כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אני מתחבט אם לקנות נייד חדש או להעביר את הנייח לחדר החדש ורק עוד שנה וחצי או יותר לקנות נייד. אני ממש לא צריך נייד עכשיו אבל זה אסטטי יותר ומצד שני בזבוז של כסף ורק עוד שנתיים אני אצטרך נייד [אוניברסיטה] ואני אעדיף משהו חזק, קל ודק - היום במחיר נורמאלי אי אפשר להשיג משהו כזה. הגם שכבר תכננתי לחבר את הטלוויזיה למחשב [עשינו חציבות בחדר בשביל זה] וחשבתי אפילו לקנות מסך חדש והאמת, נייד פחות נוח.. אולי לקנות תחנת עגינה והכול? אבל זה יהיה סתם בזבוז לקנות עכשיו את הנייד :-\ אני בדילמה, אשמח את תסייעו לי! תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 873 צפיות
-
-
היי חברים, אני פטור משירות-חובה, מפאת סיבה רפואית. לצערי, עשיתי טעות (בכיתה י'-כאשר הייתי בצו-הראשון) והקשבתי לאבא שלי, שהציע לי להמתין עם הרישום כמתנדב (חשש שמדובר בנק' אל-חזור ואולי כדאי ללכת על שירות-לאומי)... כיום-אני סטודנט לתואר-הנדסאי "אוטו-טק" (כיתה י"ג) ומבחינת המכללה-כיתתי תתגייס במרס/אפריל 2020 (לחיל הטכנולוגיה והאחזקה, כמובן). מכיוון שטרם התחלתי את התהליך ומטרתי היא גם להתגייס עם חבריי לכיתה במכללה-רציתי לדעת, כמה זמן לוקח תהליך האישור כמתנדב (מרגע הריאיון עד לאישור/דחייה)? קראתי שתהליך אישור הוועדה הרפואית הסופית לוקח עד 60 ימים, אך כל שאר הנתונים הינם... בגדר נעלם אחד גדול. תודה-רבה מראש, …
-
- 0 תגובות
- 873 צפיות
-
-
לילה טוב ציפורי לילה שלי ! (תתעלמו..זו השעה.) במסגרת לימודיי בתיכון (שכונה) הרצליה התבקשנו לקרוא ספר רומן ולהיבחן עליו בכיתה (זאת לאחר שהרבה ילדים העתיקו את היומן קריאה על הספר הראשון שהיינו צריכים לקרוא ולכן הוחלט לעשות לנו מבדקון בכיתה..שאותו אין לי מושג איך המורה הגובלינית הזעירה שלנו בודקת.) בכל אופן,לא מדובר ברומן שבין גבר לאישה.פשוט רומן (כן,יש כאלו שהמילה הזאת ישר מקפיצה להם רומן בין גבר לאישה וזה לא ככה בספרים כנראה.) כבר קראתי את הספרים צופן דה וינצ'י שממש אהבתי וגם את רודף העפיפונים..היה מעט כבד אבל נהנתי ממנו. אשמח לקבל המלצות לספרי רומן נוספים (זה יכול להיות מותחן או כל דבר אחר) אך יש העדפה לספרים כמו צופן דה וינצ'י. דגש על כך שהספר יהיה לא יותר מ-350 עמו…
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני צריך חנות טובה שלא יהיו לי בעיות ושכל הרכיבים שלהם יהיו חדשים, באזור נתניה רעננה הרצליה..
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני צריך לינקים לחנויות באינטרנט שמוכרות קורקינט ממונע במכיר סביר תודה רבה.
-
- 10 תגובות
- 873 צפיות
-
-
ראיתי שאלה באחד האתרים שטרם אין תשובה עליה.. בחניה ציבורית כל פעם עושים נזקים לרכב מסויים. האם בעל הרכב מבחינה משפטית יכול לשים מצלמת אינפרא-אדום שתצלם קבוע את הרכב? האם הסרט,במידה ותועד מעשה הפגיעה ברכב ע"י פלוני,יכול לשמש כהוכחה במשפט? נ.ב. מחילה על הסטיה מהנושא. עוד שאלה. האם יש המלצות על מצלמת אבטחה מסויימת? עדיף שזה לא יהיה במחיר גבוה מדי.. תודה!
-
- 3 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מרוב כל התרדים ההזויים שראיתי פה חשבתי לעשות תחרות לגבי התרדים ההזויים של השנה. והמתמודדים הם: כל מי שיהיה בתרד הזה
-
- 7 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מה הסתירה קאיה? ביהמ"ש מותח ביקורת חריפה על יבואנית קאיה - שהסתירה מידע מלקוח שרכש ממנה רכב, וגילה שהוא עבר תיקונים רבים. קאיה חויבה להחזיר את הכסף בני ברק יבואני הרכב מגלים במקרים רבים עמדות כוחניות כלפי רוכשי מכוניות חדשות. זה קורה במיוחד לאחר שהקונה כבר שילם את מלוא התמורה עבור המכונית, קיבל את הרכב לרשותו ורק בדיעבד מגלה שהרכב החדש שקנה הוא בעייתי או שיש לו כבר עבר מכובד של תיקונים. אז נכון שלא בכל מקרה זכאי בעל הרכב להחלפת המכונית. אבל יש מקרים ממש צורמים שבהם מעלימים יבואני הרכב מידע חיוני מרוכש המכונית, וכשהוא מגלה את הבעיה בדיעבד ופונה ליבואן - מנסים לנפנף אותו בטענה שהוא טרדן. בימים אלה נתן בית-המשפט פסק-דין בפרשיה מסוג זה. מדובר בסיפורו של דוד כנורי, שרכש מכונ…
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
הי. אני מעוניין לקנות אופניים ולהתחיל לטייל בשבתות. משהוא פה יכול לנדב לי מידע לגבי קבוצות רכיבה למתחילים שאפשר להצטרף אלהם? כמה זמן דרוש כדי להכנס לכושר ? ומסלולים למתחילים .... אני לא רוצה לקבל התקף לב בשבת הראשונה
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
מאתמול ה- YOUTUBE לא עובד אני לא יודע אם זה רק אצלי , אבל כל שאר האתרים עובדים, והאתר של YT לא מצליח להתחבר לי, ומראה 404 זה רק אצלי?
