כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
תורידו את הקטע הזה 27 דקות. זה באנגלית אבל אני בטוח שתצליחו להסתדר איתה קבלו תלחצו לחצן ימיני וsave target as. ושמרו את זה בשם barny_mac.wma להורדה תהנו ;D
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
זהו זה,עכשיו זה רשמי: 21 בספטמבר זה יוצא בארצות הברית וקנדה (בכל העולם עדיין אין תאריך סופי),החבילה תכלול 4 דיסקים (3 סרטים ודיסק רביעי תוספות). לידיעה הרשמית http://www.starwars.com/episode-iv/news/2004/02/news20040210.html
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
סתם שאלה שמעניינת אותי... האם רוב הסטארט-אפים שמקימים בוגרי הנדסה ומדעים הם מתחום החומרה והאלקטרוניקה או מתחום התוכנה?
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
בחברה גדולה בה אני עובד עדיין מחייבים אותי על מכשיר פלאפון + קו 150 שקל כל חודש. כשהתחלתי לעבוד בחברה לקחתי מספר קו + מכשיר נוקיה. כשהחלה התחרות של החברות הסלולר והורדת המחירים החלטתי להחזיר להם את המכשיר + המספר, החברה לא מוכנה שאני אעשה זאת מכיון שישנה התחייבות(לא זכור לי שחתמתי על מסמך שאני מחוייב). מה אפשר לעשות במצב זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
מישה יודע אם ישנה דרך לחבר מסך למחשב באופן אלחוטי? (המסך אינו תומך שן כחולה או טכנולוגיות שונות אחרות)
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום לכם! שמעתי שיש כזה דבר אם יש לך ראוטר שאפשר לחבר במקום תקע החשמל תקע מתאים ואז אפשר לגלוש חוטית ברשת. רציתי לשאול מה המחירים של זה ומה האיכות(יש לי ראוטר) אריאל
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
בדיוק שאני צריך להיכנס לאתר הזה אף פעם אבל אף פעם הוא לא עובד, או שהוא זז כמו חיבור 5KBPS שזה ממש לא מתקרב אפילו למודם מתקדם בשנת 1989. תתקנו את זה אלוהים, כמה הודעות SQL אני צריך לראות כל יום או לחכות 10 שניות בשביל שהאתר יגיד לי שהוא לא קיים ""משום מה"".
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
והאם כדאי לקחת קורס כזה במסגרת לימודי מדעי המחשב.?
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שעון מעורר-YouTube אין צורך בהרשמה. http://www.onlinevideoclock.com/
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש לי צילינדר ו מספרים של -3.85 ו -4 ביררתי קצת ואמרו לי שמתאים לי PRK ו Lasik ה PRK יוצא יותר זול השאלה עם זה עדיף יש למישהו המלצות וניסיון עם השיטות הנ"ל ?
-
- 2 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אז ככה לאחר זמן מה שאני חופר ומתעסק במחשבים ורשתות תקשורת. אני מוסמך MCITP ואני מרוויח דיי טוב ואוהב את המקצוע אבל משהו שם חסר. אני זוכר כשהייתי צעיר תמיד הייתי מעדיף להתעסק עם החומרה הפנימית במחשב מאשר עם התכנות והמערכת הפעלה. עד לפני כמה חודשים בדקתי תארים שקשורים למקצוע: מהנדס תוכנה - לא מדבר אלי מדעי המחשב- קולקטיבי מידי או לפחות כך הבנתי אז חשבתי ללכת בכיוון שממש משך אותי אליו שהוא מהנדס חשמל ואלקטרוניקה וחשבתי גם לשלב ביחד מנהל עסקים כי ברצוני לפתוח עסק בעתיד. אשמח לעצות על מקום טוב ללמוד בו את התואר. וגם אם מישהו יוכל להסביר לי מה ההבדל בין מהנדס להנדסאי?
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
אני רוצה לאחלה בהצלחה לכל הסטודנטים בפורום (ואני ביניהם) לרגל פתיחת שנת הלימודים האקדמאית החדשה 8)
-
- 3 תגובות
- 818 צפיות
-
-
יש דרך לעשות אתזה? איך עושים? זה לצורך הרצאה, ותודה לעונים
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
דבר ראשון, אני מקווה שבכלל מותר לשאול על זה. חיפשתי בחוקי הפורום ולא מצאתי שום דבר כנגד זה. אני די בטוח שרובכם מכירים את החנות. שמה היא "סקאי פי.סי" http://www.skypc.co.il/. אני מעוניין לקנות מהחנות כרטיס טלויזיה. הקטע הוא שהיא די רחוקה מאיפה שאני גר והשאלה העיקרית נוגעת בקטע של נתינת שירות ואחריות על מוצר שניקנה אצלה. אז אנשים אתם מוזמנים לשתף איתי את חווית הקנייה שלכם בחנות. שוב אני מקווה שזה מותר על פי חוקי הפורום, אם לא אז אפשר לנעול... תודה רבה מראש לעוזרים...
-
- 11 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתר שמכיל תווים לתופים, כמו שמצוין. אני לא רוצה טאבים, אלא רק תווים.
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
-
-
תמיד הבטחתי לאשתי שאם היא תפתח יוזר בפורום אני אפתח ת'רד מזל טוב. אז למרות שאני שונא ת'רדים של "אני חדש" הנה אחד לכבודה, ברוכה הבאה! http://hwzone.co.il/community/index.php?action=profile;u=35010
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
-
קיבלתי צו גיוס... אם אני ילך איתו לאורנג' אני יוכל לקבל פלאפון במסלול חיילים?
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
[ltr]I'm 21 and I think it's time to get mobile. as nice as it is to drive my mom's 206 1.6, I need a car of my own. I was thinking about a 106 Rallye, now my dad is up to it and is willing to help me fund it (I got ATM 5k and soon I'll get about 5k from the army). also my dad loves the MX-5 very much (practically a fun) and he said that if I'll find one for up to 50k or so, he won't mind buying it. the problem is that I can barely find those cars for sale on used car boards, does anybody knows a good board or even better someone who's selling one of those? and also how do I tell the difference between a Rallye and an XSI/XS (besides rear disc brakes)? feel free to leave …
-
- 1 תגובה
- 818 צפיות
-
-
אני מחפש בנרות דגמים של הפאררי אנזו (ENZO), ברשת מצאתי רק שני חברות (בכלל) שמיצרות אותם בגדלים של 1\18 ומעלה- האחת היא Hot Wheels שמוכרת את הדגם ב30-40 דולר שזה אחלה מחיר (18\1) השניה היא טאמיה (או איך שלא אומרים), 1\12 עולה "רק" 623 דולר, (ת'אמת זה נראה שווה כל אגורה) http://www.tamiyausa.com/product/item.php?product-id=23205 יש לי שתי שאלות אולי אתם תוכלו לעזור לי: 1- איפה בארץ אפשר למצא את הדגם של HOT WHEELS (או כל אחד אחר אם יש) 2- מבחינת איכות, איך הדגמים של HOT WHEELS?, עד היום היו לי רק בוראגו ומאיסטו ואני לא יודע אם הם נחשבים לטובים יותר או פחות.
-
- 5 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום קיבלתי היום את הציון בתנ"ך והוא 55 לפי מה שידוע לי 55 זה עובר אבל מישהו אמר לי שעובר זה מ56 ומעלה ו55 נחשב לנכשל מה אתם חושבים?
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
שלום, אני שם לב שיש המון אנשים שבאים עם כ5-6 k כדי לרכוש מחשב. שאלתי היא: האם כדאי לקנות מחשב עכשיו ברוב הכסף ולשמור כ 1-1.5k לשדרוג עתידי, או לקנות מחשב בכ 3k ואז עוד שנה/שנתיים לקנות מחשב חדש בעוד 3k?
-
- 12 תגובות
- 818 צפיות
-
-
ראיתי משהו במייל שקיבלתי..אהבתי *הלינק הוסר ונערך ע"י Milk-Inc* נ.ב לא לילדים יש שפה מלוכלכת ( לא קטעי עירום או משהו )
-
- 6 תגובות
- 818 צפיות
-