עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by pita100,

מישהו יודע איך אני מפעיל את המשחק? כאשר אני לוחץ על קובץ SETUP הוא מתחיל את ההתקנה ולאחר 2 שניות הוא נותן הודעה של CODE.EXE לא מוצא אותו או משהו כזה. אני מנסה כבר שלושה ימים בבקשה הגירסא שהורדתי הוא directors edition

• 0 תגובות
    • 517 צפיות
  2. משחק המירוצים החדש של Codemasters נקט בגישה חדשה ומרעננת, ונראה שזה הצליח לו השנה האחרונה הייתה שנה מוצלחת בהחלט לחובבי המירוצי במחשבים האישיים, עם Assetto Corsa (שהשוק בדצמבר 2014, אם לדייק), Project CARS, Rocket League – ועכשיו גם Dirt Rally, שהושק רשמית אחרי קצת יותר מחצי שנה בתוכנית ה-Early Access ומצליח להרשים לטובה מבקרים ושחקנים כאחד. כפי שאפשר להבין די בקלות משמו, Dirt Rally של Codemasters מהווה חזרה למקורות עבור סדרת משחקי המירוצים, שהתחילה את דרכה בתחילת המילניום תחת השם Colin McRae Rally – רק מירוצי ראלי במגוון רחב של מסלולים מאתגרים ברחבי העולם, ללא תוספות של מירוצי מכוניות מסגנונות אחרים ובעיקר ללא תוספת של כל עולם הפעלולים שהפך להיות חלק מהמותג בשנ…

• 0 תגובות
    • 621 צפיות
  3. היי (: אני מחפש משחק RPG שיצא בין השנים 2000-2006 בו משחקים כחייזר אדום. צריך לעבור שלבים ולהילחם באוייבים כמו יצורי אור ויצורי חושך שנראו כמו האנשי קו מהדמויות בword 2003 (שכדי לנצח אותם צריך לכבות או להדליק את האור בהתאמה). איכשהו נתקע לי השם גיזמו או קוסמו אבל שום דבר מזה לא מתאים לתיאור. זה היה משחק שהתאים יותר לילדים. זה בערך כל מה שאני זוכר ממנו. הרבה תודות לעונה הישר!

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. כולנו שמענו על "דום", אפילו מי שלא שיחק בו. ויש לזה סיבה טובה - המשחק הזה עשה רעידת אדמה בתעשיית המשחקים. אני גאה ושמח להציג בפניכם את הסרטון הבא, שבו אנחנו נכנסים קצת להיסטוריה ומגלים למה DOOM היה כל כך משמעותי ומשפיע, ומה בדיוק הוא עשה. תהנו!

5. Started by __MIKO__,

זו ההודעה שאני מקבל בחלק מהסרברים. בחלק אני גם מקבל timeout . הפתרון?

• 0 תגובות
    • 745 צפיות
  6. Started by Headbang Games,

Bad Pad, הוא משחק פלטפורמות המשלב אלמנטים של מטרוידואניה, ארקייד, אקשן-יריות, פאזלים ועוד, מלווה במוזיקת רוק ומטאל מונחת גיטרות ושירים קומיים עלילתיים שנכתבו ובוצעו במיוחד עבור המשחק.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by blacknight21,

מעוניין במידע מהיכן ניתן לרכוש את המשחק Descent2 האגדי. ramburda@gmail.com תודה

8. צמד כותרים בולטים זכו להשתחרר מידי הגנת הקבצים השנויה במחלוקת, זמן-מה לאחר שכבר נפרצו והופצו באופן פיראטי לכתבה

9. קיים מישחק של תרנגולות שמתחיל בזה שמראים איכר שמתחיל לירות בתרנגולות שעושים קולות מאוד מצחיקים ואז מתחיל מישחק שבעצם יש ספירה לאחור של זמן, ועד שניגמר הזמן אני צריך לירות בכמה שיותר תרנגולות שבאות לי מכל הכיוונים, בכל הצורות ובכל הגדלים. מי שיודע למה אני מתכוון אשמח אם יזכיר לי את שם המישחק או יתן לי לינק להורדה. תודה

• 0 תגובות
    • 534 צפיות
  10. שלום לכולם דבר ראשון יש פה בכלל משהו שמשחק בזה? ניסיתי לשחק וכמובן שמשחק כזה דורש שלט,אבל ברגע שאני מתחיל את המשחק כאילו אחד הכפתורים נתקע, וזה עובר לי בין מצב המפה לבין המצב הרגיל.רק ביטול השלט לפני הפעלת המשחק פותר לי את זה,ובמילים אחרות שימוש במקלדת בלבד. זה קרה למשהו?

• 0 תגובות
    • 608 צפיות
  11. Started by גל עודני,

היי אני שיניתי את האזור שלי בSTEAM מישראל לארגנטינה כי ראיתי סרטונים והכול שם ממש זול אני עם זה כבר כמה חודשים והכל טוב אבל לא מזמן שמעתי שזה יכול לתת לי IP BAN (משנה לי רק באן כללי מSTEAM שימנע ממני להשתמש בSTEAM. אם זה רק באן מהמשתמש לא ממש משנה לי בגלל שלא בזבזתי שם הרבה כסף היות המחירים הנמוכים) האם זה יכול לתת לי IP BAN? האם למישהו יש התנסות בנושא הזה? האם יש משהו שאני יכול לעשות כדי לא לקבל באן? תודה רבה

12. שלום . תמיד חלמתי שהיה משחק כזה של הקבוצות באירופה ואינה עכשיו עשו פאאצ'ץ רק מה הבעיה שאני לא יודע מאיפה להוריד!!! מי יודע איפה מורידים פאצ'ץ ליורוליג? ל- nba live 2005 :smile1 [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 613 צפיות
  13. Started by sherlock1212,

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3090853,00.html אני לא בטוח אבל יכול להיות שזה סרטון מGran Turismo 4 בכל מקרה זה מדהים

• 0 תגובות
    • 809 צפיות
  14. בואו להכיר כמה מהפרוייקטים השאפתניים ביותר שיצרו מעריצים אדוקים בהתבסס על משחקי הוידאו האהובים עליהם, אשר נקברו בטרם עת בשל בעיות משפטיות שונות ומשונות כשמשחק מצליח להכנס ללב של קהל הגיימרים ולרכוש לו קהל נאמן של מעריצים, תמיד תמצאו כמה מוכשרים מביניהם שינסו להביע את האהבה הזאת ביצירת תוכן נוסף משלהם. במקרה שלנו, זה מתבטא כמובן גם בפיתוח של משחקים – שיכולים להיות כל דבר בין משחק שמוסיף תוכן חדש לסדרה, לבין רימייק ואפילו דימייק, יצירת משחקים חדשים כאילו יצאו לפני שנים. בעבר כבר יצא לנו לדבר על כמה משחקי מעריצים מוצלחים במיוחד (ואתם מוזמנים לבדוק אותם אם עדיין לא הייתה לכם ההזדמנות), אבל לצערנו לא כל משחק מעריצים זוכה לראות אור יום. כיוון שמדובר ביצירה שמבוס…

• 0 תגובות
    • 893 צפיות
  15. כי אני מתלבט בגלל זה להתקין ויסטה....

• 0 תגובות
    • 663 צפיות
  16. היי הורדתי 2 משחקים מהמתנה שקיבלנו , יש לי את מספריי האקטביטציה של כל שלושת המשחקים , האם בעתיד לאחר פירמוט מחשב אני יוכל שוב להוריד אותם ? המשחק של היטמן הותקן ישירות דרך הסטים , אבל FC3 ירד לי לספרייה בסטים וכך אני יכול לגבות את הספרייה ולהתקין שוב , אבל מה יהיה עם המשחק היטמן שישר הותקן למחשב?

• 0 תגובות
    • 979 צפיות
  17. Started by kpk,

זוכרים את הסרט הקצר ההוא ל"מורטל קומבט" שהיה פיצ' לסרט וקיבל סדרת רשת (שבסופו של דבר תהפוך לסרט)? עכשיו מצטלם אחד כזה ל-Halo! אז בואו לתמוך. אם יש לכם פייסבוק, כנסו לדף הרשמי של הסרט ותעשו לייק. כשהם יגיעו ל-6000 הם ישחררו טריילר. ותגידו גם לחברים שלכם בפייסבוק לעשות את אותו הדבר. http://www.facebook.com/HaloTheMovie?ref=ts

• 0 תגובות
    • 612 צפיות
  18. Started by Furytayx,

אהלן , פתחתי ערוץ ביוטיוב ואני יותר מאשמח שתכנסו ותראו את התוכן שאני מעלה. פרגנו בסאב ולייק <3 תודה רבה לכולם! <3

• 0 תגובות
    • 707 צפיות
  19. בואו להכיר את Super Mario Bros הטוב והישן משנת 1985 - עם טוויסט מודרני דמוי באטל-רויאל לכתבה

20. Started by Midas,

היצטרפו לקבוצה הישראלית של Daggerfall Covenant ותהיו החלוצים של הגילדה שעתידה לקום! https://www.facebook.com/groups/779293882082165/

• 0 תגובות
    • 2.5k צפיות
  21. נושא, אני לא מדבר על פליי אונליין, אלה כמו בפיפא 2005, גם פליי אונליין, וגם שם היה לשחק לפי IP, גם פה אפשר? שאני אדע אם שווה להוריד

• 0 תגובות
    • 960 צפיות
  22. Started by Los,

APB All Points Bulletin היה אמור להיות משחק מרענן מבחינת הרעיון,דבר שלא השאיר לי ברירה אלה לרכוש אותו אך לאחר מספר שעות משחק אני רק רוצה לקבל את ה50 דולר שלי חזרה. רעיון המשחק די פשוט,לאחר כניסה ראשונית למשחק אתה בוחר איך לעצב את הדמות/והאם להיות בצד של הטובים או בצד הפשע. לאחר מכן אתה עובר מדריך קצרצר ואז תהיה לך האפשרות כל פעם מחדש באיזה עיר לשחק [יש שני ערים]. בדקות הראשונות של המשחק [עד שעה] אתה בקלות אומר לעצמך זה משחק שלא אעזוב זמן רב. רעיון המשימות די פשוט מלהדליק X בניין או לקחת מזוודה מXלY שהצד של "הרעים/הטובים" תלוי היכן אתה אמורים למנוע מאחד מהשני לעשות זאת. את המשימות יהיה אפשרי לעשות בקבוצה [שאותה המערכת יוצרת אוטמאטית] אך כמובן יש באפשרות השחקן ליצור בעצמו ק…

• 0 תגובות
    • 999 צפיות
  23. חיפשתי באתרים ולא מצאתי אשמח אם תעזרו לי (ל-XBOX)

• 0 תגובות
    • 811 צפיות
  24. Started by exXxTreAm,

השאלה בכותרת, פשוט פעם היה אפשרי להוריד למשחק מכוניות.

• 0 תגובות
    • 573 צפיות
  25. פה יש מאמר נחמד על השקות כושלות של קונסולות http://www.gamedaily.com/features/?id=1112&page=1

• 0 תגובות
    • 562 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.