משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,390 דיונים בפורום זה
-
יש לי בעיה להתחבר לשרתי משחקים כגון : american army, battlefield 1942, operation flashpoint. הוא פשוט לא מוצא לי שרתים להתחבר אליהם. windows XP PRO. ניטרלתי את ה firewall.
-
- 2 תגובות
- 941 צפיות
-
-
ואם אפשר גם את הקראק המעודכן... כי שמעתי שמה שיש בדיסק לא טוב... :-\
-
- 6 תגובות
- 882 צפיות
-
-
אהלן התקנתי מאפיה ואז זה מעלה את כל ההגדרות של הגראפיקה וקול אז שמתי על TRUECOLOR רוזלוציה 1024X768 וזהו עשיתי לשמור את ההגדרות והתחלתי לשחק והמשחק ממש מקרטע וזה מעצבן אני בXP PRO אם זה עוזר למשהו.. תודה לעונים גיא
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המשחק AMERICAN'S ARMY פשוט זז בקטעים למרות שהמחשב שלי עונה על דרישות המינימום. חוץ מזה משחקים עם גראפיקה יותר טובה כמו אנריל 2003 זזים טוב בבקשה תעזרו לי ותגידו מה אפשר לעשות כדי זהמשחק יזוז טוב?
-
- 5 תגובות
- 774 צפיות
-
-
לינק פ33, הכי מהיר שאפשר. רק ללחוץ DOWNLOAD NOW אם תוכנת ההורדה לא מזהה לכם את זה בהתחלה, תמתינו. זה קרה לי, כנראה בגלל עומס. כל מי שמחכה בפיילפלאנט, שיוריד מכאן, אין תור.
-
- 3 תגובות
- 765 צפיות
-
-
את המשחק היטמן שיצא בזמנו אהבתי מאוד, לכן הזמנתי מלפני חודש בערך מארה"ב בהזמנה מוקדמת את המשחק השני. ובדיוק היום עכשאני בחופשה מהצבא הוא הגיע! אבל לאחר התקנה, גיליתי להפתעתי שהמשחק לא עובד. אני מפעיל את המשחק והמסך משחיר לשניה והוא יוצא מהמשחק! מישהו יודע מה מקור הבעיה?
-
- 15 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
-
יש לי בעיה עם הקאונטר סטרייק. קניתי מיקרופון, חיברתי אותו, והוא עובד יופי בסביבת הוינדאוס. אבל לא עובד בכלל במשחק עצמו. ניסתי לבדוק אותו דרך ההלף לייף (יש אייקון מיוחד לכך), ושם הוא גם עובד. אין לי מושג מה הבעיה. למישהו יש? אנא עזרו לאדם במצוקה..........
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
אך אפשר לעבור את השלב אני עוצר את התנועה מזמן מלא אמבולנסים וגוררם לפינוי??? ויש אפשרות לעצור את התנועה שמתווספת כל הזמן??
-
- 0 תגובות
- 688 צפיות
-
-
-
קיבלתי את הסימולטור החדש למרות שהוא יצא לשוק רק ב-8 לנובמבר,משחק מדהים פשוט מומלץ לרכוש אותו.
-
- 2 תגובות
- 816 צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה שתעשה לי לוגואים בצבעים - מישהו יודע איפה למצוא?? ומה הכי שווה??
-
- 0 תגובות
- 790 צפיות
-
-
hmm , im having some probs with Need For Speed Hot Pursuit 2 and my Microsoft forcefeedback wheel , the problem is with the "brakes" pedal , for some reason it doesnt let me define it nor recognize it :\ any suggestions? BTW im on Win2k + SP3... *סליחה על האנגלית , פשוט העתקתי מפורום אחר שבו כתבתי לפני..
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מאד אוהב לשחק באופן כללי ובזמן האחרון חיפשתי שילוב של כיף המשחק עם פנטזיות מיניות. חיפשתי מדי פעם ברשת. שיחקתי קצת ב - strip poker למינהם, זה נחמד אבל השאלה האם מישהו יצר למשל משחק הרפתקאות שהגיבור / גיבורה נכנסים למיטה עם השומר / ת כשניתקלים בו במקום ישר לירות (מה שמצויין בפני עצמו). מישהו מכיר אתר רציני בנושא ? אתר עם דמואים ? תודה לכולם, אשמח לקבל תגובות רציניות.
-
- 10 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
לחבר שלי יש את המשחק רניגיייד והוא איבד את הדיסק משחק, אז הוא הוריד FIX ל-NO CD. הבעיה היא, שעכשיו, המשחק עולה והכל, אבל לא מופיעים שום תפריטים (כדוגמת ה-SINGLE PLAYER וכו'). כל מה שרואים זה את תמונת הרקע. מה הוא אמור לעשות?
-
- 0 תגובות
- 627 צפיות
-
-
בבקשה עזרו לי אני חייב PLEASE! ;D
-
- 0 תגובות
- 760 צפיות
-
-
חבר שלי קנה לא מזמן מחשב חדש עם Radeon 9700 טוב ונעבור לנושא הוא התקין עליו XP ואין לו Diretctx 8.1B זה נכון שחלק מהמשחקים החדשים לא יכולים לעלות בלעדיו? והוא לא יכול להתקין אותו כי צריך להתקין SP1 ומניסיון שלי זה רק דפק לי את מערכת ההפעלה ועשה מלא בעיות.... ועוד דבר זה חשוב הDirectx 8.1B יש הבדל גדול בינו לבין זה שטמוע כבר במערכת ההפעלה?
-
- 3 תגובות
- 769 צפיות
-
-
התקנתי בעבר את המשחק ומחקתי אותו. עכשיו כשאני רוצה להתקין אותו שוב, אז הוא אומר שזה כבר קיים על המחשב ושאפשר רק לעשות לו UNINSTALL. כשאני עושה את זה, אז הוא מראה כאילו הוא מחק הכל, אבל הוא לא מחק כלום, ההתקנה עדיין מראה שיש משהו על המחשב (למרות שאין). ניסיתי גם דרך לוח הבקרה. זה לא פעל. מה לעשות?
-
- 9 תגובות
- 902 צפיות
-
-
לחבר שלי יש וודו3, והוא קנה לפני כמה זמן GTA3(בזבוז כסף על כזה כרטיס מסך, אבל לא משנה), יש לו אגב P3 1ghz או 800mhz, לא בטוח ממש, אחרי שהתקנו את המשחק, הפעלנו, התחלנו לשחק. נסענו קצת עם המכונית שמקבלים בהתחלה, והופ, המחשב נתקע. האור התחיל להבהב כאילו המחשב "עובד" (לא התעניינתי מה זה באמת אומר מאז שהייתי בן 6 בערך ואמרו לי "המחשב חושב.. חכה"), אבל חיכינו בערך 5-10 דקות והוא עדיין המשיך להבהב שם.. הפעלנו מחדש, חשבנו אולי זה סתם תקלה חד פעמית, התחלנו לשחק - ושוב, הפעם לקח לזה קצת יותר זמן אבל שוב נתקע, חיכינו 10 דקות וכלום. יש לו directx 8.1 (בהתחלה היה לו 4, בגלל זה הוא קרה לי בהתחלה כי המשחק לא פעל), והמשחק הכי חדש שהיה לו עד עכשיו הוא Serious Sam (הראשון), שאגב שמתי לב בו…
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
מישהו יודע מה צריך לעשות במשימה "cutting the grass" של ? אני מגיע לאיש, ואז הוא הולך עם מכונית אחרת וכתוב משהו כמו spokometer. מה עושים במשימה הזאת? ???
-
- 4 תגובות
- 991 צפיות
-
-
התקנתי את Icewind Dale II לא מחדש הרבה אבל אין לי בעיה עם זה חוץ מזה אחלה משחק אכשיו אני מחפס טרינר למישחק, מי שיודע או מכיר אז לא התנגד ללינק
-
- 2 תגובות
- 939 צפיות
-
-
מישהו יכול למצוא לי את השדרוג של גרסא 1.2 לגרסא 1.21 של אמריקס ארמי? חיפשתי חיפשתי ולא מצאתי :-[ אני צריך כדי להתקין 1.3 תודה.
-
- 1 תגובה
- 901 צפיות
-
-
-
לידיעת כולם יצא דמו חדש של FIFA הדמו עם גראפיקה יותר טובה וגם הוא עובד טוב עם כרטיסי TNT2 לינק:http://www.socceraccess.com/Download_Info/482.php
-
- 2 תגובות
- 919 צפיות
-
-
מישהו מכיר את משחק ה"נוסטלגיה" Revolt? הקיצר, כשאני מתחל לשחק, אז אין את השעון הזה שסופר לאחור ואז עושה GO! אלא ישר מתחילים לנסוע. איך מסדרים את זה?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-