עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. נגיד שהעלתי סרט בכמה חלקים ליוטיוב , איך אני יכול לעשות שבאופן אוטומטי ברגע שחלק 1 יגמר יחל אוטומטי חלק 2 ? תודה.

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  2. מישהו מכיר אתר כזה? שהתעבורה שלו גם טובה ולא איטית,אני מעדיף שיהיה מבוסס ftp (כאילו שאפשר להכנס לחשבון דרך ftp כמו בלייקוס למשל)

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  3. פתחתי את הת'רד הזה למי שמעוניין ללכת בקבוצה מהפורום, לתערוכת computax 2006 בין התאריכים 20-22 החודש. רק לידיעה, אין אפשרות כניסה למי שמתחת לגיל 18, רק ביום האחרון בליווי מבוגר, לפי מה שהבנתי. אני מאוד רוצה ללכת עם אנשים מהפורום פה, בסופו של דבר כולם פה מזריקים מחשבים לוריד! http://www.stier.co.il/fair_computax.htm

• 13 תגובות
    • 848 צפיות
  4. Started by EasyPooper,

חשבתי לי למה שלא נתחלק בקאברים יפים של שירים? למה? כי זה פאדיחות לשמוע את BARBIE GIRL המקורי... אז הנה נתחיל- WHEREVER WHENEVER גירסאת המטאל, יצא נחמד תקשיבו למילים וכמובן BARBIE GIRL והנה יצירה של גאון בן המאות הקודמות מנוגנת ע"י גאונים בני ימינו

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  5. Started by Guardian Spirit,

אני מחזיק בהוכחה לכך שגלישה בזמן קיימת וזה כבר אינו מדע בדיוני בלבד. מה שכן מעניין אותי באיזו טכנולוגיה הבחור השתמש לתקשר איתנו בתקופה ההיא..

• 3 תגובות
    • 848 צפיות
  6. אז ככה תקשיבו טוב. חיפשתי לי נגן יפה וקטן כי אני אוהב לרוץ כל יום. הסתכלתי באינטרנט וראיתי את הנגן הזה: http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=1961026 ראיתי את המחיר והתלהבתי. אז ביררתי קצת והזמנתי ישנם כ14 ימי עבודה. חיכיתי 14,חיכיתי 20,והיום זה 30 יום מהזמנתי ולא קיבלתי את הנגן,אני מבין שהיו הרבה חגים בזמן הזה,אבל בכל זאת התקשרתי אל נטאקשין,שמה אמרו לי תחכה עוד כמה ימים יש להם והם יתקשרו אלייך כמה ימים לפני שזה יגיע אלייך,חיכיתי,ולבסוף נמאס לי התקשרתי אליהם היום ואמרו לי שהדבר הכי טוב לעשות זה להתקשר לספק בעצמי,התקשרתי לספק,ואחרי חצי שעה שאני על טלפון לא ענו לי.לספק קוראים א.מ.ג יבוא שיווק בע"מ למי שתוהה,אחרי זה התקשרתי לנטאקשין ואמרתי להם הם לא עונים לי שמה מה אני…

7. Started by tomz,

מישהו פה פרסם את האתר JAB-TECH.COM נכנסתי והמחירים היו דיי נמוכים אני כניראה יעשה לי משם הזמנה אם יש אנשים שמעוניינים להזמין איתי ביחד כדי להוריד את המחיר של המשלוח והםמ אזור כפר סבא השרון תרשמו פה בבקשה אני כרגע עומד על 163$ כולל משלוח המשלוח הוא USPS AIRMAIL PARCEL POST והוא מגיע תוך 7-10 ימים לבית הדואר בכפר סבא ואז אלינו לפי מה שהבנתי מהם בקשר למע"מ ומכס, אני יטפל בזה אפשרי לשלוח לי גם הודעה פרטית

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  8. Started by mikamar2,

קודם כל שלום לכולם,אני חדש בפורום. רציתי לשאול אם מישהו פה מכיר אתרים של בלוג TV בחו"ל לא מה שיש בתפוז. תודה לעונים .

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  9. Started by oorlevi,

כרגע יש לי מנורה רגילה (צהובה) לא משהו מיוחד רק המנורה עצמה! אני רוצה להחליף לפלורסנט יש לכם משהו מומלץ ? ובכלל עדיף פלורסנט לחדר? תודה..

• 8 תגובות
    • 848 צפיות
  10. http://www.focalprice.com/ האתר דומה במהותו ל-DealExtreme אך כמעט ולא מצאתי ביקורות עליו ברשת, שלא לדבר על מישהו בישראל שקנה משם.

11. Started by ^HocK^,

http://www.egoboo.org/soldat/soldat.rar תוריד ותצטרפו להלחם !! :AR15: :AR15: אחלה משחק! בואו..מי שרוצה לשחק שיודיע לי: 64756755

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  12. Started by uzi_sch,

קלטו קטע:

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  13. Started by overload,

תראו מה קיבלתי, זה גם סיפור מעניין וגם ספאם..איזה יופי... עוד מישהו קיבל את זה? אם יש לך סיפורי ספאם מענינים שתפו

14. אורח ztos--
    Started by אורח ztos--,

כנסו מצחיק. http://stage.co.il/media/yoavwazana318272.swf ;D

• 2 תגובות
    • 848 צפיות
  15. KSP? האם מומלץ לקנות משם מחשב נייד? כל הביקורות הרעות על KSP זה מחשבי שולחן אבל אני מחפש מחשב נייד, וזה מובן שמחשב נייד זה לא מחשב שולחן ומאוד קשה להרכיב אותו או לתקן אותו אז ככל הנראה המחשבים הניידים לא הם(KSP) מרכיבים אלא היבואן, ועוד סיבה ראיתי באתר שלהם שבכל מחשב ניד מותקן כבר VISTA HOME BASIC ומפה מובן שזה100% מוזמן מהיבואן (HP LG וכו') ולא הם מרכיבים אותם. עכשיו הדבר היחיד שיש מה לפחד זה הצרות שהם עושים במקרה של החלפת חלקים. תקנו אותי בבקשה אם מה שאמרתי זה שגוי. והאם זה החלטה טובה בשבילי לקנות מהם מחשב נייד?(4 אלף +-)

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  16. מישהו פה קנה את המפרט שלו, או חלק ממנו בחו"ל? אם כן, אז איזה חנויות הן זולות במיוחד (מקבילות לפנדה או PCH בארץ) ואיזה רכיבים קניתם?

• 6 תגובות
    • 848 צפיות
  17. Started by DXM,

איך אני מתזמן את הכתוביות עם הסרט? הם מגיעות לפני ששומעים. האם יש תוכנה שעושה זאת, כי זה הרבה מאוד עבודה לערוך מחדש בוורד...

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  18. מישהו יודע למה לא אני לא מצליח כבר יומיים להכנס לשירות המסנג'ר?? בדקתי שהוא לא חסום בפיירוול. בדקתי את החיבור שלי. ואין לי ראוטר.. עיצה מישהו??!!! אני מתחרפן כבר מזה..

• 5 תגובות
    • 848 צפיות
  19. http://www.mako.co.il/hix-science/lab/Article-fb057f686c90531018.htm&Partner=facebook_comments?fb_comment_id=fbc_10150684860514124_22707808_10150776762614124#f30997f79e51448

• 0 תגובות
    • 848 צפיות
  20. Started by DUDEnamE,

קודם כל הוא נהיה בעברית עם פלאש גרוע שלא עובד ומלא פרסומות מעצבנות לחיצות כשהכפתורים הרגילים לא לחיצים!!! אחרי זה אני נכנס לסרטון ואז נכנס לסרטון בצד ואז הוא זורק אותי לדבר מעצבן כזה שנקרא בחר את הקט' שלך :pissed: :pissed: :pissed: יש למישהו רעיון?

• 4 תגובות
    • 848 צפיות
  21. Started by Barni,

שלום אני גר בבת חפר, ישוב קטן בעמק חפר. אני גר כ30 דק' מנתניה. אשמח לקבל חנות מומלצת אם מחירים סבירים ואמינות ושירות טוב, במרחק של עד 30 דק' מנתניה. אני רוצה לקנות מחשב לפי מפרט שהוצע לי פה. תודה רבה!

• 7 תגובות
    • 848 צפיות
  22. אני לא מבין מה צריך לעשות בתרגיל הזה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 848 צפיות
  23. Started by st0m,

שלום לכולם ... מילאתי ביום שלישי ווינר על 3 משחקים ... לא חשוב כרגע מהם המשחקים .... עכשיו ככה : משחק אחד זכיתי ושני המשחקים הנותרים נידחו בגלל בעיות מזג אוויר !!!!!! אז מה אני אמור לעשות ?!?!?!?! אני מקבל כסף רק על המשחק שזכיתי בו ?!?!?!?!?!?! דרך אגב הסכום זכייה היה מאוד קטן הפעם ... 26 שקל חחחח תודה לעוזרים .....

• 10 תגובות
    • 847 צפיות
  24. זימנו אותי לא מזמן לפרוייקט הזה וגם למחקר מודיעין מישהו יכול להסביר לי פחות או יותר מה עושים שם? או סתם להמליץ תודה!

• 1 תגובה
    • 847 צפיות
  25. בעיות משתמשי מחשבים למחלקת תמיכה תומך: איזה מחשב יש לך? > לקוח: לבן... > ----------------------------------------------- > תומך: תלחץ בבקשה על אייקון 'המחשב שלי' בצד שמאל של המסך. > לקוח: שמאל שלי או שלך? > ----------------------------------------------- > תומך: שלום, במה אפשר לעזור לך? > לקוח: שלום, אני לא מצליח להדפיס. > תומך: אוקיי, תלחץ בבקשה על 'START'... > לקוח: תשמע חבוב - אל תתחיל איתי עם שפה טכנית - אני לא ביל גייטס!!! > ----------------------------------------------- > שלום, אני לא מצליח להדפיס. כל פעם שאני מנסה אני מקבל הודעה 'לא מוצא את > המדפסת'. אני אפילו כבר שמתי את המדפסת מול המסך אבל הוא עדיין אומר שהוא לא…

• 9 תגובות
    • 847 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.