משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
אהלן חברה, אני משחק בWARFRAME , רמה 30 , ובניתי את הדוג'ו של הקלאן . מחפש אנשים מגניבים לשחק איתם ( לא חורש) , עדיפות למעל גיל 20 , אבל עם התנהגות נורמטיבית אפשר גם פחות אני בן 23 מבת -ים , אוהב אונליין ,עיצוב,ציור ,אקסטרים, ים , נרגילה , וודקה קרנברי ובנות D: אם מישהו מעוניין צרו קשר https://www.facebook.com/subwoffer13
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מה קורה כאן. מאז ההקשה המשחק עבד לי מעולה. מאתמול כל חמש דקות קורס לי. חשבתי בעיה במחשב שלי. פירמטתי, התקנתי הכל מחדש - עדכונים, דרייברים, הכל. שוב פעם קריסות כל חמש דקות. וזה רק אצלי או שהפינג קובץ כל הזמן מ70 ל-120? עריכה: וואללה סבלתי שבוע עם נשק התחלתי מעאפן. רק פתחתי את SCAR - קריסות. אני עם המזל שלי....
-
- 0 תגובות
- 771 צפיות
-
-
שלום, חבר שלי שינה רזולוציה מעל מה שהמסך שלו מאפשר במשחק, וכל פעם שהוא רק מפעיל את המשחק עולה לו מסך שחור.. לא הצלחנו לסדר את הבעיה, הוא מחק והתקין את המשחק מחדש ולא עזר, יש פתרון?
-
- 0 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום רב כיצד אני משנה את זוית המצלמה במישחק הזה? lord of the rings: the return of the kink תודה
-
- 0 תגובות
- 504 צפיות
-
-
שלום חברי אני מחפש שמירה למשימה 2 עם אורקים כי נתק לי המשחק אני לא מצליח לסגור את חלון איפה אני מוצא שמירה אחרי הקטע זה http://img508.imageshack.us/img508/2525/dy2011118231225.png תודה
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
בואו לערוך היכרות ראשונה (או שנייה) עם כמה מהמשחקים הגדולים ביותר שנמצאים בשלבי הכנה ממש עכשיו, לקראת השנה שבפתחלכתבה
-
- 0 תגובות
- 452 צפיות
- 1 follower
-
-
-
בבאטל.נט כמובן. בכל שלוש השנים שאני משחק במשחק הזה (מאז הבטא ב2002), מעולם לא טרחתי להשקיע זמן בsingle player. בכל מקרה, לאט לאט אני מתחיל להשתעמם בזמן האחרון. הכימיקלים אינם מה שהיה פעם, ונדמה כאילו שהחתולים רצים מהר יותר. no fun for me, then. המשחק האחרון ששיחקתי ברצינות היה Far Cry (סיימתי אותו, עם חבר שלי ביחד - עשינו תורות, 24 שעות ביממה - על הרמת קושי הכי גבוהה ). התקנתי (מה התקנתי, קניתי) את World Of Warcraft, אחרי קומבינה שלא הייתה מביישת שום יבואן סמים (נסו להשיג את המשחק ותבינו למה אני מתכוון - חבר שלי הזמין אותו באמאזון לחבר שלו בארה"ב, ששלח לנו את הסיריאל נאמברס, ואז עשיתי מנוי ונתתי כתובת באוסטרליה, שירשו לי לשחק). אני עדיין משלם להם דמי מנויי חודשיים,…
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לקנות cdkey למשחק מסויים מהאתר www.ultimatumgamekeys.co.il יש למישהו ניסיון איתם? אמינים ? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מחפשים תעסוקה ליומיים הקרובים? ARK: Survival Evolved ו-Company of Heroes 2 זמינים להתנסות חינמית בפלטפורמה המקוונת של וואלב לכתבה: http://hwzone.co.il/צודו-דינוזאורים-והצילו-את-רוסיה-בסוף-ה/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש את ה PARTY PACK , וגם כשאני נכנס למשחק יש את האפשרות, אבל לא הצלחתי לשחק אונליין... זה זמין רק לקונסולות או גם למחשב? תודה.
-
- 0 תגובות
- 615 צפיות
-
-
שלום נתקעתי השלב השני שבו אני במשטרה עצמה (אחרי הזירה ה1 הגיבורה נוסעת לתחנת המשטרה) מה עושים שם?
-
- 0 תגובות
- 664 צפיות
-
-
משחקי האסטרטגיה של חברת Firaxis הם מהפופולריים ביותר שקיימים בשוק כולו, וכעת גם אתם יכולים לקבל כמה מהאיכותיים שבהם ב-60 שקלים או פחות גיימרים וגיימריות יקרים, קבלו נא את חבילת ה-Humble Bundle הראשונה לשנת 2016: חבילה על טהרת משחקי האסטרטגיה של סטודיו Firaxis Games, של היוצר האגדי סיד מאייר. חבילת הבסיס שתינתן לכל מי שיבחר לשלום דולר בודד או יותר כוללת את משחק האסטרטגיה-קרבות האווירי הצנוע Ace Patrol (וחבילת התוכן שלו Pacific Skies), משחק האסטרטגיה הממכר במיוחד Pirates! שמהווה חידוש למשחק הקלאסי באותו שם מ-1987, XCOM: Enemy Unknown שמהווה גם הוא חידוש לסדרת משחקים קלאסית מצליחה וגם הכותר Civilization 3 הוותיק, בגירסתו המלאה. המון משחקים, מחיר זערורי …
-
- 0 תגובות
- 907 צפיות
-
-
אני לא כזה מת על משחקים כבדים עתירי גרפיקה. אני אוהב משחקים קלילים, בעיקר אלו שכיום מתפתחים כמשקחי און ליין מבוססי פלאש ג'אווה. אז אולי נשרשר פה את כל אלה שיש להם המלצות על משחקי און ליין? לי יש 3 המלצות: 1. Football Challenge - זה לא פיפ"א אבל חמוד לאללה והכי כיף, אתה משחק נגד אנשים http://www.poerchallenge.com 2. Desktop Tower Defense - כולם מכירים. ממכר. משחק אסטרטגיה פשוט. תציב בניינים ונראה אם אתה יכול לחסום את הממזרים. http://www.handdrawngames.com/DesktopTD/game.asp 3. WeeWar - משחק אסטרטגיה מבוסס תורות ופשוט. מאוד ממכר! http://www.weewar.com ממתין להמלצות שלכם.
-
- 0 תגובות
- 674 צפיות
-
-
סביבת המציאות המדומה החדשה בחלונות 10 זוכה לדחיפה משמעותית של יכולות הגיימינג שלה, תודות לשיתוף פעולה עם פלטפורמת ה-Steam לכתבה
-
- 0 תגובות
- 732 צפיות
- 1 follower
-
-
הדבר שאני מכיר מהגנות על משחקים, זה שכאשר אתה מתקין, אתה נדרש לספק מספר סריאלי (שאותו כמובן ניתן למצוא באינטרנט בקלות). אמנם לא קניתי משחק מספר שנים, אבל שמעתי לאחרונה על כל מני הגנות מתוחכמות. איך הן עובדות? איך הן מקשות על שכפול של המשחק והתקנה עם סריאלי מתאים (בהנחה וההגנה היא לא פשוט חיזוק המנגנון שמייצר סריאלים ככה שיהיה קשה לייצר אחד משלך)?
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הגילדה הישראלית Kyphosis שממוקמת בשרת הפופולרי Kazzak EU מחפשת שחקני WoW רציניים שיוכלו להשתלב בגילדה. הגילדה סיימה את הרייד האחרון- Throne of Thunder ברמת הקושי Heroic (מקום 378 בעולם!) תמונה של ההריגה של רא-דן: הקבוצה מורכבת מסטודנטים, אנשים עובדים וחיילים- כולם ישראלים! לקראת פאטצ' 5.4 והרייד המדובר של ההרחבה Siege of Orgrimmar הקרבים הקבוצה מעוניינת בשחקנים ישראלים בעלי נסיון בHeroic וחושבים שיש להם את מה שדרוש כדי להגיע למקומות גבוהים יותר משכבר הגענו! (הגילדה גם מקבלת שחקני Casual שאוהבים לשחק בקצב שלהם) ימי הריידים: רביעי- 20:00-23:30 שישי- 15:00-18:30 ראשון- 20:00-23:30 בכדי ליצור איתנו קשר יש להוסיף את ה-Real ID או ליצור קשר דרך האימייל: מאור - Beo…
-
- 0 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
nfsc_demo.exe has encountered a problem and needs to close התקנתי מחדש דרייבר והתקנתי את הגירסא אחרונה DX9C ויש לי G965 ואיפה אני יכול לקבל עזרה בEA
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
קניתי את המשחק מפני שבוע ואני לא יכול לשחק ברשת מתי שאני מנסה להתחבר למשתמש שלי זה נותן לי הודעה כזואת
-
- 0 תגובות
- 535 צפיות
-
-
אחרי מיקרוסופט הגיע גם התור של סוני לחשוף את הקלפים במירוץ דור הקונסולות הבא - וכעת מגיע הזמן הנכון להתחיל לבצע השוואות לכתבה
-
- 0 תגובות
- 858 צפיות
- 1 follower
-
-
BF2-Warzone.com פתחו שרת חדש של ראנק אייפי: 212.199.163.204:16569
-
- 0 תגובות
- 575 צפיות
-
-
-
אהלן, יש לי פדלים ישנים שהגיעו עם הגה שקניתי פעם... ניסיתי להשתמש בהם בתור הrudder שלי אבל נתקלתי בבעיה... אגב- RUDDER, במשחק FSX, זה מה שנותן לך את האפשרות להזיז את המטוס ימינה ושמאלה על הרצפה, לא הכנפיים אלא הגלגלים. יש 2- במקור- גז וברקס... הם דיי סימטרים אז רציתי לנסות להשתמש בהם אבל... כל אחד מהם נחשב כסליידר, ככה שבאפשרויות של המקשים עצמם, כשאני לוחץ על אחד מהם, הוא לא מופיע כי הוא לא נחשב מקש אלא סליידר... ובאפשרויות של המקשים-סליידרים- יש קטגוריה של rudder אבל בעצם אני צריך להגדיר משהו עם שניהם, כי התוכנה מחפשת משהו שיש לו ימינה ושמאלה ובעצם מה שאני רוצה זה שהגז יהיה ימינה והברקס יהיה שמאלה, מקווה שהבנתם... כך שבעצם אני יכול להגדיר שם רק אחד מהם- וזה לא נותן…
-
- 0 תגובות
- 605 צפיות
-
-
ההורים שלי מביאים לי מחול PS2 ורציתי לדעת איזה ציפ הכי כדאי לקנות ראיתי באינטרנט את ה DMS4 Pro שעולה כולה איזה 300 שקל בארה"ב עם משלוח והכל זה יצא איזה 450 נראה לי ורציתי לדעת אם האופציה לנגן DIVX מאפשרת לך לראות אותם עם תרגום? ועוד שאלה זה איפה אפשר להתקין את הצ'פ בארץ? או אם יש חנויות בארה"ב שעושות את זה תודה רבה.
-
- 0 תגובות
- 745 צפיות
-
-
https://www.origin.com/en-ie/store/free-games/on-the-house תהנו
-
- 0 תגובות
- 913 צפיות
-