלי: 1. שטח עבודה רחב שמספיק ל 2 מסכי 24" ורמקולים (בערך 1.4 - 1.5 מ') 2. מגירה למקלדת ולעכבר, צריכה להיות רחבה מספיק לשניהם (לפחות 70 ס"מ) 3. רצוי שיהיה מקום למארז Full Tower תודה רבה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by zelig192,

אני מעוניין לשלוח חבילה שמכילה HD עם חומר (data) לברצלונה. האם מישהו מכיר חברת שילוח אמינה על מנת שהHD יגיע ליעדו כאשר המידע נשאר שלם. כסף אינו מהווה בעיה או מכשול.

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  5. שלום שלום.. אני כבר כמה חודשים תקוע בלי מחשב שולחני ודי קצר במוזמנים עכשיו הבעיה שלי היא כנראה נובעת מהכ.מסך שהלך לעולמו (9600GT OC2) ואני זקוק לכרטיס חלופי לצורכי בדיקה מציע להחלפה הוגנת זכרונות DDR2, DDR, צורב DVD, כרטיסי מסך AGP. ספקי כוח ג'נריים זה הדברים שעולים לי לראש אבל יש עוד הרבה אני גר באזור הצפון (נהריה) אני בחפשש ככה שיש לי חוגר אז אני זמין לכל הארץ מחפש רצון טוב אנשים. אם עברתי על אחד מחוקי הפורום אני מצטער מראש פשוט לא הייתי פה הרבה זמן

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. הירשמו דרך הלינק ותקבלו קוד קופון ל 10$ הנחה וודאית על כל המוצרים ! http://goo.gl/E44C9F

• 5 תגובות
    • 3.8k צפיות
  7. Started by jokoono,

מה עדיף להיקבר באדמה ? או לשמור את הגוף ?שבעתיד המדע יהיה יותר מפותח נוכל לשוב לחיים זה יכול לתת גם פיתרון למצוקת האדמה לקבורה וגם לזיהום האדמה

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. Started by Kukishin,

מישהו מכיר, כדאי להתעסק?

• 15 תגובות
    • 3.6k צפיות
  9. Started by benor,

פתאום היה לי התקף של נוסטלגיה ונזכרתי בתוכנית מצויירת שראיתי שהייתי ילד: "פליקס החתול" זה לילדים הדבר הזה? אחד הדברים הכי הזויים שראיתי בחיים שלי, אין מצב שיוצרי הסדרה לא לקחו משהו... עונה ישנה: ועוד פרק מהעונה החדשה:

• 14 תגובות
    • 3.4k צפיות
  10. Started by Neus,

אהלן חבר'ה. התלבטתי האם כדאי לפרסם את התר'ד הזה בפורום "לימודים" או דווקא בפורום הזה, ולבסוף הגעתי להחלטה כי הנושא יכול להיכנס גם תחת קטגוריית Off-Topic. אז ככה: אפתח דווקא בכתבה הבאה(מאת אתר "גלובוס"): http://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1000765549 מומלץ לקרוא את הכתבה על מנת לקבל רקע רחב יותר על הנושא אותו אני הולך להציג, אך אין הכרח בכך. אם אינכם מעוניינים לקרוא את הכתבה, אתם מוזמנים לקרוא ולחוות את דעתכם על הנושא אותו אציג בפניכם: רוב בוגרי המגמות הריאליות בתיכון נוהרים ללמוד את "מקצועות ההייטק", כאשר תחום ההנדסה האזרחית נותר מאחור, וזוכה לביקוש מועט יחסית. בארץ קיים מחסור במהנדסים אזרחיים, ואתרי הדרושים מלאים בהצעות עבודה המשוועות למהנדסים אזרחיים. עם ז…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. בשבת, כשאין קו 58? יש אפשרות ברגל?

• 6 תגובות
    • 3.2k צפיות
  12. Started by Second Edition,

פואד הולך ומסתבך . הוא הרוויח בצדק ובעמל רב : טופיק מעקב אחרי פואד - שתי כתבות מהיום : http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3634462,00.html http://www.calcalist.co.il/local/articles/0,7340,L-3634571,00.html?dcRef=ynet דעות ? עצות לפואד ? נא לשמור על דיון ענייני .

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  13. אחות בבית חולים שברה חסיון רפואי בכך הכתימה את השם שלי. האם אפשר לתבוע על כך, ואם כן, כמה אפשר לקבל? תודה מראש.

