משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
חצי שנה אחרי ההשקה והתלונות הרבות - יוצרי Middle Earth: Shadow of War מכריזים על ביטולן הרשמי של המיקרו-עסקאות האגרסיביות שאפיינו אותו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 818 צפיות
- 1 follower
-
-
אני לא מבין את הפער במחירים... יוביסופט מוכרים 90 יורו, gmg מוכרים 80 דולר אחרי 10% הנחה וסטים מוכרים 360 שקל שזה די קרוב למחיר ביורו... ממה נובע הפער במחיר?
-
- 0 תגובות
- 867 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
ז'אנר המשחקים הכי פופולארי כיום הוא ללא ספק משחקי Battle Royale, וכעת המלחמה בין שני המובילים המובהקים בתחום עוברת גם למסך המובייל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 736 צפיות
-
-
משחק הפעולה-הרפתקאות החדש, בו תוכלו לשחק עם חבר גם במידה ורק אחד מכם רכש אותו, מגיע אלינו לביקורת לכתבה
-
- 0 תגובות
- 951 צפיות
-
-
מפתחת המשחקים היפנית מצטרפת אל בת ארצה ותציע לעולם לרכוש קונסולות-רטרו קטנות ומדליקות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
- 1 follower
-
-
-
הי חבר'ה, אתמול העליתי ליוטיוב 52 דקות משחק בשרת "Zeus" של ARMA 3. חוויה מטורפת, לא זוכר שנהניתי ככה. אם אתם סקרנים בנוגע ל"ארמא" או יש לכם את המשחק ורוצים להעביר איזה שעה וחצי, תוסיפו תגובה. אגב, הלאג בגלל תכנת ההקלטה, אנסה להבא תכנה אחרת
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
שלום לכולם חברים מי שמכיר אותי יודע שאני מכור ל באטלפילד 4 ו3 אז החלטתי להרים את הכפפה ולבנות משהו גדול וייחודי לשחקנים פה שאוהבים את המשחק באטלפילד 4,3,1 לשם כך בפתחתי סרבר חדש בדיסקורד ואתם יותר מוזמנים להיכנס ולדבר עם כולם בסרבר יהיו חדרים לכל המשחקים 4,3,1 שרת: https://discord.gg/QrRRahE ערוץ היוטיוב שלי : https://www.youtube.com/channel/UCcJ..._as=subscriber השם שלי במשחק/אוריגין תוסיפו גם: d65t46f54g עם זאת אני הולך לעשות לייב/סטרים מדי יום + פרסים בעתיד+הגרלות מומזנים להירשם ולעקוב אני מאמין בזה ואני רוצה לבנות משהו ייחודי למשחק ולמותג שאנחנו אוהבים ! אני בשרת הדיסקורד מחכה לכם חברים !!!
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עוד שבוע חולף - ועוד הצעה בחנות ה-Humble Store שכמעט בלתי אפשרי לסרב לה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 786 צפיות
- 1 follower
-
-
-
- 0 תגובות
- 956 צפיות
-
-
Bad Pad, הוא משחק פלטפורמות המשלב אלמנטים של מטרוידואניה, ארקייד, אקשן-יריות, פאזלים ועוד, מלווה במוזיקת רוק ומטאל מונחת גיטרות ושירים קומיים עלילתיים שנכתבו ובוצעו במיוחד עבור המשחק.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכותר הגדול הראשון מתוך רצף גדול שעתיד להיות מוצג במסגרת תערוכת המשחקים הגדולה ביותר בעולם מגיע - לשמחתם הרבה של חובבי ההתנקשויות היצירתיות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
- 1 follower
-
-
התקנתי את המשחק פאר קרי 5 על כרטיס מסך GTX 1050. הגדרתי את כל ההגדרות של הגרפיקה ברמת אולטרה. האם אני דופק את הכרטיס מסך לאורך זמן אם ההגדרות שאני מגדיר הן מעל ליכולת הזיכרון שמורכב בו? או שזה פשוט לוקח מהראם החיצוני של המחשב ומשלים את החסר(16G)? יש לציין שהמשחק עובד חלק וגם בGTA 5 הייתה לי אותה סוגיה וגם אז המשחק עבד חלק בהגדרות הכי גבוהות. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לכם זמן פנוי אבל אין לכם יותר מדי משאבים כספיים להשקיע? נהדר - הנה תשעה כותרים שלא ידרשו מכם אפילו שקל ויוכלו לספק לכם שעות של בידור לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! הרשו להציג לכם אמיו חדש, את אמיו איקס! בשנה האחרונה הרבה אמיואים נפתחים אך נסגרים לאחר חודש חודשיים מקסימום! אנחנו פה כדי להחזיר את הקהילה הגדולה של פעם וגם את הקהילה של הדור "החדש" תנסו ותעזרו לנו להקים את האמיו המצליח הבא! שרת האמיו הוקם על ידי 3 אושיות הרשת הגדולות בארץ שגדלו על אמיו ובברכתו של טומי מאמיו פורס! בשרתינו תוכלו למצוא חווית משחק מהנה ללא האקרים וללא באגים. פרטי השרת: * שרת עונה 4 קלה ומשופרת לקרבות באיכות כמו שכולם רוצים!* *מתחילים ישר פול ונכנסים לקרבות!* *האנטי האק חזק מאוד שחוסם 99% מתוכנות ההאקים שקיימות!* *שרת עם סחר ללא באגים וללא לאגים* *השרת בעל צוות אחראי ובוגר! בניגוד לרוב שרתי האמיו שקיימים * *מפה מיוחדת שהמפ…
-
- 0 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
תקופת הזמינות החופשית של Quake Champions קיבלה הארכה עד לתחילת השבוע הבא לטובת כל אלו שפספסו - ויש משחק נוסף שמחולק ללא עלות לרגל הצגת יורשו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 851 צפיות
- 1 follower
-
-
המעבד הוא 4670k i5. הם לא כ״כ ישנים וחבל לי לשדרג אם הם יעבדו סביר.
-
- 0 תגובות
- 855 צפיות
-
-
קלאש רויאל משחק מחשב מאוד פופולריץ אבל מה שאתם לא יודעים שילד יפגע באח שלו הקטן עם רובה של אבא שלו! קלאש רויאל זה רע לחיים של ילדים !
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
חולמים על משחק תפקידים איכותי בכיכובם של ערפדים אשר יירש את Bloodlines האגדי? Vampyr הוא כנראה לא התשובה - אך הוא יצירה מהנה וייחודית בפני עצמו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 859 צפיות
-
-
Danger Zone 2 נותן לכם סיבה לרסק מכוניות ולייצר כמה שיותר נזק - ממש כמו אחד ממצבי המשחק האהובים ביותר של הסדרה המצליחה מימי ה-PlayStation 2 לכתבה
-
- 0 תגובות
- 749 צפיות
- 1 follower
-
-
Shameless plug גיסי פתח חנות גיימינג חדשה בלב המפרץ חיפה - הבן אדם גיימר אמיתי לא סתם מישהו עם חנות מאוד ממליץ! מוזמנים
-
- 0 תגובות
- 5.6k צפיות
-
-
משחקי סדרת Sniper: Ghost Warrior ואחרים זמינים לרכישה עכשיו - בעלות כוללת של פחות מ-60 שקלים חדשים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 800 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, מעוניין ליצור קבוצת חברים ישראלית לQC, למטרת חסכון בלאג הגבוה לשרתים בחו''ל ואימון כללי. אם מישהו משחק תרשמו למטה ואוסיף אתכם (המשחק חינמי אגב).
-
- 0 תגובות
- 820 צפיות
-
-
המשחק השאפתני הבא של Ubisoft מתקרב למועד ההשקה ונראה טוב יותר ויותר עם כל מידע חדש שמגיע אלינו לכתבה
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
- 1 follower
-