עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by yotamoo,

לילה טוב! ;D טוב יש לי את המחשק הזה על פנטיום 1800 וכ. מסך on board עם WinXP, והוא פשוט נתקע כל הזמן לאחר מס' דקות, בעיקר כשיש הרבה אנשים. לא נראה לי שהבעייה היא בחומרה כי אני מריץ משחקים כמו דאוס אקס בלי בעיה, ויש להם גרפיקה "קצת" יותר טובה... מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה? תודה מראש, yotamoo

2. Started by B0necrack3R,

היי חברה קניתי כרטיס מסך חדש GF4 TI4200 128DDR ויש לי בעיה בסוף ,שאני לא מצליח לשים את הTEXTURE LEVEL ב HIGH! ואפילו לMEDIUM!!! אני משחק חלק על 1200 X 1600 עם הכל על HIGH אבל את הTEXTURE LEVEL אני לא מצליח לשנות! אנא עיזרו לי! עוד בעיה ב SOF2 MULTIPPLAYER. אני מבין שהוא צריך את הCD KEY בשביל שאני יוכל לשחק ברשת.. אז איפה שאפשר לרשום את הCD KEY רשמתי אותו עשיתי VERIFY הוא רשם CDKEY VAILED כאילו שהכל בסדר אבל אחר כך הוא נעלם ואני חוזר לאותה הבעיה! :( אשמח מאוד אם מישהו יוכל לעזור לי !!! תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Sol@rWind,

היי אנשים, משום מה אני מקבל פינגים גרועים בשרתי CS, אפילו העיפו אותי על FRAME הפינג קופץ מ 40 ל 300 והקו ירוק בגרף מקוטע, ניסיתי לשחק עם הפרמטרים של CS אבל לא עזר. איזו תוכנה יכולה לבדוק איפה הקשר דפוק ? יכול להיות שה MTU שלי דפוק? הוא 1399 כרגע. אם אני עושה PINT -T לשרת אז אני מקבל פינג יציב של 30. אני של ADSL 1.5 של ברק מה קורה פה ? זו בעייה של WINXP ?? תודה

• 7 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by KoDkOd,

התקנתי אותו אבל אין לי את האופציה של Snipr מישהו יודע למה ???

• 1 תגובה
    • 762 צפיות
  5. Started by Evil RoyBoy,

כשאני מגיע למניו.. אז אני לא רואה מה כתוב! יענטו במקום שיהיה לי כתוב "START GAME" אז זה יענטו כתוב.. אבל מרובע! כאילו ריק.. יש לי ריבוע צהוב כזה במקום כתב.. נגיד שהצלחתי להפעיל את שלב ראשון(והצלחתי).. הטקסטיור במשחק נידפק! הכל מרובע מגעיל! וגם באמצע משחק הכתב משתנה לי כמו שציינתי בהתחלה! אני לא יודע מה לעשות.. ואני גם לא יודע ממש איך להסביר את זה.. אני אנסה לעשות פרינט סקרין בשביל להראות לכם.. מבקש את עזרתכם אחים שלי.. בתודה מראש..

• 2 תגובות
    • 2k צפיות
  6. Started by TZuKi,

שמעתי על המשחק הזה, פשוט. סגנון WORMS, למשחק און ליין. קשה להשגה. אם מישהו יודע.....!!! בבקשה!

• 8 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by macron1,

לעזאזל שיחקתי בשלב הזה 200 פעם ואי אפשר לעבור אותו השלב הזה שמתחיל בכביש ואז יורדים לביוב {ולא נראה לי שרק אני לא מצליח כולם שם מתלוננים שהם לא מצליחים} אם מישהו יודע על מה אני מדבר ואפילו עבר תשלב שישתף אותי יועיל!!!!

• 0 תגובות
    • 821 צפיות
  8. Started by marking,

אני חושב שהזכירו את הבעיה הזאת כבר בפורום, אבל לא מצאו פיתרון (?) כשאני נכנס לAA אז אני רואה את המשחק מטושטש, למה זה? כל הכתב מטשטש וכזה חרא. יש לי רדאון 8500 (וכל הפרטים האחרים במפרט המחשב...) התקנתי את הפאץ כבר. בבקשה תעזרו. ??? :-\ :-\ :-\

9. בנושא נמצא הבעיה

• 1 תגובה
    • 998 צפיות
  10. Started by iPsych,

ובכן יש לי את המשחק, בכל מצבי המשחק הרגילים (משימות יחיד ושאר שטויות) הוא עובד נהדר, אך כשאני רוצה לשחק לבדי מול חבר או מול המחשב ב90% מהמקרים הוא מציג תצוגה שחורה, והתולעים אדומות דהוייות, וחוץ מהן הכל שחור חוץ מהעננים... רציתי לדעת אם למישהו יש רעיון בנוגע לסיבה, עשיתי הכל עדכון דרייברים לכ.מסך, עדכון המשחק, התקנה מחדש... ויש לי כרטיס מסל שאין איתו שום בעיהGF2MX (כרגע, מחר מגיע הti 4400 של leadtek)

• 0 תגובות
    • 830 צפיות
  11. ? מה אתם חושבים על הרעיון? (שחקני CS כמובן). אני פשוט אישית לא כ"כ אוהב קלאנים (למרות שיכלתי להצטרף להרבה אבל אני מסרב כל פעם (צנוע אני)). אבל לעשות קלאן של הפורום יכול להיות נחמד, לא חייב להיות רשמי... אגב, השם הברור לקלאן הזה יהיה [HWZ] ;D

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Evil RoyBoy,

FIGHTING FORCE 1 או איך שכותבים את זה.. תודה מראש!

13. הטלן יש לי GTA3 ואני משתמש ב GFTI4200 בWIN98 וכשאני משחק בGTA יש מן מריחות(TRAILS) אחרי הגופים. יש פתרון??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by ofer_mat,

החבילה נקראת חזרה לנורמדי והיא כוללת הוספת מפות סוגי צבאות ועוד מעניין לא !!!!! אני גם מחכה לזה וגם מצפה לזה !!!!!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by BeNDeR,

אני שואל כי חצי ממליץ ! אין מה להגיד זה המשחק הכי יפה ששחקתי בחיים שלי ! א. הגרפיקה שלו מדהימה ( לדעתי ) ב. הסיפור יותר יפה מהגרפיקה פעמיים והסוף פיי ארבע ! בכל אופן עניין אותי עם בכלל שמעתם על משחק שכזה ?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by Tomerico,

,

• 18 תגובות
    • 2.3k צפיות
  17. Started by WarMachine,

טוב אני קם ורואה שיש תמונות חדשות לדום3 אז כמובן אני מקליק בעכבר ורואה תמונות באיכות מדהיהמ שרק מדגימות את היכולות של המנוע.... בכל מקרה רק שתי תמונות אבל איזה שתי תמונות.... כל הזכויות שמורות ל BLUES NEWS בלה בלה בלה... דף התמונות.....

• 10 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. Started by Tomerico,

זה עדיין בגדר חשיבה אבל זה נראה לי יכול להיות מאד מגניב המשחק בסגנון FPS (פעולה למאותגרים באנגלית ובקיצורים) המשחק יהיה בכאילו לפני אלפי שנים בעולם פנטזיה ובמקום לבחור T/CT אתה בוחר אלף/גמד/קוסם/גנב... הנשקים הם חרב קשת ופיגיון הקטע של הקוסם אוליי יהיה מסובך מידי בשביל FPS מהיר אבל נניך גנב שיכול להתגנב מאחוריי דמויות בשקט ולתקוף אותו מאחור עם פגיון לאלף תהיה קשת ובגלל יכולת הראייה המצוינת של האלף יהיה לא אחוזים גבועים לפגוע הגמד יהיה חזק מה אתם אומרים?

• 27 תגובות
    • 5.6k צפיות
  19. Started by king_mike,

באגים בGTA. האומנם?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by Tomerico,

מישהו יודע למה הדרישה העיקרית של אלף בd&d זה תבונה+כוח? זה לא אמור להיות עם כבר תבונה+זריזות מה התמונה הקלאסית אלף חותך למישהו את הראש עם חרב (בשביל זה צריך כח במ"ד) או אלף ממאה מטר צולף לגובלין מכוער בראש עם קשת יפה?(דוגמה lotr) זריזות מביאה בונוסים לירית קלעים וכח לחרבות זה קצת מוזר שהדרישה העיקרית השניה של אלף זה כח ולא זריזות!!!!!! מאוד מוזר!!!!!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Grokster AND KaZaA,

כל משחק אחר יתקבל בברכה...

• 12 תגובות
    • 1.6k צפיות
  22. בבקשה זה מזה דבר מגניב חובה לראות: http://irulethe.net/~neppyman/dndwho/index.html אני יצאתי Lawful Evil Human fighter mage ואני מבקש בבקשה לא להעלות פה תמונות כי זה סתם לוקח זמן פשוט תיכתבו מה יצאתם.

• 27 תגובות
    • 2.8k צפיות
  23. Started by captaincaveman,

מחפש בנרות............ STAR CONTROL 2...... אולי מישהו מכיר אתר של משחקים עתיקים שיש בו אותו? אני חושב שהוא בן יותר מ-10.....

• 8 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. Started by benor,

האם יש דרך כלשהי לעשות Host ונגיד חבר שלי יכנס אליי???? ועוד דבר, מתי שאני בונה מבנה אני רק יכול לבנות אותו רק עם שחקן אחד כלומר בלי שאחר יעזור לו לבנות יש דרך לעשות זאת? תודה, בן-אור!

• 1 תגובה
    • 940 צפיות
  25. Started by goma,

תגידו לי משחק שנתקתם ואני יעזור לכם ;D

• 1 תגובה
    • 977 צפיות

דיונים חדשים בפורומים