עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Idanez,

go to 193.200.158.155 תהנו. אני וחבר מנהלים את השרת.

• 0 תגובות
    • 834 צפיות
  2. Started by nivz,

אז זהו שפעם שיחקתי בknight online עוד בתחילת דרכו, הפסקתי ועכשיו שחזרתי קיבלתי 3 ימים "Premium" חינם ועכשיו כשאין לי פרמיום הוא לא מתחבר לי לסרברים בטענה שהם עמוסים, הבעיה היא שאם זה היה שעה שעתיים ביום אז סבבה אבל הם עמוסים 24 שעות ביממה! מה אני עושה? יש סרברים אולי לא מקוריים או משהו בסגנון? או מישהו שקנה ולא רוצה לשחק יותר? או משהו בסגנון?

• 0 תגובות
    • 611 צפיות
  3. Started by nim901,

תודה מראש

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  4. Started by iveco,

ב 4 חודשים האחרונים יש תקלה מאוד הזויה ומוזרה ב WOT שה FIREFOX עובד ברקע התוכנה WOT קורסת , חשבתי בהתחלה שזה בעיה בדרייבר או שה HWINFO מתנגש עם המשחק , מסתבר שזה ה FIREFOX שהוא סגור המשחק עובד טוב שהוא עובד המשחק קורס או קופא , שאני פותח למשל OPERA אין שום בעיה , ה FIREFOX עובד טוב שהמשחק WOT לא עובד לא מבין מה הבעיה

5. היי אני מעוניין להוסיף מודים ל משחק כדי לשנות את האוירה ואני צריך עזרה איך להפעיל את המודים.. יש לי MTWII מותקן בגירסה האחרונה.. עכשיו התקנתי את המוד LAND TO COUNQER והכול פועל מצויין עכשיו אני מעוניין להוסיף את שני המודים הבאים: Blood, Broads, & Bastards! v1.9 + burrek's Textures עכשיו הבנתי שאני צריך לדחוף את הקבצים של המודים לתיקיה של המוד הראשי שזה LTC.. ויש איזו פקודה שצריך לרשום באיזה קובץ ולא הבנתי בדיוק איפה?!? נ.ב האם אני צריך לפרוס את הטקסטורות של המשחק ואז להעתיק את הקבצים של המודים על זה ורק אז לעשות להם REPACK? בקיצר תסבירו איך כול העסק הולך.. תודה מראש

• 0 תגובות
    • 484 צפיות
  6. Started by intel suck,

במהלך ההורדה כמעט בסוף מופיעה הודעה שגיאה: FEATURE TRANSFER ERROR הבעיה היא עם הקובץ DATA.CAB חייב עזרה תודה

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  7. Started by sahargt,

צריך עזרה במשחק במישמות של הקוסמים צריך לדעת מה לעשות במבחן האש תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 574 צפיות
  8. Started by smootskin,

הסבר קצר:בתמורה ל - 30$ נקבל פעם בחודש חבילה שקשורה לגיימינג בלי לדעת מה בקופסה.זה יכול להיות בובות, צעצועים, משחקים, מכשירי אלקטרוניקה (USB), ביגוד, מגנטים, פוסטרים, קומיקסים, סיכות, וכו'...בדרך כלל החפצים יהיו קשורים למשחקים עדכניים כמו Fallout 4 בחבילה של נובמבר 2015, או מלחמת הכוכבים בחבילה הנוכחית.ב - 06.01.2016 קיבלתי את החבילה של חודש דצמבר, הוידאו לפניכם:

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by ofekd23,

אני יודע שמה שאני רושם לא קשור למשחק אבל אני לא יודע איפה לרשום ובגלל שאני מנשא לפתוח משחק רשמתי את זה כאן אני הורדתי משחק למחשב בטורנט ונשלחתי לאתר http://www.btnetworks.org/password בשביל למצוא סיסה אבל הוא רושם לי שיש לי dmca ואני לא מבין אך לפתוח את הקובץ סגרתי את חומת המגן שלי ואין לי אנטי ורוס מה עוד יכול לחסום אותי לגישה לקובץ תודה לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 733 צפיות
  10. אז התקנתי מודים של דראגון בול להאלף לייף ולקוויק3 ושיחקתי אבל משום מה אני לא מצליח לשחק ברשת : בקוויק זה פשוט לא נכנס לשרתים שאני בוחר ובהאלף לייף זה אומר שצריך סידיקי למרות שבהתקנה שמתי סידיקי שהתאים בשרתים במשחק זה מבקש סידיקי... עזרה בבקשה אני חייב כבר לשחק בזה ברשת תודה.. ד"א למי שמכיר מה לדעתו יותר שווה המוד של דראגון בול בקוויאק3 או בהאלף לייף?? תודה..

• 0 תגובות
    • 632 צפיות
  11. Started by חננב,

נפתח אתר ישראלי חדש לסימולטור המכוניות האגדי Live For Speed !! (שונה בתכלית מ Need For Speed). אנא בקרו בכתובת www.lfsisrael.com

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  12. Started by IT4Y,

שלום חברים,קוראים לי איתי, אני בן 20 ובעבר שיחקתי בעיקר MOBA כמו דוטא וליג, אך פרשתי וכרגע אני מחפש שותף לDivinity - original sin.אשמח אם תוסיפו אותי בסטים: http://steamcommunity.com/id/IT4Y/

• 0 תגובות
    • 742 צפיות
  13. Started by DXter,

התקנתי את המשחק SUMMONER וכל כמה זמן הוא סתם ככה פתאום נתקע לי ... זה ממש מעצבן במיוחד אם שכחתי לשמור... עכשיו לא רק זה... שאני עושה CTRL+ALT+DELETE כדי לצאת מזה בכוח המשחק נשאר על המסך ואני לא עובר למסך של וינדוס שבו אני יכול לצאת מהמשחק וזה אומר שאני צריך לעשות ריסט למחשב כל פעם שזה קורה... מישהו יודע איך לסדר את זה? הפאטצ' היחידי שמצאתי הוא לV1.1 וכתוב שהוא מתקן בעיקר דברים של המולטי פלייר ולא זמוכר הבעיה הזאת הדרייברים של הכרטיס מסך מעודכנים. אני לא יודע מה עוד לעשות... בבקשה אם מישהו יודע אני אודה לו תודה

• 0 תגובות
    • 550 צפיות
  14. עוד שבוע חולף - ועוד הצעה בחנות ה-Humble Store שכמעט בלתי אפשרי לסרב לה לכתבה

15. נותני החסות של טורניר זה הם - TMS.co.il לאחר שבוע מלא באקשן ומתח אנו גאים להכריז על הזוכים של טורניר הקיץ 2013 2VS2 B FLAG! והזוכים הם: Swagb0ys אשר כל אחד מהם יקבל לא פחות מ: Logitech G500 ; Razer Goliathus Mouse Pad - Control - Medium אנו מודים לכל מי שלקח חלק בטורניר הזה והראה נחישות וספורטיביות. מקווים שנהנתם כי זה כמובן לא הטורניר האחרון שנעשה! אנו מקווים לראותכם פעילים בפורום, בTS, ובשרתי המשחק שלנו. שיהיה לכולם המשך חופש נעים, צוות קהילת Battlefield!

• 0 תגובות
    • 870 צפיות
  16. להיט הפעולה של Gearbox Software יגיע בעוד עשרה ימים לחנות המקוונת הפופולרית של וואלב, אחרי כחצי שנה בה ניתן היה לשחק בו רק דרך ה-Epic Games Store לכתבה

17. שלום לכולם , הנכם מוזמנים להצטרף לקבוצה החדשה שפתחתי ב-Discord עבור המשחק Assetto Corsa Competizione, שם תוכלו לשוחח על כל הקשור ל-Sim Racing לקבל טיפים לשיפור הנהיגה והזמנים, ציוד גיימינג ותוכנות סימולציית נהיגה, נארגן משחקים כדי שנוכל להנות ביחד מהמשחק. דרכנו ניתן למצוא ריכוז של תחרויות וליגות שבהם ניתן להשתתף בניהם מספר ליגות האירופאיות. בתכנון שלנו להקים שרת משחק פרטי של הקבוצה לארגון תחרויות ואימונים עם לו"ז דו שבועי (תנתן אפשרות להצבעה עבור מפות ומזג אוויר). חשוב לציין כי עיקר הפעילות תהיה ב-PC אבל גם מחזיקי הקונסולות מוזמנים להצטרף. הצטרפות לשרת (לחצו על התמונה או הלינק) : https://discord.gg/FMCvBdHcaU

