עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by J S Bach,

מחר אני מתחיל את הלימודים בגלל שעושים לנו גשר בין יום כיפור וסוכות, מה עושים?!?! אין לי כוח לזה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :s07: :s07: :s07: :s07: :nixweiss: :kopfpatsch: :nono: :pissed: :bash: :bash: > > :2gunsfiring: :2gunsfiring: :2gunsfiring: :angryfire: :puke: :behead: :behead: :itschy:

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by asmon,

• 68 תגובות
    • 3.4k צפיות
  3. Started by POPSTAR,

כמה מחברות אתם לוקחים ?

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  4. Started by rhin0,

מישהו יודע אם תויי הנסיעה תקפים גם לרכבת? תודה רבה ובהלחה למי שיש גם. אשמח להיפגש איתכם[br]פורסם בתאריך: 31.01.2009 בשעה 20:09:34 תודה מצאתי את התשובה. כנראה שהשוברים לא תקפים.

• 15 תגובות
    • 4.2k צפיות
  5. Started by eran256,

אני לא בטוח זה מתחיל ב9 בבוקר? ובהצלחה לכולם

• 28 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. שלום לכולם, מחר הבגרות הראשונה שלי, ואני לא יודע מה אני צריך להביא למחר ולא אמרו לנו,הבגרות בשעה אחת אני גם לא יודע כמה זמן לפני הבחינה לבוא. אשמח אם תענו לי על השאלות. תודה מראש ערן.

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by OmriF,

שלום לכולם! מחר נגמרת התחרות, "המגפה הכתומה", מי שהפסיד או לא יודע על מה מדובר שיכנס: www.magefa.drix.co.il *תזכורת: התחרות כוללת בתוכה אפשרות לזכות בנגן IPod Nano חדש, דק, וקל במיוחד (43 גרם! ) יש עוד פרסים שווים בין המשתתפים! אז כנסו עכשיו: http://magefa.drix.co.il

8. כן כן הרגע לו כולנו חיכינו וציפינו לו מגיע. ג'ק באוור, אלוהים, חוזר להציל את העולם פעם נוספת. ג'וני, חסר לך שאתה נותן פה ספויילרים לפני שאנחנו מספיקים להוריד את הפרק ;D

• 53 תגובות
    • 3.8k צפיות
  9. לדעתי אחלה פלאפון מה אתם אומרים? הייתה היום כתבה במוסף כלכלה בעיתון "ידיעות אחרונות"! הינה לינק לכתבה..... http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-2887452,00.html

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by MatanFrenkel,

חוץ מהמובן מאליו, כמו אל תתרגש ותיהיה רגוע, יש לכם אולי דגשים שכדי לי לשים לב אליהם בשביל הטסטר? כי סך הכל עד עכשיו למדתי לעבור טסט, נהיגה אני ילמד עם המלווה.

• 26 תגובות
    • 8.2k צפיות
  11. Started by darkman,

הסיוטטטטטטטטטטטטטטט מגיעעעעעעעעעעעעע אני מקווה שזה יהיה קל הגישו אותו על 60 אני מרוצה!

• 5 תגובות
    • 893 צפיות
  12. Started by spotash,

למי שלא יודע זה השלב אחרי "צוות אוויר". מישהו היה כבר? יודע כמה שעות זה? מה עושים שם בערך? או סתם עצות בשביל לעבור...

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  13. Started by benor,

מישהו יודע עם יש מחר חופש?

• 19 תגובות
    • 1.8k צפיות
  14. אני ממש לא יודע למה לצפות מישהו היה פעם במיונים של מודיעין אחרי שאיתרו אותו לבוא למודיעין?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by 125,

אין לי מזומן למחר , אתם חושבים אם אני יביא צ'יק זה בסדר? [300 שקל על הטסט]

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. מחר יש לי צו ראשון ורציתי לדעת האם יש למישהו עצות בשבילי מכל סוג

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by Dr. Evil,

כיתה יא' יש שביתה? אני לא מבין מה הולך עם יולי תמיר והסטודנטים. מי שובת ומיל לא? בבקשה מהר :'( יש מחר מבחן על אנטיגונה ולא למדתי בכלל :'( :'( :'(

• 53 תגובות
    • 2.5k צפיות
  18. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3446734,00.html מה אתם חושבים על השביתה? צריך לעשות אותה? כדאי להם לחכות איתה קצת עד אחרי החגים?

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by AK,

יש שביתה מחר במחוז הצפון!!!!!! ;D איזה כיף!!!!!!!! וזוהי רשימת הערים שבה שובתים מחר: טבריה, יקנעם עילית, כרמיאל, מגדל העמק,בית-שאן, נהלל, נהריה, נצרת ונצרת עילית, עכו, עפולה, צפת, קצרין, קרית טבעון, קרית שמונה, ראש פינה, ושפרעם, וכן בכל היישובים הערביים והקיבוצים שבתחום המחוז. הללויה!!!!

