כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
זימנו אותי לא מזמן לפרוייקט הזה וגם למחקר מודיעין מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר מה עושים שם? או סתם להמליץ תודה!
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
הסרט החדש בכיכובו של השחקן הוותיק מוביל את רשימת המועמדויות בטקס הפרסים הנחשב ביותר. האם הוא סוף סוף יקבל את הפסלון שהוא כל כך רוצה, או שמקס הזועם ישדוד אותו? ב-28 בפברואר יערך טקס פרסי האקדמיה לקולנוע, האוסקר, בפעם ה-88 שלו – הפעם בסימן הסרט The Revenant('האיש שנולד מחדש' בתרגום עברי מעט תמוה), אשר גרף הכי הרבה מועמדויות, וגם נחשב בעיני רבים לסרט אשר סוף סוף יעניק אוסקר ראשון בקריירה לליאונרדו דיקפריו. פרט ל-The Revenant, שקיבל 12 מועמדויות לפרס הסרט הטוב ביותר, הבמאי הטוב ביותר (האם זו גם תהיה הזכייה השנייה ברצף של אלחנדרו גונסלס איניאריטו? קצת קשה להאמין), שחקן המשנה הטוב ביותר, הסינמטוגרפיה, ההפקה, התלבושות, האודיו האפקטים ואחרים, גם סרטי המדע הבדיוני מקס הז…
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הסטטוס שלי הוא על Verified. שאני ניכנס ללשונית Add founds, יש לי שם אפשרות להוסיף רק דרך בנק אמריקאי.
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום לכולם!!! מישהו יכול להסביר לי מה זה firewire ולמה הוא משמש????
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
סורי אם זה ספאם.. אני חייה לשאול אם מישהו עכשיו ראה??? ואם כן.. חחחחחחחחחח הוא דפק אותה בתחפושת של ערנב.. LOLL... מה לעזאזל הולך עם הסדרה הזאת?? :lol: אגב אם מישהו לא רואה אני ממש ממליץ.. סדרה מצויינת! אגב זה עונה 4 פרק 7
-
- 11 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני אקצר סל הקניות שלי כבר מלא, והאתר מחכה למס' הכרטיס אשראי שלי, שאלתי היא כזאת כשהמשלוח מגיע לארץ, האם הוא מגיע לסניף הדואר שלי, ושם אני "משחרר" אותו? האם אני צריך ללכת למקום ספיציפי כדי לאסוף אותו? בכל זאת, זאת הזמנה ראשונה שלי, ואשמח לקבל טיפים נוספים..
-
- 10 תגובות
- 863 צפיות
-
-
יום ראשון הקרוב יתקיים בכל הארץ מבצע מלביש של המנאייק, תחנות מרכזיות, תחנות רכבת, ובסיסים גדולים.. אז, שימו לב להופעה שלכם, או שתמיד יש את האופציה השניה, ואני מקווה שאתם רצים טוב, והיא לברוח כמו שאוהבים להגיד אצלנו, "איחלתי לחייל בהצלחה..."
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מחפש המלצות לסרטים כמו מינכן,שומר המדינה,הפירצה ושאר סרטי ריגול ומתח על ה-CIA,FBI,המוסד,המלחמה הקרה וכל זה... בקיצור הבנתם על מה אני מדבר.. תודה!!
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-
-
כמה שווה הדבר הזה אם אני מוכר את זה ? [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אחי קרא לי לטלוויזיה ואמר "מדברים על מלצרים". כשהגעתי ראיתי בחורה בלונדינת צעירה שמדברת עם רייכר על המאבק במעסיקים שלא משלמים שכר מינימום למלצרים אלא משלמים להם מהטיפים (אני גם נפגע של הדבר הזה). הספקתי רק לשמוע שבעלי עסקים שעכושים את זה יכולים לקבל עונש של שנה מאסר בפועל או 200,000 ש"ח קנס ואמרה גם "אנחנו נלחמים במקומות האלה" אז אני יוצא מתוך הנחה שהיא נציגה של איזשהו ארגון. מישהו ראה/שמע או יודע איך אני יכול להגיע לפיסת מידע בנושא? תודה רבה. נ.ב לתכנית קוראים הפרלמט של רייכר התכנית שודרה היום ב 10:00 בערוץ 2 וזה היה שידור חוזר.
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הוא לא היה זמין עכשיו ל-20 דקות! אם הייתי באמצע כתיבה של משהו- הלך קאפוט. מזל שאני עושה קופי-פייסט לפני פוסט. גם עכשיו יש לאגים משמעותיים בעליית אתר. מה יהיה? :'(
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
בשעה טובה ומשובחת לפני שבוע וקצת נגנבו אופניי. אלה היו Raleigh A3 פשוטות אך יעילות. אני עובר בשעה טובה לירושלים הבנויה, הרים סביב לה ובתוכה. למרחקים קצרים ולא תלולים מדי, אני רוצה להתנייד עם אופניים. חשבתי על אופניים מתקפלים - השאלה היא - צעצוע או לא צעצוע? חווית רכיבה נורמלית או משהו שמזכיר יותר מכל קורקינט? וכן - תקציב. האם אפשר למצוא משהו נורמלי באזור ה-1,000 ש"ח? תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
פתחתי את הת'רד הזה למי שמעוניין ללכת בקבוצה מהפורום, לתערוכת computax 2006 בין התאריכים 20-22 החודש. רק לידיעה, אין אפשרות כניסה למי שמתחת לגיל 18, רק ביום האחרון בליווי מבוגר, לפי מה שהבנתי. אני מאוד רוצה ללכת עם אנשים מהפורום פה, בסופו של דבר כולם פה מזריקים מחשבים לוריד! http://www.stier.co.il/fair_computax.htm
-
- 13 תגובות
- 863 צפיות
-
-
חודש הבא אני הולך להופעה של אסף אבידן בהיכל אומניות הבמה בת"א וכיוון שאני לא יושב הכי קרוב שאפשר, חשבתי אולי להביא את המצלמת HD החדשדשה שיש לה זום גדול מאוד וככה לא תיהיה לי בעיה לצלם . הבעיה שבעצם יכולים לעשות לי בעיות בטענה שאסור לצלם את המופע וכו ..בעוד שבכל זאת אנשים מכניסים ללא בעיה מצלמות דיגיטליות רגילות.. מה דעתכם? תודה רבה אגב - אסף אבידן והמוג'וס מומלצים בטירוף ..תבדקו ביוטיוב
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
-
דיסקים של PRINCO, SILVERLINE ושאר מדיות הפריסבי, יכולים להרוס את המכשיר ? וזה נכון שככל שהתחתית של הדיסק כהה יותר ככה הוא יותר גרוע ? WTF
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
הי לכולם אני אוסף חלקי מחשבים .מרכיב אותם ותורם אותם לילדים שלא יודעים מה זה מחשב ושלא מסוגלים לרכוש אפילו לא פנטיום 1. אים יש לכם מחשבים ישנים או חלקים ישנים מכול הסוגים אשר ללא שימוש אצלכם הוא זרוק סתם על המדף או במחסן .תחשבו על זה ישנם אלפי ילדים שישמחו לקבל מחשב פשוט שאנחנו לא הינו מעיפים עליו מבט נוסף. לתורמים המעונינים ישלח מכמב תודה מהילד המאושר. חברה לא להתביש אפשר לתרום אפילו עכבר בזכותכם ידלק אור נוסף בעני ילד ניזקק צרו קשר vp128@bezeqint.net או דרך אתר זה נ.ב אני כרגע בונה אתר פרטי שכולו מיועד לתרומה ללא כל מתרת רווח
-
- 3 תגובות
- 863 צפיות
-
-
רציתי לשאול אם יש כאן מישהו שעבר או עובד בחו"ל בחברת הייטק, איפה אתם ממליצים לעשות ביטוח רפואי בארץ או בחברות המקומיות שלהם? או להשיאר עם ביטוח תייר כי העבודה היא לשנה..בנתיים ?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
dealextreme ידועה כחנות שמוכרת זיופים וחיקויים סיניים, אבל יש שם כמה מוצרים בודדים שבשם שלהם כתוב geniune (בעיקר סוללות לטלפונים סלולאריים ודיסקים קשיחים) האם המוצרים האלו הם באמת מקוריים? אני רוצה לקנות סוללה לסלולארי והיו שם שני סוללות אחת זולה ואחת יקרה, אז ביקרה כתוב geniune.
-
- 1 תגובה
- 863 צפיות
-
-
מכירים את המדבקות האלה שמדביקים כמו "שלום, חבר" או "העם עם שרון" וכל החרטא האלה עכשיו זה ממש מכער את המכונית שלי ואני מת להסיר את זה אבל אני מפחד שזה יהרוס את הפח או ישרוט אותו מישהו יכול להציע לי דרך שלא תגרום נזק לפח ותסיר את המדבקות האלה??!
-
- 7 תגובות
- 863 צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי לינק של חנות בחול שמוכרת מצלמות דיגיטליות ושולחת לארץ?
-
- 0 תגובות
- 863 צפיות
-
-
-
אין לי מי שיטחן לי את המוח! הוא סוגר שבת ראשונה בבסיס רע לי. אולי אני אתקשר אליו. ג'ובניק מעאפן :\ האם אני לבד? או שבאמת העולם יותר בודד כשמינימייזר בחאקי?
-
- 5 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אחרי חסכון רב של כסף , אני בא לקנות מחשב חדש ופתאום , (יוסי בניון מגיע לשער ...) הדולר עולה ועולה ..... הלך המחשב . איך אני אקנה מחשב בדולר המטורף הזה ??? ומה לאמר על אנשים שקונים דירה ? , שוכרים דירה ??? עצוב . :'(
-
- 2 תגובות
- 863 צפיות
-