משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
ערב טוב, לפני כמה חודשים היה איפהשהו בפורום הסבר על איך להעתיק רשימת שרתים מעותק אחר של המשחק ע"י העתקת אחד הקבצים... מישהו יודע על מה מדובר ויכול להצביע על שם הקובץ הנחשק...? בתודה, Yuv...
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שינוי ההגדרות של המשחק מבחינת המקשים ומבחינת העכבר לא נשמרים ! אני צריך לאתחל אותם מחדש כול פעם! יש למישהוא פיתרון?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
מצאתי GTA3 , ריפ, אבל כשהמשחק עולה בהתחלה, אחרי שהקו מגיע עד הסוף, WINDOWS אומר שהוא ביצע פעולה לא חוקית ונתקע. יש לי XP אז הורדתי את התיקון אבל עדיין, הבעיה לא נפתרה. כוונתי את ה-Compatibility ל 98 ואז הוא מבקש ממני את הדיסק השני, מה שאין לי. לא משנה איזה קראק הורדתי הבעיה לא נפתרה. מה זה יכול להיות?
-
סתם רציתי לשתף אתכם במספר תמונות של המשחק האהוב עליי ! אם יש כאן עוד חברה שטסים אשמח לראות את הSCREENSHOT שלכם הנה שלי: ונתחיל עם הרביעה הפותחת של חיל האוויר שלנו ! בהמשך מטוסי אל על..
-
- 25 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני כבר מת לסימולטור אווירי טוב בסגנון מלחמת העולם השנייה והמלחמה הקרה ( במיוחד בצד של הCCCP המבין יבין ) אבל אני לא יודע מה לקנות אז תנו משהו אם גרפיקה מגניבה הרבה מצבים מבחר גדול של כלי טיס מנוע פיזיקלי משכנע והכי חדשוב מהנה ושיש בו קרבות אוויר ענקיים של 50 מטוסים מכל צד בקרב ענקים אם כוחות קרקע וכדומה. והאם יש מטוסים קרביים בFS2002?
-
- 1 תגובה
- 831 צפיות
-
-
אח של ידידה שלי מחפש משחק בסגנון של Sanitarium (למי שמכיר), הוא סיים את סניטריום ואח"כ שיחק בקומנדוס 1 ולא כל כך אהב את המשחק (התייאש מהר), אך נורא אהב את סגנון המשחק של סניטריום. המחשב שלו זה פנטיום 350 עם 128 מגה זיכרון פנימי, כרטיס מסך בינוני + (לא יודע איזה יש לו אבל קנה אותו לא מזמן) הוא שאל אותי על איזה משחק אני ממליץ לו ולא ידעתי מה לענות בגלל שאני לא אוהב משחקים בסגנון שלו וגם בגלל שהמחשב שלו חלש ואני בקושי זוכר משחקים ישנים. יש לכם המלצות בשבילו?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום יש לי ווינדוס XP ויש לי גם את המשחק GTA3 וכול פעם שאני משחק אז אני מגיע להרבה משימות ואז די נמאס אני רוצה לעוף מהמחשב אז אני שומר ואחרי זה כשאני בא לשחק שוב אני בא לעלות את ה- SAVE שלי אז הוא רושם לי את ההודעה הזאת שתמצאו בלינק הזה: www.Grovas4u.d2g.com/1.htm בבקשה עזרו לי, אם יש לך איזה פאטץ לזה או בעיה דומה או כזאת ויש לכם פתרון אנא שלחו לי לאי מייל או תחזרו לי כאן בהודעה מספר ICQ: 81609884 אי מייל: Grovas4u@hotmail.co.il בתודה רועי !
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
אולי יש תוכנות או משהו שאני צריך להוריד או זיכרון או משהו אחר? יש לי מחשב פנטיום 3 733 מגהרצ' 64 זיכרון פנימי כרטיס מסך וודו 3000 האם אני צריך לקנות או להוסיף משהו חדש?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה ה-GTA3 שלי נתקע כל פעם שאני מתנגש באיזושהי מכונית ? :-/
-
- 14 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
-
באיזה INI בדיוק ובאיזה שורה? אני רגיל לשחק על Invert לגבי המשחק עצמו זה משחק אדיר בדיוק כמו שציפיתי, לפחות עובד לי חלק על המחשב תודה...
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי מחשב פנטיום 3, 670 256 ראם geforce 2 mx 200 17 FPS בקאונטר סטרייק בממוצע- מי יודע למה???????????? נ.ב. המחשב לא שלי זה עזרה לחבר. התייחסו אליו יפה...
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שמעתי שהדמו של UT 2003 יצא מישהו יודע איפה יש לינק????? עריכה: אני מבין את הלחץ והכל, אבל פעם הבאה בבקשה תדאג לכותרת עיניינית.
-
- 4 תגובות
- 979 צפיות
-
-
-
התקנתי אצל אחותי במחשב וינדוסXP, ועכשיו היא מתלוננת שה-SIMCITY3000 שלה לא עולה, והוא באמת לא עולה, מתקינים תמשחק לוחצים על הפעלתו וכלום לא קורה, יש איזשהו תיקון למשחק כדי שיעבוד גם שם ?
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אתה אמור לפתוח דלת (המפקד צועק עליך מאחורה: "run bypass..."), איך אני פותח את הדלת המזורגגת הזאת ? ניסיתי יריות, לחצתי H וניסיתי עם המכשיר פריצה הזה ולא הולך כלום, אולי אני לא מחבר את המכשיר לנקודה הנכונה ...? מישהו יכול לעזור לי ? תודה The Doorman
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכותר אומרת הכל ועדיף שרתים אם שחקנים ישראלים ופינגים נמוכים
-
אני מחכה לWARCRAFT 3 בקוצר רוח אני נורא אהבתי את המשחק הזה ואני נורא מקווה שהוא יהיה על רמה. עוד משהו זה SIMCITY 4 שכבר התגעגעתי למשחק שכזה לאורך זמן רב... האם יש לכם גם ציפיות ממשחק מסויים?
-
- 60 תגובות
- 5k צפיות
-
-
הגעתי למשימה שאתה יוצא ממעלית וסגור בבית, כשמבחוץ יש מסוק שמפציץ את הבית כל הזמן. הבית מלא נינג'ות שאותם כבר הרגתי, איך אני יוצא מהבית הזה, ישנה דלת שמובילה החוצה אבל זה רק לבריכה ולעוד חדרון קטן ם נשק ו-medik. יש למישהו רעיון ? תודה על העזרה. The Doorman
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק גי טי אי פועל אצלי מצוין בלי שום בעיות אחרי התקנת הפיקס אבל השאלה היא אני לא יכול לפתוח את השמירות שאני שמרתי כל פעם שאני עושה לואד כל הזמן יוצאת שגיה אופינית לווינדוס. האם יש גם לזה פיקס ?
-
- 7 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קיבלתי את המשחק:gta3 ו.....הכל טוב ויפה אבל... יש לי כרטיס מסך:MSI G-4 MX460 ואני משתמש בדרייבר 28.32 הרשמי ואני לא יודע למה אני לא רואה את הכתוב במשחק כלומר אני רואה מסך מקושקש ושומע קולות ... והתקנתי מאותום דיסקים אצל אחי במחשב ויש לו שם כרטיס מסך:RIVR TNT 2 32 MB ואצלו זה עובד ... אז הבעייה אצלי במחשב ...אבל אני לא יודע מה! תעזרו לי??? עריכה: אני אודה לך עם תקפיד על כותרות ענייניות מעתה ואילך.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
איך עוברים את המפלצת האדומה השעירה בחלק השני של שלב 10 ?
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
בבקשה תעזרו לי. יש לי windows xp ואני לא מצליח להעלות בו את המשחק "משיח". אני מתקין את המשחק, לוחץ על כפתור ההפעלה, עולה לי מסך שחור כזה, ואז זה יוצא לי מהמשחק. בבקשה תעזרו!!!! תודה . SOLIMER
-
- 0 תגובות
- 894 צפיות
-