כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,699 דיונים בפורום זה
-
היי חברים. בתור חייל משחורר עם פיקדון שמחכה שיעשו איתו דברים טובים, רציתי להתייעץ איתכם. הייתי רוצה לשפר את האנגלית שלי (בעיקר את יכולת הביטחון בדיבור) ורציתי לשמוע חוות דעת מאנשים שמכירים או שמעו על מכונים/בתי ספר לאנגלית בארץ שיכולים לעזור. אז אם הייתם במכון כלשהו או חבר שלכם היה ושמעתם, אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש, רן
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
תכלס אני מחפש את הגירסה של SCOTTI DOSN'T KNOW כשהם נכנסים למועדון בברטיסלבה.... תודה מראש איתן
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן, אני ועוד 5 חברים נוסעים לבערך 13 יום לאמסטרדם ב26 לאפריל, אנחנו מחפשים איזשהי דירה טובה וזולה באזור כיכר דאם אני אשמח להמלצות, פשוט באינטרנט יש יותר מדי אופציות וכבר אי אפשר לדעת מה לבחור, תודה!
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מישהו פה פרסם את האתר JAB-TECH.COM נכנסתי והמחירים היו דיי נמוכים אני כניראה יעשה לי משם הזמנה אם יש אנשים שמעוניינים להזמין איתי ביחד כדי להוריד את המחיר של המשלוח והםמ אזור כפר סבא השרון תרשמו פה בבקשה אני כרגע עומד על 163$ כולל משלוח המשלוח הוא USPS AIRMAIL PARCEL POST והוא מגיע תוך 7-10 ימים לבית הדואר בכפר סבא ואז אלינו לפי מה שהבנתי מהם בקשר למע"מ ומכס, אני יטפל בזה אפשרי לשלוח לי גם הודעה פרטית
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום לכולם!! לפני יומיים קניתי את הפלאפון הנ"ל וניסיתי להעביר אלייו שירים דרך האיטונס במחשב..התקנתי את התוכנה הנילויית של מוטורולה ועקבתי אחרי ההוראות להתקנת המכשיר. לאחר מכן חיברתי את המכשיר למחשב..המחשב זיהה אותו ואחר כך האייטונס והתוכנה התחילה לעדכן אותו..אין לי מושג איך העברתי 33 שירים ומאז אני לא יכול להעביר עוד..כל פעם שאני מחבר את המכשיר האייטונס מעדכן אותו ומנתק אותו ככה שאין לי הזדמנות להעביר שירים כמו באיפוד שיש לי.. אם אני גורר שיר לסמל של הפלאפון בתוכנה יש סמל של אין כניסה.. מקווה שהייתי ברור.. תודה..שמעון
-
- 11 תגובות
- 891 צפיות
-
-
בהמשך לדיון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=497483 יש עדכון מהיום (22.5), התקשרו אלי מתקשוב ואמרו לי להגיע לתחקיר ביטחוני בצריפין.. נראה לכם שיש פה התקדמות לטובתי?
-
- 3 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכל. אני רוצה לדעת אם זה רק אצלי או שאולי ביצעו איזה אחזקה בתשתית או משהו. אני בUFI אגב.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
למה המחירים של מוצרים בארה"ב זול יותר מאשר בישראל ברוב המוצרים?וההבדל הכי בולט במוצרים גדולים כמו מוצרים למחשב,PS,XBOX וכו' יכול להיות שגם בבגדים אבל אני לא יודע בדיוק בכל מקרה מה הסיבה לכך,והאם זה גורם שיותר ישראלים יזמינו מוצרים דרך האינטרנט דרך רשתות של חנויות אמריקאיות? יש איזשהי תחרות בין הרשתות בארץ לרשתות בארה"ב?
-
- 9 תגובות
- 891 צפיות
-
-
רייזר החליטה, לאור העובדה שהגיעה ל 133,337 מעריצים בעמוד שלה בפייס, לחלק לבר מזל אחד אחד מכמעט כל המוצרים שלה: אוזניות ה Megalodon, מקלדת עכבר ופאד לבחירתכם, מסדר כבלים, תיק וחולצה. כל אחד יכול להרשם לתחרות ללא עלות כלשהי, ולכולם יש סיכוי שווה לזכות. עכשיו לחלק השני של התוכנית: בנוסף לפרס הגדול, רייזר מחלקת בנוסף ל 1337 אנשים מוצר אחד במתנה. עכשיו פה מגיע הקאץ', כשתרשמו לתחרות הראשונה תקבלו לינק, וככל שיותר אנשים ירשמו תחתיו יש לכם יותר סיכויים לזכות. אין קשר בין התחרות הראשונה והשנייה. בשביל הראשונה לא צריך להרשים אנשים תחתיכם. ***נערך ע"י multicore**** (כן, זה הלינק שלי. אבל אחרי הכל גם אתם נהנים לא?)
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שתתחבר לשקע נורה רגיל. אני שוקל לקנות LED . בנוסף אני שוקל לקנות אור "חם" שדומה לנורות ליבון בעיקרון השימושים זה מחשב וקריאה. גודל החדר הוא 3 על 4 מ' אשמח להמלצות לקנייה בEBAY. תודה
-
- 0 תגובות
- 891 צפיות
-
-
שלום. החלטתי לפתוח תראד לקראת הבגרות בלשון של היחידה בראשונה, ובו ישאלו שאלות ואנשים יעזרו לאותם תלמידים שקשה להם או שישי להם שאלות. אז אתם מוזמנים להתחיל לשאות שאלות על נושא מסוים או סתם שאלה על תרגיל מסוים, ואני או מישהוא אחר ישמח לענות לכם (אני תותח על בלשון-ברצינות).
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
http://www.metacafe.com/watch/152624/criss_angel_and_half_a_woman/%3E אני לא יודע איך איך עשו את זה אבל פאק זה נראה טוב!
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני מתכנן בעוד כמה חודשים לטייל עם 2 חברים טובים, לאפריקה. השאלה מחשב נייד שימושי שם? יש שם Wifi או כל תקשורת חיצונית בעולם. או שכדאי להצטייד באינטרנט אלחוטי, יעלה בטח המון. אשמח לקבל כמה שיותר מידע על מקומות שאפשר להשיג מהם אינטרנט וחלק שלא. ודבר שני איך כדאי לטייל שם? יש כמה דרכים, אופניים, לישון באוהלים, או להצטייד ברכב ולטייל בערים מרכזיות ובקיבוצים שונים. מה דעתכם?
-
- 2 תגובות
- 891 צפיות
-
-
מישהו פה קנה את המפרט שלו, או חלק ממנו בחו"ל? אם כן, אז איזה חנויות הן זולות במיוחד (מקבילות לפנדה או PCH בארץ) ואיזה רכיבים קניתם?
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
סרט לא רע בכלל - הרבה מתמטיקה ויותר הרבה טירוף אומנם נהפך למעט מופרך לקראת הסוף, אבל עדיין שווה בזכות הבימוי האדיר של הגדול מכולם
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא אותו... כזה רואים יער גשם או משו ויש מוזיקה של טבע כזאת ברקע ואז רואים כמה אנשי שבט כאלה שיש להם תצלחות הענקיות האלה בשפתיים ואז אחד כאילו נפתח ובוא מחליף דיסק ובמקום המוזיקה של הטבע יש טראנס כזה או משו תודה לעוזרים עירכה:
-
- 6 תגובות
- 891 צפיות
-
-
חיפשתי בגוגל כל מה שמצאתי שנרשמתי לא שלח לי ל EMAIL כלום מישהו מכיר איחסון אתרים אתר שבאמת מאחסן בחינם ועובד טוב אגב שאפשר לפנות לאתר ב FTP
-
- 5 תגובות
- 891 צפיות
-
-
למה נאמר שאסור להזכיר את האתר טורנט ובפורומים בנושו תוכנה נפתח דיון ע"י חבר צוות ויש שם כמה תוכנות ובייניהם גם קליינט בטורנט??
-
- 7 תגובות
- 891 צפיות
-
-
הי אני מנסה למכור את המערכת הישנה שלי, כמה מזומנים אתם חושבים שאני צריך לדרוש ? מחשב בן 4 שנים MSI K8N Neo4-F AMD Athlon 64 X2 3800 G.Skill F1-4000USU2-2GBHZ LEADTEK PX7800GT EXTREME AC COOLING FSP 400W ATX 12V (Version 2.0) 400W 12CM Fan SAMSUNG 500GB 7200RPM 16MB SATAII BIG TYPHOON COMPUCASE CI-6A19 NEC ND-3540A תודה רבה
-
- 7 תגובות
- 890 צפיות
-
-
בודקי תוכנה מהבית בלעדי ל AllJobs! Wivi היא תוכנת p2p חדשה אשר מאפשרת שידור חי של וידאו על גבי האינטרנט בחינם. כל האזורים, עבודה מהבית, מתאים לנוער לחברת תוכנת p2p חדשה אשר מאפשרת שידור חי של וידאו על גבי האינטרנט בחינם. בימים אלו מתרחב פרויקט הבטא והחברה מחפשת אנשים שינסו את התוכנה (עבודה מהבית של מספר דקות , פעמיים בשבוע). בתמורה לזמנכם - החברה עורכת פעם בחודש הגרלה בה מוגרלת קונסולת נינטנדו Wii בשווי של 2000 שקלים בקרב משתתפי הבטא. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד. מתכנת php בסיס נתונים עודכן ב 09-07-2008 שם חברה חסוי מרכז, עבודה מהבית דרוש /ה מתכנת/ת php בסיס נתונים, אפשרי עבודה מהבית. המשרה מיועדת לנשים וגברים כאחד. קלדנים /ות עודכן ב 08-07-2008 שם חברה חסוי …
-
- 2 תגובות
- 890 צפיות
-
-
קיבלתי מאחי חבילה של איזה 50 דפים כאלה שעל כל דף יש 2 מדבקות שאפשר להדפיס כדי להדביק על הדיסק. הבעיה שלי היא שבתוכנה שבא אני משתמש להדפסת עטיפות של קופסאות - coverXP יש המון המון תבניות ואף אחד לא ממש מתאימה לדף הזה.. איך אני מוצא את האחד הנכון בלי לבזבז סתם דפים על הדפסה ?
-
- 3 תגובות
- 890 צפיות
-
-
-
שלום זה באמת סרט מפחיד שיגרום לי לא לישון בלילה? או שזה סתם סוג של קומדיה מפחידה?? תודה מאת אחד שכרגע משועמם ולא נרדם....
-
- 10 תגובות
- 890 צפיות
-
-
על רקע הזינוק ב-ChatGPT וניצני האטה בשוק המשרות, תוכניות AI הופכות לבחירה הפופולרית ביותר באוניברסיטאות בארה"בלכתבה
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
- 1 follower
-
-