משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
כשאני שם אנטי אלסיינג או איך שלא קוראים לזה אז רוב הדברים ניהים בילתי ניראים......וליפעמים זה אפילו קורס....(יש לי מחשב חזק שאמור להריץ את המשחק חלק על הגדרות הכי גבוהות)
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
כל מה שצריך לעשות זה להירשם https://www.g2a.com/gr/davidd9@gmail.com דרך הלינק הזה כל אחד יביא את הלינק שלו נעשה מערך חברים גדול ביותר וככה כולנו נהנה מהנחות לדעתי מנהל הפורום יעשה אנשי קשר בנעוץ נוסיף אחד את השני ושכל אחד קונה זה נותן לאחר אם אנחנו נהפוך לקבוצה גדולה כולם יכולים להרוויח ראיתי בפורום בחול שעשו את זה מה אתם אומרים? בסוף מקבלים לינק דומה לזה שאפשר לשלוח https://www.g2a.com/r/gamesells
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אין דיון ראשי למשחק הזה ??? ?לא מצאתי אחד כזה.. בכל אופן אים אין אז הינה: Assassins Creed Revelations Release Date - 15 nov 2011 Minimum System Requirements – * OS: Windows XP/Vista * CPU: Core 2 Duo E7300 2.66GHz/ Athlon II X2 255 * RAM: 4 GB * HDD space: 12 GB * Graphics: 512 MB * DirectX: 9 Recommended System Requirements * OS: * CPU: * RAM: * HDD space: * Graphics: * DirectX: Supported Graphics Cards: Minimum – GeForce GTS 250/ Radeon HD 5670 512MB Assassins Creed Revelations,Ubisoft
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בכל פעם שאני מנסה להתקין need for speed most wanted מייד אחרי מסך ההסכמה לחוזה , ההתקנה טוענת שאין לי directx 9c ונופלת !!! :-\ כמובן שיש לי directx הכי מעודכן על המחשב, וליתר ביטחון חזרתי ועידכנתי אותו, אפילו כלי האינפומציה שמגיע אם המישחק EAzy info מראה שיש לי גירסה מעודכנת לחלוטין. למרות זאת ההתקנה נפסקת תמיד.!! מה עושים???!!! :'(
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
חיפשתי איפה אפשר להוריד מספר משחקים קלאסיים כמו אלאדין וגולדןאקס וכדומה ולא הצלחתי להוריד.. אני אודה לכם אם מישהו יתן איזה לינק או קישור או כל דבר אחר ששיעזור לי להוריד אותם ... תודה.
-
- 17 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום אחים שלי... שמעו יש לי VOODOO 4 4500 כשאני מעלה את המשחק דרך הbenchmark אני רואה את תחילת הסרטון ממש 5 שניות והוא נתקע...... וזה כל כך מבאס... מישהו יכול לעזור לי איך להפעיל..... ניסיתי את כל הרזולוציות......
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני זוכר לפני מלאן שנים היה לי משחק פורמולה שהייתי אוהב לשחק, אבל מאז כניסתם של הקונסולות המשחקים האלה נעלמו מעולם המחשב (או שפספסתי אותם). ידוע לכם על משחק כזה או אם יש משהו מפותח?
-
- 4 תגובות
- 678 צפיות
-
-
אני משחק הרבה בשחקי רשת ורובם עובדים נורא טוב לאחרונה התחלתי לנסות את flyff הורדתי את המשחק והתחלתי לשחק אבל לפעמים כשאני משחק המשחק פשוט נתקע אבל אני לא מתכוון נתקע מבחינת זה ששום דבר לא זז או משהו כזה היצורים זזים במקום משתקלים ימינה ושמאלה אבל אני לא יכול לזוז מהמקום או להכות מפלצות...(אני יכול לשנות את הנקודת מבט בעזרת העכבר) יש לי 64x windows xp מהירות אינטרנט 1.5 כרטיס רשת ob 1/10/100/1000 אם זה קשור בכלל... כרטיס מסך 800 gt של ati ומעבד 6300e אם מישהו צריך שאני יפרט יותר על משהו שיגיד אני אשמח אם מישהו ינסה לעזור לי תודה... נ.ב כמו שהבנתי זה לא בעיה של פיירוול
-
- 9 תגובות
- 967 צפיות
-
-
זה המפרט שלי: amd athlon 3000 OC@2200 MHZ 7600GT @ 640GPU @ 770MEMORY 1.5GB ram 400MHZ creative Audigy 2ZS 250 GB MAXTOR אני משחק בהגדרות הכי גבוהות ל-XP חוץ משיידר על מדיום, רזולוציה 800-600, עובד חלק לחלוטין לא משנה איזה סצנה. (חלק בשביל המחשב שלי זה 25=40FPS יציב) כמו שאתם מבינים אני לא גיימר כבר ומשחק לפעמים, ככה שFSP בשמיים זה לא מה שמפריע לי. אחרי חצי שעה של משחק, מתחילים להיות תקיעות לא נורמליות. הFSP יורד ל-2~3, ועולה חזרה. מידי כמה שניות יש תקיעה של 5 שניות או יותר. מפריע ביותר . רק מתי שאני יוצא מהמשחק ומפעיל מחדש את המחשב הבעייה נפתרת לעוד חצי שעה של משחק. אם אני רק יוצא מהמשחק בלי להפעיל מחדש, הבעייה נפתרת ל10 דקות בערך. אני משחק כשכל הדברים סגורים, כולל הexpl…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
עוד אוסף משחקים בסגנון שלם-כמה-שתרצה! http://www.getgamesgo.com/little-big-bunch המשחקים: Explodemon Frozen Synapse Serious Sam Double D Munch's Odyssey New Star Soccer 5 ידיעה קצרה בנושא http://pc.ign.com/articles/121/1214752p1.html
-
- 3 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
זה נכון שבקווייק 4 יהיה גם עלילה וגם משחק להרבה אנשים ברשת כמו בקווייק 3?
-
- 29 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכם. יש לי בעייה של נקודות ירוקות בעת פתיחת המשחק דרך הבאטללוג כבר חצי שנה ואין לי מושג איך מטפלים/מתקנים את זה. העלתי סרטון המראה את כל המפרט שלי ומפרט הכרטיס מסך ואת הבעייה עצמה תוך כדי משחק. בתודה אלמוג.
-
- 6 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
יש למישהו פריצה למשחק: Heroes III Armageddon's Blade בגרסה 2.1 תודה!!!
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות משחק חדש עבור MultiPlayer ואני מתלבט בין שני המשחקים האלה... איזה משחק מבין שני אלה יותר 'חזק' במולטי? במי כדאי להשקיע? במי הייתם בוחרים? תודה מראש...
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום קניתי את sapphire radeon 9600xt מזמן,ובתוך הקופסא קיבלתי את הפתק שאומר שקיבלתי את האלף לייף 2 ומצורף גם הקוד הסריאלי... איך אני מוריד את המשחק ומאיפה בדיוק?ואיפה אני שם את הקוד?
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מישהו יודע איך לעשות teleport במשחק? אם כן אתה יכול להדריך איך עושים?
-
- 3 תגובות
- 551 צפיות
-
-
http://www.twingalaxies.com/index.aspx?c=46&id=974 למי שלא מכיר-זו חברה שמתמחה בניקוד ותיעוד של שיאי משחקים הם מציעים פרסי כסף בסך כולל של 20 אלף דולר למי שיצליח להשלים כל מיני שיאים שקבעו לדוגמא: מי שיסיים את היילו 2 על הרמה הכי קשה בלי למות אפילו פעם אחת יקבל 150 דולר או מי שיצליח יותר מהניקוד פרוגר של ג'ורג' מסיינפלד (863,050) יקבל 1000 (!) דולר אז יאלה לעבודה!
-
- 4 תגובות
- 632 צפיות
-
-
היום נהייתי מודע לראשונה למשחק אסטרטגיה זה שעתיד לצאת ב2007. המשחק יעסוק סוף סוף בתקופה שלא ממש לקחה חלק בהרבה משחקי מחשב והיא המלחמה הקרה. בקצרה אפשר לומר על העלילה על פי מה שידוע כרגע הוא תרחיש שבו בשנת 1989 לא הסתיימה המלחמה הקרה בקריסת ברית המועצות אלא בעצם החלה מלחמה כלל עולמית בין הדמוקרטיות של המערב ובין הגוש הקומוניסטי של המזרח. במשחק יהיו כלי נשק ויחידות אותנטיים מהתקופה ההיא ולא כל מני כלי נשק עתידניים, המפתחים רוצים להיות נאמנים למקור. המשחק הזה יגיע אלינו מהחברה המפתחת של שני משחקי Ground Control, שניהם היו משחקים די טובים שייזכרו בעיקר בזכות הגרפיקה המהממת שלהם והאקשן המהיר והאינטנסיבי שלהם. World in Conflict יהיה משחק RTS אבל לא יהיה בו אלמנט של איסוף מש…
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
משהוא הצליח להפעיל את המשחק??? בהוראות רשום ********* INSTRUCTIONS FOR PLAYING ********* ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ ▄███▄ ▄███▄ ███▄▄▀▄▄███ ███▀▀▄▀▀███ ▀███▀ ▀███▀ 1. Unrar all files and mount image using ▐█▌ ▐█▌ ▄▀ ▀▄ Alcohol or DT4. ▀█ █▀ ▄█ █▄ ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ 2. Reboot when the game asks for it in ▄███▄ ▄███▄ ███▄▄▀▄▄███ order to install newest starforce3 ███▀▀▄▀▀███ ▀███▀ ▀███▀ drivers. ▐█▌ ▐█▌ ▄▀ ▀▄ ▀█ █▀ ▄█ █▄ 3. Unmount your image file and use mini ▀▄ ▄▀ ▐█▌ ▐█▌ im…
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לפני כמה ימים שיחקתי במשחק ופתאום היתה הודעה כזו: SaveDevic_PC-TempSaveGame: cannot open file for saving ופתאום הייתי צריך להתחיל מהשלב הראשון. כבר הגעתי כמע למקום שהייתי בו ועוד פעם יש את ההודעה. כאילו משהו נמחק אבל לא נגעתי בכלום ויש מספיק מקום בכונן.. למנה זה קורה? מה אפשר לעשות? תודה!
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
רציתם פעם לדעת כיצד סוניק נוצר ולמה הוא מהיר? צפו בסרטון ותגלו D:
-
- 14 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
אז ככה, אני מעוניין לרכוש את המשחק אך אני לא יודע אם הוא יעבוד על מערכת הפעלה WIN 7. ביצתי תחקיר קטן על המשחק אך בשום מקום לא מצעתי מידע עליו.. (( הכוונה לזה שלא מצאתי את המידע הנחוץ לי )) ??? - תודה מראש לעוזרים - 8)
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-