עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. ספרו איפה הייתם איך היה ? יחס/אוכל/חדרים/מחיר ?

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  2. Started by alexpir,

מצאתי בבית מוט כיפוף http://bashgal.co.il/images/catalog/9b39e656.jpg יש למישהו מושג איזה תרגילים עושים איתו ומה הוא מאמן ?

• 4 תגובות
    • 832 צפיות
  3. טוב, עלתה תוכנית לטוס לברלין עוד שבועיים לשבוע. אנחנו זוג בשנות ה20 המוקדמות, יש עודף מידע (כן אני אחפור בלמטייל), אבל אם למישהו יש משהו אישי ועדכני אשמח לקצת מידע מחפש מלון נגיד 2 כוכבים, לא חייב במרכז אבל שיהיה נגיש (איך המטרו?), לא צריך מותרות, רק מקום נקי ונוח לישון להתקלח ורצוי ארוחת בוקר, WIFI יהיה בונוס טוב. עד 70$ ללילה נשמע לי הגיוני, (יוזמן כמה ימים לפני כדי לחסוך עלויות), יש לי היכרות טובה עם איביס במקומות אחרים טיסה תוזמן גם ברגע האחרון לפני המלון. המלצות למה לעשות, איפה לטייל וכו' יתקבלו בברכה

• 5 תגובות
    • 832 צפיות
  4. Started by Gilo2005,

לשאלה שלי מתי מתחיל החג הסוכות

• 14 תגובות
    • 832 צפיות
  5. Started by bobby323,

http://www.clickmonkeys.com/index.shtml

• 8 תגובות
    • 832 צפיות
  6. בדף הראשי יש קבצים להורדה וביניהם יש קובץ שנקרא "מדבקות למארז" הורדתי אותו ואלו בעצם תמונות.... אז מה לעשות כדי שיהיו לי את הצורות המדהימות האלה על המארז? תודה רבה רבה רבה לכל העוזרים......

7. אני מחפש די דחוף להיות תחקיר שהיה בערוץ 1 (וידאו) שפעם ראיתי שאין באמת בעיית מיים בישראל ויש לנו מיים באקוויפרים וכו' ומתקני ההתפלה זה הכל עניין של כסף וכו'.. אשמח אם מישהו מכיר ישלח לי לינק.

• 2 תגובות
    • 832 צפיות
  8. Started by avivlyaviv,

טוב יש לי עבודה ואני צריך לעשות מצגת על כדורסל... עכשיו אני רוצה כל מיני קטעים בעיקר מצחיקים כאלה שקשורים לכדורסל וגם קטעים וקטעים מצחקים ומדהימים

• 14 תגובות
    • 831 צפיות
  9. Started by iakovl,

בקיצור בסופו של דבר קניתי 3 פלאפונים בשבילי נוקיה 3100 (מה לעשות אני חסיד של נוקיה) ואמא וסבתא לקחו סמסונג 655 אני הייתי רוצה עזרה בלמצוא אתרים שעוסקים בHACKים למיניהם, הורדות חינם, ודברים דומים.... אני אשמח לעזרה ודעות על המכשירים מחברי הפורום

• 10 תגובות
    • 831 צפיות
  10. בזמן האחרון אני ממש חושש לתעשיית שיתוף הקבצים ולהתקדמות קצבי מהירות האינטרנט בעולם למי שלא יודע מהירות האינטרנט בעיקר התפתחה בשל תעשיית שיתוף הקבצים הלא חוקית כגון : פורנו מוזיקה סרטים וכו' לאחרונה אנחנו עדים לסגירה מאסיבית של המפיצים החשובים ביותר ובכל סצנת שיתוף רצינית: emule - שהיא לדעתי הסצינה הותיקה ביותר בתחום והגדולה ביותר נסגרו כמעט כל השרתים הראשיים כגון RAZORBACK DONKEY ועוד torrent- נסגר האתר העצום OINK למי שלא מכיר פשוט היה שם הכל! ואני אומר זאת מניסיון אלבומים נדירים שבחיים לא ראיתם ומלא דברים הוא היה יותר גדול אפילו מTL והוא נסגר ובקיצור מה הולך להיות??? נקווה לטוב

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  11. החלטתי לעשות סקר בקשר לנושא הזה אז תציינו איזה מערכת הפעלה אתם מעדיפים ולמה ;D מערכות ההפעלה : XP32\64BIT VISTA32\64 BIT אני אישית אהבתי את VISTA32 מאשר 64 כי יש בה יותר תמיכה מבחינת תוכנות למיניהם ,כלים של אוברקלוקרים ,יש רכיבים שאין להם תמיכה ב 64 ביט .

• 12 תגובות
    • 831 צפיות
  12. Started by Milford Cubicle,

כמו שראיתם, השבוע יתקיים באתר אירוח חי עם אנשי מיקרוסופט ישראל בנושא Office 365 - חבילת הענן החדשה של החברה. למי שפיספס: http://hwzone.co.il/news/135541 חבילת ה-Office 365 היא חבילה הכוללת שלל מוצרי ענן (Cloud) המספקת שטח איחסון וגישה לכלים ארגוניים, תוך אפשרות לשיתוף פעולה בין משתמשים. באמצעות חבילת ה-Office 365 מתכוונת מיקרוסופט להתחרות בשלל מוצרי הענן של גוגל וחברות אחרות להן מוצרי ענן. על מנת לענות על כל השאלות של גולשי HWzone ולהביא מידע נוסף, נארח השבוע באירוח חי באתר שלנו את סער רוזנברג, מנהל המוצר של Office 365 ואת ניר חינסקי, יועץ טכנולוגי בכיר במיקרוסופט ישראל. האירוח יתקיים ביום רביעי, ה-13 ליולי, בשעה 16:00 במערכת הקהילות שלנו בפורום מיוחד שנפתח לנושא. תוכלו ל…

13. Started by VL,

יש לי מכשיר מהדגם הזה: http://www.atsisrael.com/imgs/uploads/Cell...al/TelitX60.jpg (כן אני יודע סתם פלאפון מעפן אין לי כוח ללכת להחליף) ואמא שליי נעלה בטעות את הפלאפון (לא עם ההקשה של 123) ועכשיו לא יודעים את הסיסמה איך אפשר לפתוח את הפלאפון ? יש איזה תוכנה/קוד טכנאי? תודה.

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  14. Started by amigog,

אהלן כולם, אני עוזר לפרופסור באחת האקדמיות בארץ ואנחנו זקוקים לקרוא סרטים מגנטיים של פעם (משנות ה-80). פעם היה שירות כזה בטכניון אך הפסיקו להעניק אותו לפני 5 שנים. האם מישהו יכול לייעץ לי היכן אוכל לקבל שירות שכזה, או היכן אוכל לפנות כדי להתקדם בחיפוש? תודה רבה לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 831 צפיות
  15. Started by Selinko,

שלום שלום! 8) אז כמו שאמרתי בכותרת כמה שאלות 1. חיברתי את הרמקולים של המחשב דרך יציאת אוזניות...זה בסדר? או שזה מיועד רק לאוזניות? עדיף שאני אשתמש בכבל RCA? 2. לא מצאתי חיבור RCA מאחורי הטלוויזיה (רק בפרונט) אבל יש שם חיבור שאני לא כל כך מכיר... אני חושב שזה נקרא 21 פין. מה התפקיד שלו? מה אפשר לחבר אליו? 3. עכשיו עניין מוזר..יש כמה ערוצים שרואים בהם מצויין! ממש איכות טובה! ויש ערוצים שהאיכות די חרא.. וזה העניין שלא מובן לי.. נגיד ערוץ 5 רואים אחלה וערוץ שלוש רואים חרא. למה זה? יש דרך לסדר את זה? 4. לא, אין 4! בסה"כ הטלוויזיה ממש איכותית.. בערוצים שרואים בהם טוב האיכות מצויינת! הסאונד מדהים! אפשר לשנות את הסאונד מסרט למוזיקה.. יש איקולייזר קטן כזה..חסימת ערוצים ליל…

• 7 תגובות
    • 831 צפיות
  16. Started by emperor,

אני רוצה להיבחן בפיסיקה ל 5 יחידות במבחן אקסטרני. מישהו יודע אולי כיצד זה מתבצע , כלומר האם ניבחנים בכל היחידות ביום אחד? האם המעבדה גם מתבצעת באותו היום , כי אני יודע ששתלמידים אינטרניים נבחנים במעבדה כחודש לפני? התקשרתי לאחראית על בחינות הבגרות בפיסיקה במשרד החינוך והיא לא ידעה את התשובה איך זה יכול להיות ? בכל מקרה אשמח לשמוע פרטים מאנשים שמכירים את הנושא תודה

• 0 תגובות
    • 831 צפיות
  17. מוצר כזה: רק של 60 ס"מ גובה. אני מחפש לקנות בארץ כי משלוח של מוצר במשקל כזה יוצא שחיטה.

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  18. Started by avi1231231900,

שעון מעורר-YouTube אין צורך בהרשמה. http://www.onlinevideoclock.com/

19. Started by Black Knight,

היי, לא ידעתי ממש איפה להכניס את זה.. אז כללי נראה לי כמו מקום טוב. אם תוכלו בבקשה לפרסם פה כל אתר של תמונות רקע למחשב שאתם מכירים זה יהיה נחמד. אני מחפש לרענן את שלי ותוהה לאיזה אתרים יש את הרקעים הכי מעניינים. (ובלי רקעים של מכוניות!) תודה =]

• 5 תגובות
    • 831 צפיות
  20. Started by bmw5,

פשוט חלוםםםםםםם!!! ;D מדהים! אם יש לכם עוד רכבים מצופים ניקל תביאו זה מאוד מעניין ומיוחד.

21. [h=3]Hugo Boss Just Different Lacoste Essential בוס לגבר[/h]

• 4 תגובות
    • 831 צפיות
  22. Started by BIGmaMA,

במרץ אני רוצה לעשות רישיון לקטנוע. אני לא מבין בזה כלום! מישהו יכול להסביר לי את כל התהליכים והשלבים ,ממה מתחילים ,מה עושים ,מה המחיר וכו'...כל מה שצריך לדעת בקיצור. [br]פורסם בתאריך: 14.12.2007 בשעה 19:20:46 [אני יהיה בן 16 במרץ]

• 6 תגובות
    • 831 צפיות
  23. Started by navk2,

שמעו, היום לא יודע מה יש לי... דבר ראשון שמתי לי שעון מעורר ל 9 כי אני שונא להתעורר מאוחר זה גוזל מלא זמן, קיצור השעון מעורר עבד אבל חלש מידי ואז קמתי אבל אחרי דקה שוב נרדמתי ! בסוף התעוררתי ב 12 כמו מפגר.. אחרי ביזבזתי איזה רבע שעה בלחפש מה לאכול כמו מטומטם שלא ראיתי שיש קורנפלקס בארון, קיצור אחרי זה לא יודע פתאום ניהיתי עצבני כזה.. סיימתי לאכול הלכתי לחדר עם כוס מיץ שתיתי וזה ואז נשפך לי על כל השולחן, זה כזה מבעס ! אחרי זה נשפך שוב, עוד פעמיים !! ואני תמיד שותה ואוכל בחדר ואף פעם לא נשפך לי, ואז כולי ניהיתי רטוב כזה מגעיל וזה עוד פטל.. איזה מציק זה ! ראיתי פרק של אבודים שעד שמצאתי לו תרגום לקח לי איזה 10 דקות אחרי שסיימתי ליראות אותו אני בא להיכנס ל TL להוריד עוד …

• 11 תגובות
    • 831 צפיות
  24. Started by R0ck,

http://vkinetic.com/temp/flash_outsourcing.swf חמוד.

• 2 תגובות
    • 831 צפיות
  25. אני זוכר שלפני כ10 שנים או יותר ראית סרט בכבלים שנורא אהבתי כילד, ועכשיו אני מנסה למצוא אותו אבל ללא הצלחה כלל, ואני מבקש את עזרת חברי הפורם במציאת הסרט הזה. סוג הסרט- מדע בדיוני, פעולה. ניראה לי שזה הסגנון אבל בטוח לא קומדיה. הסיפור בסרט על, נער שחלם על מטוס או לטוס על מטוס, ואיך שהוא הוא השיג לעצמו JET PACK, העלילה מתרחשת בשנות ה50-60 ניראה לי. וכמו שאתם יודעים הוא הופך לגיבור מקומי בגלל הJET PACK הזה שלו. כמובן שיש חברה רעים שמנסים להשיג את הJET PACK הזה בכל מחיר. אני לא זוכר כל כך הכל אבל בסוף, איזה שהוא עשיר נותן לנער מטוס במתנה.

• 7 תגובות
    • 831 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.