כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
בזמן האחרון אני נתקל באי שביעות רצון ממנהלי האתר , ואופן סגירת תרד של משתמשים מסויימים . לי באופן אישי יש קצת בעיות עם אחד מהמנהלים הבכירים . אני משקיע יותר מדי מאמץ בהתכתבות עם המנהל ולא עוסק בעיקר. אני מנסה להרגיע אותו , ולנסות לגרום לו להתייחס ביותר אנושיות למשתמשים , אבל כנראה שזה לא מי יודע מה עוזר . לאחרונה (עד שהשקעתי מאמץ והגעתי לשני כוכבים ) הוא אזר את כל סמכותו והוריד לי כוכב ! כן כובב , עכשיו אני משתמש מתחיל !!! עכשיו אני טוראי בצבא Hwzone. אני חף מפשע . עיזרו לי . תיקונים : לאחר סיבוב נוסף באתר גיליתי ששיטת הדירוגים השתנה , אבל עדיין יש בעיה . אסור להוריד משתמשים בדרגה !!! זה לא מוסרי !
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כמה שווה הדבר הזה אם אני מוכר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אחי קרא לי לטלוויזיה ואמר "מדברים על מלצרים". כשהגעתי ראיתי בחורה בלונדינת צעירה שמדברת עם רייכר על המאבק במעסיקים שלא משלמים שכר מינימום למלצרים אלא משלמים להם מהטיפים (אני גם נפגע של הדבר הזה). הספקתי רק לשמוע שבעלי עסקים שעכושים את זה יכולים לקבל עונש של שנה מאסר בפועל או 200,000 ש"ח קנס ואמרה גם "אנחנו נלחמים במקומות האלה" אז אני יוצא מתוך הנחה שהיא נציגה של איזשהו ארגון. מישהו ראה/שמע או יודע איך אני יכול להגיע לפיסת מידע בנושא? תודה רבה. נ.ב לתכנית קוראים הפרלמט של רייכר התכנית שודרה היום ב 10:00 בערוץ 2 וזה היה שידור חוזר.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אני חדש בעסק, לא הצלחתי להבין מתי זה אמור להגיע? http://cgi.ebay.com/Mustek-PVR-H160-H140-WALL-Charger-AC-POWER-ADAPTER-/140395502955?cmd=ViewItem&pt=Other_MP3_Player_Accessories&hash=item20b0395d6b
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
בראיון חג מסבירים מנהלי אנבידיה בישראל למה הפיתוחים כחול-לבן הם שוברי שוויון עבור אנבידיה העולמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
http://www.flix.co.il/myclip/ShowVideo.asp?m=1100751
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
פתחתי את הת'רד הזה למי שמעוניין ללכת בקבוצה מהפורום, לתערוכת computax 2006 בין התאריכים 20-22 החודש. רק לידיעה, אין אפשרות כניסה למי שמתחת לגיל 18, רק ביום האחרון בליווי מבוגר, לפי מה שהבנתי. אני מאוד רוצה ללכת עם אנשים מהפורום פה, בסופו של דבר כולם פה מזריקים מחשבים לוריד! http://www.stier.co.il/fair_computax.htm
-
- 13 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היום ב 6:34 am הלך ההארדיסק שלי יחד עם פרקים באיכות מעולה של העונה השישית והשביעית של באפי ואנגל עונה שלישית ורביעית יחד עם 2500 תמונות שמאוד חשובות לי וקליפים מהופעות וראיונות עם הקאסט. 500 שירים שמאוד אהבתי ואספתי במשך השנים תוכנות ואפלקאציות שעכשיו אי אפשר למצוא וכל הפיוריטס עם כל רשימת האתרים האהובים עליי פשוט את כל מה שאספתי מאז הפעם הרשונה שגלשתי ברשת 80 GB של אושר פשוט נעלמו והדרך היחידה שאולי אוכל להחזיר בה את מה שנעלם עולה כמה מאות דולרים :'( :'( :'( :( :(
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-
-
סוף סוף פרק באמת חזק היו הרבה פרקים דפוקים אבל זה היה חזק
-
- 11 תגובות
- 875 צפיות
-
-
http://www.itsall3.com/game.swf?sb=true&dp=q.php&g=/ourgames/lines.swf צריך לאסוף את הכוכבים ולא לגעת בלבנים .
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אני משתגע אני כל הזמן שומע את השיר ולא מצליח לגלות איך קוראים לו השיר מתחיל בצורה אוריאנטלית כזאת ( מזרחית אפשר להגיד ) ואז ממשיך למקצב כמו של Candy shop של 50 cent הוא הולך כזה ככה: Boom boom boom ah ah ahget your shame on get your shame on לא בטוח אם המילים נכונות אבל הוא נשמע ככה... בבקשה תעזרו לי למצוא את שם השיררררררר.... תודה למוצא...
-
- 8 תגובות
- 875 צפיות
-
-
הרכב הדאנס הבריטי - The Grid, שחרר בשנת 1994 את "היצור מהביצה", אחד מהקטעים שיותר השפיעו עלי באותה תקופה... הייתי בסה"כ פרח כיתה ד', כ 4 שנים לאחר ההתמכרות המוחלטת שלי לסצינת ה"יורודאנס" והאלקטרוניקה. בנוסף ל Crystal Clear ו Out of range (קטעים מוכרים נוספים מבית היוצר של The Grid), ראיתי לנכון לשתף אתכם בגירסה המלאה של Swamp Thing. למי שיש זכרון וויזואלי מוצלח, בוודאי ייזכר בקליפ של הדבר הזה, אשר כיכב ב M.T.V לא מעט. אותה ספינת חלל מעופפת דמויית גיטרה חשמלית, אותו תינוק סקרן ואותו קלידן שמתחרע כמעט לכל אורך הקליפ. משובח. http://s23.yousendit.com/d.aspx?id=33WR90IKF3WLG1NZ1QJ36JAQFM האזנה איכותית.
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
נותרו לי 170 אירו מטיול באירופה, ואני רוצה להמיר אותם בחזרה לשקלים. לפי האל גוגל, זה אמור לצאת בערך 824 ש"ח. בדקתי בדואר ובבנק הפועלים, בדואר אומנם לא לוקחים עמלות, אבל השער קנייה שלהם(נראה לי) די נמוך ואני אקבל בסביבות ה800 ש"ח חזרה. אז... מישהו יודע איפה כדאי להמיר חזרה לשקלים? אם זה מקום פיזי ספציפי("הchange מול דיזינגוף סנטר, ליד השווארמה") אז באזור המרכז/השרון זה טוב תודה מראש לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום, התענייני ברכישה של אייפון יד שנייה, ומצאתי את המודעה הבאה: http://www.bipbip.co.il/SecondHand/?Category=11 הכוונה היא לאייפון 4 שמחירו 2545 ש"ח (!!). הוספתי את הבחור שם לסקייפ כדי לקבל ממנו מידע על ההצעה האטרקטיבית. הנה השיחה שלנו: [23:31:29] Yemi George: English [23:31:30] Yemi George: ? [23:31:48] mena: YES [23:32:01] mena: I SAW YOU POST [23:32:03] mena: IN HOMLESS [23:32:08] mena: ABOUT IPHONE [23:32:17] Yemi George: ok [23:32:24] Yemi George: Apple Iphone 4 32GBN [23:32:30] Yemi George: 32GB unlocked [23:32:37] Yemi George: also 16 Gb [23:32:44] mena: EXACTLY [23:32:46] Yemi George: right ? [23:33:08] Yemi George: ok [23:33:10] mena: HOW MUCH…
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
השאלה בכותרת- למה במילקשייק, פרוזן יוגורט, פרישייק וכו' שמעורבים בו תותים הצבע תמיד ורוד?
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
ג'ילט ג'ל (ספיד סטיק) לא יודע איך לאיבוד בארון כמעט 40 שקל תאריך אחרון לשימוש 2009\01 מה אתם אומרים אפשר עדיין להשתמש ?
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
כבר הרבה מאוד זמן שאנחנו סתם יושבים בכיף מעשנים נרגילה במקלט של חבר. יום חמישי באה משטרה בדקה שאין סמים ולאחר שלא גילתה כלום אמרה לחבר שעל פי החוק אסור לנו לשבת שם, וזה לאחר הסברים שיש אישור מוועד הבניין והכל. אני לא ילד בן 12 ואני יודע שאין כמעט סיכוי שיש חוק כזה, אם מישהו יכול לחדד לי את הכיוון או להביא לי חוק כזה או אחר שיבהיר את העמדה של החוק מאוד יעזור לי.
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
http://www.hnn.co.il/index.php?module=albums;task=view;id=1781
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
היי, החלטתי ללמוד קצת בכוחות עצמי בזמן השביתה. חיפשתי בספר של גבי יקואל הסברים, אך מצאתי הסבר רק לפתירת התרגיל כאשר מדובר במעגל קנוני. (מעגל שמרכזו בראשית הצירים) מישהו יכול לתת לי את הדרך לפתירת התרגיל? תודה! [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מישהו יודע איך בונים פורום אה אה?? ??? ??? ???
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
למישהו יש תרגום לאבודים עונה 2 פרק 5?? או לסימפסון עונה 17 פרק 3??
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
אביזרים דרושים: בקבוק קולה מלא עד הקו העליון של האדום או פחות יד פה והמון מצב רוח (פחחח) התהליך: להחזיק את הקולה ביד לסתום עם הפה את הפתח להרים את הבקבוק ובשניה שהקולה נוגעת בפה להוריד את הבקבוק מהר בחזרה להמשיך לסתום את הפתח עם הפה! אחרי שאתם עושים את זה הגזים עולים, כנסים לכם לפה ויוצאים מהאף אחרי שהגזים יוצאים לכם מהאף תרגישו חופשיים לצחוק כמו מטומטמים ולהמשיך לעשות את זה מלא פעמים ;D הזהרה!: לא להרים ולהוריד מהר מידי, כי אז הבקבוק יכול להתפרץ ולא בא לנו להרטב התמסטלות נעימה 8)
-
- 1 תגובה
- 875 צפיות
-
-
למשהו יש אולי במיקרה טרקים יפים וטובים מאוד? נא לשלוח קיושור. תודה.
-
- 2 תגובות
- 875 צפיות
-
-
מישהו פה גר פעם עם שותפים? אתם עוברים לגור בבית עם אנשים שאתם לא מכירים בכלל, לי זה נראה קצת קשה, אני היחיד שחושב ככה? 2. טיולים ראיתי שיש באינטרנט באתרי טיולים לאנשים שרוצים לצאת לטיול תרמילאים ודברים כאלה שותפים (שאני משער שלטיול תרמילאים זה הכרחי וגם יותר זול) אבל עם מישהו שאני לא מכיר? חח עוד פעם אותו סיפור מישהו פה התנסה בזה פעם?
-
- 5 תגובות
- 875 צפיות
-
-
שלום אני גר בבת חפר, ישוב קטן בעמק חפר. אני גר כ30 דק' מנתניה. אשמח לקבל חנות מומלצת אם מחירים סבירים ואמינות ושירות טוב, במרחק של עד 30 דק' מנתניה. אני רוצה לקנות מחשב לפי מפרט שהוצע לי פה. תודה רבה!
-
- 7 תגובות
- 875 צפיות
-