עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ברשת, אני מת להשים את ידיי על אחד כזה

• 29 תגובות
    • 3.8k צפיות
  2. Started by ClawMarks,

שלום לכולם! יש לי בעיה קלה עם השניים הנ"ל: המשחק עובד ללא בעיה, אולם אינני מצליח להתחבר לאף שרת (בשום צורה שהיא, כלומר המשחק מתעלם מקיומם של כל שרתים שהם, כולל השרת המרכזי של המשחק. המשחק פשוט מנסה לחפש את השרת שוב ושוב ושוב, אך שום מידע אינו נשלח או מתקבל). אותה הבעיה מתרחשת גם בתוכנת Gamespy Arcade, היא עובדת ללא בעיה, אולם לא מזהה שום שרת בשום משחק. הבעיה נעוצה היכן שהוא ב-Win2K, שכן אני מצליח להתחבר עם מחשב אחר עליו מותקנת Win ME, ובשימוש אותו חיבור אינטרנט. אינני רוצה לשדרג ל-XP בזמן זה, ואינני רוצה להשתמש במערכת שאינה 2K. אשמח אם תוכלו לעזור לי. נ.ב. כל התקני המערכת מעודכנים, ועד כה הבעיה הופיעה רק בשתי התוכנות הנ"ל (Half-Life/CS, Gamespy Arcde). משחקים אחרים פועלים…

• 5 תגובות
    • 1.6k צפיות
  3. Started by Condor,

כשהמשחק מתחיל ניפתח לי חלון חיבור לרשת. ושאני חוזר למשחק העכבר לא מגיב. מה הפתרון ? ???

• 5 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by Shmoolik,

טוב אני משחק ב UT וזה אחלה משחק אבל רציתי גם לראות את המתחרה שלו Q3A. התקנתי , אבל שאני לוחץ בשביל להעלות את המשחק או עושה לי כזה חלון כחול שרץ מהר ואני בקושי יכול להספיק לראות מה כתוב שם. ואז המשחק כאילו ממשיך לעלות ואז יוצא עוד לפני שאני רואה משהו... :\ help?!?!?

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  5. Started by yirmi,

לא הצלחתי להפעיל את זה וגם קוויק 3, בקיצור כל המשחקים שעובדים על openGL יש כבר איזה דרייבר רשימי שיצא? ניסיתי דברים שפירסמו כבר ורק הייתי צריך לפרמט אחרי זה את המחשב... מישהו הצליח?

• 7 תגובות
    • 1.6k צפיות
  6. Started by Chain ReAction,

מישהו מכרי את המשחק סאמונר? אם כן.. תגיבו פה... יהי כיף להעביר חוויות/דעות על המשחק.. ;D

7. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

פתאום, בלי שום הודעה מוקדמת, לאחר ששינית מספר מקשים בQ3A נמחקה לי האפשרות להחליף נשקים עם הסקרולר של העכבר, הסקרולר עובד, מן הסתם, ורק במשחק נמחקה האופציה לזה. ניסיתי להגדיר אותו מחדש ע"י הזזת הסקרולר למעלה ולמטה, אבל ללא הועיל, פשוט ההגדרה נדפקה. משהו יודע איך אמורים להחזיר אותה? כי לא נראה לי שהדבר בכלל קשור לזה שמזיזים את הסקרולר בזמן שעושים REMAP למקשים, אלא צריך ללחוץ על איזה קומבינאציה של מקשים או משהו כזה.

• 8 תגובות
    • 1.9k צפיות
  8. Started by e.t,

המשחק עולה, רואים את הפרומו (עם הצלחת מעופפת וכו'), כשהשלב ה-1 נטען , כדי להתחיל במשחק עצמו מופיע הודעה כזו: (בד"כ אני מצרף תמונה אבל לא הולך הפעם) "Cannot change level: chunk ID validation failed. Expected ID "DICT" but found " " ואז הוא מריץ שוב את הפרומו מהתחלה, וחוזר חלילה. מישהו יודע מה הבעיה? : המשחק ISO, המחשב AMD1.2+GF2 תודה....

• 21 תגובות
    • 3.3k צפיות
  9. Started by Or ei,

אני מחפש את הטלאים של המשחק אבל שיהיו עם קראק או משהו כזה .....(כי אתם יודעים אין לי את הגרסה ה"חוקית") תיצרו איתי קשר באיציק 99720949 או תשימו פה לינק

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by max_cool,

מישהו יכול להביא לי כתובת של שרת Q3A טוב בארץ כי בחול אני מקבל פינגים של 800-1000 יש לי 56 קיי.

• 4 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by Condor,

add on מדהים !!!! הדגם המפורט ביותר שראיתי עד כה .... לפרטים נוספים

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  12. Started by scorpion,

עוד מעט יש לי unreal 2!!!!!!!!

