משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,403 דיונים בפורום זה
-
בפלטפורמת הדירוג הפופולרית החליטו להתמקד בנפילות הכואבות ביותר של השנה, לפני שעוברים אל רשימת המצטיינים המתבקשתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 558 צפיות
- 1 follower
-
-
היה לי פעם משחק של סנטה אני חושב, שצריך לאסוף נקודות ולהתחמק מאויבים, זה היה בדו מיימד כמו דייב, והיה אפשרות לבנות שלבים. אני זוכר שהלבנים שם היו בצבע אדום והיו גם מדרגות נעות, והיה איזה קטע עם מקלות סבא (זה נראה לי מה שהיה צריך לאסוף) מישהו זוכר את השם? ???
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
יש את השלב שצריך להשתלט על ארבעה מכרות נפט ואז לשאוב מהם את הנפט ושאלתי היא אני שאבתי כבר מכל המכרות את הנפט ניקיתי את השטח מאוייבים אבל הוא ממשיך להבהב בסימון מטרה ליד המכרה הראשן ובמסך המשימות הוא מסמן שלא עברתי את המשימה הנה תראו תמונה אני חושב שהבעיה היא שצריך לבנות איזה בניין שמתקן טנקים כי כשאני לוחץ על התמונה של האישה (באמצע המסך בצד ימין) הוא מראה לי בניינם שאני מכיר ושבניתי ויש איזה אחד האחרון שאני לא מכיר ולא בניתי רק שאני לא יודע איך לבנות אותו ניסיתי עם הרכב של הבניה אבל ברשימה הוא לא מופיע (נאם אני לא טועה זה המשימה השלישית)
-
- 0 תגובות
- 518 צפיות
-
-
אני משחק ומשום מה כל בניין עולה לי כפול ממה שרשום.. הנה דוגמא עם תמונות: אני רוצה לבנות בניין שעולה כמו שמתואר, באי יש לי את כמות המשאבים המתאימה ואפילו מעבר לזה.. http://www.siz.co.il/view/eomn4d2minm2.jpg.htm ברגע שאני לוחץ על הבניין כדי למקם אותו זה מראה לי שאין לי מספיק משאבים, זה כאילו מוריד לי את העלויות של הבניין ומראה לי את המצב החדש.. אבל בעצם דורש כפול.. פה לדוגמא יש לי כפול ממה שדרוש בהכל חוץ מאבנים.. שם יש לי 24 במקום 28 (14 המחיר המקורי). http://www.siz.co.il/view/tzddk3jcdjzn.jpg.htm ואז אני בעצם צריך להביא משאבים כפולים כלומר 28 וזה מוריד לי את כולם..
-
- 0 תגובות
- 915 צפיות
-
-
יש לי את המשחק, וניסיתי לשחק בו למשל איזו שעה או שתיים, זה נראה משחק עם הרבה פוטנציאל אבל מאוד קשה להיכנס אליו ויש הרבה מאוד דברים שלא ברורים לי. הרבה בהרבה מהמשימות לא ברור בכלל איך אפשר לעשות אותם. לדוגמה - במשימה השניה אני צריך לעשות Space Jump אבל הוא אומר לי שאין לי מספיק אנרגיה בשביל זה, אז ניסיתי לקנות כמה Energy Cells אבל אז הוא אומר לי שאני לא יכול לקנות אותם מסיבה שהיא לא כל כך ברורה לי. אז בקיצור, אם למישהו יש איזה מדריך (לא Walkthrough) שיכול להסביר בערך על הבסיס (מסחר, תיקונים, Targeting נורמלי וכו...) אני מאוד אשמח כי אני רוצה באמת לנצל את הפוטנציאל של המשחק הזה קצת תודה!
-
- 0 תגובות
- 739 צפיות
-
-
מפתחת המשחקים היפנית מצטרפת אל בת ארצה ותציע לעולם לרכוש קונסולות-רטרו קטנות ומדליקות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 812 צפיות
- 1 follower
-
-
דבר ראשון כל פעם שאני יוצא מהמשחק הוא נתקע.. אז מה לעשות? וגם אני לא יכול לשים את המשחק על מקסימום בגרפיקה.. כי אם אני שם את זה על מקסימום אז הכל זז סבבה , אבל המשחק ניהיה עם מלא מלא באגים כמו שלא רואים את הכביש הוא שקוף ודברים כאלה.. אפשר לסדר את זה איכשהו? זה קרה לעוד משהו? אז שמתי את זה לבנתיים על high וזה סבבה..
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
יש קטע כזה בשלב השני, canal משהו אני מגיע עם בוריס הזה לאזשהו חדר והוא אומר לי למצוא את הכניסה למערכת המערות שם... אבל אני לא מצליח למצוא את הדרך... מי שיודע משהו שיעזור לי בקשה..
-
- 0 תגובות
- 486 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
-
-
-
-