כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,590 דיונים בפורום זה
-
אני מגיעה...אני רק צופה ;D מי מישתתש? מי צופה?
-
- 2 תגובות
- 694 צפיות
-
-
השאלה בכותרת ...(זה לא בישבילי חח אני יש לי עוד שנה אבל חבר שלי פשוט רוצה למצוא אנשים שמתגייסים בתאריך הזה)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני לא טועה ראיתי פה מישהו שמוכן להזמין מ-Ebay ולהתעסק עם כל הבלגן ורק לקבוע תאריך ושאני יתן לו את הכסף מזומן ביד.. אם יש כאלה אנשים פה...אני אשמח שתידעו אותי אלעד
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
תישמעו תעזרו לי לזהות את האישה הבא: אני יודע שהיא מהאתר הזה http://www.skins.be/ אבל מי זו? [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
-
http://blog.mozilla.com/store/2008/02/01/firefox-plushie/ יש נוכחות?
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אני מתגייס ועדיין אין לי מושג לאן ידחפו אותי. פרופיל 64 :ylsuper:
-
- 51 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השאלה בכותרת... אבל בעיקרון, איך בוחרים את הסרטים, ואיך מתבצעת הקניה.?
-
- 20 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
מי קיבל ומי בא? ושאלה. והאם זה רק מקצועות שמשתיכים לעתודה או שגם חובשות קרבית, ותפקידים במסגרת רפואית שהם לא עורפים?
-
- 4 תגובות
- 726 צפיות
-
-
אני צריך כמה כרטיסי FW400 וגם FW800 בחיבור PCIe, חשוב מאוד שיהיו עם צ'יפסט TI ולא VIA או Agere. בKSP נגמר במלאי, במור-לוי אין בכלל ובסידי-לוג יש רק כרטיס 800 אבל במחיר מטורף. מישהו יודע במקרה איפה עוד ניתן להשיג כרטיסים כאלה, או איפה כדאי לחפש? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 926 צפיות
-
-
מי מכיר חנות מחשבים בשם גמא בתל אביב אפשר לסמוך עליה או היא כמו כולם
-
- 3 תגובות
- 649 צפיות
-
-
יש מין אתר של הרצאות דרך מירק מי מכיר את האתר? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר? אם לא אסביר בקצרה. זה משחק שאנחנו אוהבים לשחק בדשא של החטיבה שלנו, קובעים שעץ מסויים הוא הנקודה וקובעים מי יהיה התופס. התופס מנסה לתפוס את כולם על רגל אחת וכולם בורחים על רגל אחת. אם התופס יורד לשתי רגליים מזיינים אותו מכות עד שהוא מצליח להגיע לנקודה, אם התופס תופס מישהו מזיינים את מי שנתפס מכות עד שהוא מגיע לנקודה, ואם אחד מאלה שבורחים נופל על שתי רגליים גם עליו עולים מכות עד שהוא מגיע לנקודה. הכי כיף לשחק את המשחק שיש הרבה ילדים למשל 20. אם מישהו מכיר עוד משחקים מגניבים כאלה, או שמכיר את המשחק כדווארה ורוצה לשתף אותנו בחוקים טיפה שונים שככה משחקים בבצפר שלו שיגיד.
-
- 23 תגובות
- 6.9k צפיות
-
-
-
תנו וכולם ירוויחו! תודה.
-
- 2 תגובות
- 828 צפיות
-
-
אני מחפש כאלו. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 534 צפיות
-
-
אז ככה!!!! חודש הבא אני טס לגרמניה לתחרות(בספורט שאני עוסק בו......לא קשור) הייתי רוצה שתביאו לי שמות או איזה כתובת של חנויות בעיר dresden תודה לכל העוזרים
-
- 2 תגובות
- 675 צפיות
-
-
היי מישהו כאן מכיר ואוהב אותם? הם מופיעים מחרתיים בברבי בת"א...מוזר, כל החברים שנמצאים (שלא התגייסו עדיין) או שלא מכירים או שלא אוהבים.
-
- 14 תגובות
- 890 צפיות
-
-
אני אוהב חיות אתם אוהבים חיות? איזו חיה הייתם לוקחים לאי בודד? ואותה שאלה, רק לגבי חיות ממין זכר בלבד? אני אוהב חיות
-
- 34 תגובות
- 3.4k צפיות
-
-
בחור נחמד וסימפטי שירצה להעניק שירותים על בסיס קבוע לחברה שהולכת וגדלה. אם יש מישהו עם נסיון בCisco Call Manager וטלפוניית IP בכלל, אנחנו נשלם כסף טוב. העבודה על בסיס מזדמן, תשלום לפי שעה.
-
- 0 תגובות
- 721 צפיות
-
-
-
המחשב הזה פשוט אסון, לפני כ 5 חודשים קניתי ג'יגה זיכרון + ליברטי 400 + 1950XT. ואני מרגיש פשוט רע ! כל משחק חדש שיוצא אני מתבאס ! כולם פורטים מ 360 ! ובכולם אני עדיין צריך להוריד הגדרות אפילו ששילמתי 2400 שקל על המחשב. אם הייתי קונה 360, הייתי משלם אולי 200 שקל יותר אבל הייתי מקבל ביצועים נורמליים ! קחו נגיד את Gears of War, ב 360 הוא רץ חלק לגמרי אבל אצלי, קירטועים, גיהוקים, שיעולים הקאות ומה שלא תירצו ! עוד אחד, PES 08 , המשחק למחשב פשוט מרגיז ! על הזמן יש נפילות קטנות ומעצבנות ב FPS מה שכמובן ב 360 אין ! ויש עוד כל כך הרבה דוגמאות, ממש נמאס ! אז נוותר על הרשת, אז לא נדייק ב 300 אחוז עם הגיימפאד, אז לא נשחק קרייסיס ! :-X אבל לפחות נקבל ביצועים נורמליים ומשחק…
-
- 49 תגובות
- 3k צפיות
-