עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Doctor Robert,

יש לי בבית את המכונה הזאת של סודה קלאב והגז במיכל התרוקן, התקשרתי אליהם כדי לבקש מילוי מיכל, והם לוקחים על זה 85 שקלים כולל משלוח! עכשיו, מה הם כבר עושים שהם גובים כזה סכום? סה"כ ממלאים את המיכל בגז... וכל מיכל מחזיק בערך חודש ימים, כך שהסכום הזה מצטבר. ההורים שלי קנו את המכשיר הזה בלי לדעת את המחיר השערורייתי הזה על הגז... ואין סיכוי שהם יזמינו בכזה מחיר מילוי גז, כבר עדיף לקנות את המשקה מוכן במקום להכין במכונה. למישהו יש כאן את המכשיר הזה? איזה עוד דרכים יש למלא את המיכל הזה? (חברות וכו'...)

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. Started by ac1240,

רציתי לדעת איזה יום גיוס זה ב 18 למאי

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by shimronfio,

שמתם לב שבזמן האחרון כל החנויו של המחשבים התחילו להעלאות מחירים?

• 1 תגובה
    • 673 צפיות
  4. תחילתה של טרילוגיית מלחמת כוכבים חדשה בפתח, ובמסגרת קומיק-קון קיבלנו הצצה אל מה שמתרחש בין הטייקים של אחד מהסרטים המדוברים ביותר אי פעם לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/צפו-בהצצה-אל-מאחורי-הקלעים-בפרק-החדש-של/

• 0 תגובות
    • 713 צפיות
  5. היי נראה לי שזה המקום לספר , אז זה הולך ככה: במקום העבודה שלי קנו כ 15 מחשבים חדשים . (המחשבים מיועדים להדרכות) כאשר הייתה דרישה לכרטיסי מסך בעלי 256 מגה זכרון (כרטיס של NVIDIA 6200) כאשר הגיעו המחשבים, גילינו בבדיקה פשוטה במאפייני הכרטיס מסך , שהזכרון לכרטיס מסך הוא 512MB ו 256MB אך הזכרון הפיזי בכרטיסי המסך הוא 128MB, 64MB, 32MB כאשר נשאלה החנות על פשר הדבר, הם טענו שלא נאמר להם במפורש שהזכרון צריך להיות על הכרטיס ולכן הם חסכו כמה שקלים על הקניה הזאת

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  6. אני אמור להיות מחר ב10 בבוקר במחנה נעורה ולפי מה שהבנתי אני צריך להגיע לתל אביב מרכזית משם לעפולה מרכזית ואז לקחת קו 46 של קווים למחנה נעורה... הבעיה שלפי האתר הקו יוצא רק ב7:40 וזהו. מישהו יודע מניסיון אישי על הקו הזה? או דרכים יותר טובות להגיע לנעורה?

• 2 תגובות
    • 18.7k צפיות
  7. Started by yigael_o,

http://ifixit.org/2763/the-new-macbook-pro-unfixable-unhackable-untenable/ מה אתם אומרים? עד מתי יימשך הכיוון הזה של מזעור על חשבון גמישות?

