עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Psycho17,

אחר צהריים טובים לכם אנשים. אני מחפש את השם של הסרט מהקליפ "KING OF MY CASEL" אם מישהו יודע הוא יעזור לי מאוד. בתודה מראש אלדד כהן. ;D

• 1 תגובה
    • 600 צפיות
  2. ערוץ ישראלי שבו בובה שמנסה להביא טיעונים בעד ליגלזציה של גראס.

• 1 תגובה
    • 971 צפיות
  3. Started by AVL,

טוב שאלה קצת דבילית אבל כל מי שאני מכיר יודע על מה אני מדבר אבל לא יודע איך קוראים לזה , אתם מכירים את הצעצוע המשרדי הזה עם הכדורים שזה כמו מטוטלת שכדור אחת מכה בכדור השני ואז נוצרת תגובת שרשרת שכולם זזים ביחד? משהו כזה: ____________ | | | | | | | o o o o | איך קוראים לזה? אני צריך תמונה של אחד כזה לפרוייקט ואין לי אחד בהישג יד

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by J0n1,

היי. אני מחפש קומדיה שמסופרת על אדם עשיר בעל חברה מצליחה שיש לו בן (אדם סנדלר) והוא טמבל גמור, והאבא לא רוצה להוריש לבן את החברה, אז הבן עשה הסכם עם האבא שאם הוא מצליח לעבור 12 שנות לימוד חדשות, רק שעכשיו כל שנה זה שבוע, הוא יתן לו את החברה... מישהו מכיר את השם? תודה

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  5. Started by GUNZ,

שיר שרץ הרבה ב MTV בקליפ של השיר יש בחורה שחורה כזאת לבושה שמלה שחורה ויש פסנטר גם שיר רגוע כזה היא שרה כזה I WONA BE A METERIDE או משהו כזה

• 3 תגובות
    • 514 צפיות
  6. Started by skyline,

הפזמון הולך ככה... I Feeling for you boy to touch me all over my body when the DJ slow this party down just hold me don't let go oh baby you should know i want you when the dj slow this party down... ת'אמת יש לי את השיר אבל לא בפורמט שאני צריך ואין לי איך להמיר... מישהו יודע איך קוראים לשיר? בת שרה את הפזמון אבל גם בן שר בבתים

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  7. Started by avivlyaviv,

יש את הפרסומת של הכרטיס השראי שיש להם ברוואזה שמטילת ביצי זהב.... איזה שיר יש/ ברקע [נראה לי משהו ישם מאד]?

• 5 תגובות
    • 658 צפיות
  8. Started by nim901,

מישהו יודע מה השם של השיר בתחילת התוכנית דאבל פס?

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. Started by stone cold,

יש שיר שיש לו תמישפט הזה ומיתחת לפני השטח קול גופם רועד מאוד לא יוכלו ליפרד שוב לנצח כי ליבם יקום וימרוד אני חושב שזה שיר של יהודית רביץ מישהו מכיר תשם של השיר?

• 2 תגובות
    • 630 צפיות
  10. Started by BetZeFer,

יש שיר ראפ חדש זה הולך ככה: Come on! you ready you ready go! משהו כזה

• 3 תגובות
    • 559 צפיות
  11. Started by Guarding angel,

הוא הולך בערך ככה: WE JUST DEEPER COULD BE ANYWHRE... LIFE GOES ON... SO BRING IT ON SO BRING IT ON... השיר הוא מן האוס\דאנס כזה בסיגנון של השירים של LASGO ועוד דאנסים מוכרים אולי קוראים לשיר DEEPER אך לא הצלחתי לזכור את השם של הזמר\פרוייקט תוכלו לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 622 צפיות
  12. מחפש מין האוס כזה שיש בו את המילים הנ"ל Put my dick in your head move it left move it right ... תודה מראש בן ..

• 5 תגובות
    • 741 צפיות
  13. Started by cleric,

מחפש בנרות שם של שיר שרץ לאחרונה בגלגל"צ , השיר באנגלית אבל הוא של יוצרים (או מפיקים?) ישראלים, תמיד מציינים את העובדה הזאת לפני השיר, לא ממש קלטתי את השם, משהו עם mosaic . זה שיר שמשלב קצת אלקטרונית וקצת רוק, משהו נחמד, לא ממש זוכר משהו מהמילים... תודה לעוזרים מצאתי! הוא נקרא Mosaic Project - Rhytm by rhtym למי שמעוניין

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  14. Started by tal_levi1000,

איך קוראים לשירים בוידאו הזה http://video.google.com/videoplay?docid=-3894030026413563115&q=zlatan ובוידאו הזה http://video.google.com/videoplay?docid=-1601399512296681069&q=ronaldinho תודה מראש טל נ.ב תראו את הקליפים פשוט מדהימים!! במיוחד של איברהימוביץ' נגד כ.רונאלדו

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  15. Started by Arik.G,

שיר ישן עם קולות חייזריים (לא ממש שיר אלה מנגינה רק) היה לי אותו לפני המון זמן בקלטת ומאז לא יודע איך קוראים לו וגם של מי. תזרקו שמות אני כבר יבדוק, תודה למי שיכול לעזור.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  16. Started by D-M-X,

נראה לי זה שיר שגם "הצל" שר בו זה בערך משנה שעברה ויש שם גם קצת מזרחית ומשהו עם רכבת הרים אני זוכר מישהו יכול לעזור?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  17. Started by shmel,

זה קליפ על טייפ (כזה ששמים בו קלטות), ואז הוא משמיע מוזיקה ונהיה להיט. מישהו מאמץ את הטייפ ועושה לו הפקות ושולח אותו להופעות ואפילו הופעת אנפלאגד (שמים מיקרופון מול הטייפ). הטייפ נהיה שיכור הצלחה ומנסה להתאבד (באמבטיה), מצילים אותו, הוא נשלח לשיקום, וכשהוא חוזר להופיע מישהו מהקהל מפעיל את אזעקת כיבוי האש - והקליפ נסגר בכותרת על הצ'קלקה של מערכת כיבוי האש בסגנון "כוכב חדש עולה". זהו קליפ LIVE ACTION - (לא אנימציה), משנות ה90 - שודר בMTV....

• 2 תגובות
    • 716 צפיות
  18. למי שראה המלאכיות של צ'רלי 2 יש שם תקטע שתופסים את דילן שקוראים לה הלן זאס (התחת של הלן) ואז היא מספרת שזה השם עבר שלה ושהיא חיה עם איזה אוגריידי אחד אז שהם הגיעו לקטע של הזכרונות רואים אותה ואת אוגריידי בתוך פונטיאק שומעים שיר כזה "whoooo we living on praay". מישהו יודע תשם של השיר? תודה.

• 2 תגובות
    • 676 צפיות
  19. Started by matanyaniv,

בסרט בסצינות של House Of Pain מתנגנים שני שירים ברגע של המועדון, את השיר הראשון מביניהם אני מחפש. אני יודע שלשני קוראים Blood Is Pure וזה איזה שיר טכנו, לפניו יש שיר עם מילים שנשמע כמו ראפ מהיר כזה. מישהו יודע את השם?

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות
  20. Started by zurkin1232,

שמעתי היום ברדיו שיר חמוד, ואני רוצה לדעת מה שמו (ומי המבצע). זו איזו גרסת דאנס/האוס (אף פעם לא ידעתי להגדיר ז'אנרים ). בכל אופן משתמשים שם בסימפול מתוך השיר "don't stop till you get enough" של מייקל ג'קסון. יש את הסימפול, ואז הזמר אומר "stop" (או אולי "don't stop") והמוזיקה עוצרת לרגע, ואז ממשיכה. מישהו יודע (על אף התיאור המעורפל...)? עריכה: הנה קטע מהסימפול שדיברתי עליו... מי שמכיר את השיר מיד יזהה לדעתי.

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  21. Started by Impreza,

מישהו יכול להגיד לי איך קוראים לשיר הזה? הוא בתחנה של ה POP שמה ואיזה זמרת שרה אותו, משהו בסגנון פאנק כזה

• 2 תגובות
    • 490 צפיות
  22. Started by stone cold,

יש שיר שמנגנים ברדיו הרבה אם משפטים כמו הי זה אתה כאילו -למה אתה לא שר ביוונית אפשר לעשות שם ימבה כסף ודברים דדומים מישהו יודע מה השם של השיר?

• 3 תגובות
    • 700 צפיות
  23. המורה לאנגלית שלי ביקש להביא שם של שיר העוסק בקשר בין הורים וילדים (כמובן באנגלית). אודה לכם אם תעזרו לי. כל שיר שעוסק בנושא הנ"ל וחוץ מ Cat's in the Cradle

• 8 תגובות
    • 828 צפיות
  24. Started by 00000,

היה מאוד מוכר, בקובץ המלודיה המרכזית [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 843 צפיות
  25. Started by Alexkmr,

50 שניות לפני הסוף. אפשר לראות כאן http://filmix.net/serialy/8364-smotret-onlajn-csi-majami-csi-miami-serial-2002.html ^ פשוט לסמן מס 12.

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.