כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
אני שוקל לקנות , נראה לי דבר נורא מגניב.. יש כאן מישהו שרכש דבר כזה? איזה גודל מומלץ לקחת ואיזה עוד שיקולים לקחת בחשבון?
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הייתי פזיז מידי והורדתי את הקובץ PATRIOT.EXE מהאתר ש"פורץ" לאתרי החמאס. איך אני יכול להיות בטוח שהסרתי את המטרד לחלוטין?
-
- 4 תגובות
- 704 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות מסך אבל לא לפני שאני אראה אותו במציאות, אז מישהו יודע אולי איפה אוכל לראות מסכים בתצוגה? באופיס דיפו ובאג אין את המסך הזה. LG L2000C מקווה שזה המקום הנכון לכתוב את ההודעה.
-
- 4 תגובות
- 612 צפיות
-
-
g(x)=(1-2m)x-2 f(x)=mx^2+x+2m+1 לאילו ערכים של M ערכי הפונקציה g(x)<f(x) הגעתי ל- mx^2+2mx+2m+3>0 מה התנאים שעלי לבדוק עזרה בבקשה?
-
- 4 תגובות
- 633 צפיות
-
-
-
-
שלום, בעקבות פרויקט קטן (די גדול למען האמת ) שאני משתתף בו אני נדרש ללמוד קצת על נושא. אני אשמח אם מישהו עם ניסיון יוכל להמליץ לי על ספר שיקנה לי ידע בסיסי בחשבונאות. תודה
-
- 4 תגובות
- 725 צפיות
-
-
שלום, יש לי דילמה רצינית אני רוצה לדעת איפה כדיי לשים את המחשב על השולחן או על הריצפה עכשיו הוא על השולחן .. זה לא שאני כ"כ צריך את המקום זה יותר שיקולים של מראה וטמפ' של המחשב.. למארז יש מאורר ציבעוני מאיר ודלת שקופה ובקרוב אני מוסיף לו קטודות .. תמונה של החדר :
-
- 4 תגובות
- 588 צפיות
-
-
לא שאני משתמש בקונסולות כאלה או אחרות, פשוט נראה לי מוזר..... לדעתכם צריך להסויף פורום כזה?
-
- 4 תגובות
- 709 צפיות
-
-
שלום, כרגע אחד מקרובי משפחתי נמצא בוושינגטון. רציתי לדעת על חנויות מחשבים טובות או רשתות גדולות, עם מחירים נורמליים. שמות ואתרי אינטרנט יתקבלו בברכה. תודה!
-
- 4 תגובות
- 744 צפיות
-
-
אני קונה בעוד כשבועיים מחשב חדש... יש לי מפרמט והכול עכשיו אני מחפש חנות שתתן לי את השירות הכי טוב בארץ לא משנה המחיר... תביעו את דעתכם על: zigzag2000 מה אתם אומרים עליהם ? com4u שירות טוב ? בתודה מראש
-
- 4 תגובות
- 464 צפיות
-
-
-
יצרנית סדרת GTA מאשרת: Grand Theft Auto VI יושק בסתיו 2025, אך המחיר הצפוי מעורר דאגה בקרב שחקניםלכתבה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.nrg.co.il/online/1/ART/868/480.html
-
- 4 תגובות
- 642 צפיות
-
-
OK שאלה דבילית ואולי יש לה גם תשובה דבילית, אבל מישהי שאלה אותי את זה ואני חייב להשיג תשובה, ניסתי לחפש בגוגל אבל זה הביא לי מלא תוצאות בהקשר לדייטה ושטויות אחרות בלי קשר. השאלה היא מאיכן מגיעים גרעיני האבטיח? מהאבטיח עצמו (האומנם?) ואם כן אז כיצד מוציאים אותם? תודה
-
- 4 תגובות
- 9.4k צפיות
-
-
שלום שלום, מחר אני יהיה בכנס עם עוד חברה במתחם יורוקום נוקייה, המטרה כבייכול לפתות את האנשים להתעניין ב-N97. ייצא לי להיות קצת עם ה-N97 בהדרכה שעשו לנו, מדובר למעשה במתחרה הישיר של ה-iPhone ויש לו הרבה מה להציע. ה-N97 הוא יותר יפה, שימושי (יש לו מקלדת קטנטונת בניגוד ל-iPhone שאין לו בכלל), יש אפשרות לגלוש בפייסבוק משם וגם בכל אתרי האינטרנט עם מסך קצת יותר גדול ממה שאנו משתמשים בפלאפונים שלנו בחיי היום יום. ה-iPhone לפי דעתי הוא פחות שימושי אבל העיצוב שלו יותר יפה, הוא יותר דק ויכול להתלבש טוב בכיס. המשותף לשניהם זה האפליקציות. באייפון מורידים את האפליקציות דרך האפל סטור, ובנוקיה אצל האתר ה-Ovi החדש של נוקייה. http://www.ovi.com/services/ ל-N97 יש עוד דברים שמייחדים אותו …
