עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. השאלה בכותרת. ;D

• 9 תגובות
    • 840 צפיות
  2. בעיקר שוודיה ודנמרק ההורים שלי טסים בימים הקרובים אשמח לכל מיני רעיונות אבל לא מוצרי חשמל וכאלה עדיף משהו ייחודי וגם יש להם עצירת ביינתים בבריסל לדי הרבה זמן אז גם בא בחשבון

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Alex89,

סביר להניח שאני יפגוש אתכם לאן אתם מתגייסים? למי שלא הבין הגיוס שלי בתאריך הזה

• 4 תגובות
    • 858 צפיות
  4. (פוצל מפה: http://www.hwzone.co.il/community/index.php?board=2;action=display;threadid=50945 עקב התעניינות רבה בנושא ) BigT, אני רואה שהידע שלך באלקטרוניקה טוב, רציתי לשאול אותך, אתה למדת את זה בכיתה י"ג במגמת מחשבים או אלקטרוניקה? זה נראה לי יותר קטע של מחשבים (תכנות).. תודה.

• 23 תגובות
    • 3.5k צפיות
  5. Started by Iko89,

חג עצמות שמח לכולם! ספרו מה עשיתם אתמול בערב .. אני עשיתי על האש עם חברים .. קנינו בשר ב400 שקל ל10 אנשים בערך .. לבבות, כבדים, פרגיות המבוגרים, בשר כבש ובקיצור היה הכל !\

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  6. [glow=red,2,300]צונזר[/glow] תמונה מושלמת, מכל בחינה אפשרית! גאונות לשמה!

• 2 תגובות
    • 739 צפיות
  7. אהלן אני מחפש כבר שבועיים פלוס שיתפנה מקום באחד האתרים הגדולים torrentbytes ודברים בסגנון!.. התפחלצתי לגמרי מרוב המתנה.. אם למישהו יש שם חשבון או באחד האתרים האחרים ויכול לעשות מצווה ולשלוח לי אותה לכאן: rikonor@gmail.com אני יודה לו מאוד, תודה רבה - רבה - רבה למי שעוזר.

• 29 תגובות
    • 3k צפיות
  8. Started by gabriel6,

שלום, המכונת כביסה שלי עושה בעיות (לא סוחטת) מנסיוני בד"כ מכשירים כאלה עדיף להחליף ולא להתעסק עם תיקונים שלא במסגרת האחריות. אני מחפש מכונה ש: 1. אחריות 3 שנים מלאה (בלי אותיות קטנות) 2. פתח קדמי 3. מהירות סחיטה 600 סל"ד מספיקה 4. 5 ק"ג (אם כי לא קריטי) 5. עד 2000 שח תודה מראש על ההתאפקות בגיחוך גבריאל

• 19 תגובות
    • 8.3k צפיות
  9. אני אומר לטוס לוח"ל וזה יוצא אחרי הצו הראשון , אז אני צריך אישורים או משהו כזה או שאפשר לטוס ואף 1 לא יעשה לך בעיות.

• 26 תגובות
    • 11.6k צפיות
  10. Started by slim_shady,

איך אני יכול לדעת אם המוכר טוב ואם אפשר לסמוך עליו שהמוצר יגיע לא פגום או משהו בשליחה לישראל? ונגיד מבין שתי המוכרים האלו, ממי עדיף לי לקנות? והאם זה משלתם לי בכלל המחירים האלו?? מוכר#1 מוכר #2

• 2 תגובות
    • 592 צפיות
  11. Started by neogod,

מה אני צריך לדעת לפני שאני מזמין מהאתר? ומה אני צריך בשביל להזמין משם דברים ,וויזה בין לאומי, להרשם לPAYPAL ? ואם מישהו הזמין משם ויכול לספר "חוויות" ,בכיף

• 5 תגובות
    • 973 צפיות
  12. היי, השכנה (30~) שלי שמעה שאני "מומחה\אלוף\מסטר\פימפ" במחשבים והיא רוצה שאני יעביר לה שיעור כדי ללמוד כמה דברים בסיסים כדי שהיא תדע לתפעל את המחשב בעבודה החדשה שלה . הידע שלי אכן דיי רחב ומגוון תוכנה, חומרה ועוד... בעיקר בנושאים שמעניינים אותי שמעצם הסקרנות חרשתי ולמדתי אותם לבד הבעיה היא שהנושא הזה ממש ענק ורחב בלי התחלה וסוף מוגדרים בניגוד לדברים אחרים שמנחה אותך איזה ספר או היררכיה מסוימת, כאן אין ממש דבר כזה ולכן אני לא יודע מאיכן להתחיל (זה כפתור POWER, בו מדליקים את המחשב : ) ומה ללמד... אני מניח שדברים רבים שנראים לי מובנים מאליהם יראו לה לא הגיוניים וקשים (עיניין של תפיסה... למרות שהיא לא כזאת מבוגרת אחרי הכל)... ולכן רציתי לשאול אתכם מה לדעכם אפשר ללמד ? זה ל…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by eliranl,

מתי זה יוצא כבר?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  14. .. ומתי היא נגמרת ? תודה

• 4 תגובות
    • 14.2k צפיות
  15. Started by X-BLADE,

אם נתונה לי פונקציה f החסומה על הקטע [a,b] ורציפה על (a,b) ,האם נכון לומר שהפונקציה g המוגדרת ע"י: רציפה על [a,b] ואיך אני מוכיח זאת?? יתרה מכך, כדי לדבר על g בכלל יש להוכיח את קיום הגבולות החד צדדיים הללו! איך עושים זאת?? אני זקוק לטענה הזו לגבי g על מנת להשתמש בעובדה שהיא רציפה על קטע סגור ומכך להסיק שהיא אינטגרבילית דארבו שם, ובגלל שf נבדלת ממנה במספר סופי (2) של נק' אז גם f אינטגרבילית דארבו שם. הבעיה היא שאת אינטגרביליות f על הקטע הסגור קשה להוכיח, כי היא לא בהכרח רציפה במידה שווה על [a,b] בניגוד לg הריציפה על הקטע הסגור ולכן ע"פ משפט קנטור היא רבמשי"ת שם [כך בדיוק מוכיחים אינטגרביליות של פונקציות רציפות על קטע סגור] האם יש דרך פחות בעייתית להוכיח את אינטגרבילי…

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  16. Started by Moty_p,

יש רזולוציות יותר גדולות מ 2048 על 1536 אם כן מה הן? איך אפשר לשנות בחלונות XP לרזולוציה 480 על 640 לצורך בדיקה?

• 4 תגובות
    • 923 צפיות
  17. אורח ברק דהן
    Started by אורח ברק דהן,

.

• 9 תגובות
    • 782 צפיות
  18. הכותרת. לא להמליץ על סרטים שכבר ראיתי והם: -אמריקן גאי (Tomcats) -אמריקן פאי. (1, 2 ו-3) -50 דייטים ראשונים. -ברוס הגדול מכולם. -THE HOT CHICK (אין לי מושג איך קוראים לו בעברית, תמיד מעוותים את השמות לסרטים. ) -המסכה. -שעת שיא 2. יאללה חבר'ה, להמליץ !

• 47 תגובות
    • 8.2k צפיות
  19. מה עדיף? להקצות יותר כסף למעבד וכך להרוויח מחשב יותר מהיר, או לחילופין להקצות יותר כסף לכרטיס מסך כדי שנקבל ביצועים חזקים יותר במשחקים לטווח הקצר... אולי בכלל עדיף לאזן ולצאת מגולחים משני הצדדים בצורה כזאת שהמחשב יהיה בינוני במקום חזק במשחקים או מהיר בתוכנות.... מה דעתכם? בהתחלה חשבתי שכדאי לרכוש INTEL חלש לעשות OC של איזה 60-70 אחוז ולהינות מזה... ולקנות כ. מסך חזק... כעת דעותיי השתנו - אני חושב שכדאי להשקיע במעבד חזק ולעשות לו OC להגיע לתוצאות טובות מאוד ולקנות כ. מסך בינוני (700-600) וכך עוד שנה-שנתיים להחליף כ. מסך ולהמשיך להינות ממעבד חזק לאורך זמן.

• 9 תגובות
    • 5.9k צפיות
  20. Started by the kon,

שלום מה מצב?? טוב אז ככה דבר ראשון לא ידעתי איפה לשים את זה אז אם זה לא במקום תעבירו שנית יש לי במחשב הרבה אבק ואני רוצה לדעת איך הכי טוב לנקות את זה וגם אבק מהמאוררים והקירור רק לא משהו שיכול להסיר את הביטוח על החלק\מחשב תודה

• 27 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם. לפני זמן מה השגתי שיר יחיד (אני כבר לא זוכר אפילו מאיפה) ומאד אהבתי אותו, אך כניראה מכיוון שהשגתי אותו ממקום מוזר השם שלו וכל שאר המידע מעורפל.. זה המידע שיש ברשותי: השם המלא של השיר:05 - Renegade Master[bren] ב- Winamp המידע מופיע כך: Title: 05 - Renegade Master Artist: X_X{*bren*}X_X והשם של האלבום, מכל המידע שהצלחתי לפענח הוא כנראה זה: Dreams and Reality המשך המידע שיש ב-Winamp Year: 2004 Genre: Techno - Trance Comments: ds05b?×ta[bren] v.2 (אם זה יעזור למישהו..) *יש סיכוי שהוא איזה DJ לא כל כך ידוע או משהו.. אשמח לדעת את השם המלא של האלבום ממנו בה השיר היחיד שעליו דיברתי תודה מראש

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  22. Started by Jules Winnfield,

כתוב לי בקיוסק המידע האישי שהתפקיד שכנראה אני ילך אליו הוא מפקד כיתת טירונים, אפשר קצת מידע על התפקיד הזה, אם הוא תפקיד חרא או בסדר, החסרונות והיתרונות(אם יש) , אני מתגייס עוד חודש, אז חשבתי אם יש לי איזה סיכוי להחליף את התפקיד.

• 7 תגובות
    • 844 צפיות
  23. שלום, אני מחפש מסעדה בשרית טובה בנתניה (או ליד) אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי . אני פשוט לא ממש מכיר הרבה מסעדות בנתניה, ואלו שאני מכיר זה לא מסעדות שאני אחזור אליהן... תודה .

• 10 תגובות
    • 2.9k צפיות
  24. זה המדריך שאני רוצה ליישם בתקווה http://lifehacker.com/turn-a-raspberry-pi-into-a-cheap-home-surveillance-syst-1474943080

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים