עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נמאס לי מהספר שלי, אני רוצה איזה ספר סטייליסט, שידע להתאים לי תספרות מחמיאה וידע לספר , העלות פחות חשובה ואם לא בירושלים אז בכל הארץ, נראה לי משתלם להשקיע זמן/כסף/נסיעות בשביל למצוא תספורת אולטימטיבית ואם לא בארץ אז בחו"ל, נראה לי משתלם... אופס ;| תודה!

• 0 תגובות
    • 956 צפיות
  2. Started by xTz,

יש מצב שאתם פותחים? באתר מקצועי כלכך עם פורום לכל קטגוריה חשבתי דווקא שיהיה..

• 1 תגובה
    • 626 צפיות
  3. Started by yossi21,

למה שלא יהיה באתר פורום החלפת קישורים?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. היי, רציתי לדעת מאיזה שיר לקוחות המילים ? מי המבצע ומה שם השיר ? (בספק קיילי מינוג). Its such a beautiful night for love! The moon is shining on me from above My dreams at night are only of u I hope sometimes u dream of me too I dream of your soft and tender touch I wonder if you know, i love you so much I have so much to say, but how should i start First i will say, "you have stolen my heart" How i would love to hold you so near Oh my darling how i wish you were here תודה.

• 2 תגובות
    • 737 צפיות
  5. Started by tom123,

COMPANY או COMPUTER

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/auctionProd.asp?pi=TT300291210

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by אלימלך אגוז,

היי, בזמן האחרון אני מרגיש שאין לי ממש מה לראות אז אני רוצה המלצות לסרטים, בעיקר קומדיות רומנטיות, קומדיות ופנטזיה. סרטים שאהבתי: aeon flux, כל הסרטים של מלחמת הכוכבים, waiting(בעברית זה "סקס והמסעדה הגדולה" ונשמע הרבה יותר גרוע), איזה מין שכנה, נהרות הארגמן, סתום ת'פה!, המשלח, השטן לובשת פראדה, הצד שלו הצד שלה, נחשו מי?, טקסי(הצרפתי, לא הזבל האמריקאי), סיפורים קצרים על אהבה, קינג קונג, שר הטבעות, סדנה לעצבים, סרניטי, אמריקן פאי, באטמן מתחיל, שודדי הקאריביים, האחים גרים למבוגרים בלבד, ביג מאמא, without a paddle, גבר מי שמטפלת, בתול בן 40, על פי חוקי המשיכה, 12 במחיר 1, המלך ארתור, קוקטייל, מטריקס, יורוטריפ, סלולר, קונסטנטין, היום שאחרי מחר. תודה.

• 28 תגובות
    • 2.6k צפיות
  8. Started by R0ck,

תרגישו חופשיים לשתף אותנו בחומר ההאזנה שלכם. החלטתי לצרף מקבצון מאחד הכוננים הקשיחים שכרגע מותקן במחשב (עדיין לא צרפתי את כולם מהמעבר למפרט החדש), יגיעו עוד בהמשך. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 42 תגובות
    • 1.9k צפיות
  9. Started by IG,

שלום. אני רוצה לקנות סוללות נטענות (+ מטען) חדשות. אני מחפש משהו שלוקח סביבות השעתיים להטען (לא רוצה את אלה שנטענות מהר מידי כי הן לא חיות הרבה זמן, ולא רוצה לקנות מטען שלוקח לו יומיים להטעין..) עכשו, אני יודע שיש שני סוגים- כאלה שמאבדים את הטעינה עם הזמן גם ללא שימוש, וכאלה ששומרים על הטעינה כל עוד לא משתמשים בהם. מה ההבדלים בינייהם חוץ מזה, ואיזה דגמים\ חברות יש מהסוג שלא מאבד את הטעינה? (אני צריך את הסוללות בשביל מצלמה, ואני משתמש בה פעם בחודש בערך- והסוללות שיש לי עכשו לא מחזיקות את הטעינה חודש, ככה שאני צריך להטעין אותן לפני כל שימוש ) תקציב- סביביות ה100 ש"ח- גמיש...

