משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה החלו בעיות מוזרות במשחק השחקן נראה כאילו הוא רץ במקום למשך שנייה~, הFPS לא משתנה באותו רגע (נשאר באיזור ה70~) או למשל בזמן שאני קופץ, זה קורה כל 10 שניות לסירוגין. ניסיתי repair install למשחק, סרברים עם מ1 עד ל100 פינג... האינטרנט מהיר מאוד, 10 מגה Upload. דרייברים /ישנים חדשים יותר. http://www.upf.co.il/file/8032996.html http://www.speedtest.net/result/1680758056.png מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 0 תגובות
- 864 צפיות
-
-
באחד השלבים האחרונים יש קטע שבו מליון אורקים מטפסים על החומה וגנדלף אמור להרחיק אותם. זה בלתי אפשרי או שלא מצאתי עוד את הטריק להתמודד איתם. אני אודה למי שסיים את המשחק ויוכל לייעץ לי. תודה
-
- 0 תגובות
- 491 צפיות
-
-
היי, אני בשלב שני, כשצריך לברוח מהכלא. אני יוצא מהתא, מחסל את כל השוטרים, נכנס בכל המעברים וממשיך למדרגות שמובילות לקומה עליונה מקבילה לשורת התאים שממנה נחלצתי. הורג שם את כל הסוהרים, ו... אין דרך החוצה! אני חוזר כל פעם לנקודת ההתחלה בתא, ואז מופיע עוד סוהר או שניים במקום שכבר "טיהרתי". אני הורג אותם, חוזר על צעדי ושוב מוצא עוד סוהרים. הורג אותם, חוזר שנית לתא ושוב סוהרים, הורג אותם וחוזר חלילה! אפילו הרגתי את שאר האסירים ה"תמימים" שבחדר הגדול מרוב תסכול! איך יוצאים משם? TIA
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
-
-
פתחתי את כל השחקנים והשאלה שלי היא: מה צריך לקרות אחרי שאני מנצח את המלך עם הסגן שלו? ניצחתי אותו ולא קרה כלום! המלך לא אמור להיפתח לי? נ.ב כל השחקנים כבר פתוחים מה זה ה DEVIL משהו זה?! שמשחקים כמו במשחק גוף שלישי מה קורה שאני מסיים אותו? תודה לעוזרים!
-
- 0 תגובות
- 562 צפיות
-
-
שלום, הורדתי את פאטצ' v.68 ואני מנסה להיכנס למשחק לחצתי על play ואז מופיעה התמונה עם הפיטריה שנטענת זה נטען ומסתיים ואז לא קורה כלום שום מסך לא מופיע הכל נשאר כאילו לא הדלקתי את מייפל וככה זה גם במשחקים אחרים מה לעשות? תודה לעוזרים!!
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
משחק הפשע בעולם פתוח שינסה לגנוב מעט מאור הזרקורים של GTA V מגיע בסתיו, וזמין לרכישה מוקדמת בהנחה בלתי מבוטלת כבר עכשיו אם כבר מיציתם את GTA V ואתם זקוקים למשחק בסגנון דומה שידע למלא את החלל – כדאי לכם לסמן ביומן את ה-7 באוקטובר 2016, היום בו ינחת בחנויות המשחק Mafia 3עבור המחשבים האישיים וקונסולות ה-Xbox One וה-PlayStation 4. הכותר השלישי בסדרת הפעולה, שזכתה לשבחים רבים בעבר בשל היותה אלטרנטיבה "רצינית" ואותנטית יותר למשחקי Grand Theft Auto, יקח את השחקנים אל גירסה בדיונית של איזור ניו אורלינס אשר קיבל את השם ניו בורדו – ויגלמו את לינקולן קליי, יתום ממוצא מעורב שחוזר הביתה לאחר שחווה את מלחמת וייטנאם, ומוצא את עצמו נסחף אל עולם הפשע בנסיון למצוא מהות ותח…
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
ראיתי לא מזמן את המוד הזה ואני מעוניין להתקין אותו אבל אני לא יודע איך ואני צריך עזרה. http://far-cry.ubi.com/fc-portal/en-GB/minecraft/index.aspx ההורדה נמצאת בקישור. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 924 צפיות
-
-
שלום, ברשותי מחשב נייד בעל מעבד intel core i5-3230M 2.6GHz, זיכרון RAM של 8GB וכן כרטיס גרפי AMD radeon HD 8750M. כמו כן, מערכת ההפעלה הינה : windows 10 enterprise 64 bit האם אני עומד בדרישות המומלצות להרצת המשחק ? האם יש מצב ובו המשחק יתקע לי או שאחווה lagging ? מה לגבי fifa 17 ? אני שואל כיוון שאני מתלבט בין אם לקנות קונסולה או לחסוך זאת ולהריץ על המחשב הנייד (באם אני עומד בדרישות) תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ממליץ בחום המישחק הזה פשוט שולט! הביקורת ב Vgames: http://www.vgames.co.il/website/vgames_title_page.asp?seqTitleID=2886&platform=main [אגב התמונות ש באיכות גרוע אז לא לשים לב.]
-
אז ככה... הביאו לי את המשחק.. הכל טוב ויפה. ניסיתי להפעיל את המשחק וכשלחצתי על משחק חדש הוא תחיל הלריך למעטה שהוא יוצר משחק חדש ואז פתאום הוא קפא... הסמן עובד... הכל טוב ויפה - אך ב- Task Manager המשחק Not Responding!!!! משהו יודע איך אפשר לפתור את זה? האם יש Patch או משהו? בתודה אדי
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את המשחק CS 1.6 המקורי, ותמיד שאני מדבר במיקרופון שומעים אותו מקוטע,אבל בתוכנות מסרים או ב-XP אני שומע את עצמי ברור. ד''א במשחק יש אפשרות של בדיקת המיקרופון - וגם שם אני שומע את עצמי ברור. מה יכולה להיות הסיבה לבעיה? (יש לומר - החלפת מיקרופון או הסרת המשחק לא עזרה)
-
- 0 תגובות
- 804 צפיות
-
-
יש לי בעיה מוזרה מתי שאני ורצה לפתוח מפה ב cs אז אין לי כימעט מפות ואם אני פותח אם המפות שיש לי אז כל הנשקים מוזרים הבן אדם נראה שונה אבל מתי שאני רוצה לשחק רגיל באינטרנט זה לא עושה לי שום בעיה הכל משחק רגיל יש לי את הכל המפות אז אני לא מבין למה זה לא נותן לי את כל המפות בקריאיט ולמה מתי שאני פותח משחק אז זה מראה לי הכל בצורה אחרת? תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 642 צפיות
-
-
מי הם האחראים ליצירת הבסיס שבזכותו כמעט לכל אחד מאיתנו יש כיום מערכת גיימינג אלקטרונית מתקדמת בביתו? את התשובות תגלו בפנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 764 צפיות
-
-
כותרי מירוצים, אסטרטגיה, פלטפורמה וסימולציה ממתינים לכם יחדיו במחיר כולל של פחות מ-40 שקלים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 724 צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי, סרטון נוסף שהעלתי לערוץ שלי. https://youtu.be/ridLpQv_vD0 אשמח לעוקבים חדשים
-
- 0 תגובות
- 754 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום קניתי לפני כיומיים את Age Of Empers 2 HD ואני כבר 15 שעות בקרב של 4X4 כאשר לי ולחבריי נגמרו המשאבים ושניים מהם גם מתו ל4 האויבים גם נגמרו כל המשאבים ובניהם זהב,עץ אבנים הרסתי להם את כל השווקים והם בכל זאת מוציאים אין סוף חיילים האם יש מצב שמתישהו יגמרו להם המשאבים והם לא יוכלו להוציא עוד חיילים?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום תשמעו אני וחבר שלי מנשים לשחק ברשת בשני המשחקים הנ"ל עם תוכנה hamachi פתחנו פורטים בפיראוולים וגם בראוטר של חבר שלי ואנחנו רואים אחד את השני אבל כשהוא מנשא להתחבר לחדר שאני פותח הוא לא מצליח יש למשהו רעיות למה זה קוראה?
-
- 0 תגובות
- 560 צפיות
-
-
היי לכולם בעבר העליתי בעיה זו ללא כל פתרון מתאים שניתן... ברשותי מחשב חדש עם כרטיס מסך MSI GEFORCE4 TI 4200 AGP *8 כאשר אני מריץ משחקים מסוימים למען האמת רוב המשחקים (חלקם חדשים חלקים פחות ) המשחק עולה לשנייה רואים מסך שחור ואז אני חוזר למסך הווינדוס כאשר אני רואה את המשחק בשורה למטה מוקטן--אני מנסה שוב פעם להעלות אותו שוב פעם עולה ואז מוקטן עד שאני מעלה אותו (יש ברשותי עכבר עם גלגלת באמצע ) ונותן מספר לחיצות על כפתור הגלגלת רק אז הוא עולה מה גורם לבעיה זו -עידכנתי דרייברים והכל ואני לא יודע מה גורם לבעיה זו שמח לקבל תשובה תודה ביי...
