כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,572 דיונים בפורום זה
-
אני מחפש סרטים בסגנון: Die hard/ הארי המזוהם / The bourne תודה.
-
- 4 תגובות
- 891 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש חנות אמינה ולא יקרה לקנות מחשב חדש. רציתי לשאול אתכם על כמה חנויות. קודם כל KSP, שמעתי מכל מני מקורות שהם לא הכי אמינים בחלקים שלהם, מה אתם חושבים עליהם? אשמח לשמוע מאנשים עם נסיון ישיר או עקיף איתם. ואייבורי הבנתי שגם לא ממש אמינים... אם אתם חושבים שלא כדאי לקנות באף אחת מהן, אתם מכירים אולי חנויות אמינות ולא יקרות בירושלים?
-
- 4 תגובות
- 750 צפיות
-
-
מכיוון שמזמן לא הייה פה שירשור חסר משמעות לחלוטין, הגיע הזמן לפתוח אחד... מה 10 השירים\ אלבומים האהובים עליכם בכל הזמנים, כשהרשימה תכלול 10 שורות שהן אלבומים או שירים ספציפיים. אפשר 11 אם זה משהו ממש טוב אני אתחיל: 1. What A Wonderful World של לואיס ארמסטרונג 2. האלבום Metamorphosis של אולי ג'ון רות 3. אלבום boom boom של ג'ון לי הוקר 4. האלבום black sabbath של בלאק סאבאת' 5. האלבום Heaven And Hell של בלאק סאבאת' 6. האלבום Machine Head של דיפ פרפל 7. Ziggy Stardust של דיוויד בואי 8. hotel california של האיגלז 9. Layla של אריק קלפטון 10. האוסף the best of prokovief של פרוקובייף 11. What'd I Say של ריי צ'ארלס (צמוד עם Hit The Road Jack )
-
- 4 תגובות
- 472 צפיות
-
-
אני עומד לסיים יג' ולהתחיל את השירות שלי היום קיבלתי את השאלון הזה ואלה הן האופציות שלי: 1. חיל האוויר 2. חיל הים 3. חיל התקשוב 4. חיל מודיעין ( שלפי מה שהבנתי צריך בשבילו יד' ) 5. חיל חימוש הבקשה שלי היא אם תוכלו להסביר לי מה יותר טוב, איפה התנאים יותר טובים ( לפי התנאי שירות של חיל האוויר זה נראה גן עדן שם ), מה יותר יתן לי בחיים, איזה חיל יותר מעניין? תגובות שלכם נורא חשובות לי, אשמח לקבל כמה שיותר תגובות על מנת שאני יותר שקט עם עצמי והבחירה שאני עושה תודה
-
- 4 תגובות
- 742 צפיות
-
-
דרך האתר בחול אני לא מוצא קישור לריסלרים בארץ.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש חנות אמינה (שלא תיסגר מחרתיים) באזור ת"א. אשמח לקבל המלצות... תודה
-
- 4 תגובות
- 783 צפיות
-
-
יופי של ביצוע! מומלץ לצפות! http://www.koreus.com/files/200406/umbilical_brothers.html
-
- 4 תגובות
- 749 צפיות
-
-
כולנו יודעים שוואלה/המכרז של המדינה/ערוץ הקניות זה לא המקום לקנות מחשבים. אבל הפעם נתקלתי בשיא חדש. טוענים שהזבל הזה http://www.wallashops.co.il/shopmind_portal_heb/AuctionProd.asp?auction_id=775282 המחיר מחירון שלו זה 6500 שקל, שימו לב שמסך אפילו אין שם. אני יכול להביא P4 2.4 עם 256DDR ועם R9700 ב 6500 שקל. הארדיסק 5400RPM, RAM SDRAM, VIDEO CARD ON BOAD - אפילו לא איזה GF2MX, אבל לפחות יש מארז מהודר.
-
- 4 תגובות
- 806 צפיות
-
-
השאלה בגוף הכותרת... אני מחפש מישהו לאימונים...
-
- 4 תגובות
- 605 צפיות
-
-
במסגרת תרגיל למציאת שטחים עם פונקציה טריגונומטרית אני צריך לעשות אינטגרל ל SIN^2 x ואני לא יודע איך בבקשה תראו לי איך עושים את זה, לא רק את התוצאה הסופית אלא שיטה. תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.5k צפיות
-
-
תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
באחד הת'ראדים שראיתי כאן, מישהו מדבר על הורדה עצמאית של צלצולי MIDI ע"י הכנסה של כתובת האינטרנט שלהם לפלאפון, למשל: http://phone.com/myring.midi כמה שניסיתי, לא הצלחתי להכניס כתובת מסוימת לפלאפון. אני מצליח להכנס רק ללינקים של "הפורטל הסלולרי". המכשיר שלי הוא Samsung 540. מישהו יודע אם אפשר להכנס איתו לאתרים לפי כתובת? (ואם כן, אז איך?)
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ברצוני לעשות גיבוי של DATA באופן יומי בענן. מדובר בלפטופ ביתי המשמש לעבודה יומית של ארכיטקט. סה"כ DATA כרגע כ 60GB לא צפוי להגיע ל 100 בשנה הקרובה. רוצה לסמן כמה ספריות במחשב שיגובו באופן אוטו' בענן בזמן שהמחשב מחובר לרשת ובאיידול (לא להפריע לעבודה שוטפת). לא מחפש דווקא הכי זול (ודאי לא חינמי) אלא אמין (כזה שישאר גם עוד 3 שנים) ונוח לשימוש. ?SkyDrive? Box אחרים... אשמח על כל יעוץ.
-
- 4 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מכונית עומדת בצומת.ברגע שאור הרמזור מתחלף לירוק היא מזנקת בתאוצה קבועה של 2.5M/S במשך 10S, ואז היא ממשיכה לנוע במהירות קבועה. ברגע הזינוק נכנסת לצומת משאית הנעה באותו הכיוון במהירות קבועה של 72KM/H א.מתי משתוות המהירויות של שני כלי הרכב ב.מהו המרחק בין שני כלי הרכב ברגע הנ"ל ג.מה המרחק בין שני כלי הרכב ברגע ש T=10S ד.מתי והיכן כלי הרכב נפגשים אשמח אם תוכלו לעזור לי אפילו באופן חלקי *** איפה שהדגשתי ה -S בשנייה, רק לא ידעתי איך לסמן.
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
מרוב החשיבה על תפקידי, שכחתי לשאול איך מגיעים לבסיס. אז מישהו יודע?
-
- 4 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
-
שלום לכולם.. אני עושה פרוייקט באנגלית(5 יחידות) ושלאת המחקר שבחרתי היא :"איך עובד המחשב ומה הם מרכיביו?" אשמח אם תתנו הסבר קטן בעברית על מרכיבי המחשב (למשל: הארד דיסק,לוח אם וכו'..) מקווה שתשתפו איתי פעולה, אסף.
-
- 4 תגובות
- 870 צפיות
-
-
אני מחפש חנויות חומרה מקוונות כמו new egg בהולנד אנגליה ואוסטרליה תודה רבה מראש
-
- 4 תגובות
- 716 צפיות
-
-
אני רואה המון מודעות של מחשבים והן עמוסות פרטים בין היתר עם מגהרצים של המעבד. הרי זה כבר לא ממש משנה המגהרצים אז למה מפרסמים את זה עדיין? למרות שאני מודה שהדירוג כוכבים של אינטל הוא די דבילי.
-
- 4 תגובות
- 801 צפיות
-
-
הגיעו לאוזני שמועות שיש בכנרת עלוקות זה נכון?! תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני עושה לפחות 10 מתח הפוך (= הכוונה עם העורף אני עולה למעלה ) ורציתי לדעת מה זה בדיוק עושה\מחזק בגוף... ועשו טובה, מי שלא רוצה לתת תגובה נורמלית שלא יגיב
-
- 4 תגובות
- 639 צפיות
-
-
http://go.walla.co.il/haknesiya - האלבום החדש של הכנסייה במתנה: תשובות לחידון: הסולן שלהם הוא יורם חזן "ידיים למעלה" הוא הדיסק החמישי. למאיה יש: אקדח. בהצלחה!
-
- 4 תגובות
- 665 צפיות
-
-
כנסו לפה, http://www.koreus.com/files/200406/umbilical_brothers.html, שני קטעים של הumbilical brothers. משהו מצחיק.......
-
- 4 תגובות
- 643 צפיות
-
-
שלום כבעל מסך דק אני אשמח לדעת איפה לרכוש את הדבר הזה.הלכתי לקופה חולים כללית וראיתי על המסכים שלהם מאחורה מודבק מעין כבל מנעול בשני חורים והמתקן של החורים היה מודבק למסך בנייר דבק דו צדדי.כמו מנעול לאופניים דק שהיה מושחל במיתקן עם שני חורים שהיה צמוד מאד חזק למסך.... אין לי מושג איך להגדיר אותו.
-
- 4 תגובות
- 721 צפיות
-
-
החלטתי לחקור את FXP יותר לעומק, בעקבות המספר הרב של תוצאות חיפוש של "FXP" באתר, ולא האמנתי למראה עיניי: לכל פורום ב-FXP יש חוקי פורום כללים בנפרד מכל פורום אחד לשני ורובם הם פשוט איומים ונוראיים. אפשר ב-FXP לקבל בתוך שניות אזהרה שלישית מיידית (ללא אזהרה ראשונה או שנייה לפני כן), או באן קבוע ללא כל אזהרה על עבירות פעוטות. ניקח לדוגמה את חוקי פורום "עולם התוכנה": http://www.fxp.co.il/showthread.php?t=3109268 (נכון גם לגבי שאר הפורומים ב-FXP): לכל עבירה יש עונש נפרד, כאשר על הרבה מאוד עבירות העונש הוא אזהרה אדומה (יעני אזהרה שלישית מיידית ללא אזהרה ראשונה ושנייה לפני כן [אם אני לא טועה אזהרה צהובה = ראשונה, אזהרה כתומה = שנייה, ואזהרה אדומה = שלישית]), ואף באן קבוע מיידי ללא…
-
- 4 תגובות
- 3.3k צפיות
-