14. תרבות סקוטלנד - איך קוראים למנגינה הזאת ? https://soundcloud.com/srulik/song

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. Started by almor12,

אז ככה ישבתי עם החברה שלי בים, והארנק שלי+הרישיון+החוגר שלי(אני בקבע בצבא) נגנבו ביחד עם התיק של החברה. לגבי החוגר ביקשתי בקשה להישפט על מנת לקבל חוגר חדש. בתוך הארנק שלי היה כרטיס אשראי, ביטלתי אותו באותו הרגע שקלטתי שהכל נגנב, במזל לא בוצע שום חיובים,ולא היה מזומן, אולי 15₪ בשביל החנייה. לגבי התעודת זהות, אני לא יודע מה לעשות? באתר של רשות האוכלוסין כתוב על מנת לחדש תעודת זהות אני צריך תעודת חוגר/דרכון. הבעיה שאין לי דרכון תקף, פעם אחרונה שהייתי בחו''ל היה בטיול בר מצווה, ולגבי החוסר כתבתי למעלה. אשמח לעזרה, היום זה היום האחרון שאני נמצא ברגילה, ואז חוזר לחברון.

16. Started by CXC,

אנירוצה למכור דירה, לעשות זאת באמצעות מתווך דירות או לא ? מה אתם חושבים?

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. Started by VoLcAnO11,

WTF

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  18. כולנו עדים למאבק ההישרדות של רשות השידור בחודשים האחרונים, האיומים ואף הקידום שלהם בחסות המונדיאל. לצערי עם כמה שאני מנסה למצוא סיבות לאהוד את רשות השידור אני לא מוצא. רבים כמוני רואים את רשות השידור כגוף דינוזאורי שזמנו עבר מן העולם, לא זוכר מתי מצאתי משהו לראות בערוץ הזה (חוץ מהמונדיאל). אשר מנהל מלחמת חורמה נגד כלל הציבור הישראלי לתשלום האגרה ואשר לא בוחל בשום אמצעים. ידוע כי היו אין ספור ניסיונות כושלים לארגון מחדש של רשות השידור אשר מרבה לשפוך כספים רבים על הסכמים ישנים, אבטלה סמויה ועוד. אין ספק שיש צורך ברשות ציבורית אובייקטיבית אשר לא נתונה תחת איילי הון ואילוצים כלכליים אך כפי שרוצים כרגע לעשות יש להתחיל את הכל מחדש. המפוטרים אשר קשה לרחם על מישהו שעושה עבודה כל …

• 55 תגובות
    • 11.1k צפיות
  19. רציתי לדעת האם ניתן לחסום מספרים המתקשרים לטלפון של הבית ואם כן אז איך? חיפשתי מידע באינטרנט אבל לא מצאתי האם זה באמת לא אפשרי? אני יודע שיש שירות כזה בניידים נראה לי מוזר שאין כזה לבית.

• 2 תגובות
    • 997 צפיות
  20. Started by Sfree,

יש ברשותי מערכת VB שרכשתי, ותסלחו לי על הבורות אבל אני לא יודע איך להתקין מודים, ואת השפה העברית. חשוב לציין שקניתי אותה לפני זמן מה ולאחר מכן עזבתי אותה לתקופה ממושכת. לפי מה שידוע לי אני אמור לקבל את המודים יחד עם המערכת. ובואו נגיד שיש לי כרגע כמה עיצובים שהוספתי, איך אני מפעיל אותם.

• 1 תגובה
    • 869 צפיות
  21. Started by lordgod,

או פסיכולוגיות,לא יודע איך זה נקרא.. תמיד הן יושבות עם לוח ודף,ועושות שם צורות מוזרות,מה זה ?

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. Started by Kukishin,

מישהו שמע? יודע איפה אפשר להשיג?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by ofeky1,

שלום! קודם כל אני יגיד שחיפש בגוגל הביא לי רק תוצאות של תחזוקה אבל השאלה שלי היא איך לחטא ז'קוזי בצימר לדוגמא או בית מלון שאני לא ישהה שם הרבה והז'קוזי שם מלא בחיידקים ואני לא יודע מה של אנשים שהיו שם לפני ועשו מה שעשו...\ בקיצור התהליך צריך להיות אפקטיבי ומהיר אני ישמח לשמוע דרכים לעשות את זה מכם אם יש לכם ניסיון או סתם רעיון תודה לעוזרים!

• 5 תגובות
    • 2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים