משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
משחק האימה המדובר סובל מבעיות טכניות רבות בגרסת ה-PC שלו - ומביקורות חיוביות לרוב שעדיין לא עונות על הציפיות הגדולות שנבנו עבורולכתבה
-
- 0 תגובות
- 385 צפיות
- 1 follower
-
-
בואו לראות מה תקבלו במסגרת מינוי הפרימיום שלכם אצל מיקרוסופט, סוני ואמאזון בחודש שחותם את השנהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 394 צפיות
- 1 follower
-
-
האם מתקרב היום בו ניתן יהיה לחוות גם את סדרת Forza וגם את סדרת Gran Turismo על אותה פלטפורמה, לראשונה בהיסטוריה?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 409 צפיות
- 1 follower
-
-
בואו לערוך היכרות ראשונה (או שנייה) עם כמה מהמשחקים הגדולים ביותר שנמצאים בשלבי הכנה ממש עכשיו, לקראת השנה שבפתחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 426 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה היפנית מציינת מכירות של 30 מיליון יחידות עבור קונסולת המשחקים העדכנים שלה עם בשורה חיובית - ועוד כמה הכרזות מעניינות בהקשרי PlayStation VR2 וגיימינג נגישלכתבה
-
- 0 תגובות
- 411 צפיות
- 1 follower
-
-
מי היו הכותרים שזכו לאהדה הגדולה ביותר מהמבקרים, מי אלו שנקטלו ללא רחמים - והאם הגולשים הפשוטים מסכימים עם המקצוענים בכל המקרים?לכתבה
-
- 0 תגובות
- 416 צפיות
- 1 follower
-
-
ההימור הגדול על משחקים כשירות אינו מצליח להוכיח את עצמו עד כה, ומחייב את המפתחת והמפיצה הגדולה להצטמצם משמעותית בתוכניותיה לעתידלכתבה
-
- 0 תגובות
- 443 צפיות
- 1 follower
-
-
מגמת ההתקרבות בין יצרנית ה-PlayStation לשוק ה-PC לא מראה סימני הפוגהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 398 צפיות
- 1 follower
-
-
כותר האימה המשוחזר מבית EA זוכה לערימות של מחמאות, בעוד שמשחק התפקידים-פעולה המקורי לגמרי מבית Square Enix נתקל בלעג מצד המבקרים ומצד השחקניםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי זוג הצלחות בולטות בחודש ינואר, גם חודש פברואר נפתח באופן חיובי בהחלט עבור חובבי המשחקיםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
- 1 follower
-
-
אחד מלהיטי האונליין הוותיקים והמפורסמים ביותר של Valve זוכה לעדכון עם מנוע ה-Source 2 המודרנילכתבה
-
- 0 תגובות
- 460 צפיות
- 1 follower
-
-
חודשיים וחצי לפני שריקת הפתיחה המיועד ולאחר הודעה של כמה שחקניות מרכזיות כי לא יקחו חלק באירוע - תערוכת E3 לשנת 2023 מבוטלת רשמיתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 410 צפיות
- 1 follower
-
-
אחרי רצף הצלחות כביר בשנה שעברה, סוני פותחת את 2023 באופן צולע למדי - כשגרסת ה-PC עבור The Last of Us: Part 1 מתגלה כבלאגן טכני לא בשל שגורם לשחקנים ולמבקרים לזעוםלכתבה
-
- 0 תגובות
- 430 צפיות
- 1 follower
-
-
האם זה היה צפוי, בעצם? מכשיר הגיימינג הנייד החדש שהוצג ב-1 באפריל הוא לא זיוף אלא פרויקט אמיתילכתבה
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
- 1 follower
-
-
הדיווח השנתי המסורתי של פלטפורמת מעקב הציונים מציב נציגה מוכרת היטב לכולם בפסגהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 380 צפיות
- 1 follower
-
-
החברה היפנית שמוכרת בעיקר תודות למותג של סוניק הקיפוד (וגם סדרת משחקי Yakuza) עומדת להפוך לבעלת הבית החדשה של Rovio הפינית - שהביאו לחיינו את Angry Birds לכתבה
-
- 0 תגובות
- 498 צפיות
- 1 follower
-
-
רבים קיוו כי האחות המוזלת והחלשה של מערכת ה-Series X תיעלם בהדרגה מהמפה ותאפשר מיצוי טוב יותר של יכולות הדור החדש - אבל בפועל אנחנו מקבלים הכרזה על גרסה בגוון שחור עם נפח אחסון פנימי כפול שמבהירה כי האסטרטגיה הדואלית ממשיכה קדימהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 326 צפיות
- 1 follower
-
-
שירות ה-Xbox Game Pass הפופולרי של החברה יעלה מעתה יותר בכל חודש גם עבור צרכנים ישראלים - וכנראה שגם המחירים המקומיים עבור קונסולת ה-Xbox Series X הבכירה בדרך למעלהלכתבה
-
- 0 תגובות
- 341 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום חברים , אני צריך עזרה , רכשתי את Call of Duty®: Modern Warfare® II החדש. הייתי צריך לפרמט את המחשב , התקנתי בחזרה את המשחקים האחרים שיש לי בסדרה COD. משום מה שאני נכנס לחנות רושם לי שיש לי אותו ב LIBRARY אבל אני לא מוצא את LIBRARY. אצטרף תמונה , מקווה שמישהו מכיר את התופעה הזו , התמיכה שלהם לא כ"כ עזרה עם הפתרונות שהביאו לי.
-
- 0 תגובות
- 573 צפיות
-
-
הבחירות של גולשי פלטפורמת הגיימינג הענקית עשויות להפתיע אתכם במספר היבטים - אך לא בקטגוריה הראשית והחשובה ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 827 צפיות
- 2 followers
-
-
עולם קונסולות המשחק הניידות ממשיך ללהוט כשיצרנית החומרה MSI נותנת טיזרים ראשונים לקונסולה שלה אשר תתחרה ב-ASUS, Lenovo ו-Valveלכתבה
-
- 0 תגובות
- 313 צפיות
- 1 follower
-
-
יצרנית החומרה MSI מכריזה על קונסולת גיימינג ניידת משלה - הכירו את ה-Claw, קונסולת הגיימינג הראשונה אשר מבוססת על דור המעבדים הטרי של אינטללכתבה
-
- 0 תגובות
- 307 צפיות
- 1 follower
-
-
סיכום נוסף של מעללי 2023 מגיע אלינו מהפלטפורמה שמרכזת את דעותיהם של המקצוענים מכל רחבי המרשתתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 338 צפיות
- 1 follower
-
-
-
המשחק המסקרן Palworld הושק רשמית במסגרת תוכנית ה-Early Access של Steam - והפך בתוך שעות בודדות לדבר הכי חם בסביבה עם מעל למיליון שחקנים פעילים בעת ובעונה אחתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 392 צפיות
- 1 follower
-