עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Mon6ooSe,

שחקנים וחברי פורום HWZone-BF: אתם מוזמנים לכתובת הטים-ספיק שלנו על מנת לשחק ולדבר עם שחקנים מכל הארץ והעולם. ולהשתתף בגאטרים\איוונטים\טורנירים ולשחק נגד קלאנים אחרים הנמצאים בקהילה. - מהם גאטרים\איוונטים וטורנירים? מהו משחק נגד קלאן? ומה זה קלאן? גאטר- גאטר הינו משחק (מקובל 4V4) שבו משתתפים חברי פורום או קבוצת אנשים שנקבעת ברנדומליות ונלחמים אחד נגד השני ניתן להגיע כקבוצה ברורה מראש של 4 שחקנים ולנסות למצוא משחק כנגד עוד 4 שחקנים הן מהפורום הן מקהילת BF הארצית\עולמית. איך יוזמים גאטר? - על מנת להתחיל גאטר יש לפנות למנהלי הקהילה בתפקיד גאטר מנג'ר (את הסטאטוס שלו ניתן לראות ליד שמו בשרת ה טים-ספיק) ולבקש ניהול גאטר ועזרה להוספה ומציאת שחקנים נוספים לגאטר. מוד המשחק: מוד …

• 0 תגובות
    • 7.2k צפיות
  2. Started by 1900GT,

שלום, היום התקנתי את המשחק לאחר פירמוט במערכת ההפעלה ויסטה. וכל פעם שאני נכנס לשרת אז אחרי כמה דקות הוא מעיף אותי ורושם לי את ההודעה הבאה: PunkBuster violation: PunkBuster kicked player "הכינוי שלי" (for 0 minutes)... RESTRICTION: Service Communication Failure: PnkBstrA.exe וזה למרות שאישרתי בהגדרות את PunkBuster

• 0 תגובות
    • 466 צפיות
  3. כל מי שקנה בPreOrder את המשחק יכול עכשיו להתחיל להוריד את הדמו מסטים כך שמתי שהדמו ישוחרר רשמית הוא יוכל לשחק בו כמעט מיידית (הוא יצטרך להוריד עוד קובץ קטן מסטים שיפתח את המשחק. כל זה דרך הסטים בצורה אוטומטית כמובן) הדמו מופיע ברשימת המשחקים בחלק של Uninstalled פשוט ללחוץ עליו פעמיים ולהתחיל את ההורדה

• 0 תגובות
    • 864 צפיות
  4. Started by stone cold,

http://www.gamespot.com/news/6164718.html?tag=latestnews;title;2 מחכה ליראות RPG יפנים אם המנוע הזה

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  5. אני מקבל הודעת שגיאה מהSDK שאומרת שהגרסה שיש לי לא תומכת במשחקים של הOB (האמר עובד מצויין, השגיאה הופיע כשלחצתי על CREATE A MOD) סטים רושם לי 100% בSDK אז כנראה שזה לא בעיה של עדכון (אולי צריך לעדכן מחוץ לסטים?) עריכה.. ראיתי שיצא עדכון בטא ב24 לחודש. עכשיו ננסה להתקין... אם מישהו רוצה: To run this beta version you will need to add -beta srcsdk0122 to your command line when you start Steam. This can be done by opening up the Windows shortcut you use to launch Steam and adding -beta srcsdk0122 right after Steam.exe. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 622 צפיות
  6. Started by ben060,

ניסינו הכול אני מהמחשב שלי, הוא מהמחשב שלו. יש מקרים שאנחנו רואים את המחשב שעושה HOST אך לא מצליחים להיכנס אליו יש תחליף להאמצי? הבנתי שהוא כבר לא בחינם אז אולי זה הבעייה. אשמח לכל הצעה לפתרון בקשר לפורטים- הם פתוחים

• 0 תגובות
    • 570 צפיות
  7. - Universal - MU - 25x 35% Season : 8 Episode 3 Preimuim Files - Hard Server - Name: UniversalMu Files: Season 8 Episode 3 (Premium Files) Web: www.universalmu.com Facebook Page (please join): https://www.facebook.com/muisr?ref=hl Exp: 25x Drop: 35% Monster HP: 100% Points /lvl : 5 / 7 Host: 1gbps with protection DDoS to 30GBPS. ON: 24/7 Lag: 0 Spots in all maps.Opening: 10th SeptemberServer Specifications (host): RAM: 64GB Processor Speed: Intel Xeon E5 - 1650v2 3.9GHz Connection: 1GBPS Hosting Location: FranceBless: 100% Soul: 75% Life: 60%Chaos Machine:+10: 85% +11: 80% +12: 75% +13: 70% +14: 65% +15: 60% (Item+Luck) - No Custom It…

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. יוביסופט מכריזה על שני פרקי Chronicles חדשים עבור סדרת Assassins Creed, שיגיעו בחודשיים הקרובים וישלימו את הטרילוגיה הצדדית שהחלה השנה יתכן מאוד שהוא הלך לאיבוד בין Unity, Rogue ו-Syndicate אי שם בתאי הזכרון שלכם בראש, אך דעו לכם שיוביסופט השיקה כותר Assassin's Creed נוסף במהלך השנה החולפת – Assassin's Creed Chronicles: China, כותר ספין-אוף קטן במבט צד, אשר נכלל בחבילת ה-Season Pass של Unity אך גם הושק לרכישה בנפרד בעבור 10 דולר בלבד. אותו משחק, שהתרחש בסין של המאה ה-16, זכה לביקורות פושרות עד קרירות בשל מנגנוני משחקיות בסיסיים יחסית שהותאמו בין היתר גם לפלטפורמות משחק ניידות (PS Vita), אך נראה שזה לא מרתיע את יוביסופט – משום שכעת אנחנו מגלים כי שני כותרי Chroni…

• 0 תגובות
    • 524 צפיות
  9. הפרק הרביעי בסדרת משחקי הפעולה הוותיקה נכנס אל שלב הבטא הפתוחה שלו, ומעניק לכולנו הזדמנות להתרשם ממצבי המשחק המקוונים שלו שנת 2016 הייתה עד כה מרשימה לחיוב בכל הנוגע למשחקים ולגיימינג, והמגמה הזאת אמורה להמשיך ולהתפתח בתקופה הקרובה. ב-13 במאי, למשל, אנחנו אמורים לקבל אלינו את Doom החדש והמאותחל, שינסה להחזיר את העטרה של לאחר הפסקה של יותר מעשור. כל מה שראינו אודות המשחק עד עכשיו נראה מעניין וגם מבטיח למדי – ועכשיו מגיעה ההזדמנות שלנו לבחון את התוצר במו עינינו וידינו, מעט לפני ההשקה הסופית, במסגרת מבדקי בטא פתוחה אשר יחלו ביום שישי הקרוב, ה-15 באפריל. במסגרת הבטא הפתוחה, שתהיה זמינה באופן חופשי לכל מי שמעוניין בפלטפורמת ה-Steam ובקונסולות…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. יוביסופט מנסה לחזק את העניין סביב משחק הפעולה Rainbow Six: Siege עם גירסה "התחלתית" חדשה בעלות של 15 דולר בלבד. הגירסה החדשה תכלול גישה לכל המפות, הנשקים ומצבי המשחק של Siege המלא, אך עם גישה רק לארבע דמויות (operators) שונות שמתוכן שתיים יהיו אקראיות עבור כל רוכש, ושתיים יהיו ניתנות לבחירה - כאשר גישה לכל 16 הדמויות הנותרות ניתן יהיה להשיג על ידי צבירת נקודות במהלך המשחק עצמו, או ברכישה נוספת בשווי של 35 דולר. מה דעתכם - שווה או מיותר? https://goo.gl/FzyMT3

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  11. Started by redti,

אני רוצה לשחק עם חברים בDIRECT CONNECT איך עושים את זה? צריך להוריד משהו? זה יהיה רק אחד על אחד או יותר? ???

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  12. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

מחפש קודים וטריינרים למשחק הנ"ל ואני אל מוצא כלום אני תקוע במשימה בחלל אני הרגתי כבר את כולם אבל אני לא מוצא חליפת חלל איפה זה אולי אתם יודעים :-\

• 0 תגובות
    • 651 צפיות
  13. לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס’ 17 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה למעלה, כלבות? וואו וואו איזה פרק גדוש יש לנו בשבילכם השבוע, מה זה גדוש? מפוצץ! מה זה מפוצץ? אפילו אפשר להגיד “עמוס לעייפה אחושילינג!” בדיוק בגלל זה החלטנו לעשות אותו נא, כלומר לא ערוך, יענו – בלתי נימול! יש לנו משחקים ששיחקנו השבוע (רוקבנד, מאס אפקט 2, בורדרלנדס, סינגולאריטי ועוד…) המלצות על משחקים לאייפון (iKungFu, Skateboard, DonutGame) ים של חדשות חמות (אקסבוקס, פלייסטיישן, PSP, GeOW 3, MW3 ועוד..) ואוקיאנוס של שאלות מאזינים. תחרות הלייקים שלנו בפייסבוק נכנסת לשבוע השני, הכנסו לדף ה…

14. Started by RS4,

איזה משחקים טובים יש... חוץ מ-gear of war

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  15. כולם היו משוכנעים כי העסקה בין המפיצה האמריקאית Take-Two Interactive לבין המפתחת הבריטית Codemasters היא עניין סגור - אבל אז הגיחה מתחרה נוספת ברגע האחרון וחטפה לעצמה את הגביעלכתבה

16. Started by RoNeR,

לפני כמה שעות ניתקלתי במשחק הזה... הוא דיי נחמד לדעתי יחסית למשחק חינמי... הגרפיקה שלו ממש מפתיעה יחסית למשחקים חינמיים אחרים... וגם התוכן של המשחק עצמו..

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  17. Started by Jack_g,

תגידו אם מישהו עבר את המשחק אני הגעתי למשימה 13 שהורדים את החייסרים ושם נתקעתי כי המשחק לא נגמר. יש המשך בכלל או שפשוט אפשר להמשיך לרחת משימות בלי סוף? תודה אל התשובה.

• 0 תגובות
    • 685 צפיות
  18. הכותר הבא בסדרת משחקי התפקידים מבית Bioware נראה מרשים בסרטון מודלף קצרצר אשר מוצא את דרכו אל הרשת אחד המשחקים הכי מסקרנים שמכינה לנו EA Games לעתיד הקרוב הוא ללא צל של ספק Mass Effect Andromeda, שאמור להוות קאמבק גדול לסדרת התפקידים-פעולה המצליחה אחרי הפסקה שנמשכת לה כבר יותר מארבע שנים. פרטים ממשיים נוספים על המשחק כנראה שלא נקבל עד לתערוכת E3 2016 בחודש יוני (שלא לדבר על השקה, שלכאורה תגיע רק אי שם בשנת 2017), אך בינתיים עלה לרשת סרטון קצר אשר מציג קטעים מתוך הכותר, וטכנולוגיות גראפיות שהוא מתבסס עליהן. לפי הפרטים ברשת הסרטון המדובר הוא בן יותר משנה – אך זה לא מונע ממנו להיראות לגמרי לא רע, עם אנימציות והארה באיכות גבוהה, וגם דמויות שגורמות לנו …

• 0 תגובות
    • 723 צפיות
  19. Started by sonic the king,

מישהו זוכר או מכיר משחק רשת של גמדים אני חייב לדעת תשם או תאתר של זה כאילו משחק רשת שאתה משחק בתור גמד עם חץ וקשת אני חושב... בבקשה מי שיודע או זוכר תשם או תאתר בבקשה שיומר!!!!!!!!

20. היכרות ראשונה עם הכותרים המבטיחים שמבוססים על The Walking Dead ועל World War Z לכתבה

21. Danger Zone 2 נותן לכם סיבה לרסק מכוניות ולייצר כמה שיותר נזק - ממש כמו אחד ממצבי המשחק האהובים ביותר של הסדרה המצליחה מימי ה-PlayStation 2 לכתבה

22. אורח voodooman
    Started by אורח voodooman,

קניתי את המשחקים בטלפילד 1942 האוסף בטלפילד ויטנאם עכשיו מה אני מנסה להיתחבר לשרתים וזה לא עובד לא רשום שם כלום דרך המשחק... :-\ :-\ מה עושים? ויש פה עוד שחקני בטלפילד חוץ ממני?? ;D

• 0 תגובות
    • 514 צפיות
  23. Started by verynoti,

אני מאמין שיש פה כמה שחקנים של המשחק הזה, פשוט הורדתי את גרסת ההדגמה ורציתי לשאול 1. האם למשחק יש שרתים בכל העולם או שיש כמה שרתים ראשיים? ואם כן לאיזה מתחברים חברה מהארץ? 2. האם המשחק סובל מלאגים ? 3. אם אני מתחיל לשחק אני ישר משלם? ואם תוכלו לשפוך עוד מידע אני אודה לכם פשוט אני בודק בגרסת הדמו ושם יש שרתים רק בארה"ב וכל הזמן לאגים

• 0 תגובות
    • 585 צפיות
  24. Started by AvigdOr.GT,

שלום קניתי את המשחק, עכשיו שאני מתחיל לשחק יש לי כמו פסים שחורים כאלה מרצדים על המסך וזה מאוד מרגיז, יש דרך לסדר את זה?

• 0 תגובות
    • 609 צפיות
  25. Started by maphisto,

בפרק השני ,בתוך הארמון צריך למצוא דרך לפתוח את הדלת האחרונה שבתוכה נמצא הרכיב האחרון לתיקון ה"אוניה המרחפת" חיסלתי את כולם שם ואין שום רמז . עזרה פליזז.

• 0 תגובות
    • 649 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.