כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
http://www.logicpc.co.il/heb/itemlist.aspx?cnam=A01295 ... ;D
-
אני בן 17 ואני רוצה לעשות פסיכומטרי השנה ב-24-25 בספטמבר, באו אלינו לביה"ס והציעו לנו קורס של לחמן, הבעיה שאני לא חושב שאני עד כדי כך צריך את הקורס ואני רוצה ללמוד בכוחות עצמי, השאלה היא איך: ממה שאני הבנתי הספרים היחידים לפסיכומטרי הם אלו של לחמן, יואל גבע וכו' ושם אין הסברים אלא רק תירגול. האם מחוסר ברירה ללכת לקורס או שיש דרך ללמוד לבד ? מה הניסיון שלכם בעניין ?
-
- 4 תגובות
- 624 צפיות
-
-
שלום, לפני ככמעט חודש מלוא לי 16 ויש לי אפשרות לעשות רישיון לטרקטור אני גר במושב אני מתאמן בקבוצה , יש לי 4 אימונים בשבוע. הנסיעה לאימונים האלה היא 20 דקות ולרוב יש לי בעיות עם ההסעות ההורים שלי העלו את האפשרות של קניית מיול העם למשהו יש מידע על זה? כמה עולה אחד כזה? אני יודע על החוק החדש, שאפשר לנסוע רק במושבים ובאמת אני נוסע/ ינסע (מקווה) רק במושבים ברגע שיהיה לי חיפשתי באינטרנט מידע על מיול אבל לא מצאתי כלום משהו יכול להסביר לי קצת, על מה, איך , איפה תודה רבה * אגב לא היה לי מושג לאיפה לשים את הדיון הזה לא מצאתי שום פורום אפשרי באינטרנט
-
- 4 תגובות
- 710 צפיות
-
-
אני מחפש לקנות בארץ או בחו"ל שעון מהדגם הבא:g3310d-8a2. אם אני קונה ב חו"ל כמה מכס אני ישלם אליו?
-
- 4 תגובות
- 759 צפיות
-
-
מכוון שאני יוצא יומיות, יש לי אפשרות אחרי שעות הפעילות (ואפילו לצאת יותר מוקדם במידת הצורך), לצאת לקורסים\הסמכות באיזור חיפה. הייתי שמח לשמוע על מקומות אמינים (שמות מוכרים, לא "המכון של ג'קו"), בנושא מחשוב והתמקדות בעיקר בקורסים עם שימוש במחשב עצמו בתוכנה וחומרה (לדוגמא נושא הרשתות שעד כמה שידוע לי לא כולל כל מיני נושאים של מתמטיקה פיזיקה נוסחאות חשמל ואלקטרוניקה, אלא למידה נטו בחומרה ותוכנה). מראש אני מבקש, רק תגובות ענייניות וממוקדות על מקומות וקורסים, אין לי מה לעשות עם תגובות כגון "תחפש באתר של הטכניון", ושאר הספאם שמתרוצץ פה בפורום. המון המון תודה !
-
- 4 תגובות
- 547 צפיות
-
-
מחפש סירטון שבו לוקחים חתול ומדביקים לו רצועות סולוטייפ בחלקים שונים בגוף וזה משפיע על הדרך שהוא הולך. סירטון קורעעעעעעע בבקשה שמישהו ימצא אותו.
-
- 4 תגובות
- 785 צפיות
-
-
חיפשתי בויקיפדיה אין כלום יש רק dna ואין שם כלום בקשר לצופן הגנטי גוגל מפנה אותי רק לפוסטים של דוסים דפוקים וכול מיני כתבות בynet בבקשה חברה מישהו יכול להסביר לי בקצרה מה זה החרא הזה?? המורה שלי לביולוגיה(כיתה ט)התעצבנה ונתנה לנו עבודת הגשה על זה ונזכרתי לעשות אותה היום אני לא מבין כלום בזה בעעע תודה ענקית למי שיעזור
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
הנה ההוכחה שאפשר להיות יותר טיפשים מבלטה לחץ כאן
-
- 4 תגובות
- 745 צפיות
-
-
*או-קיי כל אחד שיגיד אם הוא אוהב את הביגוד.. *אם יש לו בגדים מהסוג הזה *אם הוא יודע איפה מוכרים בארץ *ואיפה יש חנות של ריבוק, שאפשר למצוא נעליים כאלה אני אוהב את הביגוד יש לי בגדים כאלה , חולצת כדורסל של נייק מכנס רחב כזה של נייק נעלי נייק איר פורס כחולות עם סמל אפור ונייק דאנק high אדומות עם סמל כחול כמה קפוצונים... בקשר לאיפה אפשר לקנות...אז יש כמה מקומות שאני מכיר פשוט אני רוצה שגם תגידו אולי תחדשו לי...
-
- 4 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
שלום לכולם! נרשמתי לחבילה של 3 חודשים היום וחוץ מאתר ישראלי בשם I-DOWN אני לא מוצא שום אתר נורמאלי שמספק לינקים ל RAPIDSHARE עם תכני DVDRIP. (חס וחלילה לא מדובר על ווארז) בקיצור - כל מי שיש לו חשבון אני אשמח אם ישתף אותי באתרים הקבועים שהוא נעזר בהם כי האתר הישראלי צולע בלשון המעטה... תודה רבה לכל מי שיעזור!!! נועם
-
- 4 תגובות
- 636 צפיות
-
-
מפרט: Q6700 2.66 GHZ @ 3.00 ZOTAC GEFORCE GTX260 192C 4GB RAM KINGSTONE P45-DS3L GIGABYTE 600W THERMALTEK קירור למעבד FREEZER 7 PRO
-
- 4 תגובות
- 673 צפיות
-
-
הכי שמאלי שורה ראשונה - מה אומרים עליו? אני דווקא אהבתי יותר את זה שאחריו. שעולה גם בטיפה יותר קודם כל, מי שגם התלהב - לא לקנות בלי לשבת. כי זה לא שווה אבל לפני הליכה לסניף ולשבת - האם הכיסאות שווים משהו? ישיבה ממושכת מול מחשב. מעל ל 6/8 שעות. זה שווה או עדיף להשקיע סכום בכיסא אחר? http://srv1.jpg.co.il/10/50e00b2be4336.jpg
-
- 4 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
-
אז ככה אני צריך מכשיר שיש לו בלוטות' ולא איכפת לי של איזה חברה או איזה מע' הפעלה אבל אסור שיהיה לו מצלמה! פשוט אסור תודה מראש עידו
-
- 4 תגובות
- 563 צפיות
-
-
מישהו יודע אולי מקום באנגליה שאפשר לשכור רכב ספורט בשביל נהיגה במסלול? (לפני כמה שנים מישהו בפורום אמר שהוא עשה את זה)
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש למישהו אתר עם לוח דרושים לעובדים בגיל נוער? עבודות בשעות הערב, עבודות בחופש וכד'. משום שכל האתרים שבדקתי זה דברים יותר רציניים, לאנשים שסיימו צבא + תודה.
-
- 4 תגובות
- 663 צפיות
-
-
הטלויזיה לא מחובר לשום חברה, ולא עידן פלוס. הצהרתי זאת. אך הם ממשיכים להטריד עם איומים וקנסות. מה אפשר לעשות?
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
gengster pavaise משהו כזה נראה לי פשוט לא מוצא לי. תודה תעזרו
-
- 4 תגובות
- 554 צפיות
-
-
אהלן. לאחרונה נכחתי בשלב המיונים הראשון של שחקים ("יום המבחנים הגדול"). לא יודע איך הלך לי, אבל דווקא יצאתי בהרגשה טובה. לפני כמה ימים נודע לי כי במסגרת המבחנים מויינתי למסלול חבצלות, וקיבלתי הזמנה לכנס הסברה על הנושא. אמרתי לעצמי, שאם קיבלתי לחבצלות, אז אני בטח אקבל למסלולים שונים בשחקים (כי הרי חבצלות נחשב לתוכנית מצויינות, מה שאומר שהרף קבלה למיונים לא נמוך בכלל). פתחתי תאתר וראיתי "הועברת להמשך מיונים בשחקים". אחלה. איזה מסלול בדיוק?? התקשרתי לאיתור קדם צבאי של מודיעין ושאלתי "מה עם המיונים שלי לשחקים?" וקיבלתי את התשובה המפתיעה - "אתה לא ממויין לשחקים". מישהו אי פעם נתקל בממויין לחבצלות שלא מויין לאף מסלול בשחקים? האם יש לי סיכוי להגיע למסלול כלשהו בשחקים, אם אני חות…
-
- 4 תגובות
- 6.5k צפיות
-
-
http://www.click-a.com/product_info.php?products_id=129&osCsid=4c050c648a726abeda43ef9f6aa62950 חבילת באנדל לטכנאי
-
- 4 תגובות
- 856 צפיות
-
-
שלום ידידים!,הרבה אנשים מצוננים עכשיו לצערי הרב והנה זה הגיע גם אלי,הצינון שלי מלווה בגרון חולה ובנזלת טורדנית,רציתי לדעת כמה זמן עד שצינון סטנדרטי חולף? תודה.
-
- 4 תגובות
- 680 צפיות
-
-
מפישפוש בדיסקים הישנים שלי (מלפני 10 שנים...)... מישהו עוד זוכר את פאסטרקר? *למען הסר ספק - היצירה הנ"ל אינה שלי, כל הלחנים שלי היו שמורים בדיסק אחד שהלך לעולמו... :'( [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 696 צפיות
-
-
הי אני מחפש עבודה כרגע שונה מעבודתי הנוכחית באבטחה שדי נמאס לי ממנה ומהשכר בה שנע בין 5300-5700 שח חשבתי על חנות אבל ברוב החנויות אין מודעות שצריך עובדים, או שהם אומרים שהעבודה לא אקטואלית גם אני מניח שאם עובדים בחנות צריך לעמוד שעות על הרגליים, ואין לי סיבולת גבוהה לעמוד שעות מה שמשאיר לי את האופציה לעבוד במכירה/ שרות לקוחות האם באמת בחנויות זה עבודה כל הזמן על הרגליים ? איזה עבודה מכניסה יש שלא דורשת מקצוע ? אני מעדיף עבודה בשכר גלובלי ולא שעתי אני שוקל לעשות תואר כללי עוד שנה למרות שתואר כזה לא נותן הרבה לדעתי
-
- 4 תגובות
- 782 צפיות
-
-