משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
מה נסגר עם המשחק הזה איזה מערכת יכולה להריץ אותו חלק ויש את הפא'צ ששוקל 200 MB הוא עוזר ? או שהמשחק דפוק (מוזר כי ל-atari יש משחקים יפים )
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם בשעה טובה קניתי את UT 2004. אחרי התקנה של חמישה דיסקים נסכנסתי למשחק והתחלתי לשחק. אז גיליתי שיש בעיה נוראית בשליטה: הוא לא מגיב לחלק מתנועות העכבר והמקלדת ולפעמים כשלוחצים על מקש כלשהו הוא ממשיך לעשות את הפעולה שלו גם אחרי שעוזבים את המקש- וזה קורה בצורה מאוד בלתי נסבלת. עכשיו .. לא נראה לי שזו בעיה במחשב: AXP2500+ Gigabyte GA-7N400-L1 nForce2 Ultra400 Radeon 8500 samsung 512ddr 400 יכול להיות שזו בעיה של חומרה? כי גם ניסיתי להוריד את הכל לרמה הכי נמוכה של פרטים ורזולוציה 640*480 וזה לא עזר. במשחקים אחרים זה לא קורה וגם לא קרה בUT 2003, מה שכן.. זה קרה גם בדמו. אז למישהו יש מושג מה הבעיה? למישהו זה גם קורה? תודה רבה רבה רבה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 632 צפיות
-
-
אהלן , יש לי את סורס אבל וכמו שאתה יודעים אפשר לכתוב שם בעברית רק הבעיה היא שזה נרשם הפוך ... איך אפשר לסדר את זה ? תודה
-
- 1 תגובה
- 685 צפיות
-
-
שלום,הורדתי את CRYSIS 3 וניסיתי להכנס למשחק, ותוך כדי שזה טוען את הכניסה למפה זה פותח לי ERROR: [PlayerProfiles] CGameContext"::StartGame: No users logged in שלא עשיתי פרופיל,כלומר לא פתחתי פרופיל לשחקן שלי או משו כזה. . ....עכשיו אני מנסה לעשות פרופיל ופעם אחרי פעם זה אומר לי ש השם שהזנתי בפרופיל לא טוב.. ו שמתי 1000000 שמות לפרופילים.. אני לא יכול להתחיל לשחק. .. אשמח אם מישהו יעזור לי בדחיפות
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
מה עושים שחקנים בכותר שדורש השקעה של שעות משחק רבות רק בכדי לקבל גישה לכל הדמויות והיכולות שנמצאות בו? מתחילים "להרוס" את המצבים המקוונים בו באמצעים מקוריים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
- 1 follower
-
-
המפרט בפרופיל ואני על WINDOWS VISTA 32BIT אני מריץ את המשחק על הפאצ' 1.0.0.4 כל ההגדרות על HIGH רזולוציה 1280X1024 VIEW DETAIL 32 DETAIL DISTANCE 72 CAR DENSITY 67 SHADOW DENSITY 5 בבאנצ' מארק היה לי 49 FPS בממוצע וזה נחשב חלק במשחקים אחרים אני מריץ את המשחק עם GAME BOOSTER המשחק עובד חלק ב10 דקות הראשונות ואז הוא מתחיל לעבוד בתקיעות
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
באמצע משחק אני מועף ומקבל את ההודעה הזו... מה זה??? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 697 צפיות
-
-
אסור לעביר סתם ככה שחקן לחדר אחר זתומרת: צריך להגיד לבנאדם קודם שהאדמין רוצה לעביר אותו לשניה או לבקש מימנו לעבור. היום העבירו פעמיים סתם לחדר השני כי הוא רצה להגיד משהו לאדמין אפילו לא ביקש וגם פתחתי חדר היום בשביל להיות שם יענו ב Temporary Rooms כי למדתי לספרות וR3djoker העביר אותי ל AFK room מקווה שתאשרו אות החוק בר.
-
- 2 תגובות
- 667 צפיות
-
-
-
EA Games תחשוף בעוד ימים ספורים את הכותר שעשוי להיות הגדול והשאפתני שלה לשנת 2018 לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.4k צפיות
- 3 followers
-
-
שיעמום החופש פקד אותי... אני משתגע פה ואין שום דבר באופק הייתי רוצה הצעות למשחק (מכל הזמנים לא משנה כמה מכוערים/עתיקים) שמעט אנשים שמעו עליהם (כלומר לא המשחקים הפופולריים ביותר הנדירים האלה ששלוש אנשים שיחקו בהם כמו סקריפייס או ג'אינט סיטזן קבוטו שהוכרזו כמשחקים הטובים ביותר שאף אחד לא שיחק) אני ממש מת פה וניסתי כבר הכל... אני מקווה שפרץ נוסטלגיה יחזיק אותי
-
- 40 תגובות
- 3.6k צפיות
-
-
1. איפה קונים את המשחק ל XBOX360 שיתאים לשיטת pal (אני צריך אתרים מחו"ל שאפשר להזמין לארץ- ???? 2. מה קורה אם אני קונה משחק שמתאים ל "north america region 1" ??? תודה
-
- 0 תגובות
- 639 צפיות
-
-
שלום במשחק סולדט (למי שמכיר) יש לי בעיה שלמרות שמסומן מסך מלא ושיחקתי עם הרזולוציה זה לא מראה מסך מלא אלא ריבוע קטן יותר במרכז המסך... יכול שזה בגלל שיש ללי מסך רחב ואין למשחק הזה אפשרות למסך רחב? תודה
-
- 0 תגובות
- 977 צפיות
-
-
אז לאחר ההכרזה הרישמית מחודש שעבר של משחק ההמשך ל Red Orchestra: Ostfront 41-45 שאגב, לא יודע אם הרבה מכירים אבל בזמנו היה אחד המשחקים הטובים ברשת: משחק יריות חצי ריאליסטי שהתבסס על שיתוף פעולה מצד השחקנים ועד היום משחקים בו מאות שחקנים למרות הגרפיקה המיושנת.המשחק החדש יבוסס על מנוע UE3 עמוד הבית- www.heroesofstalingrad.com הסירטון החדש נראה טוב והוא מובא בשני חלקים: GC 09: Walkthrough http://www.gametrailers.com/video/gc-09-red-orchestra/55367 http://www.gametrailers.com/video/gc-09-red-orchestra/55369
-
- 21 תגובות
- 3.9k צפיות
-
-
היי שנכנסים למשחק וצריך לבחור שפה...אב זה מחליף שפות לבד.. שאני צריך לבחור קבוצה זה מחליף קבוצות לבד.. שאני בתפריט\במשחק זה מחיף לי לבד.. בקיצור בכל מקום שזה מחליף לבד... איך פותרים את הבעיה הזאת? תודה מראש install
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
בוקר אור, בעקבות הצקות בלתי פוסקות מחברים שמשחקים WOW, וביקורות מצויינות שקראתי ברשת, החלטתי סוף סוף גם אני לרכוש את המשחק ולהפוך לגיימר זומבי חסר חיים לכמה חודשים טובים... הבעיה היא שאני לא יודע איזו גירסה לקנות - האירופאית או האמריקאית? משיהו שאני מכיר חוזר מארה"ב בעוד כמה זמן ויכול להביא איתו את הגירסה האמריקאית ממש בזול אבל אני לא יודע האם כדאי בגלל עניין הלאגים לשרתים שם. הגירסה האירופאית אמנם יותר יקרה בסופו של דבר (בגלל המחירים בארץ) אבל שמעתי שהלאגים שם יותר נסבלים. מישהו יכול לעשות לי מעט סדר בבלאגן ולעזור לי בנושא הזה? איזו גירסה כדאי לרכוש ולמה לדעתכם? תודה רבה לעונים וסופשבוע נעים לכולנו.
-
- 2 תגובות
- 692 צפיות
-
-
שלום לכל חברי קהילת BF3 באמתחתי כמה שאלות, אם אפשר גם הסברים אני אשמח. 1. תמיד אני רואה מסוקים שמשחררים טיל מונחה, אני חושב שזה מעמדת היורה, איך עושים זאת? 2. קורה לפעמים שאני מטיס מסוק ופתאום פוגע בי טיל מונחה משום מקום, יש משהו שיתריע בפני? 3. איך טייסי מסוק טובים מצליחים להשתחרר מניעלה עלייהם, שיחררתי נורים ושוב ננעלו עלי מה עושים? 4. איך יורים טילים עם מטוס קרב? 5. על אילו מערכות אתם ממליצים במסוק ? תודה לכל העוזרים, אני מאמין שיהיו לי עוד שאלות פשוט לא זכרתי את כולם.
-
- 16 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
הדיון הרשמי-למשחק עכשיו כאן CComand&qonor . [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 23 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
-
הנושא דיי ברור ..אין לי מה לכתוב כאן :
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מכל הזמנים. אני שואל מכל הזמנים כי בהרבה מקרים ראיתי אנשים שנורא אוהבים משחק כלשהו ישן למרות שהגרפיקה מעט פחות סקסית אך פרמטרים אחרים עושים אותו עדיין כיף לשחק (משתנה יותר/נועז יותר/מצחיק יותר/וואטאבר). אנא היו עמי עדינים - לא שיחקתי משחק מחשב משהו כמו 3 שנים וקניתי את המומו רק בגלל שהיה בדיל מיוחד במינו ב-Black Friday ;-) אם אפשר לשמוע בקצרה למה אתם בוחרים את אותם שני משחקים אודה לכם. לגבי דרישות חומרה - לא תהיה בעייה כי בקרוב מאוד אני משדרג כנראה ל-AMD A64 X2 4400 עם 2 גיגה זיכרון, שיואץ כ-10%. תנקס
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
מה קורה חברים ובוקר טוב סרטון עריכה קצר שלי אני אשמח לשמוע מה אתם חושבים בתגובות , אני מקווה שתאהבו ואם אתם חדשים בערוץ ואתם אוהבים אותו אתם מוזמנים להרשם ולהנות מסרטוני BF4 שעומדים לצאת
-
- 0 תגובות
- 4.8k צפיות
-
-
המשחק נותן לי פינגים ממש גבוהים. נסיתי.להתקין תיקון של WINSOCK של XP וזה לא עזר. זה קרה לאחרונה. מה זה יכול להיות??
-
- 2 תגובות
- 524 צפיות
-
-
אנדרנלין וולט הוא אתר מצוין אבל לאחרונה עשו בו שינויים. אני רק רציתי להוריד טריינר ל-IGI נכנסתי לאתר הגעתי לאן שמסבירים על הטריינר ולא מצאתי את הכפתור "הורד". עזרו לי אולי יש כפתור ולא שמתי לב תודה
-
- 3 תגובות
- 955 צפיות
-