כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
האם אפשרי להעביר מפייפאל לחשבון בנק או כרטיס אשראי לא על שמי? לגבי חשבונות בנק לא ברור לי איך פייפאל מוודאת שהחשבון על שמי, הרי הוא לא מופיע באנגלית בבנק ואת פרטי החשבון צריך להקליד באנגלית. לגבי כרטיס אשראי השאלה אם אפשר להעביר לכרטיס אשראי של חבר שהוא לא על שמי.
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אחרי 3 שנים שלא התעסקתי בעריכת וידאו, מה דעתכם? צריך ביקורת בונה כדי שאדע להשתפר... תודה! http://youtu.be/pjoyLgwiaaM
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
בגלל שהחברה לא עונים בפורום המתאים אני מחפש מתקן לאופניים לסלולרי שלי( galaxy s4) משהו שאני גם יוכל להשים בזווית שאפשר לצלם (מעין ghetto go pro)
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
היי חברים, אני פטור משירות-חובה, מפאת סיבה רפואית. לצערי, עשיתי טעות (בכיתה י'-כאשר הייתי בצו-הראשון) והקשבתי לאבא שלי, שהציע לי להמתין עם הרישום כמתנדב (חשש שמדובר בנק' אל-חזור ואולי כדאי ללכת על שירות-לאומי)... כיום-אני סטודנט לתואר-הנדסאי "אוטו-טק" (כיתה י"ג) ומבחינת המכללה-כיתתי תתגייס במרס/אפריל 2020 (לחיל הטכנולוגיה והאחזקה, כמובן). מכיוון שטרם התחלתי את התהליך ומטרתי היא גם להתגייס עם חבריי לכיתה במכללה-רציתי לדעת, כמה זמן לוקח תהליך האישור כמתנדב (מרגע הריאיון עד לאישור/דחייה)? קראתי שתהליך אישור הוועדה הרפואית הסופית לוקח עד 60 ימים, אך כל שאר הנתונים הינם... בגדר נעלם אחד גדול. תודה-רבה מראש, …
-
- 0 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום. יש לי מכשיר Sony Ericsson מדגם W600, שהוא Swivel (כמו סליידר, רק בסיבוב. מגניב נורא) קניתי את המכשיר דרך סלקום, ואני מנוי אצלם. המנגנון של הסיבוב של המכשיר נהיה ממש ממש רעוע, מרגיש כמו צעצוע שעוד שניה עומד להתפרק. אתם אולי מכירים את התופעה מסליידרים כמו ה-nokia 6280 שיש להם נטייה להתפרק. השאלה שלי היא האם יחליפו לי את המכשיר במידהו אני אבוא למרכז שירות? יש לציין כי כל העניין קרה עקב שימוש רגיל, ולא כי נפל לי המכשיר או משהו כזה.
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
מעוניין לקנות מכשיר סלולרי של NOKIA דור 2 ,3 מחנות אמינה בחיפה ,אפשרות דרך האינטרנט ,מחכה להמלצות. מחיר עד 1300 שח ,שיהיה רדיו ,מצלמה ,בלו טופ ,עדיף דור שני ,העיקר לדיבור .
-
- 7 תגובות
- 826 צפיות
-
-
קטלניייייייייייייי http://www.woot.co.il/2008/03/16/%d7%a9%d7%99%d7%a8%d7%aa-%d7%94%d7%a8%d7%95%d7%91%d7%99%d7%9d/
-
- 8 תגובות
- 826 צפיות
-
-
יש כל מיני דגמים ואין לי ממש מושג בהם, אני מכיר יותר את היקרים.. צריך משהו נוח ואמין שאפשר לקנות באנטרנט או בחנות, לא בחברות התקשורת תודה
-
- 4 תגובות
- 826 צפיות
-
-
איזה לאום בעצם מיישב את האחוז הגדול ביותר של הפורום? אני מנחש שנשמע פה הכי הרבה על רוסים וצברים/אשכנזים? סתם הערכה שלי. אני מקווה שהדיון לא יגרר לגזענות ומריבות, ושהנושא לא "רגיש" במיוחד לאף אחד מחברי הפורום. : אני למשל - אוקראיני מלא
-
- 2 תגובות
- 826 צפיות
-
-
אז ככה, בדצמבר (אוי כמה הייתי תמים אז) רכשתי כבל מולקס מהחנות (מעתה תקרא- החנות) בעלות של 4 שקלים! חזרתי הביתה מרוצה ושמח. רק מה? לא קיבלתי עם הכבל- דיסק התקנה וצעצוע שוקולד! ממש התרגזתי וצלצלתי לחנות. רק מה, הטלפון שלי היה מקולקל אז הייתי צריך לצלצל מהסלולרי!!!!! לקח להם 3 דקות לענות וכבר איבדתי מעל לשקל על זמן אוויר! כשענו סוף סוף, החוצפנים ניסו לטעון שככה זה מגיע! לא יאומן לאן התדרדרנו! אז מה עושים? חשבתם שאני טיפש ואני אוותר? טעיתם! אז יוצרים קשר עם היבואן- חברת מולקסיה בע"מ. היה כבר יום שבת ולא הצלחתי להשיג אותם משום מה אז עשיתי את המעשה ההגיוני והחלטתי לטוס אל המשרדים של מולקסיה בארה"ב. כאשר אני על המטוס, פתאום מצלצלים אליי מהחנות בארץ בטלפון הלוויני(בשיחת גוביינא כ…
-
- 5 תגובות
- 826 צפיות
-
-
שלום, האם יש אתר של מודעות דרושים שבו ניתן לפרסם בחינם מודעת דרושים לסטודנטים עבור עזרה בשיעורי בית?
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כנסו ל-YouTube. ורשמו בחיפוש את זה : "total drama world tour trailer".
-
- 0 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מחפש שירים עצובים/מרגשים שיכולים להתאים למצת של המסע לפולין או למשל או לסיום של תקופות כלשהן(סיום שמינית בביתספר/צופים וכו..) אין דגש על שפה, אנגלית ועברית יתקבלו בברכה החיפוש הניב לי תארד אחד שלא היה בו יותר מדי דברים שאני מחפש ככה שאל תפנו אותי לחיפוש תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מתלבט בין Nokia 6100 או Nokia 3120. אני רוצה פלאפון רק לדיבור (בלי mp3, מצלמה וכו'). הכי חשוב לי זה קליטה ושמיעה טובה. בעדיפות שניה זה נושא חוזק המכשיר (עמידות) וזמן סוללה. למישהו יש ניסיון בשימוש במכשירים האלה, אשמח לשמוע דעתכם על איכות הקול ואיכות הקליטה במכשירים, וכו'. תודה.
-
- 8 תגובות
- 825 צפיות
-
-
החומה הסינית, אשכרה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-
-
חברה יש לי מחר טיול שנתי איזה קלאסה תשתפו חוויות שהיו לכם בטיולים השנתיים צחוקים כל מיני למי שיש להציע רעיונות מה אפשר לעשות גם בנושא צחוקים וכאלה בטיול שתפו אותי דרך אגב עם זה חשוב אז כיתה ח'
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
-
שלום לחברי הפורום,יש לי שאלה רצינית בנוגע למועד ב במתמטיקה. קצת רקע- סיימתי י"ב לפני שבועיים,אני רוצה להשלים את טופס 3 על מנת לסגור 3 יחידות בציון 100 בישביל לאחר הצבא להשלים ל-4 יחידות. האם אני יכול לגשת כנבחן אקסטרני?בלי מגן,פשוט אין לי זמן ללמוד למבחן המתכונת,יש בעיה כלכלית בבית ואני עובד ועוזר אז אין לי זמן לשבת ללמוד, ככה ישאר לי שבוע למצוא עוד קצת זמן לחזור על החומר. אז מה אתם אומרים?
-
- 4 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני מעוניין להזמין את המוצר הבא http://cgi.ebay.com/New-VGA-to-TV-CONVERTER-S-VIDEO-RCA-OUT-CABLE-ADAPTER_W0QQitemZ150086314449QQihZ005QQcategoryZ41999QQrdZ1QQcmdZViewItem המוכר נחשב אמין וכדאי להזמין ממנו? איך בעצם משלמים? למי נחשף כ. האשראי שלי? כל כרטיס יכול לשלם? תודה
-
- 5 תגובות
- 825 צפיות
-
-
כמה זמן כדאי לשים אותו לייבוש? יש סיכונים מיוחדים? תודה!
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
נגיד וכתבתי תסריט, איך אני יכול להוציא עליו זכויות יוצרים? עורך דין והכל או שמספיק לפרסם ב"במה חדשה" למשל תחת שמי?
-
- 10 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://news.walla.co.il/ts.cgi?tsscript=printer&id=208990
-
- 3 תגובות
- 825 צפיות
-
-
http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=19;action=display;threadid=376
-
- 1 תגובה
- 825 צפיות
-
-
היי, למישהו יש מושג איך ואיפה אני משיג את הסרט הזה? אוכל למצוא אותו ב"חנויות כולבו" במחיר סימלי? תודה.
-
- 2 תגובות
- 825 צפיות
-
-
אני צריך אתרים של כתוביות.... מכירים??? (סאב סנטר, סבס וכאלה....) תודה מראש! ;D
-
- 6 תגובות
- 825 צפיות
-