כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,683 דיונים בפורום זה
-
אחים שלי הייייייי מה קורה שמעו אני רוצה עכשיו לקנות מחשב חדש ורק רציתי לדעת על איזה חנויות אתם ממליצים (הכי זולות או הכי נוכחות) אז בבקשה תהיו קצת נחמדים ושימו לי איזה לינק סבעבה בייייייייייי ותודה מראש
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
תכלס אני מחפש את הגירסה של SCOTTI DOSN'T KNOW כשהם נכנסים למועדון בברטיסלבה.... תודה מראש איתן
-
- 7 תגובות
- 876 צפיות
-
-
המטרד החדש של RAPIDSHARE - CAPCHAS עם חיות. לפעמים אני לא מצליח לזהות את האותיות. מי לעזעזל הגה את השילוב הזה - CAPCHA עם חתולים. מצורפת תמונה: [attachment deleted by admin]
-
- 5 תגובות
- 876 צפיות
-
-
טוב לא בטוח שזה קשור לפה, אבל לא ראיתי פורום יותר מתאים לזה. כידוע סרטים רבים מופצים ברזולוציות שונות, איך זה קורה? האם גוזרים את השוליים או שמותחים? לדוג' ראיתי סרט בHOT שהוא ביחס של 3:4 או 4:5 שזה מסך "ריבוע", קיימים גם סרטים ב16:10, 16:9, ו1:2.21 שזה הכי רחב. כשמצלמים סרט אז מצלמים ברזולוציה הכי רחבה, ואז גוזרים את הקצוות ומותחים, או שהגרסאות המאוד רחבות מותחים אותם\גוזרים את החלקים למעלה? איפה בעצם העיוותים\איבוד מידע? תודה
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
חחח זה נהיה טראנד חדש ברשת,יאללה-לכל מי שיש אנימציה או סרטון או כל דבר אחר מצחיק שקשור לנגחה של זידאן-שיביא לפה והנה שלי: [טכנית,לא שלי,אילא מה שאספתי מהרשת,אז גם אני לא יודע למי לתת קרדיט] וגם לינק: http://zidane-kapwnt.ytmnd.com/
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מישהו יודע מה זה? מה עושים שם בכלל? או שאולי מישהו היה שם?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכולם!! לפני יומיים קניתי את הפלאפון הנ"ל וניסיתי להעביר אלייו שירים דרך האיטונס במחשב..התקנתי את התוכנה הנילויית של מוטורולה ועקבתי אחרי ההוראות להתקנת המכשיר. לאחר מכן חיברתי את המכשיר למחשב..המחשב זיהה אותו ואחר כך האייטונס והתוכנה התחילה לעדכן אותו..אין לי מושג איך העברתי 33 שירים ומאז אני לא יכול להעביר עוד..כל פעם שאני מחבר את המכשיר האייטונס מעדכן אותו ומנתק אותו ככה שאין לי הזדמנות להעביר שירים כמו באיפוד שיש לי.. אם אני גורר שיר לסמל של הפלאפון בתוכנה יש סמל של אין כניסה.. מקווה שהייתי ברור.. תודה..שמעון
-
- 11 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מהרמה הבסיסית עד חדו''א מישהו מכיר? תודה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
http://net.nana10.co.il/Article/?ArticleID=166944&sid=127
-
- 3 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני גולש עם בזק בתור תשתית. סיכמתי איתם על 20 מגה במחיר של 91 ש"ח לחודש. עכשיו השאלה הגדולה היא לגבי הספק. כרגע אני בנטוייז'ן במהירות 10 מגה ומשלם 30 שקל. הציעו לי לשדרג, אבל במחיר של 58 שקל ממוצע עם התחייבות לשנה או שנה ורבע. אני יכול בלי התחייבות ואז המחיר הוא 65. בהוט מציעים 20 שקל לכל המהירויות. האם כדאי לעבור להוט? האם יש ספקים אחרים שיהיו מוכנים להוריד את המחיר לרמה של הוט?
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
-
-
טוב.. כש MICROSOFT רק התחילו בסוף שנות ה 70, לא היה גיוסי כסף כמו היום, אז BILL GATES עשה עבודות דוגמנות למגזינים בשביל הכנסה צדדית.... http://www.mirrordot.org/stories/b45b564dd93222faa7fc0335836835d1/index.html
-
- 12 תגובות
- 876 צפיות
-
-
איך אני מגיע לתמונה הזאת http://www.theregister.co.uk/2005/10/14/google_earth_competition_results/page11.html בתוכנה? ניסיתי הכול והכתובת שמופיעה לא עובדת! תודה מראש.
-
רציתי לדעת אם מישהו מחברי הפורום ביקר במקום? אני מתכוון ללכת לשם באוגוסט ויש לי כמה שאלות בנושא: 1) האם ניתן להגיע לשם לא במסגרת טיול מאורגן? כלומר לחצות את הגבול דרך המעבר, להגיע למקום ולשלם על סיור מודרך? 2) האם שינה סכנה בטחונית לכל הנושא? 3) אם עדיף לעשת זאת במסגרת טיול מאורגן מישראל - דרך איזו חברה מומלץ? תודה
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
יש לי את המפרט הבא: מארז: NZXT Lexa Blckline ספק כח:קרוסאייר 520hx לוח:ds3l של גיגה-בייט זיכרונות: OCZ VALUE PACK GOLD 2GB 800Mhz מעבד: q6600 @ 3.2Ghz קירור למעבד: Tt V1 כרטיס מסך: 8800 gtx כל זה על מסך 17 חיחי...... חשבתי להחליף את המאוררים של המארז לשים קירור לכרטיס מסך ולעשות oc ואולי לזרוק עוד 2gb זיכרונות(אני משתמש בויסטה)(תקציב לא קבוע) כניראה שצריך מסך...(תקציב 2000) רמקולים כניראה 5.1 של לוג'יטק לקנות איזה סט מקלדת ועכבר(יש לי g5) מה אתם הייתם ממליצים? אני רוצה חווית סרטים ומשחקים יותר טובה ויותר FPS!!!
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
שלום לכל גולשיי הפורום יום שבת הבא אני וצוות האולפן שלנו עולים לשידור רדיו שני במסגרת שידוריי רדיו LITE ,המשדר יהיה במסגר מיוחד של פורים . צחוקים דאחקות ועוד הרבה הרבה דברים. אז מה בתוכנית : 1.תחרות תחפושות , שימי ריגר מתחפש להמבורגר ואבדול מתחפש לגמל שלו . 2.שידור רצוף של מוזיקה מכל הסוגים והמקצבים .......הזמנות שיר בשידור חיי והקדשות יועברו על ידי צוות האולפן או המתקשרים . 3.חידון פורימני עם פרסים "שווים מאד" . 4.שידור מובחר של מערכונים שיועבר על ידיי " אבעד" ועל ידי "באד ניגר דני" . 5.אומן אורח באולפן יציג לנו שיר בכורה שלו . 6.גאד'גוס מחפש על התחפושת שלו . ועוד הרבה הרבה דברים מצחיקים ומעניינים . השידור נכון לעכשיו יעלה בערב יום השבת 6 למרץ .........פרטים נוספים ו…
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
מותג ה-Trident Z מתרחב עם נפחים של 32GB לכל מודול DDR4 - ומבלי לוותר על תזמונים איכותיים במיוחד לכתבה
-
- 0 תגובות
- 876 צפיות
- 1 follower
-
-
מישהו מכיר אתרים בארהב של חומרה ששולחים הזמנות לארץ??? האם מישהו התנסה עם אתרים כאילה??? תודה!
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני מתעניין בלעבור למכבי לכן אני שואל ?
-
- 2 תגובות
- 876 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא אותו... כזה רואים יער גשם או משו ויש מוזיקה של טבע כזאת ברקע ואז רואים כמה אנשי שבט כאלה שיש להם תצלחות הענקיות האלה בשפתיים ואז אחד כאילו נפתח ובוא מחליף דיסק ובמקום המוזיקה של הטבע יש טראנס כזה או משו תודה לעוזרים עירכה:
-
- 6 תגובות
- 876 צפיות
-
-
-
לא מצאתי באתר שלהם תודה.
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
היי אני עובד עכשיו עם C# ואני משתמש בפקודה CONSOLE.BEEP, עכשיו רציתי לעת אם זה עלול לגרום נזק למחשב או משהו... (מי שלא הבין אני נותן למחשב את הפקודה לעשות BEEP, לא כי יש תקלה בלוח אם או משהו) ועוד שאלה: למרות שזה קצת קשור יות לתכנות, האם יש דרך לגרום לביפ להשמע דרך רמקולים ולא דרך הלוח אם? אם זה לא קשור לפה תעבירו, כי זה המקום הכי מתאים לדעתי...
-
- 4 תגובות
- 875 צפיות
-
-
-
- 3 תגובות
- 875 צפיות
-