• 38 תגובות
    • 3.2k צפיות
  20. התרגיל הולך ככה: x+y=3 2^x+2^y=6 מקווה שהבנתם(אם לא זה 2 בחזקת איקס ועוד 2 בחזקת וואי..) ,תודה

21. Started by love-its-my-name,

מה קורה? שמעו, יש לי מחר מבחן בסיפרות ואני פשוט לא יודע כלוום(!). בבקשה אם מישהו יכול לעזור לי יש לי כמה מוזגים שאני צריך ללמוד אותם אבל אין לי את החומר ואין לי כוח עכשיו ללכת למישהו להעתיק... אז בבקשה אם אתם יכולים תביאו לי את ההסבר הטוב ביותר למושגים הבאים [במבחן המורה תתן לנו את המושגים ונצתרך לפרש אותם]. המושגים הם : דימוי- מטאפורה- תמונה מטאפורית- ארמז- חזרה- דובר בשיר- זווית ראיה- קונוטאציה- האנשה- סמל- מוטיב- גלישה- אז שמהו יש הרבה דברים שאני יודע אבל מי שיש לו כוח שבבקשה יפרש כי אני רוצה לשמור על המאה שלי בספרות ואני החסרתי הרבה מהלימודים... שלא תבינו אותי לא נכון אני לא ילד שלא לומד.. ההפך, אני לומד ומשקיע ואפילו שלא היתי בשיעורים אני למדתי את רובם [כי מי המפגר ש…

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. פליז שמישהו יתן לי איזה עצה. מחר יש לי מבחן במתמטיקה ואין לי מושג בגרוש בחומר, אם אני אגש למבחן אני בטוח מקבל בין 0 ל-5 חחחח. בכל אופן אין לי מושג מה לעשות, חברים אמרו לי לא להיכנס למבחן ולקחת אחה"צ אישור רופא שאני חולה או משהו (ואגב הייתי באמת חולה מיום רביעי עד אתמול) שהמורה ישאל מה עם המבחן להביא לו את האישור ולהגיד שהייתי יום לפני חולה מתו וגם ביום המחר לא הרגשתי טוב ולכן לא הלחתי להתכונן כראוי ולא נכנסתי למבחן. הבעיה שהמבחן מחר, ואם אני אלך לרופא אחה"צ אז הוא יתן לי אישור לא לבוא ביום יומיים הקרובים לבית ספר, ולא לאותו יום ספיציפית אלא אם אני אהיה אולי נחמד ואבקש ממנו.. חחחח התירוץ שלי הוא זה: כאשר אני אדבר עם המורה אני אגיד לו, שהיום הייתי חולה ולא יכולתי להתכונן למ…

• 15 תגובות
    • 8.5k צפיות
  23. Started by timac,

קיבלתי תרגיל בחשמל ולא כל כך הסתדרתי איתו: תרגיל: לשנאי שהספקו 100 קילו ואט מחובר צרגן במתח 100 וולט וצורך זרם של 100 אמפר במקדם הספק 0.8 הפסדי ברזל 1KW הפסדי נחושת 3KW בזרם הנתון חשב את: הספק הצרכן הספק כניסה נצילות תודה לכולם!!

24. Started by Judas Iscariot,

המורה שלי נתנה לנו דפי תירגול על מנת להכין אותנו למגן. יש שם את התרגיל הבא (איך אני יכול לעשות ניקוד באותיות כדי שתראו גם את הניקוד?): 16. א. הם נוכחים לדעת זאת. ב. אתם נוכחים בחדר. הפעלים נבדלים זה מזה: 1. בבנין ובגוף 2. בשורש בלבד 3. בשורש ובבניין 4. בגוף ובזמן אחרי שבדקתי כל אחד מהפעלים יצא לי ש: 1. הראשון השורש שלו הוא י.כ.ח הבניין נפעל הגוף נסתרים והזמן הווה 2. השני השורש שלו הוא נ.כ.ח הבניין קל הגוף נוכחים והזמן הווה כפי שניתן לראות, אף אחת מהאופציות לא מתאימה למה שיצא לי מכיוון שיצא לי שהפועלים שונים זה מזה בשורש, בבניין ובגוף. עיזרו נא לי :<

• 12 תגובות
    • 800 צפיות
  25. מה אפשר לקנות לו? אנחנו רוצים לקפוץ מחר לפני 9 לקניון לקנות לו משהו, אבל לא יודעים מה. אללה!!! רעיונות! תקציב... אמ... משהו סביר... 500 בערך.

• 39 תגובות
    • 3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.