משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כמה שבועות לאחר הודעה בה היא מספרת על האתגר הגדול שמציבה מערכת ה-Denuvo להגנת קבצים, מודיעה המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית 3DMGAME על הפסקת הפעילות למשך השנה הקרובה אפקט Denuvo או סתם צירוף מקרים? המייסדת של קבוצת הפריצה הסינית הנודעת 3DM, שהתמקדה בפריצה והפצה של שלל משחקי Steam נודעים יותר ופחות ובעיקר באלה שנמצאים בשלבי בטא ובתוכנית ה-Early Access, הכריזה כי תשהה את כל פעילותה למשך שנה לפחות – לכאורה בכדי לבדוק את מידת ההשפעה של פריצות המשחקים, ובעיקר היעדרן, על רמת המכירות בשוק הגיימינג. לא ברור מדוע פורצי המשחקים "הצמיחו לפתע מצפון" כאשר די ברור שעיסוקם אינו חוקי ואינו אתי, אך ברשת משוכנעים שההכרזה וההחלטה הנוכחית מגיעות בהקשר ישיר להודעה שפירסמה אותה מייסדת…
-
- 0 תגובות
- 744 צפיות
-
-
הפרק הבא של סדרת הפעולה ינסה לרענן את הנוסחה עם יותר קונפליקט בין-כוכבי, לצד גירסה מעודכנת ל-Modern Warfare המהולל כמובטח, אקטיוויז'ן ו-Infinity Ward חשפו את משחק מספר 13 (לא כולל כותרי ספין-אוף לקונסולות ניידות) בסדרת Call of Duty, שיקרא Infinite Warfare ויתרחש פעם נוספת בעתיד, כשהפעם גוף בשם Settlement Defense Force פוצח במתקפה על כדור הארץ כולו, בדרך למלחמת אזרחים שתתרחש בחלקה הגדול בחלל ועל כוכבי לכת שהם לא כדור הארץ. בטריילר החשיפה של המשחק החדש ניתן לראות הרבה מקטעים שבהם "העניינים כרגיל", עם לחימה בשטחים פתוחים לצד בני ברית למיניהם וברקע שלל פיצוצים בומבסטיים, זאת לצד קרבות חלל בכלי טיס עתידניים. Infinite Warfare מיועד להגיע למחשבים האישיים ולקונסו…
-
- 0 תגובות
- 954 צפיות
-
-
אני באמצע המשחק ועושה ESC ואין אפשרות לשמור... מישהו יודע איך שומרים?
-
- 0 תגובות
- 596 צפיות
-
-
פעם ב.. פתאום אני יכול לשחק. אבל לרוב זה יוצא לי אחרי כמה שניות שנכנס למשחק. לא נגעתי בכלום. האמת עברתי מברק ל014 אבל הייתי איזה שבוע עם 014 והמשחק לא יצא. ועכשיו זה שבוע וחצי זה ככה עם הבעיה הזאת.
-
- 0 תגובות
- 579 צפיות
-
-
^^ תודה לעוזרים!! כל מיני מכוניות ושיפורים להכניס למשחק!! http://gta.gamigo.de/news.php אפשר להוריד מכוניות אמתיות לSA
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
-
אהבתם? מרגיש לי כמו משחק שאני אוהב לשחק בו
-
- 0 תגובות
- 758 צפיות
-
-
היי , חבר שלי הביא לי את המשתמש של הסטים שלו לכמה ימים ואני לא מצליח להיכנס אליו דרך המחשב שלי דרך המחשב שלו אפשר אבל דרך שלי אנחנו לא מצליחים מישהו יודע מה הבעיה ומה אפשר לעשות ? תודה
-
- 0 תגובות
- 677 צפיות
-
-
שלום תשמעו אני כבר כמה ימים משחק וכל פעם שאני מת זה טוען לי את השלב מחדש ולא מעלה כלום זה נשאר במסך הטעינה לאחר מכן אני יוצא מהמשחק דרך סיים משימה וכשאני נכנס שוב הוא לא שומר שום דבר למרות שרשום לי במהלך המשחק שזה שומר מה הפיתרון לדבר הזה ? בנוסף יש פעמים שהמשחק פשוט נשאר על מסך השמירה.
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי, עם הזמן אעלה עוד ועוד פרקים. בנתיים יש שלושה פרקים פרק ראשון: פרק שני: פרק שלישי: מוזמנים לעקוב ביוטיוב להמשך הפרקים הקרובים המשך שבוע נעים! אורון
-
- 0 תגובות
- 884 צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/crew-%d7%9b%d7%9e%d7%94-%d7%aa%d7%95%d7%9b%d7%9f-%d7%91%d7%93%d7%99%d7%95%d7%a7-%d7%9e%d7%a7%d7%91%d7%9c%d7%99%d7%9d-%d7%aa%d7%9e%d7%95%d7%a8%d7%aa-%d7%aa%d7%95%d7%a1%d7%a4%d7%aa-%d7%a9%d7%9c-25/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו מישהו בדק כבר את האקס שופ (X-SHOP) החדשה ברעננה?......היתה על זה כתבה בגיימר....המקום באמת שווה? קצת פרטים בבקשה...
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
במטרה להגיע למצב שהמחשב שלי מחקה כמה שיותר טוב את הXBOX שיש לחבר שלי קניתי ג'ויסטיק עם שתי ידיות אנלוגיות (כמו הידיות של הקונסולות) ורטט מובנה. הבעיה היא שכשאני מנסה להפעיל את הג'ויסטיק במשחקים כמו DOOM3 או NBA LIVE 2005 זה או שהג'ויסטיק לא עובד בכלל או שהוא עובד (בNBA) אבל אני לא מצליח ללהגדיר ולגרום למשחק להכיר בכך שלג'ויסטיק יש שני אנלוגים ורטט!! מה עושים??? חיפשתי המון בכל מקום והתייאשתי. אשמח לקבל כל רעיון לפתרון הבעיה. טל
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
http://img470.imageshack.us/img470/3199/smy2.jpg הפעלתי את כל 4 המפסקים של החשמל חיברתי את הטסלות הגדולות לקטנות[את כל הארבע] וחישמלתי לו תצורה איזה 10 פעמים ככה והוא כל פעם מחדש לעצמו את מד החיים שלו. מה עושים?
-
- 0 תגובות
- 490 צפיות
-
-
יש במשחק תמיכה במסך רחב 1400X900 אך אני לא מצליח להגיע לרזולוציה זאת, הכי קרוב שאצלחתי 1385X835 (לא זוכר בדיוק את המספרים אבל בערך ) כאשר אני מגדיר שוב ל 1400X900 המסך מתעוות מתמלא ריבועים כאלו וחוזר לרזולציה האחרונה שהייתה בסדר. מישהו נתקל בתופעה כזאת? לא נראה לי שכרטיס המסך שלי לא תומך בזה וכמו כן בכלבי האשמורת לא הייתה לי בעייה להגיע ל 1400X900 . מבחינת מערכת ההפעלה אין בעייה ואני ברזולוציה 1440X900 . תודה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
-
שלום רב אנו, דוד בן חמו וינון ויכסלבלט, סטודנטים לתואר ראשון בפסיכולוגיה באוניברסיטה הפתוחה. הניסוי בו הנך מתבקש לקחת חלק משמש אותנו לשם כתיבת עבודה סמינריונית במסגרת חובתנו האקדמית לתואר. מטרת המחקר הנה לבדוק את השפעת השימוש במשחקי מחשב כגורם המשפיע על איכות השינה כתלות ברמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה. המחקר כולל שאלון קצר המורכב משלושה חלקים: בחינת רמת התמיכה החברתית שאתה מקבל מסביבתך הקרובה, בחינת עוצמת החוויה שלך בעת משחק במחשב, ובחינת איכות השינה שלך. ההשתתפות הנה אנונימית. אין כל צורך לציין את שמך או פרטים מזהים ולמערכת אין כל דרך לדעת מי ממלא כל שאלון. אם בכל זאת תחוש אי נוחות תוך כדי מילוי השאלון אתה רשאי להפסיק למלאו בכל עת. עם זאת, במחקר זה נוכל לע…
-
- 0 תגובות
- 643 צפיות
-
-
מממ מקווה שזה הפורום הנכון, אם לא אז תעבירו בבקשה. בכל מקרה, הייתי אצל בן דוד שלי בפעם הראשונה מזה שנתיים לפחות. ופשוט לא האמנתי - הוא עדיין עם אותו מחשב ישן, עם אותם המשחקים שהיינו משחקים לפני שנים. סופפלקס, אחלה גירסה של סופר מריו, זול ועוד. האמת - זה ממש כיף, מעין מכונת ארקייד ישנה בבית. בעקבות זאת התקנתי סופפלקס אצלי במחשב. זה דווקא כמעט עובד, בניגוד למשחקים ישנים אחרים שניסיתי להתקין. רק שכל לחיצה קטנה על חץ ואני זז לפחות 5 משבצות בכיוון שלחצתי. המשחק הזה לא ממש מתאים לפנטיום 4 הא? (או שאולי לXP). ניסיתי "מצב תאימות" וינדוס 95 ו98, זה לא עזר. ביטלתי את "האצת חומרה", גם לא עזר. יש פתרון אחר שיכול לעבוד?
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
לא יודע מה איתכם אבל אני כבר די התייאשתי מלחכות לעדכונים מחברת bethsoft לגבי הפיתוח של המשחק הזה. תאריך היציאה לא ידוע למרות שצויין שישוחרר ב Q4 2008 שזה בעוד שנה בערך. מספר כתבות ברשת ציינו בקצרה על חוויות מהדמו אבל די במעורפל כך שלא השתכנעתי שאכן ראו את הדמו. קיבלתי היום לינק לסקירה די רחבה על רשמים מהדמו : http://www.gamebanshee.com/previews/fallout3-1.php עוד דבר,לא יודע עד כמה זה הגיוני,מקווה שכן,באתר של וודוו-אקסטרים (IGN) רשום בתאריך היציאה - Release Date: 2008-03-01 http://ve3d.ign.com/articles/news/game/568806/PC/Fallout-3 (באמצע העמוד מימין ) :
-
- 0 תגובות
- 584 צפיות
-
-
למי שרוצה לשתף סירטונים או חדשות בקשר ל VALORANT בישראל מוזמן ל - https://www.reddit.com/r/ValorantIsrael/
-
- 0 תגובות
- 888 צפיות
- 1 follower
-
-
O.K אז כשאני נכנס לסרברים הוא יוצא ואומר ש... your counter-strike executable is out of date. counter-strike will now update to the current version אז אני לוחץ על או קי והוא מחפש דרך האינטרנט ואז הוא אומר לי שזה מעודכן אני לא יודע מה לעשות התקנתי כבר את המוד 1.5 וזה עדיין חוזר בבקשה תעזרו !!! ??? ??? הנה 3 פתגמים שכדי לשנן אותם : 1. אל תסתכל על הקנקן אלא על המלצרית שמגישה אותו 2. למד את כל החוקים ורק לאחר מכן תשבור כמה מהם 3. לפעמים הצדק הוא רק כוכב לכת
-
- 0 תגובות
- 785 צפיות
-
-
שלום לכולם !!! אני צריך שמירה למשחק Xpand Rally Xtreme אם אין לכם שמירה אז תביא לי צ"יטים או קודים או טריינר ותסבירו איך להשתמש תודה רבה לעוזרים !! :)
-
- 0 תגובות
- 614 צפיות
-
-
קניתי את המשחק לפני שבוע, המפרט של המחשב בצד. הייתה לי בעיה שהמשחק בכלל לא היה נכנס לרשימת השרתים, אבל אחרי שעידכנתי את המשחק לגרסה האחרונה הבעיה נפתרה. אני רואה את רשימת השרתים, והיא מצליחה להתעדכן. בעיה ראשונה טיפה זניחה, אני לא יכול לסמל V בתוך הפילטר של השרתים! אם למשל אני לא רוצה שיהיה שרתים מוגני סיסמה ברשימה, אני לא מצליח לסמן ב-V בתוך הריבוע של PASSWORD! הבעיה היותר רצינית היא שברגע שאני מתחבר לשרת, אני רואה שהחיבור הצליח, ויכול לשמוע את הקולות של השחקנים ברקע, רק שכל מה שאני רואה הוא מסך כחול או אפור! אני לוחץ ESC וזה פשוט מחזיר אותי לרשימת השרתים במשחק! הדרייברים של הכרטיס מסך הם הכי אחרונים מאתר הבית של NVIDIA. מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 0 תגובות
- 563 צפיות
-
-
נהניתם מ-Cities: Skylines שהפך למשחק בניית הערים הפופולרי והאהוד ביותר בסביבה? חבילת ההרחבה תראה לכם מה קורה בעיר שיצרתם גם במהלך שעות הלילה לכתבה: http://hwzone.co.il/חבילת-ההרחבה-ליורש-הגדול-של-simcity-תגיע-בעוד/
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
משהו הגיע לשם? ניסיתי מספר פעמים ולמרות שאני במקסימום stamina (לדעתי) אני לא מצליח.
-
- 0 תגובות
- 526 צפיות
-