עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by shimon23,

בשלב 4 שיש את הלטאות האלה אני קופץ על עמוד כזה שיש עליו לטאה, ואחרי זה לעמוד הבא עם עוד שתי לטאות ואיך ממשיכים משם?

2. Started by Sman,

??? ;D :-X :-[ : ??? :-/ :-* :'( :smoke: :saint: :AR15: :asthanos:

3. או איפה קונים (אם חייבים לקנות) ?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  4. Started by asi2k1,

מישהו פה יודע איפה יש להוריד ספיידרמן החדש זה דחוף שמעתישזה משחק ממש פצצה

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  5. Started by onn_the_vy,

יש פה אנשים נחמדים מהקריות עם MCO ..??? או שה56K שלי יתחיל להוריד 400M מהאינטרט... :'(

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by faceless,

בזמן האחרון המחשב שלי לא מצליח להסתדר עם הורדות של 100 מגה , הוא פשוט דופק אותה בכל מיני מקומות חשבתי שהבעיה הסתגרה אחרי שהורדתי castle wolf ו operation flashpoint אבל הורדתי את MCO וגיליתי מלא CRC ERROR :'( , בכל מקרה הצלחתי לפתוח את המשחק אבל יש לי מס קבצים פגומים , אז אם יש מישהו בעל ADSL או סתם רצון טוב צרפתי רשימה של הקבצים הפגומים ICQ : 116595990 lirango@zahav.net.il

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  7. Started by Sman,

[glow=yellow,2,300]אז ככה, משחק ברמת קושי גבוהה יחסית, מבחינת גראפיקה, הייתי נותן 4.5 מתוך 5 , לא יצא לי לשחק בו הרבה אבל עושה רושם שהוא יהייה הצלחה לא קטנה, מזכיר את Half life במידה מסויימת, אבל עם יותר אקשן, ישנה אופציה לשחק ברשת, (רואים שזו הפעם הראשונה שאני מביע דעה על משחק ) ובקיצור, תקנו........אההה תורידו[/glow]

8. Started by KoM,

למה זה נותן לי את ההודעה הזאת? מה הבעייה?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by fire,

פתחתי את המועדון הראשון בישראל במשחק motor city, פרטים נוספים ניתן למצוא בפורום הרשמי בiGames http://www.igames.co.il/cgi-bin/forums/YaBB.pl?board=MCO

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  10. Started by DiSc@MaN,

יאללה כולם ליכנס למשחק 8)

• 4 תגובות
    • 1.9k צפיות
  11. Started by R-E-L,

כשאני מפעיל את המשחק והוא מתחיל לבדוק עידכונים אחרי שאני מקיש את השם משתמש וסיסמא, הוא אומר לי : CONNECTION LOST וסוגר את החלון... למישהו יש מושג למה זה?! תודה!

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by penny_hardaway,

מישהו יודע איפה אפשר למצוא את דום 2 או רק את ה-WAD שלוכי אני חייב אותו

13. Started by KoM,

1. למה כל פעם הוא מבקש ממני את הססמא ואת שם המשתמש וכל פעם לפני פתיחת המשחק הוא בודק עידכנוים? 2. למה בעצם אם הסרבר סגור אני לא יכול בכלל לעשות כלום במשחק, הוא עד כדי כך תלוי בו? 3. מהן שעות פתיחת הסרבר? 8)

• 25 תגובות
    • 5k צפיות
  14. Started by KoM,

יש למישהו את הקוד המיוחל? ???

• 9 תגובות
    • 2.4k צפיות
  15. Started by KoM,

מי מוריד את המשחק המדהים הזה?

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים