כללי
פורום Off topic ללא נושא מיוחד.
39,583 דיונים בפורום זה
-
זהו שירות מאוד יעיל והעיקר לא דורש ממך כלום חוץ מהתעודת זהות שלך,כתובת הדואר שלך ו1ש"ח על החשבון טלפון שלך (שגם זה לא חייב) בעיקרון את ההסבר המלא תוכלו לקרוא באתר אבל אני יסביר בקצרה... אתה שולח הודעת SMS בסך 1 ש"ח (שנתםרם אוטומטית לאירגון ווראיטי ישראל) בשביל להירשם לשירות ואז אתה מתחיל לעשות כסף, אתה מקבל הודעות פרסומות לפלאפון שלך ועל כל הודעה החברה שמה על החשבון שלך אגורה 1, עכשיו הקטע הוא שככל שיותר אנשים רשומים מתחתיכם אתם מרוויחים על כל אגורה שהם עושים אתם גם מרוויחים אגורה 1 וכך הכדור מתגלגל, אתם מוסיפים 5 חברים, כל אחד מה-5 חברים מזמין גם הוא 5, זה כבר 5 כפון 5 אבל מה קורה כשכל אחד מה-5 האלו מזמין עוד -5 ועוד-10 ועוד ועוד ועוד ועל כל אגורה שכל אחד מהם מרוויח …
-
- 37 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
אני ממש חלוד בחומר ולא זוכר כולכך איך עושים את התרגילים האלה: F(w, x, y, z) = w'* x' * y * z + x * y *z + w*x * z ' מייצג שלילה. איך למשל אני מצמצם כזאת פונקציה.. תודה לעוזרים..
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
ההורים שלי קנו פקס - Brother FAX-1360. כרגע במצב של Tel/Fax מה שקורה זה שאחרי שני צלצולים הפקס "עונה", כלומר כל שאר הטלפונים מפסיקים לצלצל ורק הוא ממשיך, ואם מישהו עונה בטלפון אחר בזמן הזה - הוא עדיין ממשיך עדיין לצלצל ועושה רעשי רקע בשיחה. וכמו כן אם מי שמתקשר מנתק את השיחה בלי שענו, הפקס ממשיך לצלצל עוד כמה וכמה צלצולים עד שהוא "קולט" שכבר ניתקו. האם יש משהו לעשות בנושא הזה? (חוץ מלעבור למצב Manual שבו אלא אם כן אני לוחץ ידנית על start כששולחים לנו פקס הוא לא מקבל פקסים) איך זה ברוב הפקסים?
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי היום רציתי לעלות תמונה שחתימה שלי, אבל העלתי את התמונה והתמונה ממש ענקית אז איך אני יכול להקטין אותה, כי אני לא רוצה שיהיה בעיות באתר בגלל התמונה הענקית. אז איך אני מקטין אותה?
-
- 16 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש אנשים שרואים בסקר הזה כסקר גזעני, אני לא חושב ככה , אבל אני מעדיף לא לפגגוע באנשים אחרים.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! מישהו בבקשה יכול להגיד לי אם יש לו מושג איפה עושים תאוריה ליד לב המפרץ? כמו כן ממתי עד מתי ניתן לבצע אותה? אני צריך לעשות תאוריה לטרקטור מחר! בתודה DXM
-
- 4 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
השנה אני מתחיל שנה א' בלימודי פיזיקה והנדסת אלקטרוניקה באונ' תל אביב ורציתי לשאול אם ישנם כאן אנשים נוספים שלמדו או לומדים בחוגים האלה? בכל מקרה אשמח לקבל טיפים לקראת תחילת הלימודים: מה העומס בשנה הראשונה (צריך להכין את החברה מראש... : )? מה לקנות ומה מיותר? קלסרים מול מחברות? האם באמת יש צורך במחשב נייד ועד כמה הוא מקל על החיים? קיצר כל טיפ ייתקבל בברכה, אשמח לשמוע על עוד אנשים שלומדים בתל אביב או למדו... שנה טובה לכולם!
-
- 46 תגובות
- 6.3k צפיות
-
-
אחרי שבוע בבית סירה בקשמיר הגעתי היום למנאלי הודו טוב שגם כאן אפשר להשאר מחוברים ולהתעדכן
-
- 13 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
הי, הלכתי לכמה חנויות נעליים ולא מצאתי משהו שנראה לטעמי. כל מה שראיתי היה נעליים שטוחות שדומות לנעלי חתן/בר מצווה שכולנו מכירים. לפני כמה ימים ראיתי בטלוויזיה את הפרסומת של גינדי תל אביב וראיתי שם נעליים שנראות בול מה שאני מחפש, אך לא הצלחתי למצוא עליהם פרטים.. לינק לפרסומת: http://youtu.be/Dp3QJc6ERWk הנעליים החומות מופיעות ב0:03 אז חשבתי לשאול כאן - מזהים במקרה? או מכירים אולי מקומות שמוכרים נעליים בעיצוב דומה? תודה מראש חברים!
-
- 2 תגובות
- 718 צפיות
- 1 follower
-
-
http://www.dailymail.co.uk/news/article-2405322/Entrepreneur-Lee-Beaumont-set-0871-phone-makes-HIM-10p-minute-cold-callers.html הוא רושם את המספר החדש הזה בכל מקום אפשרי כולל באינטרנט ואנשים מתקשרים אליו חופשי והוא מרוויח מזה כסף. תארו לעצמכם לעלות לנסיעה באוטו או ברכבת של שעתיים עם מישהו שחופר לך בזמן שהמונה דופק למענך. בקיצור רעיון גאוני לגמרי. מעניין אם אפשר לקבל כזה קו בארץ בתור אדם פרטי.
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני מחפש אץ רוב השמות ועם כבר את כולם כי אני חייב אותם בבקשה ותודה...
-
-
מה קורה אנשים... יש לי עבודת חיבור לאנגלית דוברים, ורציתי להכניס משפט מפציץ... מצאתי אחד שעוד קשור!! חח אבל הוא בעברית. "המסתורין הוא הדבר היפה ביותר שביכולתנו לחוות. ממנו צומחים כל אמנות אמיתית וכל מדע אמיתי" -אלברט איינשטיין. זה כתוב על גב הספר E=MC2 של דיוויד בודאניס, למי שיש... בקיצור, ניסיתי לתרגם את זה, יצא יפה אבל אני לא בטוח שאין לי טעויות. תנסו אתם! שפה כמה שיותר גבוהה... דרגה אחת לפני thou shalt bow before me! וחבריו
-
- 8 תגובות
- 671 צפיות
-
-
אני צריך מפוח עלים למחשב לנקות אותו מאבק וגם למזגן להעיף אבק , מה כדאי לקנות ? אני צריך המלצה עד 350 שקל , יש חשמלי ויש נייד עם סוללה יש כל מיני ראיתי שיש בוואלה שופס מפוח עלים של סוזוקי , ויש ב KSP חברה יפנית צריך עזרה תודה ksp מפוח עלים: https://ksp.co.il/?select=.7288..4315..3508.&kg=&list=1&sort=2&glist=0&uin=0&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0&intersect=&rintersect=&store_real= וואלה שופס מפוח עלים: https://www.wallashops.co.il/כלי-עבודה-גינון-מחנאות/כלי-גינון/מפוחים-ושואבי-עלים#m=m&p=1&f=&orderByField=3&orderBy=1
-
- 20 תגובות
- 7.8k צפיות
- 2 followers
-
-
-
- 14 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, לא ידעתי איפה למקם את השאלה הזו. איך אני מנקה פלסטיק שהצהיב, חלקים קטנים (וינטג) שהצהיבו. סוגי פלסטיק רגילים כמו של צעצועים/קונסולות משחקים/שלטים מה עדיף 1. מי סודה 2. אקונומיקה 3. מי חמצן (נשמע הכי חזק) 4. משחת שיניים 6. אציטון ואיך אני עושה זאת ומה הכמות, השרייה/למרוח. מה עדיף? רב תודות
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה לעשות כאשר אתה נקלע לתוך שיחה, בה אחד מ"יפי הנפש" התורניים, בדברו על מתקפות הטרור, אינו מאמין שיש צורך בתגובה נמרצת כנקמה. 1. כנס לשיחה ותשאל האם תגובה צבאית מקובלת עליו. 2. כאשר יגיד "לא", שאל "למה לא?" 3. חכה עד אשר יאמר משהו בנוסח " ..מכיוון שהדבר יגרום למותם של חפים מפשע נוספים, שזה דבר נורא..ויביא לאלימות נוספת ולהסלמה.." 4. כאשר יגיע למחצית המשפט-הכה בו בכח בפניו. 5. כאשר תראה שהוא מנסה להחזיר מכה, תעיר את תשומת לבו, והסבר לו שזו תהיה שגיאה גסה מצדו, וזה מנוגד לערכים שלו שירביץ חזרה, כי הדבר עלול להביא להסלמה ואלימות נוספת. 6. חכה עד אשר הוא יסכים לטיעון הזה, והסכים לא לבצע אלימות נוספת. 7. הכה בו שנית, והפעם ביתר שאת. חזור על שלבים 5 עד 7 עד אשר יבין שלפ…
-
- 45 תגובות
- 4.1k צפיות
-
-
מישהו מכיר, חנות בארץ, שאפשר לקנות אותם במחיר סביר יחסית? http://cgi.ebay.com/Muscle-Fitness-Workout-Gymnastic-Ring-Gym-Exercise-Dip-/280597902112?pt=LH_DefaultDomain_0&hash=item4154f03320 חרשתי על הגוגל. לא הצלחתי למצוא שום דבר...
-
- 2 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
מישהו ראה כבר חלק מהתוכנית? אני ראיתי ולא הפסקתי לצחוק, איך הם השקיעו עם הקטע של השוטרים הקטנים האלה, ממש חוליגנים! :lol: :lol: לעזאזל הוא גם אמר ליד הנכדה של מוסוליני שהיא גזענית בעברית, פאקינג בשידור! אויי ושלא נשכח את הקטע עם הפרסי הזה, "מה תעשה עם דולר?!". :lol:
-
- 4 תגובות
- 835 צפיות
-
-
חברים אני החלטתי להחליף את הפלאפון שלי ושוקל לקנות את המכשיר של "סוני אריקסון" דגם T630. עם יש למישהו הערות/המלצות/אחר, מוזמן להגיב. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 721 צפיות
-
-
שלום אני מחפש אתר שמאפשר יצירת כרטיס אשראי וירטואלי שתומך באמריקן אקספרס
-
- 7 תגובות
- 9.2k צפיות
-
-
http://video.google.com/videoplay?docid=7065205277695921912 הסרט מציג בהתחלה הסבר על כיצד יוצרים כסף מתוך אויר ריק וכיצד המערכת הזו עובדת. אחרי זה ממשיכים להראות את ההשפעות של המערכת הזו וכיצד ניתן להוריד ארצות שלמות לברכיים בעזרת המערכת הזו. מעבר להכל - זה מראה שאנחנו, האנשים העובדים, לא יותר מעבדים מודרניים - עבדים של המערכת. אני לא רוצה להרחיב מעבר לזה כי באמת שאי אפשר לסכם את הסרט אלא פשוט צריך לצפות בו - ואני חושב שכל אדם שיש לו טיפת שכל יוכל להעריך את הסרט.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה עדה זאת אלפרון? (יש לי התערבות עם חבר) רק למי שבאמת יודע
-
- 16 תגובות
- 4.9k צפיות
-
-
ואל תגידו לי רופא,פצעון קטן ליד השפה באמצע כזה.(לא אקנה)
-
- 21 תגובות
- 4k צפיות
-