כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,586 דיונים בפורום זה
-
היי, מישהו מכיר תוכנה שאני יכול בעזרתה (בקלות יחסית) לבדוק איך יראו תספורות שונות על הפנים שלי? יש לי שיער ארוך כבר יותר מ-5 שנים ואני חושב על להסתפר אבל מצב שני אני סבבה עם איך שאני נראה עכשיו וזה דיי מפחיד לעשות משהו כל כך לא הפיך... ברור לי שחייבת להיות תוכנה שאתה מעלה תמונה שלך והיא מדביקה לך כל מיני סוגי תספורות ואתה רואה איך זה יוצא, השאלה היא אם אתם מכירים אחת כזאת..? תודה מראש, אור.
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הי , אני מחפש שיר שהולך ככה : Follow your love follow your needs ..... זה פחות או יותר, שיר יחסית ישן. תודה
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
Norwegian Wood / Kashmir (Beatles and Zeppelin) The Aaron English Band
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום אנשים טובים, אני רוצה להזמין line 6 ux2 ואני לא יודע כמה מיסים יקחו לי על היחידה הנ"ל,מישהו יודע מה יקרה עם זה כאשר זה יגיע למכס?
-
- 2 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות ליצור כבל USB לבד - זאת אומרת - כבל בנפרד וסופיות בנפרד. ואחרי שמשחילים את הכבל בצינור בקיר ללחוץ את הסופיות. האם זה אפשרי? הכוונה היא כמו כבל רשת ביתי - שמשחילים אותו ללא סופיות ואחרי ההשחלה לוחצים סופיות. איזה לוחץ צריך? היכן ניתן לקנות כבל USB? היכן ניתן לקנות סופיות? היכן ניתן למצוא דיאגרמה של פריסת הכבל בסופית? תודה מראש אלדד
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלומות, מחר מבחן ראשון בסמסטר ב' אשר בא עלינו לרעה לא מכבר במתמטיקה 5 יחידות כיתה י"א ותקוע אנוכי בתרגיל אשר המורה הגדיר כ"חשוב מאוד" לקראת ההתכוננות למבחן: 59) נתונה הפונקציה: y = mx^2 - (2m+2)x + m+3 א. מצא לאילו ערכי M הפונקציה היא פרבולה שהקודקוד שלה נמצא ברביע הרביעי של מערכת הצירים(רביע רביעי: x > 0, y < 0) ב. האם מבין הפרבולות שמקיימות את התנאי של סעיף א' ישנה פרבולה שחותכת את ציר הX משני צידי הראשית? נמק. הנה מה שניסיתי לעשות... הצבתי במקום X קודקוד את b-/2a(מינוס b חלקי פעמיים a) ובמקום y קודקוד את 4c/a- (מינוס ארבעה c חלקי a) ועשיתי ביניהם מערכת "וגם". הפיתרון של x קודקוד יצא לי: -1<m<0 הפיתרון של y קודקוד יצא לי: m < 0 או m …
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני יודע שכבר נמעס לכם לשמוע על עוד תאונת דרכים וכמה שאני כותב עליה, אבל הפעם משהו השתנה. אתם בטח כולם אומרים לי זה לא יקרה, וביום שישי בערב חבר טוב שלי שלי שחצה את הכביש במחלף ההגנה(אלמבי) בחיפה נהרג, יהיה זיכרו ברוך. גבי ז"ל. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3311974,00.html פה ושם אנשים קוראים שמישהו נפגע ובמיקרה חמור נהרג ועדיין ממשיכים בחיים שלהם בלי לחשוב טיפה ולהוריד את הרגל מהגז. אנשים גם אני מודה כמו כול אחד חשב לי ולכול ואנשים שאני מכיר זה לא יקרה, אתם יודעים מה..? טעיתי, ואני מצתער! תעשו טובה לעצמכם, תחשבו על זה.