-
- 0 תגובות
- 638 צפיות
-
-
הרצתי את iron storm (מקורי) היה את הסרטון שלו וכשהגעתי לתפריט הראשי המסך נהיה שחור וכשאני מזיז את העכבר רואים כל מיני סימנים צילמתי את המסך (עם PRINT SCREEN SYSEQ )וכשאני מדביק את התמונה בצייר רואים הכל בסדר וחלק היה לי את זה עם משחק אחר אבל לפניי שהפעלתי אותו עלה חלון עם כל המאפיינים של הכרטיס מסך הגודל של המסך וכו' שיניתי את ה-800 * 600 ל-1000 * 700 וזה היסתדר. ב-iron storm לא עולה החלון עם כל המאפיינים אז איך אני יכול לשנות שזה יסתדר לי ??? זה המפרט שלי amd athlon xp-m 1900+ mmx 3now 1 6ghz 512 mb ram geforce fx 5200 צריך עזרה בהפעלת המשחק Shadow Ops כשאני מנסה להפעיל את המשחק עולה ההודעה הזאת
-
- 0 תגובות
- 667 צפיות
-
-
משחק הפעולה הטקטי החדש של יוביסופט מקבל דחייה של חודש וחצי וינחת אצלנו בחודש האחרון של שנת 2015 לכתבה: http://hwzone.co.il/הטקטיקנים-ימתינו-עוד-קצת-rainbow-six-siege-מגיע-ב-1-בד/
-
- 0 תגובות
- 990 צפיות
-
-
אני צריך עזרה במשחק. אחרי שהוצאתי את בריאן (אני חושב שככה קוראים לו) מהכלא של אינסמית' והבאתי אותו למכונית הוא מסיע אותי במכונית ואחרי זמן מה המכונית נעצרת (מחוץ לעיר אני חושב) ובאים אנשים ויורים עלי והוא אומר לי לצאת החוצה עכשיו אני לא יודע מה עושים אם נשארים במכונית ומתגוננים או אם יוצאים אז איך?
-
- 0 תגובות
- 544 צפיות
-
-
החנות המקוונת שמשמרת כותרים וותיקים ומתנגדת להגנות DRM למיניהן מציעה כעת יפות על מספר משחקים שעשויים לעניין אתכם כמו כל חנות גיימינג ברשת שמכבדת את עצמה, גם חנות ה-GOG הצנועה וההוגנת ממשיכה לספק לנו מבצעים על בסיס שבועי – הפעם עם מגוון משחקים וותיקים יותר ופחות, שבהחלט כדאי לשקול לנסות (אם עוד לא עשיתם זאת עד עכשיו). בין הכותרים המוזלים ניתן למצוא את שלושת משחקי האקשן-תפקידים של סדרת Risen, מהיוצרים של סדרת משחקי Gothic הפופולרית, אשר נמכרים במחירים של 2 דולר עבור הפרק הראשון, 4 דולר עבור הפרק השני ו-15 דולר עבור הפרק השלישי, שהושק בשנת 2014. גם צמד משחקי הפעולה הנהדרים Metro 2033 ו-Metro: Last Light, בגירסאות Redux מעודכנות, מוצעים במחירי מבצע של 5 ד…
-
- 0 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום. לגבי המשחק Conflict Denied Ops אני יודע שאפשר לשחק עם עוד חבר דרך האינטרנט ניסינו את האפשרות ההיא CO-OP ולא הבנו בדיוק מה עושים כדי שנוכל לשחק שנינו ביחד אשמח אם מישהו יוכל להסביר את הצעדים ע"מ שנוכל לשחק שנינו ביחד (אני שחקן אחד והוא שני) נגד המחשב תודה 8)
-
- 0 תגובות
- 477 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק מופיעה לי בעיה מוזרה כזאת(ראה תמונה) מה לעשות כדי להצליח להתקין את המשחק נ.ב הבעיה מופיעה גם בהתקנות אחרות(באסה רצינית) [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 727 צפיות
-