עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כללי

פורום Off topic ללא נושא מיוחד.

1. "How fast can YOU type the alphabet???" אני בהתחלה עשיתי 17 שניות אח"כ השתפרתי והשיא שלי הוא 3.297, אחרי 10 דקות של אימון השיפור הוא עצום. לא חשבתי שאני יכול לרדת מ6 שניות אבל אחרי כמה דקות אתה כבר זוכר את המקום של האותיות ואתה לא צריך לחשוב על סדר האלף-בית. http://www.offthewrist.com/frenzy/index.jsp?gameId=0 כנסו לגלריית הוידאו יש שם אנשים מטורפים שעשו שנייה ומשהו זה מדהים.

• 9 תגובות
    • 783 צפיות
  2. Started by The Dom,

שימו כאן את כול הסרטונים שלא מכירים כול כך ומצחיקים...... אולי יסגרו בכלל ת'ת'רד הזה אבל למי איכפת

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  3. hello we had an FCM agint Dutch Elite and this is the scors: * MISSION MODE : We won 13-12 * DEATH MATCH : They won 30-29 a day later i was going to tlak whit the man that orginize the clan war and this is the confirssion: sagi says: hi Robert says: Hey sagi says: Dutch Elite * MISSION MODE : We won 13-12 * DEATH MATCH : They won 30-29 sagi says: it is a tai sagi says: as in draw Robert says: ROFL Robert says: noobs Robert says: No way Rober! says: its about rounds sagi says: hh yes Robert says: not kills Robert says: you twink sagi says: we won Robert says: I refuse to have a revange till you guys are organised for once, god da…

• 10 תגובות
    • 788 צפיות
  4. Started by amitaihasnes7,

המצאתי שאלה טיפשית, סתם כי לא היה לי מה לעשות באותו רגע. אבל בכל זאת היא שאלה פילוסופית עמוקה . מה אתם הייתם מעדיפים להיות שר הטבעות או שר המטבעות?

• 2 תגובות
    • 578 צפיות
  5. פשוט נמאס כל אחד כאן שומע אייבורי ישר עולה לו בראש זיופים דחיפות וכו' עד שלא תנסו לקנות מאייבורי מחשב או משהו אתם לא תבינו איך זה הולך כל אחד שאפילו לא היה באייבורי ממציא כל מניי דברים דפוקים עליה היא חברה מצויינת ויש לה סובלנות לקליינטים שלה ולכל אחד שחושב שאייבורי חברה דפוקה שישמור :-Xאת זה אצלו ושלא ימציא דברים כאלו הייתי חייב לפתוח הודעה כזו כי פשוט נמאס היחס שאתם נותנים לה ולמנהלים תעשו טובה שהגולשים פה לא יתחילו לבלבל תמוח כמה אייבורי חברה גרועה כי היא לא ואני מקווה שתטפלו בדברים כאלו.

• 9 תגובות
    • 658 צפיות
  6. מדוע לא בריא לצפות בטלויזיה בחושך ? תודה מראש ;D

• 9 תגובות
    • 5.3k צפיות
  7. Started by The Dom,

הממ.. כול הזמן נכנסים לי לחדר ויושנים בו כשאני לא נמצא ואני שונא את זה... אז יש מצב שיש מנעול מיוחד שיצטרכו להקיש סיסמה או לעשות משהו כדי להכנס...? (יש לי דלת עם ידית עגולה כזאת ומן חור/פס קטן למפתח)

• 15 תגובות
    • 4.3k צפיות
  8. Started by isach,

הייי חברים , הבנתי שבשביל להרשם לשם צריך שמישהו יזמין אותי או משהו , מישהו בבקשה מוכן להזמין אותי ? shay_ov@walla.com תודה רבה למי שיכול

• 11 תגובות
    • 870 צפיות
  9. Started by itsik2525,

תיקו 1-1 :'( לכל מי שלא ראה פשוט משחק מדהים מדהים של חיפה

• 21 תגובות
    • 953 צפיות
  10. Started by UNDERDOG,

מישהו יודע איפה קונים או איך קוראים למגפיים כאלו שאפשר ל היתלות איתם במהופך על מתח

• 0 תגובות
    • 440 צפיות
  11. דחו לי את הגיוס.. הייתי מיועד להתגייס ב8 באוגוסט... כאמור הגיוס נדחה בשל עניינים רפואים וזומנתי לועדה רפואית ב31 באוגוסט. עכשיו, כידיוע הגיוסים המרוכזים הם באוגוסט, נובמבר ומרץ. שאלתי היא אחרי הועדה הרפואית כמה זמן לוקח עד שמשריינים לי תאריך חדש ? אני מפחד שיתקעו אותי הרבה זמן בבית או שמא אני דואג לשווא ונובמבר זה הגג הכי רחוק שייתנו לי? אני ידוע שאתם לא נביאים או משהו כזה אבל אולי מנסיונכם האישי, מתגייס מודאג! תודה !

• 0 תגובות
    • 892 צפיות
  12. פותח את המזגן לכמה שעות זה עלול להרוס את המזגן?....אני פותח אותו על הטמפ' הכי נמוכה כי רק אז מרגישים קצת את הקירור....זה יכול לגרום נזק? אני כבר איזה שבוע ככה....מה אני יעשה אני כולי מזיע בלילה ולא מצליח להרדם בלי מזגן ואין לי זמן לנקות אותו :\

13. Started by 104952,

***** אזהרה !!! לא לבעלי לב חלש******* http://www.shin1.co.il/id/show_user.php?userid=370255&pg=12 מנהלים אם יש בעיה בת'ראד הזה אל תהססו לנעול

• 20 תגובות
    • 2.4k צפיות
  14. מישהו יודע איפה באיזור נתניה יש חנויות אלקטרוניקה או בסגנון ששם יש לקנות ולהאזין לרמקולים ומערכות קולנוע ביתית עם מבחר רחב ומחירים טובים?

• 9 תגובות
    • 956 צפיות
  15. הנה חלק מהשיר: http://rapidshare.de/files/30342529/Unknown_song.mp3.html מישהו יודע איך קוראים לשיר הזה ומי המבצע?

• 2 תגובות
    • 765 צפיות
  16. היי אני מתכוון לקנות את המסך הזה: http://www.onsale.com/onsale/shop/detail~dpno~7037657~Action~ACCESSORIES.asp הדגם אזה אינו מופיע במחשבון של אגף המכס ומע"מ הוא עולה 294$ מישהו יכול לעזור בחישוב המס? בטוח שיש מע"מ של 15.5% מכס? עוד מיסים? תודה על העזרה.

• 5 תגובות
    • 644 צפיות
  17. משהו מוזר ששלחו לי ב email אם דבר כזה היה קורה בארץ אז הייתי יכול עוד להבין (דגם חדש של קסאם ? : זילזל ? ??? ) אבל בחו"ל ? למישהו יש מושג איך זה קרה ?

• 16 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by WarMachine,

זהירות!, התמונות הבאות הינן קשות לצפיה ומומלצת השגחת הורים. 18+ אכן תמונות קשות, לא יודע מה החבר'ה שם בסוני חשבו לעצמם, או שאולי הם לא חשבו. הזכויות לויגיימס

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  19. Started by Lirux,

מישהו מוכן להסביר לי איך הילד בסרט (שכחתי את השם - זה שמשחק במלקום באמצע) נשאר חיי?

• 2 תגובות
    • 554 צפיות
  20. Started by tnt studios,

http://video.google.com/videoplay?docid=-872124450700446493 It's Amazing! and Pretty! I wish I could have made such thing (it isn't that hard, you just need enough Fireworks What do you say?

• 5 תגובות
    • 845 צפיות
  21. Started by Necessary_Evil,

מישהו ראה היום בערוץ הקניות? חה...זה מאוד משעשע לראות אותם מתלהבים... :rolling: זה המקורי...עם ההולוגרמה...

• 30 תגובות
    • 3.6k צפיות
  22. Started by timac,

שנה שעברה הוצאתי פנקס עבודה האם הוא תקף גם לשנה הזאת? שנה שעברה הייתי בן 16 היום אני 17 אם זה משנה.. תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 603 צפיות
  23. מישהוא מכיר?

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  24. Started by The Dom,

הממ מישהוא יכול להסביר לי את זה? http://www.tapuz.co.il/end/default.asp מלא פרסומות....

• 12 תגובות
    • 840 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.