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
ראיתי תסרט אתמול , ולא הבנתי כלום ממה שקרה בסוף ... יש הסבר לזה שאף אחד לא רואה אותם ? דרך אגב - סרט טוב.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
הוא לא היה זמין עכשיו ל-20 דקות! אם הייתי באמצע כתיבה של משהו- הלך קאפוט. מזל שאני עושה קופי-פייסט לפני פוסט. גם עכשיו יש לאגים משמעותיים בעליית אתר. מה יהיה? :'(
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
נטפליקס ישראל לא טומנת ראשה: החברה מתחילה לחסום שירותי VPN למיניהם להתגברות על מגבלות גיאוגרפיות, ומחזירה את המשתמשים לספריית התכנים המקורית שזמינה לכולם לפני פחות מחודש השיקה נטפליקס את הגרסה שלה בישראל. מן הסתם, היו גלים, היו קופצים, אבל יותר מכל היו תהיות על אפשרותה להוות גרסה מלאה למה שזמין בחו"ל, ובעיקר כאלטרנטיבה למוצע בארץ ולשירותים מקוונים פחות חוקייםשמתבססים על קודי. בעוד שאר חבלי הלידה הולכים ונעלמים, עובדה אחת נשארת מוגמרת, בינתיים: ספרית התכנים בארץ קטנה בהרבה מבכל מקום אחר בו זמינה נטפליקס. מטעמי זכויות יוצרים כאלו או אחרים, הספריה הישראלית מציעה כ-581 סדרות וסרטים, זאת מתוך 5,750 סוגי תכנים הזמינים בארה"ב. זהו מתכון לא רע להפיכת השירות ללא רלו…
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
לא נראה לכם מוגזם לשלם עבור הארד-דיסק של 20GB עם פונקציה חביבה ביותר, של ניגון MP3 מתוכו, עם ממשק מגניב וכו' כ-1500 ש"ח ויותר? (שלא להזכיר את אלה שקונים ב-2000 ש"ח דגמים משוכללים עוד יותר, כשבמחיר הזה אפשר לקנות חיפושית שנת 75'..כאילו פאקינג 2000 ש"ח) *כידוע, הארד-דיסק שגודלו 200GB (דגם בינוני לכל הדעות) עולה סביבות ה-600 ש"ח.. מתי, מתי המחירים של הטכנולוגיה הזו ירדו? כשלכל אדם ממוצע, לא מהוד-השרון, יהיה נגן כפי שקורה עם הטלפונים הסלולארים?!
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
סוף סוף פרק באמת חזק היו הרבה פרקים דפוקים אבל זה היה חזק
-
- 11 תגובות
- 839 צפיות
-
-
השירות מוסבר באתר הבא: http://www.isracellcheck.co.il/ האם אפשר לסמוך עליהם ? הם אמינים? מישהו ניסה ? הם דורשים תשלום של 319 ש"ח ובמידה ולא נמצאו החזרים יותר מה-319 ש"ח הם מחזירים את הסכום.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי ממיר של עידן+ דגם Innova 7002HD. פירמטתי את הדיסק-און-קי כמערכת FAT32. בדיסק און קי אין כלום אבל בכל זאת כשאני מנסה להקליט הוא כותב לי שהדיסק און קי מלא. מה יכולה הבעיה? תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
http://uploaded.fresh.co.il/2004/09/26/995511.wmv
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
סביר להניח שאני יפגוש אתכם לאן אתם מתגייסים? למי שלא הבין הגיוס שלי בתאריך הזה
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שיהיה בהצלחה ושנזכה למקדש עוד בימנו הצו מתחיל מארבע וחצי לפנות בוקר ואני יודיע מתי יסתיים בהמשך אין לי את הדף לידי מי צם?
-
- 6 תגובות
- 839 צפיות
-
-
איי איי איי הרגעים הטובים של החיים. חברי הטובים והאהובים. מה דעתכם? (אני יודע שלא יצאתי טוב כלל, אבל זה לא ממש חשוב)
-
- 8 תגובות
- 839 צפיות
-
-
נשלח אליי מוצר דרך USPS - FIRST CLASS MAIL בשני לאפריל השאלה שלי אם אני יכול לקצר את הזמן עד שיודיעו לי שהגיע הפריט עבורי , כלומר ללכת למכס או לדואר ישראל ולשחרר בעצמי את הפריט ? ועוד שאלה אני יכול לברר דרך דואר ישראל או המכס היכן נמצאת החבילה שלי ? יש לי מין מספר מעקב שבאתר של USPS יש עדכון על המשלוח אך באתר של דואר ישראל אין מידע . יש לציין שזה פריט פלוס משלוח מתחת ל 50 דולר . תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
אחרי 3 שנים שלא התעסקתי בעריכת וידאו, מה דעתכם? צריך ביקורת בונה כדי שאדע להשתפר... תודה! http://youtu.be/pjoyLgwiaaM
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
פתרתם את כל החידות?? דרך אגב , השעון בשרת שלכם מאחר בשעה...(11 במקום 12...)
-
- 1 תגובה
- 839 צפיות
-
-
על מנת להימנע מדיון שיגלוש לליגלזיציה כן/לא וכו', אני אקצר: סבי חולה, מאוד. יש לו סרטן ובצקות והוא כרגע מאושפז. אחד הדברים העיקרים שמונעים מהגוף שלו להיאבק הוא היעדר תזונה, עקב חוסר תאבון. סבתי פוגשת מחר את האנקולוג ודחקתי בה לשאול אותו לגבי מריחואנה רפואית, היא אמרה שהיא גם חשבה על זה, והיא תעשה את זה. הדיון הזה מאוד פשוט: האם מישהו התנסה ישירות עם מריחואנה רפואית/קרוב משפחה התנסה ויכול לספר על הפרוצדורה הבירוקרטית בנושא? תודה.
-
- 3 תגובות
- 839 צפיות
-
-
האם עד עכשיו יש רק 13 פרקים? אם כן מתי ישדרו את העונה השניה?
-
- 7 תגובות
- 839 צפיות
-
-
היי יש למישהו מושג עד כמה המוצר הזה מועיל ? והאם הוא מזיק ? http://pages.ebay.com/link/?nav=item.view&id=121294168174&alt=web
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-