כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,566 דיונים בפורום זה
-
אהלן לא ידעתי למה זה מתאים אמרתי אולי אלקט אבל אמתרי הכי בטוח כללי טוב אז ככה מחר אני וחברים שלי עושים מסיבת רשת 9 מחשבים אין למארח שלנו 3 פאזות אז אנחנו לא בטוחים אם יהיה מספיק חשמל בבית שלו בשביל 9 מחשבים אם זה משנה אז יש מחשב אחד 3500 AMD 64 עם 6800U ועוד אחד עם AMD 64 3200 עוד מחשב שתיים P4C והשאר P4A\B או AMD ATHLON אז עשינו חישוב של הזרם נגיד בממוצע כל מחשב לוקח 250 וואט I*220=250 I=1.13 נכפול ב9 מחשבים יוצא שניקח 10.17 אמפר אבל גם יש בית שלם פועל האם הבית שלו יספק מספיק חשמל?
-
- 13 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום לכולם בכיתה י"ב לא רצו להגיד אותי לפיזיקה בגלל שלא הייתי מגיע לשיעורים :'( עכשיו סיימתי י"ב לפני שנה ואני חושב להרשם השבוע לבגרות בפיזיקה בגלל שזה מעניין אותי +יכול להיות מאוד כיף+אני אוהב מבחנים(אפשר עוד להרשם יש חוזר מיוחד לנרשמים מאוחר). עכשיו יש לי ספר אנקורי פיזיקה וריפרפתי בו והבעיה בו זה שהוא מסביר את הכל בנתונים יבשים ונוסחאות מה שיכול מאוד לעזור ללמוד לבגרות אבל זה הורס לי את כל הכיף מכיון שאני אוהב לדעת הכל עד הסוף כולל התאוריות שמאחורי הנוסחאות . עקב כך ובהתאם לזאת חשבתי לבקש מחברי הפורום היקרים המלצה לספר שיוכל לעזור לי יסביר לי את הדברים מהחלה עד הסוף. כמו כן אבקש אם אפשר לומר לי איפה אני משיג אותו. מתי התאריך של הבגרות.??? ואיזה פרקי בחירה כדאי לי לבחור…
-
- 9 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
אז הנה פיתרון אתם קונים נורות לד אינפרה אדום מחברים אותם למערכת החשמלית באוטו ושמים אותם ליד או בתוך לוחית הרישוי לא רק שהם יאירו את הלוחית רישוי שלכם אלא גם יסנוורו כל מצלמה שתנסה לצלם לכם את הלוחית רישוי בכביש 6 או איזה מלשין שירצה להתלונן עליכם ;D http://www.wikihow.com/Make-an-Invisible-Mask-for-Video-Cameras http://www.wikihow.com/Blind-a-Surveillance-Camera
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
-
מישהו יודע למה לא אני לא מצליח כבר יומיים להכנס לשירות המסנג'ר?? בדקתי שהוא לא חסום בפיירוול. בדקתי את החיבור שלי. ואין לי ראוטר.. עיצה מישהו??!!! אני מתחרפן כבר מזה..
-
- 5 תגובות
- 839 צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר כזה? שהתעבורה שלו גם טובה ולא איטית,אני מעדיף שיהיה מבוסס ftp (כאילו שאפשר להכנס לחשבון דרך ftp כמו בלייקוס למשל)
-
- 0 תגובות
- 839 צפיות
-
-
שלום זה באמת סרט מפחיד שיגרום לי לא לישון בלילה? או שזה סתם סוג של קומדיה מפחידה?? תודה מאת אחד שכרגע משועמם ולא נרדם....
-
- 10 תגובות
- 839 צפיות
-
-
אני מחפש [כמה נדוש שזה יישמע] של בחורות [לא ערומות] ואני מוצא רק 1280*960 או 1024*768 ויש לי LCD ברזולוציה 1280*1024 מישהו יכול לעזור לי?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מחר אני אמור לעבור מבחן אישיות (שיקבע לא מעט את גורלי בצבא) אשמח לדעת באילו שאלות יכולים להתקיל אותי, מה מומלץ להשיב ועל מה יש לשים דגש.. תודה לכל העוזרים
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
-
בעיקבות הת'רדים בסגנון הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=192533.0 את מי אתם מעדיפים, קיפי בן קיפוד מרחוב סומסום או עיתונאיש מבלי סודות?
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
כל פעם שאני לוחץ על הכפתור "חדש" אני מגיע להודעה הראשונה בדיון במקום לראשונה שלא קראתי
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
http://www.engadget.com/2011/04/09/israeli-parody-details-the-rise-and-fall-of-iboy-humanity-as-a/
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מאתמול ה- YOUTUBE לא עובד אני לא יודע אם זה רק אצלי , אבל כל שאר האתרים עובדים, והאתר של YT לא מצליח להתחבר לי, ומראה 404 זה רק אצלי?
-
- 8 תגובות
- 838 צפיות
-
-
היי. מישהו יכול להסביר לי בבקשה איך להקפיץ דיון לראש הרשימה? תודה.
-
- 3 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום חברים אני מעוניין להתחיל ללמוד הנדסת תעשייה וניהול/חשמל (אלו שני הכיוונים העיקריים)באוקטובר 2010. לצורך העניין אצטרך לגשת לבגרות במטמתיקה 4 יח"ל, שלושת הטפסים. הייתי רוצה ללמוד בבית ולגשת למבחן באופן עצמאי, האם זה נשמע הגיוני בעיניכם ללמוד לבד את כל החומר לבגרות? אני מבין שמועד הבגרות הקרוב הוא בעוד ארבעה חודשים בערך (תקנו אותי אם אני טועה), האם זה זמן סביר והגיוני ללמוד את החומר לכל שלושת הטפסים או לפחות לשניים מהם? אשמח אם תוכלו לתת לי הפנייה למספר נושאים בסיסיים שאוכל להשתפשף בעזרתם במהלך השבוע הקרוב, תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
http://www.nrg.co.il/online/54/ART2/141/659.html?hp=0&loc=158&tmp=719 לא מצליח לקלוט מדוע לא מגייסים מילואים (אני מתנדב למילואים וכל מי ששוחחתי איתו גם מוכן) מעלים אותם על משאיות ,מובילים אותם לגבול המצרי שממנו הם הגיעו ונותנים להם בעיטה בתחת ואם צריך גם את הקת בפרצוף. ושהשמאלנים יפי הנפש לא יבלבלו את המוח. מאותו רגע שהכושים ברחו מדרפור למצריים או לאחת מ-200 המדינות באפריקה כבר לא נישקפת שום סכנה לחייהם ואין להם מה לחפש בארץ. בזמן שאנחנו מתעסקים עם הפלשינאים בקטנות על קילומטר לפה או לשם הכושים פשוט גונבים לנו ולהם את המדינה מתחת לאף. מדינת חלם עם ממשלה אימפטנטית ואני מתבייש להודות שהצבעתי עבור נתניהו.
-
- 1 תגובה
- 838 צפיות
-
-
הסטטוס שלי הוא על Verified. שאני ניכנס ללשונית Add founds, יש לי שם אפשרות להוסיף רק דרך בנק אמריקאי.
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום. מישהו יודע כיצד אני יכול לברר באיזו שעה מתחילה בחינת הבגרות בספרות ביום שלישי? ניסיתי את האתר של משרד החינוך אבל כול מה שקיבלתי זה ג'יבריש ושגיאות שהאתר שלהם עמוס או משהו בסגנון. להתקשר לבית הספר אוכל רק מחר וזה כבר נהיה צמוד למועד. והאם הבחינה מתחילה באותה שעה בכול הארץ?
-
- 4 תגובות
- 838 צפיות
-
-
למה המחירים של מוצרים בארה"ב זול יותר מאשר בישראל ברוב המוצרים?וההבדל הכי בולט במוצרים גדולים כמו מוצרים למחשב,PS,XBOX וכו' יכול להיות שגם בבגדים אבל אני לא יודע בדיוק בכל מקרה מה הסיבה לכך,והאם זה גורם שיותר ישראלים יזמינו מוצרים דרך האינטרנט דרך רשתות של חנויות אמריקאיות? יש איזשהי תחרות בין הרשתות בארץ לרשתות בארה"ב?
-
- 9 תגובות
- 838 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מנסה להעתיק משהו מהמחשב שלי לדיסק הקשיח וזה מראה שגיאה,תמונה: http://img403.imageshack.us/img403/1429/32205436.png יש למישהו רעיון?.
-
- 12 תגובות
- 838 צפיות
-
-
מישהו פה גר פעם עם שותפים? אתם עוברים לגור בבית עם אנשים שאתם לא מכירים בכלל, לי זה נראה קצת קשה, אני היחיד שחושב ככה? 2. טיולים ראיתי שיש באינטרנט באתרי טיולים לאנשים שרוצים לצאת לטיול תרמילאים ודברים כאלה שותפים (שאני משער שלטיול תרמילאים זה הכרחי וגם יותר זול) אבל עם מישהו שאני לא מכיר? חח עוד פעם אותו סיפור מישהו פה התנסה בזה פעם?
-
- 5 תגובות
- 838 צפיות
-
-
אני אקצר סל הקניות שלי כבר מלא, והאתר מחכה למס' הכרטיס אשראי שלי, שאלתי היא כזאת כשהמשלוח מגיע לארץ, האם הוא מגיע לסניף הדואר שלי, ושם אני "משחרר" אותו? האם אני צריך ללכת למקום ספיציפי כדי לאסוף אותו? בכל זאת, זאת הזמנה ראשונה שלי, ואשמח לקבל טיפים נוספים..
-
- 10 תגובות
- 838 צפיות
-