• 12 תגובות
    • 2.3k צפיות
  13. Started by se7en,

לא הגיוני שבפורום משחקים לא יתנו כבוד לדוס. במטוטה ממכם: שכל אחד יחשוב ובכנות יגיד "מה המשחק הראשון שהוא שיחק אי פעם?".

14. Started by max_cool,

מישהו מכיר שרת בישראל לקוייק 3 ארינה V.1 טוב כי אין לי כח להוריד עידכון 25 מגה ואם אתם רוצים בואו נארגן משחק.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  15. מה לפי דעתכם הם משחקים שיצאו לא מזמן אבל איכזבו... לפי דעתי: SOUL RIVER 2 EMPIRE EART ממש לא אהבתי את השתיים האלה... ממש ממש לא...

• 28 תגובות
    • 4.5k צפיות
  16. Started by X-_PLOSIVE,

למי שמבין בזה קיבלתי מזמן שקניתי את המחשב עם הכרטיס קול משחקים אחד מהם הוא hl , הוא נראה לי מקורי אבל שאני מתקין הוא לא מבקש קוד כמו ה- hl המקורי ואני מת לשחק cs אבל אי אפשר כי אין לי קוד אני מתקין את ה cs אבל לא עובד.. מה לעשות? yoav!!!

• 21 תגובות
    • 4.2k צפיות
  17. Started by Condor,

סתם בדיקה כמה שחקני סמולטורים יש פה?

• 18 תגובות
    • 3.4k צפיות
  18. Started by max_cool,

יש לי קוייק 3 ארינה v.1 ותמיד כשאני מנסה להישתמש בציטים זה אומר לי שרת זה לא מקבל ציטים מה לעשות אני חייב ציטים אני בסוף!!!

• 2 תגובות
    • 1.5k צפיות
  19. Started by url,

שמעתי שמתכוונים להוצי gta 3 גם למחשב :AR15: מישהו יודע אם זה באמת נכון ואם כן אז מתי בערך הוא יצא?

• 22 תגובות
    • 3.9k צפיות
  20. Started by guy94,

משחק אדיר, התחלתי לשחק בו לפני כמה ימים עוד פעם.... עם כל ה - 7 דיסקים שלו, ונתקעתי בשלב מסוים. מישהו זוכר מה עושים אחרי שהוא רואה את הסרט במקום העבודה שלו ואז הוא מקבל מכה מהמחשב (כביכול) !?

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

טוב, כפי שיהיה ניתן להבין מהשורות שיכתבו עבר הרבה זמן מאז שעברתי את "מכאוב המשאית בכניסה לבסיס...", ועכשיו הגיע הזמן לכתוב התרשמות כללית על המשחק, שהוא די טוב, למען האמת, רק הבעיה שלו, כמעט כמו של כל משחקי המחשב בימינו, היא הדרך שבה מפתחי המשחק החליטו לסיים אותה. הדרך שבה המשחק זורם היא מעולה, לדעתי, בכל שזה נוגע להתקדמות השחקן במשחק. אני מדבר על התיחכום שיש במשחק זה לגבי הסתננות לשטחי אויב, והאפשרות בשלבים מסויימים לשמור על השקט, גם בלי להכשיל את המשימה. דוגמא לכך היא כאשר צריך להסתנן לתוך הסחר, עם אפשרות לשמור על השקט בכדי שההתקדמות תהיה חלקה יותר. המפתחים גם השקיעו מחשבה בכך, שההפוגות האלה של התקדמות שקטה, מהוות מעין אטנחתות מאשקן רצוף, שממש לא חסר במשחק הזה. דבר זה, מ…

• 31 תגובות
    • 5.1k צפיות
  22. מישהו יודע איפה אני יכול להשיג את המשחק unreal 2 המלא בבקשה עזרו לי :AR15:

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  23. Started by KamaL,

HI EVERYBODY... אני בעל חיבור 56K ומאד רציתי לשחק (אפילו פעם) משחק ONLINE באופן סביר... שמעתי על אנשים שמשחקיפ משחקי רשת מסובכים, כלומר משחקי 3D חדשים ביותר גם על מודם 56K באופן רגיל!!! לכן השאלה שלי האם יש שרתי משחקים בישראל, והחשוב שיהיו מהירים!!! ניסיתי את אלה של VGAMES ו PCGAMER (אם ההגיה נכונה), ובכלל לא הצלחתי להתחבר.. האם יש שרת מהיר למשחק RTCW???? ומה בקשר ל RED FACTION??? אשמח לקבל המלצות... תודה רבה מראשץ :AR15:

• 9 תגובות
    • 2.8k צפיות
  24. Started by Chain ReAction,

יש פה מישהו שמשחק במשחקי אוןלין... למשל UTOPIA?

• 32 תגובות
    • 6.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים