עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. Started by achiya1,

סימנטוב ו מזלטוב קודם כל אני מקווה שזה בסדר שפתחתי אשכול ,פשוט יש פה רק זיהוי שירים ואין המלצות וכאלה..אם זה לא טוב שפתחתי תעבירו ת'הודעה בבקשה למקום המתאים. אז ככה אני מחפש שיר מרגש מכל סוג שהוא ואפילו שיהיה מרגש ברמה הקיטשית .. השיר מיועד לסוף של סרט בת מצווה . אין לי מושג מה זה מרגש בשירים מבחינתי זה או שיש שיר יפה או שיר לא יפה בגלל זה אני מפיל תג'וב הזה עליכם בתקווה שתעזרו לי עם זה אל תתביישו לתת הצעות אפילו אם זה לא הכי הכי שווה לנסות לא ? תודה רבה וניפגש בשמחות ;D

• 23 תגובות
    • 7.3k צפיות
  2. Started by אמיר יצחקי,

שלום יש שיר אהבה ישן והוא מתנגן ככה: She la li la li la forget and all my pleasure זה בערך ככה

3. השיר מופיע בקטע שמראים איך שמורידים את הארונות קוברה מהספינה עם מנוף.. אני חושב שהשיר נגמר בערך "I miss my plain old city Dublin" ושרה אותו בחורה עם קול כזה שמהדהד.. משו איכות. תודה לכל המוצא!

• 2 תגובות
    • 799 צפיות
  4. שלום אני מחפש שיר לעבודה יצירתית ל-Project באנגלית הנושא הוא Nu Metal ואיך הוא משלב בין היפ-הופ ורוק בקיצור אני מחפש שיר שמשלב יפה בין קטעי ליריקה שניתן לזהות שזה היפ-הופ לבין גיטרות ותופים ואפילו Screams שניתן יהיה להרגיש את הצד של הרוק בשיר עדיפות לשירים שהיו אי פעם ב-Live ויש ב-Youtube או כל אתר Streaming אחר עריכה: טוב נראה לי מצאתי..Linkin Park בשילוב עם Jay-Z שרים את Lying from you...שמעתי את Numb/encore והיה לי קצת חסר גיטרות ותופים, זה נראה לי מתאים בול..אם בכל זאת יש הצעות אתם מוזמנים להגיב תודה מראש.

• 4 תגובות
    • 769 צפיות
  5. אהלן, אני מחפש שיר שאני שומע ברדיו הרבה, זה שיר ישן ישן באיזור שנת 2000 אולי קצת פחות. יש תמיד בפזמון נעימה כזו שנשמעת אינדיאנית, משהו כמו OHHH AY, OH AY AY AY יש גם קטע אחרי זה שהוא באמצע פזמון פשוט צועק OHH YEAH YEAH הכל מעין נעימות כאלה...עכשיו מחרפן אותי הקטע שאני לא מוצא את זה. נשמע הזוי נכון אבל אם יש למישהו מושג או לינק ליו טוב זה יעשה את העבודה תודה!

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by 00000,

שמעתי לפני כמה זמן את "העיקר זה הרומנטיקה" של גידי גוב אם אני לא טועה. לא יודע למה, התחלתי לאהוב את הסגנון. זה בלוז? ואם אתם מכירים מוזיקה/שירים בסגנון אל תפחדו להמליץ.

• 3 תגובות
    • 546 צפיות
  7. היי לכולם.. אני מחפש שיר של דיכאון עצב אז יש המלצות ? בתודה

• 21 תגובות
    • 1.4k צפיות
  8. Started by Dark Respect,

ב"מכת מדינה" כשהמאבטח נכנס תמיד יש מין שיר ראפ-פאנק ברוסית מי מכם רוסים נחמדים יגלה לי מה שמו ותחת איזה שמות אני יכול להוריד שירים כמוהו?

9. Started by Satlan,

אהלן הייתי בקלאב בטורקיה והיה שם איזה שיר מסיבות כזה ממש טוב ואין לי מושג איך קוראים לו. למישהו יש רעיון ?(: בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 1.5k צפיות
  10. Started by SD Project,

אז ככה , זה יהיה קצת בעיה כי גם את המילים אני לא כל כך זוכר... אני אנסה להסביר לכם...זמרת שרה אותו... יש סיכוי שהמילים הם : Be your head או Be your hand אני לא כל כך זוכר... כמו שאמרתי הוא ממש יישן... בבקשה תנסו לרענן את זכרונכם אין בנאדם שלא מכיר את השיר הזה... תודה רבה לכולכם אנשים, ניאו

• 8 תגובות
    • 635 צפיות
  11. Started by DarkShnizel,

חח סתם . אבל תעזור לי בכול מיקרה : בקליפ מופיע בחור אחד עם שער ארוך שמנגן בפסנתר ועוד בחור כושי ראפר שרוקד על גג של ביניין . בקליפ גם מסופר גם על איזה שהיא ילדה קטנה שיושבת בחדר המדרגות בזמן שאמא שלה שוכבת עם איזה גבר ועד כול מיני שטיות שאני לא זוכר ........ בבקשה תעזרו לי למצאו את השם של השיר

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. אני מחפש את השיר הזה מי שראה את הסרט בטוח מכיר אותו ואני מחפש את השם של השיר אני לא זוכר אם זה משעת שיא 1 או 2 הכושי וג'קי צ'אן שרו את השיר ביחד מישהו יודע מה השם של השיר?

• 3 תגובות
    • 4.2k צפיות
  13. Started by Y.k,

שלום. אני מחפש איזה שיר ישן מפורסם .. לא זוכר ת'קצב ולא את הליריקס .. מה שאני כן זוכר זה שיש קליפ בשחור לבן כזה .. ויש איש שהולך ברחוב ונתקע באנשים וזקנים וכל מיני .. מי שמביא לי את השם מלך ! (או מלכה לפי הסטיות שלו .. ) תודה מראש .. !

• 11 תגובות
    • 1.7k צפיות
  14. היי אני שמעתי שיר שהוא די ישן ברדיו אבל אני חייב לדעת את השם שלו לצערי השיר לא ניתן לכתיבה בגוגל כי אני מקבל תוצאות שלו עוזרות לי השיר הולך ככה Here we go again cowa cowa cowa cowa banga משהו כזה. (זה הפיזמון) זה כל מה שאני זוכר מהשיר. מקווה שתוכלו לעזור לי לאתר את השם שלו

• 13 תגובות
    • 924 צפיות
  15. Started by enzo,

הפזמון "...........נגה וצדק................." מי שיש לו שמץ של המבצע ושם השיר. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 582 צפיות
  16. Started by אמיר יצחקי,

שלום,אני מחפש שיר לטיני כזה משהו בשם obsession. נשמע כמו שיר אהבה.. תודה

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  17. Started by slim_shady,

יש שיר מניד פור ספיד אנדרגראונד שמאוד אהבתי ואני שכחתי איך קוראים לו... אני זוכר בטוח שני מילים מהשיר שאני דיי בטחו שהם היו בפזמון - broken promises איך קוראים לשיר? תודה מראש slim_shady

• 4 תגובות
    • 653 צפיות
  18. Started by BetZeFer,

זה הולך כך: Its wonderfull woderfull world אני לא זוכר את ההמשך אבל זה שיר ישן. תודה

• 8 תגובות
    • 666 צפיות
  19. שלום רב! יש שיר מאוד מפורסם שמתנגן מדי פעם ברדיו של ויטני יוסטון משהו עם LOVE אני חושב שזה השיר הכי מפורסם שלה. תדה עריכה: מצאתי זה זה i will always love you:

• 0 תגובות
    • 732 צפיות
  20. Started by y_a_n_i_k,

תפוז\פליקס של איי הנאפה... בפירסומת יש קטע של מוזיקה, זה לקוח מאיזה טראק או משהו או שזה משהו מקורי? מישהו יודע מי המבצע? http://www.flix.co.il/tapuz/deep/showVideo.asp?m=1586104

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  21. מחפש את השיר מהפרסומת של פג'ו שיר הודי...

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. אז זה הולך ככה כבר שכמעט שבועיים אני מנסה למצוא שם של שיר מסויים שהיה בפירסומת בטלויזה אז הפרסומת הולכת ככה.. יש כזה גבר ואישה שלוקחים קפה ממדף בסופר כל אחד בצד אחר ואז הגבר לקח צינצנת וראה את הפנים של האישה ואז הוא כזה נסחף בשביל לראות את כולה הוא קנה איזה 2000 קפה כאילו הוריד אותם מהמדף בשביל לראות אותה.. והשורה היחידה שנאמרת בשיר ששומעים שם או שאני קלטתי זה wana be a bad man למישהו יש מוסג איך קוראים לשיר.. ודרך אאגב גוגל קצת יותר מדי טובים בחיפוש שלהם הקלדתי בחיפוש את השורה מצא לי כמעט 100 דפים!! תודה לכל מי שיעזור!!

• 4 תגובות
    • 549 צפיות
  23. השיר שניאו שומע כשהוא מקבל את ההודעה במחשב "Wake up neo..." תמונה מהסצינה למי שלא הבין: תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by אמיר יצחקי,

שלום,יש את הפרק Butters its me ! ,אז יש את הקטע שאבא של בטרס הולך למכון כושר ואז יש שם שיר כזה שהולך בערך ככה: your love your getting high לה לה שיר מפורסם יחסית. תודה.

25. Started by Lanzar,

שמעתי עכשיו שיר ברדיו, ואני חייב אותו להיום דחוף בשביל הפתעה שאני עושה לחברה שלי... אני יגיד רק אך הפיזמון הולך, כי יותר מיזה אני לא זוכר אז ככה YOU BEUTIFUL, YOU BEUTIFUL, IT'S TRUE..... בעעעעעעעע מקווה שהבנתם ! אני חייב את השם של השיר בבקשה.... תודה מראש ברק

• 12 תגובות
    • 801 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.