עבור לתוכן

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. ואני לא מדבר על המשחק זה Monopoly Tycoon, אלא אני מדבר על המשחק המקורי שמטילים במו קובייה שיצא לפני כמה שנים. או שאתם יכולים להמליץ לי על משחק דומה?

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  2. Started by DXT,

עם כל הכבוד לו, לדעתי אבדה לה ההרגשה של UT ואותה החליפה יותר הרגשה כאילו אנחנו ב Quake4Arena או משהו. בפורום הרשמי של המשחק יש פורום Demo Feedback עם אשכולים לכל נושא. בנושא של Weapons Balance, זה מה שאני כתבתי, כי גם לדעתי זו המגרעה הכי גדולה שלו. עדיין זה משחק גדול ומצויין, אבל לאחר יומיים של משחק שכבר אבדה ההתלהבות הראשונית אפשר לקום ולפרוס את הקלפים על השולחן, כפי שהם באמת. קישור לפורום הרשמי של המשחק: http://www.ina-community.com/forums/forumdisplay.php?s=&forumid=249 פיצלתי את התגובה שלי (שאותה פרסמתי בפורום) לשניים מחמת ההגבלה על אורך הודעות.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  3. אנשים פה הולכים לאהוב אותי על זה. ;D בקובץ ut2003.ini שבתיקיית system תערכו תחת [D3DDrv.D3DRenderDevice] את השורה שרשום בה ReduceMouseLag=True ותחליפו את הערך ל False. התוצאה: כ 10- 20 יותר FPS אבל בחלק מהמקרים זה גורם לתנועה אי חלקה של העכבר ומה שנקרא mouse lag ברשת. ודווקא לחלק מהאנשים מרגישים שהעכבר דווקא נהיה יותר מדוייק... תנסו, תגיבו. נ.ב: זה לא ישפיע על benchmark.exe כי הוא משתמש ב ini משל עצמו. ובשביל לראות את\ קצב הפריימים תלחצו על TAB או ~ ותרשמו stat fps. בבקשה :-*

• 7 תגובות
    • 949 צפיות
  4. Started by gal,

מישהו יודע מה ההבדלים ביניהם? אני חושב שיש לי את הרגיל פשוט בהתחלת ההתקנה מופיע FLIGHT SIMULATOR 2002 ולא מצויין שזה PRO EDITION!!! האם ככה ניתן לדעת?

• 0 תגובות
    • 642 צפיות
  5. Started by cganir,

שלום לכולם ! חשבתי לפתוח פה THREAD כמו בפורומים הגדולים, בו נוכל להשוות ביצועים של המשחק המדהים החדש הזה. אז קודם כל, צריך להוריד את הדמו. אני לא אתן פה לינקים, כי יש הרבה כאלה, ואפשר למצוא בקלות. אחרי ההתקנה, יש לגשת לספריה שבה התקנו את המשחק, ולהקליק על קובץ שנקרא Benchmark.exe. לאחר הבדיקות יופיע מסך קטן ובו התוצאות. כל אחד שבודק, שישים את התוצאות שקיבל + מפרט מזורז של המכונה עליה רץ המשחק ! בהצלחה ! אז הנה הראשון : FlyBy:108.93 BotMatch:38.32 Resolution : 1024x768 AMD T-Bird 1.4 GHz Gigabyte 7VRXP 256MB DDR PC2700 memory Hercules FDX Radeon 8500LE with Catalyst 2.3 Drivers.

• 32 תגובות
    • 3.6k צפיות
  6. Started by Sweet_Tooth,

למרות שזה מוקדם מידי אבל לפי הדמו אני אהבתי את UT2K3 יותר למרות שיש כאלו שלא אהבו את הנשקים וכאלו שאמרו שהיא קרובה יותר לקוויק מ UT אבל אני אהבתי את האווירה של המשחק ונשקים (כן הנשקים!) ואהבתי מאוד את הטרקים החדשים של הקפיצות והאדרנלין! וכמעט שכחתי אהבתי מאוד את הגרפיקה ! מוכן לקרוא תגובות שלכם!

• 1 תגובה
    • 921 צפיות
  7. Started by pc4u,

שלום חברים אני תקוע במרתף לא יכול להמשיך לפני מחשול מלא דוקרנים ממול על הקירות מקבל סימן כאילו פתיחה ולא קורא דבר מה פספסתי ?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by asili,

אני רוצה משחק של 4 אנשים ניתן לשחק עם הבטא? או שצריך להוריד את הדמו?

• 13 תגובות
    • 1.4k צפיות
  9. Started by marking,

יצא פאץ המאשר מולטי! מישהו רוצה לשחק?

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  10. Started by Sweet_Tooth,

אני רוצה "לצלם" קטעים מהמשחק בזמן שאני משחק ולשמור אותם כקבצי MPEG זה כמו SCREENSHOT אבל עם וידיאו! איך בדיוק אני עושה את זה?

• 3 תגובות
    • 738 צפיות
  11. למה אי אפשר להשתמש בעם היהודי ב Medieval - Total War???? זה מה זה מבאס

• 10 תגובות
    • 1.6k צפיות
  12. Started by Delux,

:'(

• 11 תגובות
    • 2.4k צפיות
  13. Started by sxs,

אני בשלב שנקרא Lucky Bastard (האחרון) ואני מגיע לנמל ענק והמשימה היא להרוג את הבן **** עכשיו, איך שאני נכנס יש סרטון כזה והאיש שאני צריך לההרוג יוצא מהאוטו שלו ולא מראים לאן הוא הולך... בקיצור, הרגתי שם את כווולם, בכל הנמל המזויין, אני רואה את המכונית שההוא נסע בא, אבל הוא לא נמצא בשום מקום ולכן אני לא יכול להרוג אותו ! HELP ! ! ! ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Delux,

שאני מפעיל את המשחק הוא כותב לי CANNOT CREATE 3D DEVICE למה? :'(

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by mulderfox,

לא את הדמו.. את המשחק המלא מ1998 מישהו יודע איפה אפשר למצוא אותו?

• 1 תגובה
    • 926 צפיות
  16. Started by plXy,

איך אני בודק FPS במשחק הזה? תודה

17. Started by Tomerico,

טוב אני נאלץ לפתוח עוד תראד על aa (למרות שלר רציתי) סיימתי את הסנייפר סקול (שתי משימות) ואין לי לאיפה להמשיך :

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Tomerico,

אני רוצה לקנות לחבר שלי לבר-מיצווה זה דיי דחוף הבר מיצווה מחר... בבקשה תגידו לי אם אפשר להשיג את זה בארץ? : ואם כן האם המחיר של זה הוא בין 180 ל 220? תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 1.6k צפיות
  19. Started by MINIME,

הורדתי מכוניות למשחק עם המכוניות באים קבצים של BMP שזה גלגלים חדשים לאוטו מישהו יודע איך אני מוסיף את הגלגלים שיהיו במשחק. תודה מראש MINIME

• 0 תגובות
    • 875 צפיות
  20. Started by e.t,

זה ההמשך של המשחק הראשון שיצא: Operation Flashpoint. רציתי לדעת אם יש הבדלים בין המשחק הראשון לשני? שיפורים (חוץ מנשקים) ? גרפיקה ? משהו? או שזה רק משימות המשך?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יודע כמה לוקח המישחק המלאה! :-\

22. אורח Si-Nom
    Started by אורח Si-Nom,

מישהו יודע במיקרה כמה לוקח מאפיה המלאה? :-\

• 5 תגובות
    • 914 צפיות
  23. Started by pc4u,

הי נתקעתי בחדר התת קרקעי לאחר חיסול כמה מוטציות איך מתקדמים או יוצאים מישם ? תודה

• 0 תגובות
    • 863 צפיות
  24. איזה אתרי צ'יטים אתם מכירים

• 7 תגובות
    • 1.4k צפיות
  25. Started by goma,

אני צריך עזרה אני מפעיל את המשחק וזה נותן לי הודעה זו: No Label OS: Windows 98 4.10 (Build: 67766446) CPU: GenuineIntel PentiumPro-class processor @ 867 MHz with 127MB RAM Video: NVIDIA GeForce4 MX 440 Can't find file for package 'ALAudio' History: UObject::SafeLoadError <- UObject::StaticLoadClass <- UEngine::InitAudio <- UGameEngine::Init <- InitEngine אני מבקש שתעזרו לי! תודה

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים