משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
CD Project RED פרסמו סרטון של 48 דקות משחק מתוך Cyberpunk 2077. מראה על הקצה מה מצפה לנו מהמשחק שעדיין נמצא בפיתוח ולא הוכרז תאריך יציאה. מוסבר בסרטון שזהו עדיין משחק בפיתוח ולכן יכולים להיות שינויים שיתווספו כשהמשחק יצא וגם הגרפיקה ועוד הרבה דברים יכולים להשתפר עד אז. לדעתי נראה ממש טוב גם מבחינת המשחקיות וגם איך שזה נראה כרגע. Cyberpunk 2077 Gameplay Reveal
-
- 0 תגובות
- 871 צפיות
-
-
איך המשחק הזה לעומת קולין מקריי ראלי 2005? תדה.
-
- 0 תגובות
- 539 צפיות
-
-
כמה אני יכול לדרוש על בקר רוטט מקורי וכרטיס זיכרון 8 מגה מקוריים חדשים לפלייסטיישן 2??
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
יש לי בבית משחק NBA2K12 שנרכש לפני שנתיים. בהתחלה המשחק עבר רגיל וללא שום בעיה, אך בשלב מסוים נאלצנו להחליף כונן קשיח במחשב. ההחלפה בוצעה בלי בעיות, ולאחר מכן התקנתי שוב את המשחק. אך מהר מאוד נתקלתי בבעיה - לא הייתה אפשרות לשמור שום שמירה במשחק. באינטואיציה נתתי הרשאת מנהל למשחק ואכן המשחק התחיל לעבוד רגיל. הבעיה היא שרק למנהל המחשב יש גישה למשחק ולילדים שגם רוצים לשחק אין גישה למנהל כי יש סיסמה. ניסיתי לבדוק מתי המערכת דורשת הרשאת מנהל אבל זה נמצא ברמה נורמלית, כלומר דרגה אחת מעל אף פעם. האם למישהו יש רעיון לפתור את הבעיה? תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחד המשחקים המצליחים ביותר בדור הנוכחי יזכה לגרסה מתקדמת יותר ב-Xbox Series X, ב-PlayStation 5 וגם במחשבים האישיים - ויוענק חינם לכל מי שרכשו אותו בגלגול הנוכחי לכתבה
-
- 0 תגובות
- 766 צפיות
-
-
עשיתי חיפוש ולא ראיתי שזה פורסם פה, האם למישהו יצא לשחק? משחק סימולטור של משאיות\רכבים , שמדמה חילוץ ואספקה של חומרים ודברים שונים, משחק לא קל עם המון משימות חשיבה, אבל מדהים! גם הגראפיקה יפיפיה:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני משחק כרגע ב VAMPIRE.THE.MASQUERADE.BLOODLINES והגעתי לשלב הראשון אחריי הטוטוריאל....... שאלתי היא האםפ המשחק מאוד קשה ?וראיתי שרשמו שזה rpg אבל זה גם אקשן כזה מגוף ראשון ושלישי האם מומלץ להמשיך לשחק בו והאם מישהו סיים אותו ומוכן לתת חוות דעת? תודה כי אני התרשמתי שהוא מאוד יפה אבל אני לא יודע מה הסגנון ככ עדיין ואם הוא יהיה מאוד קשה....
-
- 0 תגובות
- 464 צפיות
-
-
הבחירות של גולשי פלטפורמת הגיימינג הענקית עשויות להפתיע אתכם במספר היבטים - אך לא בקטגוריה הראשית והחשובה ביותרלכתבה
-
- 0 תגובות
- 917 צפיות
- 2 followers
-
-
השאלה בכותרת תודה..
-
- 0 תגובות
- 510 צפיות
-
-
סיבוב TOP16 - המשחק: eSr^BHmaster Vs. Acai סיבוב TOP16 - המשחק: eSr^HeNili Vs. qTp|TearAx סיבוב Semi Final - המשחק: PwEman Vs. PwBulugulu סיבוב Semi Final - המשחק eSr^BHmaster Vs. eSr^HeNili סיבוב Grand Final - המשחק: eSr^HeNili Vs. PwEman צפייה מהנה!
-
- 0 תגובות
- 697 צפיות
-
-
מישהו בכלל משחק במולטי של זה? מאחר ואין שרתים רשמיים של החברה, מדובר בשרתים שמוקמים ע"י גורמים פרטיים. ב-NWN1 יש טונה של שרתים כאלה (הייתי חבר באחד למשהו כמו שנתיים) - השאלה אם כבר יש שרתים של NWN2 ואם מישהו משחק באחד טוב.. -דרור
-
- 0 תגובות
- 550 צפיות
-
-
החנות שמוכרת משחקים ללא הגנות קבצים מציעה עתה כמעט את כל הקטלוג שלה במחירים מוזלים, עם שלל קלאסיקות וגם כותרים מודרניים הקיץ הגיע, ואיתו מבצעים גרנדיוזיים בחנויות הגיימינג המקוונות, כמו בכל עונה חדשה שנפתחת לה. הפעם מי שמבצעת את המהלך לפני כל השאר היא החנות GOG, מחברת האם של יוצרי סדרת The Witcher, שמשווקת משחקים אך ורק ללא הגנות DRM. ההיצע בחנות משתנה במעט מדי יום, והנה כמה דוגמאות לדילים שזמינים כעת. אחד ממשחקי ההרפתקה הטובים ביותר אי פעם, Grim Fandango, בגירסת ה-Remastered המעודכנת שלו, נמכר בעבור 5 דולר. משחק ההרפתקה משנה שעברה שלא דומה לשום דבר אחר שאי פעם הכרתם, Undertale, זמין במחיר של 7.5 דולר. משחק הפעולה Darksiders 2 בגירסת ה-D…
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
נפתח פורום ישראלי לסימולטור המשובח Live For Speed ! http://www.ez-forum.net/forum/index.php?mforum=lfsisrael
-
- 0 תגובות
- 517 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך Radeon 9700Pro של HERCULES, אני משחק בMERCEDES BENZ משחק מרוצים כאשר אני עושה לפרוש מהמירוץ יש מסך כחול (המסך של XP מתי שיש בעיה במשהו) ולא כתוב כלום! פשוט אי אפשר לעשות כלום מלבד ריסטרט. מה לעשות??
-
- 0 תגובות
- 599 צפיות
-
-
טוב הרבה בטח יודעים שרכשתי PS2 אתמול וסך הכל בינתים רכישה טובה ואני משחק כרגע בRE4 (מישחק מאוד טוב לדעתי) הבעיה שיש לי חשק למישחק בסיגנון STAR FOX (לא חיב עתידני) ואני לא מכיר שמות של מישחקים טובים בסיגנון לPS2 למישהו יש המלצות ?
-
- 0 תגובות
- 523 צפיות
-
-
קיבלתי מSAPPHIRE קוד לבטה של המשחק LOADOUT Loadout of the Week - Week 1 (8/27/12) (Loadout Gameplay/Commentary) אני לא כל כך אוהב את זה. מישהו רוצה? כל הקודם זוכה.... שלחו לי ה"פ
-
- 0 תגובות
- 890 צפיות
-
-
ראיתי אצל האתר חומרה של טום שהיה רשום שהם בדקו ביצועים של היילו בBUILD IN אחד האם אני יכול לבדוק בלי תוכנות נוספות?
-
- 0 תגובות
- 574 צפיות
-
-
צריך רק להירשם ולקחת מפתח - https://eu.alienwarearena.com/giveaways/FINAL-FANTASY-XIV-A-Realm-Reborn-Closed-Beta-Key-Giveaway יש כרגע איזה 2000, בהצלחה!
-
- 0 תגובות
- 933 צפיות
-
-
אני נמצא בגשר והוא לא רוצה לעבור לי מה אני עושה עכשיו?
-
- 0 תגובות
- 496 צפיות
-
-
אהלן לכולם. אז ככה,יש לי 2 שאלות על UT2004. שאלה ראשונה זה בקשר לאדרנלין. כשיש לי אדרנלין מלא איזה אופציות יש לי? אני יודע שיש speed וזה כאשר לוחצים על 4 פעם על W את שאר האופציות לא הצלחתי למצוא. מישהו יודע ?? שאלה שנייה זה על השלב האחרון של assult מי שזוכר השלב האחרון זה השלב עם החלליות. לא הבנתי איך אני מנחית את החללית ? איפה המנחת ? מישהו יכול לשים תמונה ? תודה לאלה שעוזרים
-
- 0 תגובות
- 582 צפיות
-
-
אני משחק cod 1 ברשתת כבר די הרבה זמן 4 חודשים : ויש לי בעיה נגיד שאני לוחץ על המולטי פלייר של קוד 2 הוא עולה רק אחרי 2-3 דקות הוא כאילו מין לא מגיב כזה ואחרי 3 דקות עולה זה מעצבן למה שאין מקום בשרת או משהו או מקום אחרון נישאר אז עד שאני ניכנס ויש לי מחשב טוב מעבד 3.0 6600 GT 1024 זיכרון מה הבעיה יכולה להיות( וכבר פירמטתי את המחשב והתקנתי מחדש ווינדוס וזה לא עזר ) וגם לפי הנתונים של החשב שלי(שאלה אחרת ) יש לי רק 150 FPS אני חושב שזה לא פסדר למה יש ילד שיש לו מחשב פחות טוב משלי ומשחק על אותו הגדרות ויש לו יותר FPS אבל זה לא כל כך חשוב לי בבקשה תעזרו לי בקשר לשאלה ה 1 שלי
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
Thank you for watching if you like the video do like&subscribe Subscribe ►https://www.youtube.com/user/kadurygames •
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שפינקו אותנו עם תכנים חינמיים במשך קרוב לארבעה חודשים, המפתחים של יצירת המופת מכריזים עם חבילת הרחבה ראשונה עליה תצטרכו לשלם, ולא רק עם זמנכם הפנוי לכתבה: http://hwzone.co.il/הגיע-הזמן-להוציא-ארנק-חבילת-תוכן-ראשונ/
-
- 0 תגובות
- 993 צפיות
-
-
בואו לסיבוב בחדר החדש ש-Sega השיקה ב-Steam.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דבר ראשון למה אני לא רואה שום סרבר ישראלי ברשימת סרברים במשחק HL DEATH MACH ??? איך אני שם את זה ו SOURCE ....שאני יראה אותם ב ALL SEEING EYE ??? (הוא לא מוצא לי את זה לבד בחיפוש) דבר שלישי איך אני שם קונפיג ל סורס ??...(כמו שיש לי ב1.6 ו ב ZERO ) ?? תודה
-
- 0 תגובות
- 609 צפיות
-