• 20 תגובות
    • 3.4k צפיות
  8. היי חברים לחלק מדגמי הארמור יש מאורר 230 בצד על החלון המאורר הוא שקוף ועם לדים (לרוב כחולים ) אני צריך את המאורר הזה ... ממש ממש ממש צריך.. מצד שני , יש לי בדיוק את אותו המאורר רק בצבע שחור ובלי לדים (גם של טרמלטק ) מישהו מוכן להחליף איתי ? (להזמין אותו מחו''ל זה פרוצדורה לא קטנה בישבילי , במיוחד שאני נוב בהזמנות ) צרפתי תמונה של המאורר המדובר... [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 628 צפיות
  9. לפני שלמדתי את העקרון הזה לעומק, שמעתי שהוא מהווה אקסיומה. היום לאחר שלמדתי אותו באינפי ניתנה לו הוכחה. עכשיו אני לא מצליח לתפוס את זה או שצריך אקסיומה או שלא צריך, אז יכול להיות שהאקסיומה מסתתרת בין השורות של ההוכחה אז אתן בקצרה את הדרך שסללה את ההוכחה: מגדירים מספרים ממשיים R [מספיק להגיד שR שדה סדור, השלמות לא חשובה כאן]. לאחר מכן, מגדירים קבוצה אינדוקטיבית: תת קבוצה בR ,תקרא אינדוקטיבית אם אפס הוא איבר שלה ובעלת התכונה שאם x הוא איבר שלה אז גם x+1 הוא איבר שלה. עכשיו ניתן להגדיר פורמלית את N קבוצת המספרים הטבעיים: קבוצת המספרים הטבעיים מורכת מאיברים ששיכים לכל קבוצה אינדוקטיבית. מכאן קל להוכיח שכל תת קבוצה אינדוקטיבית בN היא N. עכשיו אפשר להוכיח את עקרון האינדוקציה: ת…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום, כבר שנה עברה לה מאז שנפגשנו בפסח 2007. כמו בכל פסח הגיע הזמן להיפגש שוב. אז אני מבקש ממכם שתרשמו פה באיזה תאריכים אתם יכולים להפגש ובאיזה שעות (בוקר/צהריים/ערב וכו'...). תאריך המפגש יוחלט לפי רוב התאריכים המצויינים... יש לתת תאריכים בין ה-11/4 ל-27/4. התאריך הסופי יוחלט בשבוע הבא. (עד 10/4). עריכה: המפגש יהיה כרגיל בתל אביב בעזריאלי.

• 87 תגובות
    • 7.4k צפיות
  11. שלום לכולם וערב טוב... מחר אני עובד בראשל"צ, ואני רוצה לתכנן את המסלול עבודה שלי בשביל לסיים מהר.. בשביל זה אני צריך מפה באינטרנט (אני אדפיס אותה) שמראה את מספרי הרחובות (דוגמא: דוד רמז 10, דוד רמז 15). הדילוגים במספרים לא משנים, העיקר שיהיו מספרים. אם מישהו יכול למצוא לי או מכיר מפה כזו, אשמח אם תתנו לי פה קישור.. בתודה, אודי.

• 0 תגובות
    • 478 צפיות
  12. סתם התחשק לי להנות אז אני מגדיל אותו (עם הכפתור) לתצוגה גדולה יותר של יוטויוב ומגלה שהם מצאו דרך להפוך את נגן הפלאש ל full screen אמיתי ומלא כמעט לגמרי... הייתי בטוח שעדכון לאיזה תוסף בפיירפוקס שלי אחראי על העניין, ואז ניסיתי גם את הדפדפן מעלה האבק, שלצערי הוא עדיין חלק ממערכת ההפעלה - IE, וגם שם העניין עובד. שדרוג נחמד מבית יוטיוב-גוגל. FYI

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by DAVIDKI19,

איך אפשר לשלוח רסיבר ו2 רמקולים מהארץ לאוקראינה . כמה זמן זה יקר עלות בערך? האם הם יגיעו ???

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by Rule The Pc,

אהלן מישהו מתכנן ללכת? עריכה: אם אסור לפרסם את הפוסטר הזה אז במקום לנעול או לאדע מה תגידו ואני פשוט אמחק את המספר טלפון

• 42 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. Started by bastard007,

