עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by vitalis,

מי שמוכר את המשחק סימס שיתן את המחיר ולמי שיש קודים אז הוא יכול לשלוח לי בבקשה פה בפורום ותנו את כל הפרטים טלפון ובלה ובסימס את הקוד התקנה אני רוצה את האמיתי אני אבדוק את זה לפני שאני אקנה את המשחק

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by shimon23,

הגעתי לשלב rendezvous with the resistance, זה השלב שאני צריך לקחת את הטייס של מטוס ה g3 ל maquis hideout, אבל איפה מקום המחבוא הזה? עברתי את כל השלב עד שהגעתי לכנסיה ואני לא מוצא שום מקום מחבוא, איך עברתם את השלב הזה?

• 2 תגובות
    • 943 צפיות
  3. Started by vitalis,

תנו תגובותעל המשחק counter strikt

• 9 תגובות
    • 1.7k צפיות
  4. Started by or,

מה אמרו לא בסדר בשאלה שלי על TONY HAWK שנעלתם את זה (אני רוצה לדעת כדי לא להגיד את זה)

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Ewingum,

דבר ראשון, אני מניח שלא הרבה מכירים משחק נפלא זה. אני כבר משחק בסדרת משחקים זו מCAPITALISM הראשון, דרך גרסת הPLUS המחודשת, ועכשיו גם עם המשחק החדש והיפה CAPITALISM 2. אז ככה: יכולתי לקבוע את משכורת הCEO שלי (אני בעצם) עד לכ5,000,000 דולר, אבל עכשיו אני יכול מקסימום רק 100,000 דולר. מישהו יודע למה, ואיך ניתן לתקן בעייה מעצבנת זו? זה ביחוד מעצבן לראות את הCOO/CTO/CMO שלי מרוויחים מיליונים רבים, אבל אני רק פרוטה דלה... איך לתקן את זה לכל הרוחות?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

להלן לינק בו מופיעים ההסברים על השינויים, התוספות, התיקונים, המפות וכל המצופה מן השחרור החדש... CS 1.4 INFO אני התקנתי את הבטא, אבל פשוט לא הצלחתי למצוא שרתים נורמליים לשחק בהם איתו, אז הסרתי ובינתיים אני על 1.3, ממתין בקוצר רוח לFINAL RELEASE.

• 0 תגובות
    • 934 צפיות
  7. Started by RedHat_Lover,

אני ורוקפורד מחפשים שחקנים לNeed For Speed - Porsche Unleashed-מישהו מעוניין? צרכים לפחות 5. נ.ב החיבור לא משנה, לי יש למשל k28 ואין לאגים. וצרכים שהמשחק יהיה מותקן במחשב.

• 14 תגובות
    • 2k צפיות
  8. מישהו מכיר תוכנה כזאת שהיא פשוטה להבנה יציבה אמינה והעיקר עובדת? לינק יתקבל בברכה תודה.

• 6 תגובות
    • 2.4k צפיות
  9. Started by or,

יש מישהוא שיודע מאייפה להוריד את המשחק המלא או את הדמו (לא של 2)??????????????

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  10. Started by url,

אני ממליץ פה על משחק נחמד שמצאתי השבוע ברשת בטח מלא אנשים כבר מכירים אותו אבל לאלה שלא זה משחק פלאש שבו אתה מגלם את דמותו של מוכר פלאפל לחוץ שמנסה לרצות את לקוחותיו כדי שלא יתעצבנו ויקרעו לו ת'צורה :AR15: אחלה משחק להעביר בו כמה דקות של שעמום ביחוד לאלה שחולמים להיות מוכיר פלאפל בעתידם אפשר לשחק אותו ברשת אבל עדיף להוריד אותו למחשב את שני הדברים אפשר לעשות בכתובת הבאה בהצלחה ;D ;D ;D

• 12 תגובות
    • 2.4k צפיות
  11. Started by nice-1,

הגיע מיני מיני מיני דמו שנראה כאילו EA שיחררו רק לVENDORS או משהו אין אופציות למשחק וזה מחצית של צרפת נגד סתם איזה נבחרת עם hack קטן יש קצת יותר אופציות 33 מגה ואין אפילו צליל אחד במשחק. חביב.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by vitalis,

הסקר ינהל עוד 3 ימים אנא השתתפו

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by vitalis,

שלחו גם תגובות

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אורח ^Rockford
    Started by אורח ^Rockford,

קרה לי כבר פעמיים, כשכאשר עברתי במהלך המשחק בין קבוצת ה CT לקבוצת ה T, בטבלת רכישת הנשק והציוד הופיעו לי הנשקים שיש לקבוצה השניה כגון : M16, Defuse Kit, Advanced Sniping Rifles ועוד... לא רק שאני לא יכול לרכוש את הקלצ'ניקוב ואת שאר הנשקים והציוד, אני גם לא יכול לרכוש את הנשקים שמופיעים לי בטבלה. אני חייב לסגור ולהפעיל מחדש את המשחק. קרה לכם?

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by vitalis,

שלחו את תשובותיכם

• 6 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. לאיזה משחקים כדאי להוריד פאטצ'ים? ומאיזה אתר?

• 1 תגובה
    • 944 צפיות
  17. סקר שמאוד מעניין אותי שבתכלס בא לענות לי באופן אישי על סוג הגיימרים בפורום של HW. אבל מה דעתכם להעלות סקר כזה רישמי (ומעט משופר,ויותר מקיף...) ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by zoyaniv,

אני נמצא בשלב שצריך לגנוב את התוכניות של הרובה אני הגעתי לבונקר וגנבתי מדים אבל השומרים עדיין יורים בי

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by jj516,

אני משתמש ב - xp ויש לי בעיה עם המשחקים max payne & sims hot date אני יודע שיש להם קראקים באינטרנט אבל אני לא מוצא שני המשחקים לא עובדים ב xp מישהוא יכול להביא לי לינקים???? ובנוסף עם יש לכם את הקובץ comm2.exe מהמשחק commandos 2 שיפתור את הבעיה שהמשחק יוצא לבדו בבקשה גם לשלוח לינק

• 18 תגובות
    • 3.3k צפיות
  20. אחרי שחשבתי על זה הרבה אני רוצה לשאול אתכם מה אתם חושבים שיהיו הדרישות של DOOM 3? אני מדבר מבחינת מעבד וכרטיס מסך, זיכרון אני משאר שזה ידרוש 256. טוב אז הנה הדעה שלי בקשר לדרישות: CPU: 1.4GHZ+ GPU: Geforce3/Ti200+ Radeon 8500LE+ לא יודע זה מה שאני חושב, מה אתם חושבים?

• 30 תגובות
    • 4.1k צפיות
  21. Started by m_k,

??? ??? ??? אני רוצה לדעת עם זה אותו משחק ( לפי שמועה מחברים )! :

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  22. Started by omri_ro,

שכל הצ'יטים והטריינרים של RA2 לא עובדים בגלל שאני עובד עם XP, ואם כן, אז יש פתרון כלשהו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אורח athlon
    Started by אורח athlon,

קיבלתי את המשחק GIANTS, שו זולט? מה זה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by sxs,

שמתי לב שיש הרבה אנשים בפורום שמשחקים CS, ורציתי לדעת את השמות שלהם במשחק(אולי אני מכיר) :bigglasses: אז יאללה, תתחילו לרשום! אני: [glow=blue, 4, 400][s300]Pentos[/glow] :AR15:

• 15 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים