עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by _Amaterasu_,

http://www.simplycdkeys.com/origin/battlefield-4-battlefield-4-premium-service-dlc-bundle אם לא על איזה אתר טוב אתם ממליצים לי לאותה חבילה ?

2. Started by blbb,

החוקים של ה-ODC: על כל השחקנים לבדוק מראש שהאנטי צ'יט שלו פועל כראוי, במידה ולא על השחקן לעדכן את אחד המנהלים. השעות של המשחקים יפורסמו, מותר לאחר משחק עד ל 20 דקות משעת התחלתו שנקבעה על ידי המנהלים בלבד !, אם הקבוצה שנגדכם מאחרת את המשחק יותר מ - 20 דקות אתם יכולים לקחת ניצחון טכני. חובה על הקבוצה המנצחת להעלות תמונות של כל צד במפה ולהעלותה לפורום באשכול חדש, ניתן לפתוח אשקול ולכתוב בו מי ניצח ולציין שהיה משחק מהנה ולציין שתעלו את התמונה מאוחר יותר (עד 24 שעות), ולחיצה על כפתור ה TAB במקלדת המראה את טבלת התוצאות של המשחק. על השחקן המארח לשים את החוקים הנכונים, שחקן אשר יארח ולא ישים חוקים נכונים הורס לקבוצתו בכך שקבוצתו יכולה לקבל ניצחון טכני. לכל קבוצה מותר לקחת הפסקה …

• 8 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אין לי מושג למה זה קורה, יש לי את הדרייברים הכי עדכניים שיש.......... יש לי כרטיס מסך msi geforce 3 ti200 128mb והוא אמור להריץ את המשחק הזה יופי יופי......... ככה אני רואה כשאני משחק ברשת, אבל גם במשחק רגיל כל מה שקשור למים במשחק אני רואה ככה......... מוזר.... מישהו יכול לעזור? זה מבאס לאללה........

• 15 תגובות
    • 2.4k צפיות
  4. טוב חברים אם תוכלו לעזור אני אשמח ....התקנתי את המשחק לפני כמה ימים ונכנסתי להגדרות של התצוגה להרים את הפילטרים והרזולוציה הרמתי הכל נגיד לאיכות גבוה רזולוציה 1024X768 כולל אנטי אלייזינג לX16, עכשיו צריך לצאת מהמשחק ולחזור כדי שההגדרות יכנסו לתוקף אבל הוא נותן לי מין הודע שמשהו לא בסדר בהגדרות שלי ואני שואל אותכם מזה ניסיתי את כל האפשרויות כולל רזולוציה יותר נמוכה ולא הצלחתי להרים יותר מX4 אנטי אלייזינג מה לא עשיתי התקנתי את הדרייבר הכי עדכני התקנתי דיירקט X הכי חדש התקנתי את המשחק שוב עשיתי ריסטרט למחשב וכלום שום דבר לא יודע למה זה אולי בגלל שהמשחק הזה פותח בטכנולוגית open gl ויש לי כרטיס של רדאון כמו שרשום במפרט שלי שזה תאמת כרטיס סוס אבל לא יודע כי לאח שלי יש גם רדאון …

• 2 תגובות
    • 842 צפיות
  5. Started by amit123,

כבר היו לי בעיות עם התוכנה הזאת....אבל זאת כבר מוגזמת!יותר משבוע שאני לא מצליח להיכנס לתוכנה...כשאני בא להיכנס הוא רושם לי שהוא מעדכן את הסטים וזה נשאר על 0 אחוז במשך שעות(לא שעתיים שלוש אלא באזור ה20 ומשהו שעות...)ולפעמים סתם יוצא מזה אחרי כמה שניות בלי לעשות כלום!זה ככה כבר יותר משבוע! מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 511 צפיות
  6. Started by yechiel_t,

הורדתי את המשחק והתקנתי.. והוא עובד סבבה.. רק שכמה שניות אחרי שאני מתחיל לשחק.. אז הוא מתחיל קצת לקרטע.. יש לי כרטיס מסך 6600.. יכול להיות שהוא לא מספיק למשחק<?

7. Started by Pure,

Battlefield 3 beta Gameplay [HD]

• 2 תגובות
    • 681 צפיות
  8. Started by IPIP,

נתקעתי בשלב הזה בדקה 5:24 בסירטון הזה הדלת פתוחה ואצלי במשחק הדלת סגורה למישהו זה קרה ואם לא מה אני עושה ?

• 5 תגובות
    • 918 צפיות
  9. Started by DarkEnergy,

Warcraft 3 Dota Cool Video למי שלא מכיר: http://en.wikipedia.org/wiki/Defense_of_the_Ancients מה אתם חושבים על המשחק\מוד?

• 13 תגובות
    • 1.7k צפיות
  10. Started by -R-E-L-,

http://www.vgames.co.il/smile.Vgames.web/Site/news_article.aspx?NewsID=13214 עכשיו אצתרך לדחות גם את קניית כ.מסך חדש מאחר ואין משהו טוב לשחק בזמן הקרוב (אולי STALKER).

• 55 תגובות
    • 6.4k צפיות
  11. Started by dor31,

איך אני משתמש באדרנלין באנרייל ואם למישהוא יש אתר עם מדריך מפורט לפקודות של הקונסולה אני יודע לו.

• 4 תגובות
    • 833 צפיות
  12. 274371689

• 0 תגובות
    • 530 צפיות
  13. יש לי fx5200 עם 128 זיכרון (כרטיס חדש ליפני שבוע ) אני מנסה להפעיל את המשחק וההקול עובד טוב ורצוף אבל במסך אני רואה כמו שיש שלג בטלויזיה רק בצבעים למה זה לא עובד לי???? :s05:

• 2 תגובות
    • 565 צפיות
  14. http://forum.vgames.co.il/content.php?do=view&f=17&id=323

15. שלום! טוב, קצת אחרי שקיבלתי את הרחפת, התקדמתי, ואז תיקנתי את הרמפה עם הבקבוקים, התקדמתי עוד קצת ואז הגעתי לשטח קצת יותר פתוח, שמולי יש שער שבדיוק סגרו לי אותו... ויש מין מבצר כזה מולי. אני נכנס אליו, הורג את כולם, ויוצא החוצה חזרה, בינתיים המסוק ה BZ הזה רוצח אותי... ואז אני מתקדם במקום והדרך היחידה שלי היא לחזור לרחפת. אני אמור למצוא משהו שפותח את אחד השערים, אבל לא מצאתי כלום, סתם ירד לי חיים... מה אני אמור לעשות? זה מתג מסויים או מה? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 762 צפיות
  16. Started by subwoffer13,

סתם, מחשבות בכתב. מה אתם אומרים? אחרי כמה ימים של 4 הגעתי למסקנה ברורה . 3 הרבה יותר טוב, עדיין אחרי מספר שנים של ותק . חסרונות של 4 לדעתי: * שליטה של כלים מהירה מדי ,פניות בטנקים,טיסה וכו.נראה מצועצע מדי.כולל שחקנים. מזכיר מאוד cod. * הזיקוקים של חלקיקים מפגיעה בקיר או בניין -מוגזמים, זאת לא המילה. *שאתה נפגע ברכב,מטוס, אתה צריך להיות מרוכז מאוד כדי להבין שאתה תחת אש . *ירי אוויר -הנעילה והפגיעות,שקטות מדי ,רגוע מדי . *גראפיקה גם צבעונית ומצועצעת *בחירת שרתים פחות נוחה *טנקים, מסוקים נשקים וכו עם צבעים ורודים כתומים וכו' ,עם סמיילים וציורים?wtf

17. שלום, בשעה טובה קיבלתי מחשב חדש ואני ממש לא מעודכן במשחקים האחרונים. המשחק האחרון ששיחקתי בו הוא GTA SAN ANDREAS וFALLOUT 2, תמליצו לי על כול המשחקים הטובים שיצאו מהשנה שנתיים האחרונות. בנתיים ברשימה שלי זה: Farcry2 GTA IV. Mirrors Edge. COD Modern Warfare 1\2 Dirt2 Assassin's Creed 2

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  18. Started by gal241994,

יש לי את המשחק ואני לא יודע עם המערכת שלי תפעיל אותו אז תגדיו לי אם הוא יפעיל ועל איזה איכות לוח אם GIGABYTE GA-EP31-DS3L מעבד intel e5200 box כרטיס מסך:geforce 9500 1GB זיכרון:2GB 800Mhz ספק כוח :gyro 500w ps044 ג'נרי

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Yamabushi,

-מהו המשחק האחרון מסדרת prince of persia? -איך המשחק timeshift לדעתכם? שווה קניה?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by No-way,

תגיבו :

• 24 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. יש לי את המשחק סימס 2 שצריך להפעיל אותו דרך DAEMON הצלחתי להפעיל אותו פעם אחת וכשיצאתי לא הצלחתי להפעיל אותו שוב..... איך אני מפעיל אותו? תודה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. לצורך העניין "השנה" = 365 הימים האחרונים. משחקים שסיימתי השנה והציון שאני נותן להם: 9.5 - The Cat Lady 9 - Brothers: A Tale of Two Sons 9 - Contrast 8 - Lifeless Planet 7.5 - The Stanley Parable 6.5 - To the Moon 6 - Tomb Raider: Legend משחקים שהתחלתי לשחק ואני חושב שיש סיכוי סביר שאסיים אותם מתישהו: Prey, Bastion, Child of Light, Mind Path to Thalamus, FC3 Blood Dragon, UT3 משחקים שהתחלתי לשחק ולמרות שהייתי רוצה לסיים אותם הסיכוי שזה ייקרה כנראה די נמוך: Quake 4, Half-Life 1, Beyond Good & Evil, The Longest Journey, Euro Truck Simulator 2 משחקים שהתחלתי לשחק ואין לי כוונה לסיים: The Binding of Isaac, Paranautical Activity אגב, קניתי לפני כמה חודשים הגה לוג'יטק G27 ו…

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  23. Started by simonsix,

נראה מעולה http://www.gametrailers.com/player/31061.html

• 4 תגובות
    • 731 צפיות
  24. הטריילר כאן: http://www.gametrailers.com/player/31351.html קצת על המשחק: Left 4 Dead is an upcoming multiplayer co-operative survival horror game by Turtle Rock Studios which is... part of Valve Corporation. The game has been built using Valve's Source engine and will be available on PC and Xbox 360 Left 4 Dead pits four human playable or AI controlled survivors of an apocalyptic pandemic against hordes of Infected zombies. Regular Infected are controlled by the game AI, while human players can control up to four mutated Infected with special abilities. The goal of Left 4 Dead for the Survivors is to help each other make it through a level to safety. Infec…

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  25. Started by ETB,

אני מנסה להתחבר לאחד הסרבים לא משנה איזה, והוא מתנתק בטעינה, ורושם הודעה: Error Verifying Steam USER ID. יש לי משחק מקורי שרכשתי בחנות, לא הבאתי אותו לאף אחד, ולא הגיוני שהיוזר שלי לא חוקי. יכול להיות שגנבו לי את הCD - key ? מישהו נתקל בתופעה הזאת?

• 3 תגובות
    • 636 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.