עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by Clazimi,

שלום שחקני STAR CITIZEN . שמח להכריז על ארגון United Tribes of Israel. הארגון שם לעצמו מטרה להיות הארגון המוביל והגדול ביותר בישראל. אנחנו בעצם רוצים לאחד את כל הארגונים הקטנים שקיימים כרגע במשחק, השחקנים מישראל שללא ארגון ואלה שנמצאים בארגונים שייכים לארגונים אחרים. היתרונות שזה יספק לנו במשחק יהיו משמעותיים, סיכוי גבוהה יותר להסכים דיפלומטיים עם ארגונים אחרים, התקדמות מהירה יותר בתור ארגון ובתור שחקנים בודדים, הגנה, ליווי במשימות הובלה, סחר, כרייה, סיור והכי חשוב קהילה מגובשת. ההנהלה של הארגון מרוכבת מ 6 אנשים, ההחלטות מתבצעות על פי הצבעות רוב ככה שאין מישהו בעל אולטימטום וחוץ מזה אנחנו תמיד מקשיבים לצרכי הקהילה. קישור לארגון שלנו באתר: https://robertsspaceindustr…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום לכם..... יש לי סוני פלייסטיישן 4. בשלט סוני עובד בסוני פלייסטיישן. אני לא משחק הרבה בסוני פלייסטיישן. אני עברתי לשחק במחשב נייח. חיברתי שלט סוני למחשב נייח דרך כבל USB בחלונות 10 פרו שפה עברית. בהתחלה השלט עובד טוב משחק פורטנייט הרבה זמן. ויש אורות בשלט ותקין. עכשיו יום אחד השלט סוני לא מגיב במשחק פורטנייט במחשב נייח חלונות 10. אני רואה בשלט יש אורות וזה מזהה בחלונות 10. אני בודק בסוני פלייסטיישן השלט עובד ותקין ויש אורות. אבל במשחק פורטנייט השלט לא מגיב. נסיתי ליראות לחפש בהגדרות שלט משחק פורטנייט במחשב נייח ולא הצלחתי. אולי נראה לכם שהמשחק פורטנייט משובש משהו שלא נותן לי לעבוד בשלט סוני. האם להתקין מחדש פורטנייט במחשב נייח? או איפה מפעילים …

• 0 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. Started by Rondh,

חם חם מהתנור, רגע לפני העונה החדשה נצחון יפה עם אחלה הריגות ושיתוף פעולה חכם וטוב. פרגנו בעוקב ובלייק, אודה לכם מאוד!

4. היי, העלתי סרטון חדש על כל הדברים החדשים מהעדכון האחרון. עקבו אחרי לעוד סרטונים!

5. Started by aviv00,

למי שרוצה לשתף סירטונים או חדשות בקשר ל VALORANT בישראל מוזמן ל - https://www.reddit.com/r/ValorantIsrael/

6. Started by נפשי clt,

מי יכול לשלוח לי למייל gta.nds תודה

• 0 תגובות
    • 933 צפיות
  7. Started by Rondh,

מה קורה?? העלתי סרטון חדש עם לודאוט חדש שאני משחק. צפו וגלו איזה נשק מדובר, בסוף הסרטון אני מציג את האטצמנט שאני שם https://www.youtube.com/watch?v=gAzy-YA-Puk

8. Started by Furytayx,

אהלן , פתחתי ערוץ ביוטיוב ואני יותר מאשמח שתכנסו ותראו את התוכן שאני מעלה. פרגנו בסאב ולייק <3 תודה רבה לכולם! <3

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  9. Started by Rondh,

מה המצב? עשיתי סקירה על הFINN - LMG החדש שיצא לאמצע העונה החמישית. אני אישית התאכזבתי ממנו. מה אתכם??

10. החידוש המודרני השלישי בסדרת האסטרטגיה המפוארת יגיע בחודש הבא - ומעריצים כבר מתחילים לפנטז על טיפול איכותי דומה לו יזכו יצירות אחרות מבית אולפני הגיימינג של מיקרוסופט לכתבה

11. אחד המשחקים המצליחים ביותר בדור הנוכחי יזכה לגרסה מתקדמת יותר ב-Xbox Series X, ב-PlayStation 5 וגם במחשבים האישיים - ויוענק חינם לכל מי שרכשו אותו בגלגול הנוכחי לכתבה

12. בואו להכיר את Super Mario Bros הטוב והישן משנת 1985 - עם טוויסט מודרני דמוי באטל-רויאל לכתבה

13. אינספור שמועות הופכות למציאות עם ההכרזה הרשמית על ה-Xbox Series S, במחיר מומלץ של 300 דולר בלבד ונחיתה בחנויות ברחבי העולם החל מה-10 בנובמבר, לצד ה-Xbox Series X לכתבה

14. האם סוף סוף נקבל אישור לשמועות אודות המחירים המומלצים בדור החדש והמרשים מבית סוני? תשובות בפנים, אנחנו מקוויםלכתבה

15. משחקי Metal Gear Solid המוקדמים ומשחקים קלאסיים ממותגי Contra ו-Castlevania זמינים כעת עבור מחשבים אישיים מודרניים, תודות לשיתוף פעולה מבורך בין החברה היפנית לחנות ה-GOGלכתבה

16. Godfall, אחד הכותרים הראשונים בשוק שמפותחים בלעדית לקונסולות מהדור החדש, יחייב חיבור לרשת - ועשוי להוות סיפתח עבור יצירות חדשות רבות שיבחרו בגישה הבעייתית הזולכתבה

17. Started by אריק פרלס,

האם יש זמנים שבהם משחקי COD כגון MW או המשחק שעתיד לבא COLD WAR במחיר נמוך ממאה שקל? זה ממש אבסורד שהם לוקחים כאלה מחירים גבוהים בזמן שמשחקים כמו BF5 נתן להשיג בחנות הרשמית ב 70 שח. אני לא מוכן להוציא על משחק יותר מ100 שח. אבל אני מאד רוצה לשחק בCOD וזה פשוט לא יורד במחיר.

18. עשיתי חיפוש ולא ראיתי שזה פורסם פה, האם למישהו יצא לשחק? משחק סימולטור של משאיות\רכבים , שמדמה חילוץ ואספקה של חומרים ודברים שונים, משחק לא קל עם המון משימות חשיבה, אבל מדהים! גם הגראפיקה יפיפיה:

19. Started by pres,

היי, מוזמנים להצטרף לדיסקורד הגדול בישראל למשחק Call Of Duty יש שחקני PC וקונסולות. יכולים לחפש חברים חדשים לשחק, יש בוט מתוכנת שמראה לכם את כל הנתונים של השחקן שלך(כולל זמן משחק, הריגות ו KD) וכמובן חדרים לפי גילאים ורמות. על מנת להצטרף יש ללחוץ על Join Server בכתום https://discord.me/codwarzoneisrael ברוכים הבאים

• 0 תגובות
    • 752 צפיות
  20. Cyberpunk 2077 מוכיח לנו שגם הכרזה על עותק זהב לשכפול המוני לא מבטיחה חסינות מוחלטת מדחיות של הרגע האחרון - משחק התפקידים העתידני המרהיב מיועד כעת לנחות אצלנו רק בדצמברלכתבה

21. Started by TheDiesel,

כשאני מפעיל את המשחק NBA2K21 אין סאונד, אני משתמש באוזניות

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  22. תכננתם לנסות את כותר התפקידים המוערך שהושק בשנה שעברה וחיכיתם להזדמנות עם המחיר הנכון? כעת תוכלו לעשות זאת באופן חופשי וללא הגבלה דרך שירותי ה-EA Play וה-Xbox Game Passלכתבה

23. שמועות עקשניות מנבאות לנו כי המפיצה האמריקאית הגדולה Take-Two עומדת לבלוע את חברת Codemasters הבריטית - ולקבל דריסת רגל משמעותית בתחום כותרי הנהיגהלכתבה

24. Started by maor1470,

היי, הורדתי משחק far cry primal מיוביסופט אחרי שההורדה הסתיימה ניסיתי להיכנס למשחק נפתח לי חלון קטן של המשחק כאילו טוען אותו וישר נסגר ניסיתי כבר הכל אני מיואש מערכת הפעלה windows 10 64 bit מעבד intel core i5 9400f 2.90GHz כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 1050Ti זיכרון 16GB DDR4 לא חושב שזו הבעיה של המחשב כי far cry 5 עבד לי חלק אשמח מאוד אם מישהו יעזור לי סוף סוף תודה

• 0 תגובות
    • 820 צפיות

דיונים חדשים בפורומים