• 0 תגובות
    • 2.8k צפיות
  18. הגרסה החדשה הבאה של הקונסולה ההיברידית המפורסמת נוחתת רשמית באמצע החודש הבא, אך ניתן לשריין לעצמכם יחידה כבר עכשיו - בתמורה לכ-1,800 שקליםלכתבה

19. איזה משחקים קיימים?

• 0 תגובות
    • 2.3k צפיות
  20. Started by GameGems,

Awesome Game

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by amit27,

התקנתי את המשחק אבל אני לא יכול לשחק כי המשחק לא נותן לי לעשות פרופיל חדש, למשל שאני מכניס את השם שלי אני לוחץ save ואז יש הודעה save failed ובגלל זה אני לא יכול להתחיל לשחק

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  22. Started by דיאנה אפרת,

היי לכולם יש לי סימס 3 והרחבה על דיסקים מקוריים והם עבדו מצויין עד שהורדתי 4 חבילות הרחבה בorigin, עכשיו העכבר לא זז חלק והמשחק כל שניה נתקע. זו לא בעיית מקום בHD כי יש עוד 43 GB פנוי בכונן C ו300 GB פנוי בכונן D וכרטיס RAM של 8 GB. אחרי שהתאמתי את רזולוציית המסך במשחק העכבר לפחות התחיל לזוז אבל עדיין בצורה לא חלקה. יש לי גם סימס 4 מותקן מדיסק והוא לא נתקע.. אין לי מושג מה יכולה להיות הבעיה.. למישהו אולי יש הצעה לפיתרון?

• 0 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. מיזם הגיימינג ממשיך לספק לכם הזדמנויות טובות להעשיר את ספריית המשחקים האישית שלכם חבילת Humble Bundle עדכנית זמינה לרכישה בימים אלה, ולמרות שלא כל הכותרים שנכללים בה מומלצים באותה המידה – אנחנו חושבים שבהחלט כדאי שתעיפו עליה מבט, ואולי גם תשקלו להשקיע בה מעט מהממון שלכם. כמו ברוב המקרים, גם הפעם המעוניינים יוכלו לבחור באחד מבין שלושה מסלולים שונים שיעניקו להם כותרים בזול: מי שיבחרו לשלם דולר אחד בלבד ומעלה יקבלו גישה למשחק האקשן-תפקידים Sacred 3 בגירסת ה-Gold המלאה שלו, למשחק התפקידים Risen מבית חלק מיוצרי סדרת Gothic הנודעת, משחק התפקידים Risen 2: Dark Waters בגירסתו המלאה, משחק העולם הפתוח המטורלל Saints Row 2 וגם משחק הפעולה-הישרדות Dead Island, בגירסת ה-Game…

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. Started by sh_idan,

שלום לכולם ! התקנתי אתמול פיפא ויש לי בעיה מעצבנת בטירוווף ! כל פעם שיש תפריטים במשחק, אפילו התפריט בחירת שפה בהתחלה, הם מתחילים לרוץ לי כאילו אני לוחץ ימינה בלי הפסקה. הייתה לי תבעיה הזאת גם בדמו ואני לא יודע מה לעשות עם זה !! למישו יש פיתרון ??? תודה !

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  25. Started by mj23,

היי קניתי פיפא אורגינל 2011 ואני רוצה לעשות ריסט ל STATS שלי באונלין להתחיל מחדש כביוכל ואין אפשרות במשחק לעשות ריסט הוא מבקש לפתוח חשבון חדש של EA רציתי לדעת אם זה אפשרי לעשות ריסט ואם כן אז איך עושים?!

• 0 תגובות
    • 751 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.