אני מעוניין ללמוד קורס טכנאי מחשבים ומנהל רשתות - MCITP. ואחרי זה להמשיך הלאה. בקיצור יש שני מקומות שביררתי עליהם שנמצאים באזור חיפה. גון בריינס ואת מדיאטק. מה אתם ממליצים מבין שניהם? ואיזה עוד מכללות אתם מכירים באזור חיפה? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. Started by Milford Cubicle,

heya אני צריך להיות מחר במוזיאון בית ה*משהו* (אופה? אופק? לא יודע) ביפו. יש למישהו מושג איך לכל הרוחות אני מגיע לשם, נניח מתחנה מרכזית בת"א, וכמה זמן זה אמור לקחת ?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by SD Project,

אני לא יודע איך קוראים לו... שר אותו גבר והוא בסגנון טראנס - דאנס... "Girl step into the pary..." תודה, ניאו

• 3 תגובות
    • 737 צפיות
  18. Started by BEN903,

משהו מצא סרטים מלאים באתר אם כן תביאו איזה קישור משעמם לי פצצות

• 0 תגובות
    • 781 צפיות
  19. Started by McMerc,

חבר'ס, מחר הבגרות במתמטיקה וחלק מאיתנו יסימו 12 שנות מתמטיקה ולא יגעו יותר במקצוע הזה בשארית חייהם. אני לא יודע מה נסגר איתי בתקופה האחרונה. אני לוקח את הבגרותיו בקלות ראש יתרה. מתחילת השבוע עשיתי רק 4 תרגילים, וגם הם היו קצרים מאוד. אז מה אתם מרגישים?

• 176 תגובות
    • 9.1k צפיות
  20. אהלן... איך קוראים למוזיקה שיש בטריילר הלא רשמי של HP 6 http://www.torec.net/trailer_info.asp?trailer_id=32 תודה.. אני ממש חייב את זה, היה לי אותו פעם אבל אני לא זוכר איך קוראים לו.[br]פורסם בתאריך: 29.04.2008 בשעה 14:39:04 לא משנה מצאתי השיר הוא מהסרט Requiem for a dream שהיה אמור להיות גם בשר הטבעות. השיר נקרא: Summer Overture

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  21. Started by eriK,

שלום לכולם, אז החלטתי להתחיל ללמוד והתחלתי לחפש מידע ברשת והגעתי לסוג של מבוי סתום. אני בן 22, לא למדתי שום דבר שקשור למחשבים למרות שיש לי ידע רב מהבית, גם במערכות הפעלה, גם בחומרה וגם באינטרנט. לא הייתי אומר ברמה של מקצוען אבל בהחלט ברמה מתקדמת בשלושת הנושאים שציינתי. התחלתי לבדוק מכללות ולהשאיר פרטים וגם דיברתי עם מכרים שעברו קורסים בנושא ובסופו של דבר מצאתי את עצמי במכללת מדיאטק בייעוץ. אז הסברתי לבחורה פחות או יותר מה אני מבין, מבחינתה, ולמרות שהיא היתה מאוד אובייקטיבית, אני צריך MCITP. היא הראתה לי חוברת של MCSE ושאלה אם אני יכול להסביר לה מה זה IPv6 ואמרתי לה שלא (למרות שהיו שם כמה מושגים שדווקא מוכרים לי) היא החליטה שזה לא בשבילי. עבדתי בנציג שירות בפלאפון, שזו סוג…

• 4 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. Started by xtract1,

יש לי תוסף בפיירפוקס שמציג RSS..בכל מקרה..רציתי RSS של חדשות...ושמתי לב שבנענע/וואלה/YNET/דבקה אין RSS.. מישהו יכול להמליץ לי על אתר חדשות טוב שאפשר להוסיף אותו לRSS?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. מה השם של הטראק? http://demo.ort.org.il/clickit2/files/forums/663581627/486262345.mp3

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by bbbbwa,

שלום בנות איזה אופניים חשמליים כדאי לקנות לדעתכן?

• 3 תגובות
    • 3.6k צפיות
  25. השאלה בכותרת^^ ומה קורה אם תופס אותי שוטר? התרוץ "חשבתי שזה היום" יהיה תקף? :

• 6 תגובות
    • 21.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים