עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by Radeon38,

שלום חברים אני מבקש עזרה בזיהוי שירים סמבה משנות ה 90 ואלה הרמזים אני אתן דוגמאות לשירים שחודשו ועל בסיס זה אני מקווה יבינו אותי... זה שיר המקור זה שיר החידוש איזה דביל לקח את השיר המדהים והרס אותו עכשיו אני רוצה את העזרה שלכם ! זה שיר חדש וברקע מתנגנת לו מוזיקה של שיר מאד ידוע משנות ה 90.שאותו אני מחפש.

• 2 תגובות
    • 835 צפיות
  2. יש לי חבר שהוא מנסה לעשות רווח ואם יש טקסט קדימה אז הוא נמחק. אני זוכר שנתקלתי בדבר הזה פעם נראה לי שזה היה איזה כפתור לחוץ או משהו ? יש למישהו רעיון? לא הצלחתי למצוא משהו. תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  3. Started by במבה רטובה,

נותן בתמורה Ati radeon9500 pro או עכבר ישן של Logitech

• 5 תגובות
    • 835 צפיות
  4. השאלה בכותרת. תודה.

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  5. Started by ariel-ro,

http://www.smart-pc.co.il/prodetailsamewin.asp?pro_id=285 במקום 1300 שקלים 13000 שקלים כדאי לקנות

• 6 תגובות
    • 835 צפיות
  6. Started by Guarding angel,

קומדיה אוסטרלית חולנית ביותר

7. Started by Doctor Robert,

היי, החלטתי ללמוד קצת בכוחות עצמי בזמן השביתה. חיפשתי בספר של גבי יקואל הסברים, אך מצאתי הסבר רק לפתירת התרגיל כאשר מדובר במעגל קנוני. (מעגל שמרכזו בראשית הצירים) מישהו יכול לתת לי את הדרך לפתירת התרגיל? תודה! [attachment deleted by admin]

8. Started by subarel,

קיבלתי היום לחשבון את המענק שיחרור שלי, נראה לי, שירתתי כלוחם כל תקופת שירותי - וקיבלתי היום לחשבון הבנק סכום חלקי - 6900 במקום 8130... מישהו יודע אם מקבלים עוד בהמשך? או שאני צריך לתהחיל לעשות טלפונים? מכאן אני יודע מה אני אמור לקבל http://www.hachvana.mod.gov.il/pages/hok/hok_maanak.asp?UN=6&HD=6&SUB_UN=2

• 6 תגובות
    • 834 צפיות
  9. בכדי לצפות בסטרים תצטרכו Microsoft Silverlight. הנה האתר הרשמי החדש של JACKASS: http://www.jackassworld.com/ הנה קצת מידע באנגלית מהאתר הרשמי: Dec. 13, 2007 – MTV New Media, Paramount Pictures Digital Entertainment, both part of Viacom Inc. (NYSE: VIA and VIA.B), and BLOCKBUSTER® today announced they are unleashing “JACKASS 2.5,” the first-ever, studio-backed feature streamed in its entirety online. JACKASS 2.5 will be made available for free courtesy of BLOCKBUSTER at blockbuster.jackassworld.com beginning December 19th through December 31st, 2007. To mark this unprecedented event, Johnny Knoxville delivered a special message to the media on jackassworld.com, a new s…

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  10. Started by ORBIT,

כנסו לקישור הזה http://www.israel-vs-palestine.com/gz/ והצביעו בעד ישראל - להקליק על הדגל שלנו ולאשר את ההצבעה ע"י הכנסת קוד שיופיע. מתוך אימייל שקיבלתי קדימה! לא להתעצל - כל קול משפיע.

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  11. מחפש את פתרון מבחן הבגרות מדעי המחשב ב' שהיה הקיץ הקודם. איפה אפשר למצוא פתרון מלא של הבחינה או פתרון של החלק של תכנות מונחה עצמים ב-C#?

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  12. Started by huber,

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  13. Started by Dark Respect,

נמאס לגלוש בוואיינט ו-וואלה. איזה אתרים חינמיים מגניבים יש לסלולאר? (נוקיה 6120, לא מכשיר ממש כבד)

• 5 תגובות
    • 834 צפיות
  14. מישהו ממכם יודע להכין?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  15. אני עושה פרויקט בכריית נתונים, ואני צריך נתונים וכמה שיותר. הנתונים הם. כמות מים שנצרכת למשך חודש\חודשים(זה לא משנה אם זה אחד מהם),מספר נפשות בדירה(מתוכם כמה ילדים),סוג נכס(דירה,וילה, דירה עם גינה) והאם יש בריכה. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות
  16. Started by klayton,

Jim Carrey confesses his love for me ~Emma Stone - Official Channel משחק או אמת?

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  17. Started by shark1011,

ערב טוב, אני ומשפחתי לקוחות ותיקים של חברה סלולרית כלשהי (לא רלוונטי, לא רוצה התייחסות של החברה גם אם נציגים שלה יקראו את השרשור הזה). לאחרונה הפכו ה"יחסים" בינינו לבלתי נסבלים וביותר ממקרה אחד פעלה החברה בצורה מחפירה ומבישה והעמידה אותנו במצבים שאף לקוח לא צריך לעמוד בפניהם. המקרה האחרון ששבר את גב הגמל היה כבר מוגזם. לפני כשנה וחצי ניגשתי עם אמא שלי למרכז השירות שלהם וקיבלתי הבטחה של אחת מנציגות השירות שתבטל לנו קו אשר ביקשנו לבטל, שהתשלום החודשי עליו היה 50 שקלים + חבילת אינטרנט של עוד כ- 40 שקלים. אתמול אמא שלי פנתה אליהם בנושא אחר וגילתה כי אנחנו עדיין משלמים עליו עד היום ויצא בפועל ששילמנו כבר מעל ל1000 שקלים (!!!) והנציגה בשיא חוצפתה טענה שהם לא יכולים לזכות אותנו…

• 7 תגובות
    • 834 צפיות
  18. ראיתי שיש חיבור USB בממיר ותהיתי האם יש לזה עוד שימוש מעבר לסתם חור שצובר אבק? עשיתי קצת חיפושים באינטרנט ומצאתי פוסטים ישנים מ2007-2008 ואמרו שזה חיבורים שעתידים לעבוד כמקור שאפשר לחבר ולסנכרן בין מכשירים ולנגן מהם סרטים שירים וכו... וניסיתי לחבר הארד דיסק אבל ללא כול הצלחה אבל הוא לא הדליק את הנורה שהוא מקבל מתח יש הצעות למישהו?

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  19. שלום לכם, ברצוני להשתמש באפליקצייה whatsapp, אך בגלל שיש לי פלאפון מגעיל (העונה לשם Galaxy Y) אז לא נוח להשתמש בו. לכן באפשרותי להשתמש בנקסוס 7 שלי ביתר נוחות... הבעיה היא שלנקסוס שלי אין 3G. לכן בגוגל פליי זה לא נותן לי להוריד את האפליקצייה. חברים שמעו על אפשרות להיכנס לקבוצות ב-whatsapp דרך האפליקצייה hangout של גוגל. האם זה אפשרי? אם כן, איך אני בידיוק עושה זאת? אשמח למדריך כי אני אישית לא מצליח למצוא משהו בגוגל.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  20. שלום לכולם, אני מחפש המלצה לכפתור מצוקה לקשישים אבל לא כאלה שמחוברים לטלפון. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  21. http://www.mako.co.il/hix-science/lab/Article-fb057f686c90531018.htm&Partner=facebook_comments?fb_comment_id=fbc_10150684860514124_22707808_10150776762614124#f30997f79e51448

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  22. מחפש מכשיר טלפון פשוט, שיאפשר לחבר אליו שלושה קווי טלפון ביתיים וימתג ביניהם. תנו לי מילות חיפוש נדרשות, או הפנייה לדף מוצר. תודה.

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  23. Started by תינוק22,

שלום , יש לי יונדאי אלנטרה 05 יד2 והחגורות בטיחות מקדימה פשוט לא חוזרות למקומן ,זאת אומרת שהחגורות משוכות עד הסוף החוצה ואי אפשר להחזירן פנימה וזה מעצבן בעין וגם לא נוח . אני לא בטוח אבל לדעתי המנגנון אולי ''סטופר'' נדפק , מישהו יודע אם ניתן לתקן ? אוו שכחתי ... תודה

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  24. Started by Judas Iscariot,

בשעה טובה ומשובחת לפני שבוע וקצת נגנבו אופניי. אלה היו Raleigh A3 פשוטות אך יעילות. אני עובר בשעה טובה לירושלים הבנויה, הרים סביב לה ובתוכה. למרחקים קצרים ולא תלולים מדי, אני רוצה להתנייד עם אופניים. חשבתי על אופניים מתקפלים - השאלה היא - צעצוע או לא צעצוע? חווית רכיבה נורמלית או משהו שמזכיר יותר מכל קורקינט? וכן - תקציב. האם אפשר למצוא משהו נורמלי באזור ה-1,000 ש"ח? תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 834 צפיות
  25. Started by dovik,

ישנו מצב בו אצטרך לנסוע לחו"ל ליומיים-שלושה, ואדע זאת רק באותו יום או יום לפני. איני נוסע לחו"ל הרבה,בלשון המעטה, ולבושתי איני מכיר תהליך כלל. יש לי דרכון בתוקף וזה מה שאני יודע שחייבים. לגבי השאר (כרטיס הלוך חזור, ויזות שמיזות) -בלי שמץ של מושג מה צריך עוד וכיצד עושים.. אם חשובים הפרטים-אשמח להגיד בפרטי. רק אציין שזאת אחת המדינות מהאיחוד האירופאי. תודה על התשובות לעניין.

• 9 תגובות
    • 834 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.