-
- 8 תגובות
- 873 צפיות
-
-
אני יודע שיש הרבה באמריקה אבל אמריקה זה מדינה שאיגרו אליה.. איזה מוצא זה במקור?
-
- 5 תגובות
- 873 צפיות
-
-
שלום אשמח אם אקבל שמות של חברות שם אפשר לקנות מחשב לפי המפרט המומלץ שלכם (לגיימר מתחיל) שנה טובה מיקי
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
http://wampoon.com/the_best_laugh_in_the_world :lol:
-
- 4 תגובות
- 872 צפיות
-
-
היי השאלה היא למי שאין לו בית ספר ועשה את הבגרויות שלו אקסטרני (זתומרת שלחו אותו לאנשהו לעשות את הבגרות ולא במקום שהוא למד בו) רציתי לדעת איך זה עובד אני מגיע לשם ואף אחד לא מכיר אותי איך הם בכלל יודעים שזה אני? יש להם פרטים מזהים שלי כמו תמונה שלי או משהו?
-
- 13 תגובות
- 872 צפיות
-
-
מחפש את פתרון מבחן הבגרות מדעי המחשב ב' שהיה הקיץ הקודם. איפה אפשר למצוא פתרון מלא של הבחינה או פתרון של החלק של תכנות מונחה עצמים ב-C#?
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
אשמח שתגידו מה עדיף מבחינת יחס לעלות/תמורה. הצעה של בזב"ל - אינטרנט 30M (ללא גיימר) ב-40 ש"ח. הצעה של נטוויז'ן - אינטרנט 30M (עם IP GAMER) ב-35 ש"ח. אני שם דגש על הורדה 'בריאה' ופינגים נמוכים.
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
מהו מספר ההודעות שצריך לכתוב כדי להיות משתמש בוגר או מתבגר או מה שיהיה!!? והאם מישהו מכם זוכר מה הוא מספר ההודעות שצריך בשביל דרגות אחרות?
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם. התחלתי לכתוב מדריך בכל מה שקשור למחשבים. המדריך הוא חופשי ומיועד לכולם מה שבעצם אני מנסה להגיד זה שהמדריך יהיה כמו ויקיפדיה רק שהוא יהיה ויראלי ויעבור מאדם לאדם וכל אחד יוסיף משהו אחר שאין במדריך. למדריך אין שום קשר לתתחרות המדריכים שמתקיימת עכשיו. המטרה ליצור ספר אחד ענקי של כל התקלות והפתרונות או כל נושא אחר. מי שמעוניין לעזור ולהגדיש מזמנו בהכנת מדריך קטן יתקבל בברכה סה"כ מה שאתם צריכים לעשות זה לכתוב ב WORD את המדריך שלכם ולהמתין כמה ימים עד שאני יסיים את שלי . ברגע שאני מסיים אני מעלה אותו ל HOTFILE ושולח לכם לינק להורדה של הקובץ .אחד PDF ואחד WORD . לאחר שתקראו ותראו מה חסר תוסיפי את שלכם וכך הלאה. בצורה הזאת נגרום לקהילת המחשבים בישראל להשכיל ולהבין יות…
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
אני לא מצליח למצוא ביד 2 או באגורה, בעבר היו במחירים באזור ה-500 שקל אבל כבר אין, אני מחפש בכל מקום.. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 872 צפיות
-
-
רק אני לא מוצא טורנטים, או שלא יצא השבוע פרק של נמלטים?? אדם
-
- 9 תגובות
- 872 צפיות
-
-
למשל אם מישהו תייג את הסרטון לפי המילה "ישראל" אני אקבל עדכון על הסרטון למרות שאני לא נרשמתי לערוץ שלו
-
- 2 תגובות
- 872 צפיות
-
-
הי היום הלכתי לקחת טופס ירוק של רישיון וגם לעשות בדיקת עניים. ואחרי שכבר סיימתי והכל אני מגלה שהוא לא רשם את השם משפחה שלי באנגלית נכון. יש לי שאלה יש אפשרות לשנות את זה (ברישיון עצמו לא בטופס) את זה בלי ללכת לשם שוב ולקחת שוב את הטופס מחדש? (עריכה: סליחה על השגיאות. עיברית זה לא ממש שפת האם שלי)
-
- 3 תגובות
- 872 צפיות
-
-
שלום לכולם אני חייב את העזרה שלכם אני רוצה לשנות ולצבוע את החדר שלי ואני צריך את העזרה שלכם אם תוכלו לעזור לי בטריקים או להמליץ לי על אתרים או על טיפים שלכם אם עשיתם אני יודע שבשפה של המחשבים זה נקרא מודינג אז אולי תעזרו לי לעשות מודינג לחדר שלי בבקשהההה
-
- 6 תגובות
- 872 צפיות
-