משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,393 דיונים בפורום זה
-
אולי נהפוך את המשחק למשהו יותר כיפי ונקים קבוצה של ישראלים למשחק? שכל אחד ירשום את השם שלו. או תחפשו אותי: ISRAEL-IAF בסיסים: idsaash1 ו idsaash2
-
- 0 תגובות
- 902 צפיות
-
-
קיבלתי מSAPPHIRE קוד לבטה של המשחק LOADOUT Loadout of the Week - Week 1 (8/27/12) (Loadout Gameplay/Commentary) אני לא כל כך אוהב את זה. מישהו רוצה? כל הקודם זוכה.... שלחו לי ה"פ
-
- 0 תגובות
- 878 צפיות
-
-
היי, הטופיק הוא פלנטסייד 2. אני לא מוצא יותר מדי ישראלים במשחק בשרת שלי Cobalt (EU). יש כאלה שמעוניינים לשחק ביחד כחלק מאוטפיט ("קלאן") מסודר בשרת? אני מקווה שהפוסט לא נוגד את חוקי הפורום (קראתי אותם, לא מצאתי משהו כזה).
-
- 0 תגובות
- 898 צפיות
-
-
משחק אינדי בסגנון roguelike: http://en.wikipedia.org/wiki/Roguelike Overview -Choose from 3 Character classes - Marine, Scout, and Engineer, each with different advantages. -Go up levels and improve your skills by fighting monsters, salvaging technology, and crafting equipment and weapons. -Fight dozens of enemies from the Sword of the Stars universe. -Use over 30 weapons and armor-types including laser guns, flame-throwers, plasma cannons, powered Brawler armor and lightning blades. -Use randomized augmentation items to modify your weaponry and armor. They're different every play-through - you won't know what they do until you use them. -Find and craft spec…
-
- 0 תגובות
- 848 צפיות
-
-
יש לי מעבד 3.3i3 2120 כרטיס מסך geforce gtx 550 ti זכרון 4גיגהבייט וכשאני שם את המשחק על הגדרות הכי גבוהות +4aa+16af ב1900*1020 אז אני מקבל אף פי אס נורא נמוך בסביבות ה30 40 ... האם זה בסדר? אני רוצה שיפעל לי על 100 אף פי אס ...מה לעשות ? האם דרוש מחשב טוב יותר ואם כן תוכלו להמליץ לי על חלקים שיפעילו את המשחק על הגדרות הנל ב100 אף פי אס?
-
- 0 תגובות
- 831 צפיות
-
-
היי חברים.. אני רוצה להעביר חלק מההרחבות לכונן אחר(כבר אוזל המקום ב-SSD). אין אני עושה את זה ושיפעלו, האם הזמן טעינה יהיה משמעותי ביותר?
-
- 0 תגובות
- 713 צפיות
-
-
שלום חברים, רציתי לדעת אם ישנה קהילה פעילה למשחק CSS? שיחקתי פעם 1.6 והבנתי שהוא דיי מת לכן אני שואל על Source. חיפשתי CD-KEY זול לקנייה ומצאתי את זה: http://www.iamcdkey.com/index.php?main_page=product_info&products_id=630 מכירים את האתר הזה? הוא אמין? תודה על העזרה =]
-
- 0 תגובות
- 837 צפיות
-
-
Hope this helps some of the tankers out there And yes i know about the low sound of my voice and i apologize , next tutorial will be better
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
again later זה ההודעה שאני מקבל שאני משחק ב season לפעמים נותן לי לשחק משחק אחד ואז במשחק השני אני מקבל את ההודעה. ה fifa מעודכן דרך ORIGIN ניתקתי את ראוטר וחיברתי את המחשב ישירות תוך ביטול NIS וה firewall של windows - לא עזר. חיפשתי בגוגל וניסיתי את ה"פתרון" ב EA answer HQ - גם לא עזר. מישהו יודע/נתקל בפתרון שכן עובד? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אני מחפש את המשחקים של נייד פור ספיד אם מישהו מוכר אשמח לקנות חשוב לציין שאני מחפש רק את המשחקים האורגינלים תודה
-
- 0 תגובות
- 679 צפיות
-
-
הקומנטרי היום מדבר על טיול משפחתי שעשיתי עם המשפחה שלי בפסח מקווה שתהנו, סיפור באמת נחמד לדעתי SUB & LIKE & COMMENT! *לא העלתי ביומיים האחרונים בגלל יום השואה. אני ימשיך להעלות עכשיו כל יום \ פעם ביומיים אני עוד לא בטוח. Sub me If You Enjoyed!!! --- www.youtube.com/underzic/
-
- 0 תגובות
- 626 צפיות
-
-
עוד פרק של Mw2 Co Op Sub & Like & Comment ! :DDD ---
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
סוף סוף CooLi Zombies חוזרים לפעולה! כרגע אין לוח זמנים אז זה יעלה די ברנדומליות כמובן שאם יאהבו את הסדרה הזאת יותר מאחרות היא תעלה הרבה מקווה שתהנו! SUB & LIKE & COMMENT ! :DDD
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
יש כאן עוד מישהו שיש לו את ה DLC ובימים האחרונים אין לו את האפשרות לבחור בחיפוש לשחק במפות DLC או במפות רגילות? או לחילופין האם יש כאן עוד מישהו שמקבל פינגים גבוהים בימים האחרונים (100+) למרות ההגדרות של הפינגים (70-80)? אם כן יש למישהו אולי פתרון לעניין הזה?
-
- 0 תגובות
- 753 צפיות
-
-
למי שעוד משחק guild wars 2 או רק התחיל ומעוניין למצות יותר מהמשחק אני מזמין אותכם להצטרף לguild בה אני חבר הגילד שלנו מונה 350 חברים ויש יותר מ100 פעילים בשעות השיא עיקר ההתמקדות היא על wvw יש לנו איבנט מרכזי כל ערב שמתחיל ב 9 בערב ונמשך בין שעתיים ל4 ובשאר הזמן יש כל הזמן אנשים פעילים גם ב pve וגם ב pvp כמו כן יש לנו ישיבות טקטיות וישיבות פר קלאסים יש המון עזרה הדדית משחקנים מנוסים. בבניה ואיך להשתמש יותר נכון ביכולות השונות יש לנו אתר עם פורום ושרת טים ספיק של הגילד שמיועד לכל השרת. אם אתם מעוניינים להצטרף שם הגילדה היא : AoA ואנחנו יושבים בשרת far shiverpeak לי קוראים yanshuly במשחק אתם מוזמנים לפנות אלי להצטרפות.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
אני משחק עם חבר בPortl 2 CO-OP והמשחק רץ בסדר. הבעיה היא שמדי כמה שלבים, כשאנחנו מסיימים אחד והמשחק טוען את הבא, המחשב שלי (כולו, לא רק המשחק) נתקע. הוא נתקע ברמה שאני צריך לסגור את המשחק עם CTRL ALT DEL ורק אז אני יכול לחזור להשתמש בו (ALT TAB לדוגמה גם לא עובד). עד עכשיו: 1) מחקתי את הסטים, התקנתי מחדש, עשיתי בדיקת קבצים למשחק. 2)עידכנתי את הדרייבר של הכ.מסך מcatalyst 13 ל beta 13.5 אילו עוד צעדים אפשר לנקוט? המחשב שלי: win 7 64 bit unlimited kingston ddr3/4gb/1333mhz X2 intel i5 2400 sapphire hd 7950
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שתהנו מהסרטון שלי,אני יודע שלא ערכתי את זה כול כך אבל בכול זאת מקווה שתאהבו http://www.youtube.com/watch?v=veMODczXLt0 Mahno_gaming
-
- 0 תגובות
- 895 צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן. קניתי את Borderlands2 לאחרונה (מבצע אחרון של סוף השבוע) בהתחלה התלבטתי אם לקנות את המשחק כי אין לי הרבה חברים (ישראלים) בSTEAM שמשחקים במשחק ובמחשבה שעם אנשים שאני לא מכיר (שסתם יצטרפו) תהיה לי בעיה לשחק (ככה גם אמרו לי בפורומים אחרים). נחשו מה? הצטרפו כמה ארופאיים והיה מאוד כיף לשחק איתם. אחד אפילו לימד אותי הכל על המשחק והיה מאוד סבלני. ואז מצאתי מישהו (ישראלי) ברשימת החברים שלי שקנה גם את המשחק במבצע והתחיל לשחק. הצאתי לו לשחק ביחד. ונחשו מה? ההפך הגמור מאלה ששיחקתי איתם בחול. חפצים? לוקח הכל. אולי כשהמצפון מתחיל לנגן אצלו פעם ב- משאיר לי קופסא עם כמה דולרים. חפצים? על כולם E E E E E ואני מוצא רק ארגזים רקים אם אני מתעקב קצת באיזו פינה והוא רץ קדימה. לשחק בצוות? …
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
שלום אני מברר לאחי... מישהו נתקל כאן בבעיות וניתוקים שונים במשחקים: Stronghold kingdom Anno online The settlers online ? יש לו בזק בינלאומי. הוא טוען שהוא הריץ tracert ואיפשהו בנתיב אחרי שזה עובר את השרתים של בזק בנלאומי זה נתקע לא פעם...
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
שלום לכולם וברוכים הבאים לאשכול הרשמי על שרתי הקהילה שלנו! חוקי שרת המשחק: [*=right]חל איסור מוחלט על קללות. [*=right]חל איסור מוחלט על גזענות. [*=right]יש להתייחס בכבוד לאדמינים ולשחקנים. [*=right]אין לפרסם שרתי משחק\שרתי דיבור\קלאנים\קהילות פורומים שאינן קשורות לקהילה. [*=right]אסור להתחזות לאדמין. [*=right]שימוש בצ'יטים או בתוכנת צד שלישי אסור בהחלט. [*=right]התחברות לשרת המשחק מעידה על הסכמה לחוקים הנ"ל. שחקן אשר יעבור על אחד מחוקים אלו ייענש בחומרה! ב-Battlefield 4 החלטנו לקנות 4 שרתים, 3 שרתי משחק רגילים ואחד קלאב לאימוני קלאנים, טורנירים וסתם להשתגע לפעמים השרת הראשון: HWzone.co.il | Conquest | 62 Slots | Israel בשרת הזה נמצא…
-
- 0 תגובות
- 7.3k צפיות
- 1 follower
-
-
-
זה המפרט : כרטיס מסך:SAPPHIRE HD 6870 מעבד:amd phenom ii x4 X4 960T PEROCSSOR 3.00 GHZ מערכת הפעלה:WIN 7 64BIT בשבוע הראשון המשחק לא היה קורס בכלל , שבוע שעבר הוא קרס פעם-פעמים ועכשיו אחרי דקה הוא קורס . מה שניסיתי בנתיים זה להתקין מחדש ולעדכן דרייברים ולא עזר, תודה. נ.ב זה משחק שהורדתי אבל אם מישהו ימצא לי אותו בתשלום אין לי בעיה לקנות במחיר נורמלי (אין בסטים ובPCGAMSE-לא מכיר עוד חנויות).
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
-
מדובר על המשך לWargame שיצא לפני מספר ימים. משחק מאוד ממכר. אני ממש נוב בו. אשמח להוסיף חברים ולשחק איתם
-
- 0 תגובות
- 551 צפיות
-
-
כתבתי את העצומה כבר באנגלית בפורומים ואין לי כוח לתרגם אותה,כתבתי בפורום של סטים ושל alieware arena (ניסיתי גם ב FXP אבל כל הזמן מוחקים אותה ה@#$) הכותרת היא Bring red dead redemption on PC. I and a lot of PC gamers wish to play red dead redemption on PC but a lot of us don't have the money to buy PS3 nor Xbox so please take this serious. here is the petition link: http://www.change.org/petitions/rock-star-games-bring-red-dead-redemption-on-pc it is better to do this than do nothing, I don't know if it will work but if the petition will have many members so we maybe get something out of it after all. it's only few seconds to signup. Do you all remember the game "b…
-
- 0 תגובות
- 680 צפיות
-