עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. שלום. שמי אדר שלו ואני כתבת של ynet וידיעות. אני עובדת על כתבה שעוסקת באנשים שמשלמים על שיתוף קבצים בשירותים כמו Rapidshare או Usenext או משהו דומה, שיהיו מוכנים להתראיין בקצרה. אשמח אם תכתבו לי ל-shalev.adar@gmail.com. מבטיחה לשמור על דיסקרטיות.

• 0 תגובות
    • 564 צפיות
  2. הי. כשמתחילים לשחק ב-black & white 2, מופיע לוגו של אריה בצבע שחור, אני מחפשת את התמונה של האריה ולא מוצאת. אולי מישהו מוכן לעזור לי? תודה

• 30 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by lilian,

איני מתכוונת לאתר כמו זה: http://www.howjsay.com/index.php?word=casualties&submit=Submit אני רוצה אתר שיציע את התכונות הבאות: 1. שאני אכניס לו מילים באנגלית למאגר 2. שהמילים מהמאגר יוכלו להקרא ע" הקריין בזו אחר זו.

• 2 תגובות
    • 975 צפיות
  4. Started by unknown71,

היכן ניתן למצוא בובה כזו לרכב? נתקלתי בעבר בבובה כזו על רכב ליד הבית שלי לפני מספר שנים, ולאחרונה שוב צצה לה הבובה ברכב שראיתי בחניון- נתקפתי נוסטלגיה.. האם מישהו יודע היכן ניתן להשיג ולקנות בובה כזו? http://img32.imageshack.us/i/16754348699593949968731.jpg/ http://img600.imageshack.us/i/16556548699602449968731.jpg/

5. שלום. אני תלמידה בכיתה יב במגמת תקשורת בנתניה ואני מחפשת דמות/בן אדם לסרט דוקומנטרי בן 15 עד 20 דקות. אני מחפשת בן אדם עם רקע וסיפור שמוכן לשתף את סיפורו ומוכן לחשוף את עצמו למצלמה. אם יש מישהו שמוכן לכך והוא מוכן להעביר את סיפורו ולשתף בבקשה לשלוח לי איימיל ל: eden170997@gmail.com או להשאיר תגובה כאן ודרך שבה אוכל ליצור קשר.

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  6. שלום זאת אישתו של ברוס לי למישהו יש המלצה על מכשיר שיעשה את העבודה טוב ? יש לי מכשיר ישן והוא כבר לא מוריד טוב תודה מראש ברוס לילי

• 11 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by Meital Queen,

אהלן, מחפשת המלצה למכונת קפה עד 1500 שקל, מטרתה יהיה בעיקר להכנת הפוך. חשוב לי שיהיה כמה שיותר קרוב לרמה של בית קפה ואפילו יותר. קראתי הרבה על סוגי מכונות, החלטתי שלא ללכת על מכונה של קפסולות מכיוון שהן יקרות ויש בהן אלומיניום. כל המלצה תתקבל בהמון❤

8. היי כולם בעקבות המחירים המוגזמים בארץ (במיוחד בהשוואה לאתרים רבים בחו"ל), הציעו חברים להביא לי מארה"ב ציוד היקפי. כרגע אני שמה את עיני על סט של לוג'טק שבארץ מגיע עם אחריות יפה. כמון שיתכן ואוסיף עוד משהו.. ראשית אני תוהה אם הם מגיעים משם עם אחריות, ואם כן האם היבואן בארץ הוא הכתובת לכך. שנית, בחנות שאת שמה נתנו לי (FRY'S) לא מוכרים את הדגם שאני רוצה. האם מישהו מכיר חנות זולה אחרת בעיר שבכותרת (בשליחות קצרצרה ולא גרים שם, כך שלא ניתן לתת כתובת למשלוחים, אלא רק חנות קרובה שאליה יגיעו פיזית ויקנו לי את המוצר המבוקש). עוד שאלה, האם יתכן שמקלדת שנקנית חדשה תגיע לא פועלת או משהו כזה ואני אתקע עם מוצר שלא עובד ולא ניתן לעשות איתו דבר? תודה :gorgeous:

• 0 תגובות
    • 1.5k צפיות
  9. שלום לכם, ראשית, אני מקווה שאני שואלת בפורום הנכון (אם לא-אנא, הפנו אותי למדור הנכון שבו שואלים שאלות מסוג זה). שנית- אני זקוקה להמלצה על חנות מחשבים אמינה וטובה (לא IVORY ולא KSP) - רצוי בפ"ת...ואם לא- אז בר"ג או ראש העין). כמובן- רק חנות שאתם מכירים מניסיון אישי! תודה מראש

• 14 תגובות
    • 3.2k צפיות
  10. היי אנשים נהרס לי הכיסוי סיליקון לאייפוד ננו שלי. אני מחפשת כיסוי סיליקון שחור לדור ראשון של אייפוד ננו אני לא רוצה לקנות באינטרנט, אלא ללכת ממש לחכות ולקנות משם לכן החנות צריכה להיות ב:חולון, תל אביב, רמת גן, ראשון לציון, בת ים... הבנתם אני לא רוצה את הכיסוי סיליקון שיש לו בצד מן לולאה כזאת לא קשורה, אלא את הרגיל מצורפת תמונה של מה שאני מחפשת וכמובן שזה לא יהיה יקר כל כך בערך עד 30 שקל לא יותר מזה. תודה אנשים, מורן [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. שלום לכולם!! לא יודעת אם ניתן להשיג בארץ כאלה, אבל אני מחפשת מדחס אוויר קומפקטי וזול לניקוי המחשב עד היום אני קונה את הספריי לחץ אוויר שנגמר מאוד מהר והוא לא יעיל כי יש לי 3 מחשבים בבית וזה לא ממש נשאר להרבה זמן בגלל זה חשבתי לקנות מיני קומפרסור שיעשה את העבודה. האם מישהו מכיר דבר כזה ואם כן איפה ניתן למצוא או לחילופין האם מישהו מכיר דרך אחרת ויעילה לניקוי המחשב. תודה!! מורן

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  12. Started by morans,

שלום, יש לי את המכשירי הקשר האלו - http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=410930 ואבד לי המטען שלהם. אני מחפשת רק מטען ללא מכשירי הקשר מישהו יודע מאיפה אני יכולה להשיג אותו? בתודה! מורן

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. שלום, לאחרונה אני לא מרוצה מהמשחת השיניים שהשתמשתי עד כה, ורציתי לדעת על איזו משחה לא גנרית אתם ממליצים ?

14. Started by VINERA,

מאוד יעזור לי ספרים של ccna של חברת סיסקו בהם אוכל להעזר כדי להתכונן למבחנים, כי מאוד קשה לי ללמוד וליקרוא דרך המחשב תודה מראש

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  15. מחפשת עבודה לפעמיים בשבוע באיזור המרכז, עדיפות לחולון וראשון לציון מתחילה ללמוד באוקטובר אז לא יכולה להתחייב ליותר. מחפשת עבודה במחשבים (מן הסתם... אם לא לא הייתי רושמת בפורום הזה ), פירמוטים, משהו כזה. יותר עבודה מאחורי הקלעים כמו שאומרים אשמח לדעת אם מישהו מחפש תודה! מורן

• 18 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. אני חושבת שזה היה פרומו (או פרסומת) למונדיאל, לא זוכרת איזה שנה בדיוק. ראו שם אימון של נבחרת, כשהמאמן שורק כל הנבחרת נופלת לרצפה וצועקת...מישהו יכול לאתר לי אותה? תודה.

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  17. לילה טוב, יש לי את הרקע הזה: http://wallpaperstock.net/announcement_wallpapers_8012_1440x900_1.html אני מחפשת משהו מקורי לרשום בתוך השלט. משהו שקשור למחשבים. בהתחלה סתם חשבתי שזה יהיה נחמד לרשום את השם שלי אבל זה נראה לי "פשוט" מידי. אשמח לרעיונות...[רציניים....]. תודה.

• 0 תגובות
    • 684 צפיות
  18. Started by Libby,

היי....יש שיר ששמעתי פעם, כשיצאנו לאילת לשבוע, אני לא מצליחה להיזכר בשם שלו, ואין לי מושג מי שר אותו... המילים הולכות ככה (בערך): בא לה על הקיץ...בא לה על הים.... עם ביקיני עם חוטיני בא לה על כולם היא מזיזה את הישבן....הכל אצלה מוכן... בא לה שחבל לה על הזמן... לה לה לה לה... חחח...משהו כזה....אם מישהו יודע את שם השיר ומי שר אותו... זה דחוף.....תודה!

• 8 תגובות
    • 980 צפיות
  19. Started by unknown71,

לצערי איני זוכרת מילים מתוך השיר, אני רק יודעת שבוודאות מדובר בלהקה Air Supply, בחור שר את השיר, השיר היה די מוכר לי, סביר להניח די ישן. שמעתי אותו ב 99FM ביום א' בסביבות השעה 1 וחצי בלילה מקווה שתוכלו לזהות ולעזור לי, חיפשתי אותו ולצערי לא הצלחתי למצוא לא מדובר לא בשיר Goodbye ולא Without You תודה מראש!

• 3 תגובות
    • 996 צפיות
  20. Started by Alina,

שלום,מס' של שירי רוק מטאל היה נחמד. תודה

• 39 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. Started by Alina,

מחפשת שירים עבריים להורדה בסגנון של איה כורם ו קרן פלס. תודה

• 0 תגובות
    • 800 צפיות
  22. Started by Alina,

אני מחפשת את השיר קמלינקה קאמלינקה, אין לי מושג פשוט איך לרשום את זה. תודה

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  23. Started by morans,

היי חבר'ה! אני מחפשת תוכנה קלה ופשוטה ליצירת רמיקסים לשירים קיימים אני אשמח לעזרה תודה! מורן

• 37 תגובות
    • 12.6k צפיות
  24. מחפש מצטרפים לתביעה ייצוגית כנגד סוכנות מכוניות בגין הבטחות שווא, דוגמאות: אחריות,תוספות,מחיר עולה יורד,צבע ועוד.. דוגמה מעשית :לי הובטח כי עקב שינוי במדרגות המס לדרגת זיהום אויר מ-2 -3 מחיר הרכב יעלה בינואר 2017 ולא כדאי להמתין ,היה זה בספטמבר 2016. שוכנעתי מחיר הרכב לא רק שלא עלה הוא גם ירד. במקרה שלי - לקסוס הרצליה

25. http://www.youtube.com/watch?v=MlkoWnEfVRo

• 8 תגובות
    • 768 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.