-
- 4 תגובות
- 720 צפיות
-
-
בחודשים האחרונים רכבי ההסעות של ענקיות הטכנולוגיה גוגל ואפל "זוכים" לאירועי ירי עם רובה אוויר ממפגע אלמוני לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, עד עכשיו היה לנו הוט בבית, בסלון היה FiberBox 4K ו-4 ממירים רגילים בחדרים. מהירות הגלישה הייתה 100 מגה, ובפועל בחדר שלי הגעתי למהירות של בין 70 ל-80 מגה לפי Speed Test Tool. וכעת לאחר שעברנו לפרטנר יש ממיר אחד בסלון ועוד 3 ממירים בחדרים. בחדר שלי יש טלוויזיה חכמה, ואפשר להסתפק באפליקציה של פרטנר במקום להוסיף ממיר. מהירות הגלישה היא 100 מגה, אבל בפועל לפי Speed Test Tool מהירות הגלישה נעה בין 20 ל-35 מגה. שזה הרבה מתחת ל-100 מגה. מבחינת תכנים, ממשק, נוחות וכד' אין לנו בעיה עם פרטנר. אני מבין שאי אפשר להבטיח ב-100% שכל הזמן יהיה לנו 100 מגה, אבל השאיפה היא להתקרב לגבול הזה. ו-30 מגה זה הרבה פחות ממה שהיה לנו עם ה…
-
- 4 תגובות
- 1.8k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, יש לי ברכב מערכת של Pioneer AVH-2450BT, עם שני קומפוננטים של ALPINE, סאב של PIONEER ומגבר של TEAC. בזמן האחרון בווליום גבוהה( בערך 50% ומעלה) הסאונד נעלם לפעמים. אבל המוזיקה ממשיכה לנגן, ורק אתחול מחזיר את השמע(אני פשוט מכבה את ה source ומדליק שוב). זה קורה לא משנה מה המקור(אם זה DOK או טלפון וכו'..). איך ניגשים לבעיה? מה בודקים..? יש מצב המגבר גוסס? תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אני מקווה שזה המקום, אני צריך להכין לי תזכרות למחר ו100% אני שוכח (כבר חודש ככה אני שוכח), אז אני רוצה מחר איך שעולה המחשב אני אקבל את ההודעה שאני רוצה, עכשיו אני רוצה לדעת איך עושים זאת (אם זה אפשרי). אם זה לא המקום סליחה.
-
- 4 תגובות
- 688 צפיות
-
-
מישהו רוצה לעזור לכולנו שיפיל את האתר הבא נגיד לכם איך לעשות את זה תלצו על התחל ( start)אחרי זה על הרצה(run) תלחצו אנטר תקלידו cmd אחרי זה תקלידו במסך השחור ping -t kkk.com אני משתמש בפקודות דוס נוספות יותר מסובכות אני מנסה לפענח את הסיסמא של השרת שזה יכול לקחת לי ימים גם עם מספר תוכנות אז תעזרו לי ונוציא את האתר הזה מהרשת
-
- 4 תגובות
- 579 צפיות
-
-
-
"I was blind when i met you now i am trying to forget you" I know it belongs to Aerosmith... but i have no idea whats the name, please help. Thnx !
-
- 4 תגובות
- 708 צפיות
-
-
אני היחיד שמחכה שכבר יקרה שם משהו? כל פעם שנראה שהם מתחילים להזיז עניינים הכל נרגע חזרה אני דווקא די אוהב את הכיוון הכללי והשונה של הסדרה החדשה אבל לעזאזל, שמשהו יתחיל לזוז
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם.!! יש לי כמה שאלות.!! בקשר לזה : http://www.vizamotors.com/engines-c-111.html?filter_id=1 מי שהוא יודע אם הם עושים משלוחים לארץ (מנוע).? באיזה ארץ החנות הזאת.? וכמה יעלה לי לעשות משלוח (למנוע)..? תודה לעוזרים.!!!
-
- 4 תגובות
- 686 צפיות
-