משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
אני צריך צלף טוב! אני פשוט רוצה צלף וצריך לעשות36 פגיעות אך לא הצלחתי אז חשבתי שמישהו יכול לעזור לי בזה שאני יביא לו את הUSER שלי והוא בטובו יוכל להסיג לי את הצלף באימונים אבל רק את זה של הצליפה עם הM16 של ה36 פגיעות לפחות
-
- 1 תגובה
- 769 צפיות
-
-
יש אזרח שרודף אחרי ואסור לפגוע בו . יצאתי מבניין קומות ואני לא יודע לאן להמשיך ? מישהו יכול לסייע ?
-
- 11 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
למישהוא יש לינקים למשחקים חדשים, כמו WARCRAFT 3 ועוד? :asthanos:
-
כלומר נעשה משחק של עד 4 שחקנים אם כן נערוך היום את המשחק ב 8 בערב תשאירו הודעה אם משהו מוכן
-
-
- 9 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני ממש לא מצליח להשתלט על המכונית, אני משתמש בהגה והוא מכויל מאה פעם כבר... אני צריך לעשות סיבוב גדול כדי שהמכונית תסטה קצת לצד ואז היא עושה פניה חדה ואני מאבד שליטה... מישהו גם נתקל בבעיה הזאת ויש לו פתרון? בקשה זה מבאס לאללה....... תודה מראש!
-
- 3 תגובות
- 802 צפיות
-
-
Dynamite טוב הלב מפורום קונסולת ה-PS2 באתר Neoseeker סרק לעולם תמונות חדשות מהמשחק GTA Vice City שהופיעו במגזין כל שהוא. האיכות לא משהו, אבל בהחלט מספיקה כדאי להעביר את המסר: המשחק הזה הולך להיות ריאליסטי פי שניים יותר מקודמו, כמו כן כבד הרבה יותר.... תמונות נבחרות: לכל התמונות
-
- 10 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
אנשים יש לי בעיה פירמטתי את המחשב אבל שמרתי את המשחק GTA 3, הוא לא נמחק והוא עובד אבל הגרפאיקה ממש נמוכה, נמוכה כול כך עד שלא רואים את המילים בתפריט אלה ריבועים באותו הצבע! ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש אבל כלום לא עובד, אי אפשר לעשות LOAD כי לא יודעים מה זה מה, אבל המשחק עובד ברמה נמוכה מאוד. למישהוא יש פיתרון?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי חבר'ה, מה הם משחקי המחשב שאתם ממליצים עדיף קווסטים (יפים :AR15: ) ??? 8) :asthanos:
-
- 8 תגובות
- 5.7k צפיות
-
-
לפי AMAZON אפשר לעשות PREORDER למשחק וכתוב שם שהוא יצא ב31 במרץ http://www.amazon.com/exec/obidos/tg/detail/-/B00006C2HA/qid=1030223467/sr=8-4/ref=sr_8_4/104-4012878-1717529?s=videogames&n=507846
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
תגידו... מה קרה לכל משחקי ההרפתקאות (קווסטים) של פעם? אולי אני לא בעניינים, אבל חוץ מעל משחקי shooters ואסטרטגיה למיניהם, אני לא שומע על שום דבר חדש... יצא אולי איזה קווסט בשנה האחרונה ששווה בדיקה? מאז Monkey Island 4 לא זוכר שנתקלתי באף אחד...
-
- 20 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
שנים רבות חי לו משחק הקלפים FREECELL במחשב תחת 98WIN לפתע הוא החליט לא לתפקד. כלומר, הוא עולה אבל נשאר עם שעון חול. אבקש לא לסקול אותי על העלאת נושא מטופש ופרימיטיבי כמו זה אבל אולי יש למישהוא רעיון איך להחזיר עטרה לישנה? ניסיתי להסיר את המשחק ולהתקינו מחדש מCD המקור של 98 אבל ללא הועיל. אני יודע גם על האפשרות לשחק את המשחק ברשת אבל ..... איך מחזירים את המשחק המקורי למחשב ? איך? תודה מראש לכל מי שפנייתי תתקבל בהבנה...
-
- 1 תגובה
- 808 צפיות
-
-
אני משחק עכשיו הימים אלו ב wc3 ואני כל הזמן מפסיד נגד אנשים באינטרנט (מה לעשות :-\) אז רציתי שאולי תציעו לי טיפים ,אסטרטגיות ,bo למשחק כי אני ממש על הפנים . אני מנצח את המחשב בcustom game רק עם night elf וגם זה בקושי
-
- 19 תגובות
- 2k צפיות
-
-
פשוט ראיתי את המחשב לפני שהוא הבקיע שער הוא התחיל לדלג עם הרגליים משמחה. וחבר שלי סיפר לי שהשחקן שם את הכדור על הראש בדרך להבקעה אז למישהו יש מושג איך עושים את זה? נ.ב: מי שרוצה משחק איתי, מוזמן ליצור קשר 8)
-
- 0 תגובות
- 757 צפיות
-
-
-
-
-
הx-box, עם כל הכבוד, במפרט שלו, נראה מאוד חלש (יחסית... :-\) celeron 700, nforce, ge force 3) עכשיו כמה שזה נחשב למחשב טוב יחסית זה לא חומרה אופטימלית ל"פצצת משחקים" וזה גם מה שאני האמנתיף אבל בזמן האחרון אני שם לב שעדיין לא ניצלו יותר מחצי מכוחה של הקונסולה (לעומת הplaystation 2 שכבר הגיעה לסופה), אל מה אני מדבר? מישהו פה ראה תמונות halo... ? או קיף מדהים נכון? עכשיו בונים את Halo 2, שזה מנוע חדש לגמרי שאמור להיות עם פי 2 יותר פולגיומים ויותר לכל אדם ופול שטויות של מנועים שבעצם אומר שהוא הולך להראות פי 4 יותר מדהים מהמשחק המקורי, דומגא: זה לא מדהים? טוב תמונה לא טובה... מה אם זאת !!! וזה עוד מוקטן, זה הרבה יותר יפה... עכשיו קחו את project gothem... מדהים? עכשיו …
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני משחק במשחק הזה והוא קצת ישן ורציתי לדעת כבר עברו שלוש שנים ואז יצירתו אז למה לא יצא NOX 2
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי NFL 2003 וצריך בשביל לשחק להרשם בEA SPORTS וצריך סידיקי... והסידיקישהתקנתי איתו לא עובד לי.. :'(
-
- 4 תגובות
- 863 צפיות
-
-
אני ראיתיי איפשהוא את המשחק הזה Hard Truck 18 Wheels of Steel ולא הבנתי אותו מישהו אוליי מכיר אותו?
-
- 1 תגובה
- 925 צפיות
-
-
היום שיחקתי לי TFC (זה מוד של HL) בשרת ישראלי, והתחלתי להיות ראשון ברשימה, ואז פתאום איזה ניוביי דפוק עשה לי KICK VOTE בגלל שניצחתי , כולם הצביעו נגדי והעיפו אותי. עכשיו אני מנסה להיכנס כדי לעשות לו KICK VOTE, אבל השרת מלא. מוות לניוביי הדפוק הזה!!!!!!1
-
- 2 תגובות
- 873 צפיות
-
-
האם אפשר לשמוע דעות על המשחק ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 914 צפיות
-
-
http://205.252.89.234/hitman2demo.zip זה חדש? כי משום מה אני לא זוכר הכרזה או פרסום של הדמו של היטמן 2... :-\
-
- 20 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-