• 2 תגובות
    • 678 צפיות
  10. Started by IG,

מישהו מכיר מזגן לחדר קטן (עד 10K BTU יהייה מספיק טוב), אמין, עם אחריות נורמאלית ועם דרוג אנרגטי של D ומעלה? תודה לעוזרים

• 45 תגובות
    • 13.5k צפיות
  11. Started by Doctor Robert,

יש לי בבית את המכונה הזאת של סודה קלאב והגז במיכל התרוקן, התקשרתי אליהם כדי לבקש מילוי מיכל, והם לוקחים על זה 85 שקלים כולל משלוח! עכשיו, מה הם כבר עושים שהם גובים כזה סכום? סה"כ ממלאים את המיכל בגז... וכל מיכל מחזיק בערך חודש ימים, כך שהסכום הזה מצטבר. ההורים שלי קנו את המכשיר הזה בלי לדעת את המחיר השערורייתי הזה על הגז... ואין סיכוי שהם יזמינו בכזה מחיר מילוי גז, כבר עדיף לקנות את המשקה מוכן במקום להכין במכונה. למישהו יש כאן את המכשיר הזה? איזה עוד דרכים יש למלא את המיכל הזה? (חברות וכו'...)

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by ac1240,

רציתי לדעת איזה יום גיוס זה ב 18 למאי

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by shimronfio,

שמתם לב שבזמן האחרון כל החנויו של המחשבים התחילו להעלאות מחירים?

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  14. תחילתה של טרילוגיית מלחמת כוכבים חדשה בפתח, ובמסגרת קומיק-קון קיבלנו הצצה אל מה שמתרחש בין הטייקים של אחד מהסרטים המדוברים ביותר אי פעם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-בהצצה-אל-מאחורי-הקלעים-בפרק-החדש-של/

• 0 תגובות
    • 726 צפיות
  15. היי נראה לי שזה המקום לספר , אז זה הולך ככה: במקום העבודה שלי קנו כ 15 מחשבים חדשים . (המחשבים מיועדים להדרכות) כאשר הייתה דרישה לכרטיסי מסך בעלי 256 מגה זכרון (כרטיס של NVIDIA 6200) כאשר הגיעו המחשבים, גילינו בבדיקה פשוטה במאפייני הכרטיס מסך , שהזכרון לכרטיס מסך הוא 512MB ו 256MB אך הזכרון הפיזי בכרטיסי המסך הוא 128MB, 64MB, 32MB כאשר נשאלה החנות על פשר הדבר, הם טענו שלא נאמר להם במפורש שהזכרון צריך להיות על הכרטיס ולכן הם חסכו כמה שקלים על הקניה הזאת

• 4 תגובות
    • 681 צפיות
  16. אני אמור להיות מחר ב10 בבוקר במחנה נעורה ולפי מה שהבנתי אני צריך להגיע לתל אביב מרכזית משם לעפולה מרכזית ואז לקחת קו 46 של קווים למחנה נעורה... הבעיה שלפי האתר הקו יוצא רק ב7:40 וזהו. מישהו יודע מניסיון אישי על הקו הזה? או דרכים יותר טובות להגיע לנעורה?

• 2 תגובות
    • 18.9k צפיות
  17. Started by yigael_o,

http://ifixit.org/2763/the-new-macbook-pro-unfixable-unhackable-untenable/ מה אתם אומרים? עד מתי יימשך הכיוון הזה של מזעור על חשבון גמישות?

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. היי חברים לחלק מדגמי הארמור יש מאורר 230 בצד על החלון המאורר הוא שקוף ועם לדים (לרוב כחולים ) אני צריך את המאורר הזה ... ממש ממש ממש צריך.. מצד שני , יש לי בדיוק את אותו המאורר רק בצבע שחור ובלי לדים (גם של טרמלטק ) מישהו מוכן להחליף איתי ? (להזמין אותו מחו''ל זה פרוצדורה לא קטנה בישבילי , במיוחד שאני נוב בהזמנות ) צרפתי תמונה של המאורר המדובר... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  19. לפני שלמדתי את העקרון הזה לעומק, שמעתי שהוא מהווה אקסיומה. היום לאחר שלמדתי אותו באינפי ניתנה לו הוכחה. עכשיו אני לא מצליח לתפוס את זה או שצריך אקסיומה או שלא צריך, אז יכול להיות שהאקסיומה מסתתרת בין השורות של ההוכחה אז אתן בקצרה את הדרך שסללה את ההוכחה: מגדירים מספרים ממשיים R [מספיק להגיד שR שדה סדור, השלמות לא חשובה כאן]. לאחר מכן, מגדירים קבוצה אינדוקטיבית: תת קבוצה בR ,תקרא אינדוקטיבית אם אפס הוא איבר שלה ובעלת התכונה שאם x הוא איבר שלה אז גם x+1 הוא איבר שלה. עכשיו ניתן להגדיר פורמלית את N קבוצת המספרים הטבעיים: קבוצת המספרים הטבעיים מורכת מאיברים ששיכים לכל קבוצה אינדוקטיבית. מכאן קל להוכיח שכל תת קבוצה אינדוקטיבית בN היא N. עכשיו אפשר להוכיח את עקרון האינדוקציה: ת…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, כבר שנה עברה לה מאז שנפגשנו בפסח 2007. כמו בכל פסח הגיע הזמן להיפגש שוב. אז אני מבקש ממכם שתרשמו פה באיזה תאריכים אתם יכולים להפגש ובאיזה שעות (בוקר/צהריים/ערב וכו'...). תאריך המפגש יוחלט לפי רוב התאריכים המצויינים... יש לתת תאריכים בין ה-11/4 ל-27/4. התאריך הסופי יוחלט בשבוע הבא. (עד 10/4). עריכה: המפגש יהיה כרגיל בתל אביב בעזריאלי.

• 87 תגובות
    • 7.7k צפיות
  21. שלום לכולם וערב טוב... מחר אני עובד בראשל"צ, ואני רוצה לתכנן את המסלול עבודה שלי בשביל לסיים מהר.. בשביל זה אני צריך מפה באינטרנט (אני אדפיס אותה) שמראה את מספרי הרחובות (דוגמא: דוד רמז 10, דוד רמז 15). הדילוגים במספרים לא משנים, העיקר שיהיו מספרים. אם מישהו יכול למצוא לי או מכיר מפה כזו, אשמח אם תתנו לי פה קישור.. בתודה, אודי.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  22. סתם התחשק לי להנות אז אני מגדיל אותו (עם הכפתור) לתצוגה גדולה יותר של יוטויוב ומגלה שהם מצאו דרך להפוך את נגן הפלאש ל full screen אמיתי ומלא כמעט לגמרי... הייתי בטוח שעדכון לאיזה תוסף בפיירפוקס שלי אחראי על העניין, ואז ניסיתי גם את הדפדפן מעלה האבק, שלצערי הוא עדיין חלק ממערכת ההפעלה - IE, וגם שם העניין עובד. שדרוג נחמד מבית יוטיוב-גוגל. FYI

• 15 תגובות
    • 2.3k צפיות
  23. Started by DAVIDKI19,

איך אפשר לשלוח רסיבר ו2 רמקולים מהארץ לאוקראינה . כמה זמן זה יקר עלות בערך? האם הם יגיעו ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by Rule The Pc,

אהלן מישהו מתכנן ללכת? עריכה: אם אסור לפרסם את הפוסטר הזה אז במקום לנעול או לאדע מה תגידו ואני פשוט אמחק את המספר טלפון

• 42 תגובות
    • 2.6k צפיות
  25. Started by bastard007,

אני מעוניין ללמוד קורס טכנאי מחשבים ומנהל רשתות - MCITP. ואחרי זה להמשיך הלאה. בקיצור יש שני מקומות שביררתי עליהם שנמצאים באזור חיפה. גון בריינס ואת מדיאטק. מה אתם ממליצים מבין שניהם? ואיזה עוד מכללות אתם מכירים באזור חיפה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים