משחקי מחשב
פורום בנושא משחקי מחשב
21,394 דיונים בפורום זה
-
קניתי humble bundle ויש שם absolver שזה משחק שאני בטוח לעולם לא אשחק בו . מי שרוצה את הקוד שלו ( להפעלה בsteam ) שיפנה אלי בפרטי. הראשון זוכה .
-
- 0 תגובות
- 987 צפיות
- 1 follower
-
-
יש גרופ אחר כבר פדידה שלח אותו אתמול כולם להיכנס אליו זה מאוד חשוב לקהילה.
-
- 0 תגובות
- 906 צפיות
-
-
אני משחקת אותו משחק במחשב ובאנדרואיד. באנדרואיד זה מחובר לחשבון גוגל פליי שלי ובמחשב זה לא. איך אני עושה שבאנדרואיד יהיה לי את מה שיש עכשיו במחשב? (חוץ מלפתוח עוד חשבון גוגל פליי) תודה.
-
- 0 תגובות
- 908 צפיות
-
-
מיקרוסופט חושפת את מלוא היכולות של הקונסולה החדשה שלה, מבחוץ וגם מבפנים לכתבה
-
- 0 תגובות
- 828 צפיות
- 1 follower
-
-
בבקשה צריך עזרה נתקעתי ואני לא יודע מה לעשות. לאחר שהרגתי את המאסטר גילדנסטרן הגעתי לשלב שבו אני צריך להיכנס לשער גדול ברחוב הGRAND STREET ואין לי יכולת לעשות זאת . ישנו שער שצריך בשבילו את הcrest of the sun ואין לי מושג מה זה ואיך אני יכול להשיג את זה. השער הראשי נעול וכשאני מנסה לפתוח אותו הוא רושם לי: A RATHER LARGE KEYHOLE GAPES IS OPEN אבל אני לא מוצא שום דלת פתוחה,ושום LARGE KEYHOLE GAPES THAT IS OPEN ואין לי מושג מה לעשות. בTIME WARP אני לא יכול להשתמש וניסיתי הכל אך הוא לא עובד, וניסיתי לעשות הכל עם AKO ואני לא מצליח. והחלפתי נשקים וארמורים וכולם משודרגים למקסימום. חוץ מהכפפות שברמה 2 אודה למי שמבין בנושא ויוכל לסייע לי
-
- 0 תגובות
- 849 צפיות
-
-
??? היי, אני מחפשת שרתים ישראליים למשחק כגון IDO.HOPTO.ORG מישהו מכיר?
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
היי אנשים, ממש מאכזב העניין הזה. המשחק עבד נהדר, שהגעתי ללבל 10 ניסיתי להכנס ל Alliance war יש לי DELAY ממש קשה (5 שניות בערך) כל הדמויות סביבי (איתי ונגדי) זזות בקפיצות (כל 2-3 שניות הן נמצאות במקום אחר) בדקתי עם אנשים בשרת - הבעיה היא אצלי בלבד. יש לכם רעיון? הדבר היחיד שעולה לי לראש זה העובדה שאני עם הוט (הם כאלה גרועים?) ועוד מחובר ברשת אלחוטית. העניין זה שמשחקים אחרים באינטרנט עובדים טוב, הגלישה עובדת בסדר גמור.. מה עוד אפשר לעשות..? קניתי את המשחק הזה בשביל ה Alliance war (PVE לא מעניין אותי כלל)
-
- 0 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
איך עוברים את השלב swamp??? אני לא מבין מה אני צריך לעשות, שום דבר לא משפיע על המפלצת הזאת הדבר היחיד שהצלחתי לעשות לה זה להקפיא לכמה שניות את היד שלו (כשהוא שולח אותה מתוך המים)
-
- 0 תגובות
- 557 צפיות
-
-
Thx for watch, this is my first montage - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - if you like the video do like&subscribe - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Subscribe: https://www.youtube.com/user/kadurygames Music By: Phantom Power. http://www.phantompowerblog.com/
-
- 0 תגובות
- 3k צפיות
-
-
טוב יש לי את זה- This mod will completely change every single campaign level into a Halo 2 look-alike. This of course meaning the missions now have h2 weapons (no duel wields yet tho...) and that the missions are spilt between the Arbiter and MC. For a more detailed list of what the conversion mod does, see the "Full Details" section _________________ Installation ------------------------ You're going to need HMS and HMT for this so go download them if you dont have them. The conversion is intended to be installed onto non-modded campaign maps, however they sometimes will work with modded ones. (See FAQ to see if your maps will let the conversion install cor…
-
- 0 תגובות
- 706 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה כדי להריץ את המשחק EXIT (משחק מקורי שלי שגיבתי אותו למכשיר) הרצתי את Dax ziso היה רשום שחסר קובץ PDP אן משהו כזה,העתקתי אותו מהספרייה של runumd שיניתי ל runumd loadexe כמו שרשום להריץ אותו, וזהו הוא נתקע על מסך שחור יש עוד משהו שצריך לעשות? רשום גם לעשות RAM=on מה זה??? אולי זה alocate table שיניתי את זה ל ON ולא עזר עדיין מסך שחור. מי שרוצה יכול לשלוח לי לפרטי.תודה
-
- 0 תגובות
- 686 צפיות
-
-
-
דווקא דיי נחמד ה NFS החדש, גראפיקה לא כמו שהיה בטריילר הראשון, אבל סביר בהחלט (XBOX 360),אני מקווה שזה יצא למחשב קודם. http://www.gamershell.com/download_20030.shtml UT3 אני מוריד נראה איך זה נראה פחות או יותר.. http://www.gamershell.com/download_20068.shtml אוקיי אתם מוזמנים להגיב עריכה: שכחתי להוסיף גם Halo 3, גם הוא בהורדה, נראה עוד כמה דק' http://www.gamershell.com/download_20051.shtml
-
- 0 תגובות
- 650 צפיות
-
-
חנויות הגיימינג הפופולריות של פלטפורמות ה-Steam וה-GOG מציעות לכם מבצעים מעניינים משלהן לרגל חג הקניות המקוון הגדול לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני משחק עם חבר בPortl 2 CO-OP והמשחק רץ בסדר. הבעיה היא שמדי כמה שלבים, כשאנחנו מסיימים אחד והמשחק טוען את הבא, המחשב שלי (כולו, לא רק המשחק) נתקע. הוא נתקע ברמה שאני צריך לסגור את המשחק עם CTRL ALT DEL ורק אז אני יכול לחזור להשתמש בו (ALT TAB לדוגמה גם לא עובד). עד עכשיו: 1) מחקתי את הסטים, התקנתי מחדש, עשיתי בדיקת קבצים למשחק. 2)עידכנתי את הדרייבר של הכ.מסך מcatalyst 13 ל beta 13.5 אילו עוד צעדים אפשר לנקוט? המחשב שלי: win 7 64 bit unlimited kingston ddr3/4gb/1333mhz X2 intel i5 2400 sapphire hd 7950
-
- 0 תגובות
- 689 צפיות
-
-
אני משחק דרך STEAM ושאני בא לשחק ולוחץ LOAD GAME הוא אומר לי שאין לי שמירות והכל ריק. אני בודק בתיקיה של ה-SAVE ב-STEAM ושם היא מלאה,עשיתי ריסט למחשב וגם זה לא עוזר.
-
- 0 תגובות
- 586 צפיות
-
-
שלום חברים עוד מונטאג' שלי מקווה שתהנו ואם אהבתם אתם מוזמנים להרשם אוהב אותכם
-
- 0 תגובות
- 4.5k צפיות
-
-
אימה פסיכולוגית בחנות ה-GOG וכותר פלטפורמה מהיר ומאתגר במיוחד בחנות ה-Epic Store מצפים לכם, ואתם צריכים להזדרז לכתבה
-
- 0 תגובות
- 813 צפיות
- 1 follower
-
-
משחק מעולה, אבל משום מה לא יוצא דם מנאצים פגועים(לצערי הנאצים גם לא מתפרקים לחתיכות).יש איזה מוד מוצלח "שעוקף" את הצנזורה שנכפתה עלינו?
-
- 0 תגובות
- 957 צפיות
-
-
די נהנתי מ-supcom וההרחבה יצאה כבר לפני זמן מה! http://www.gamespot.com/pc/strategy/supremecommanderforgedalliance/index.html?tag=tabs;summary למישהו כבר יצא לשחק? אני אשמח לשמוע ביקורות.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
לינק להורדה שלום מאזינים ומאזינות! אנו שמחים להודיע כי פרק מס' 32 בעלילות הפאנבויז עלה לאוויר. מה הענינים, גברים! יש לנו פרק חדש בשבילכם והוא מלא הפתעות: יוגי צריך ויטמינים, ינאי כבר על ריטלין ולוני מוקף ארגזים… (כמו שאומרים – “אם ההר לא בא למוחמד – אז מוחמד צריך לעבור דירה..”) איפה היינו? אה כן, יש לנו פרק שווה בשבילכם היום: יוגי חוזר לעבר עם מכונת (הפופקורן) הזמן הקטנה שלו וחווה מחדש את Saint Row 2. יש לנו סקירת מאזין על קרייסיס 2. המון חדשות חמות וטריות (MW3, Dead Island, Assasin’s Creed Revelations ועוד…) וידאו השבוע (ביוני למדי), פינת הפליקצ’ארט, שאלה שבועית חדשה והמון שאלות מאזינים (חלקן מו…
-
- 0 תגובות
- 693 צפיות
-
-
איפה מגדירים רמת קושי וכמה תנועה יש וכו'. תודה.
-
- 0 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ניחושים נאיביים או סודות עסקיים עסיסיים שנחשפים מוקדם מהמיועד? רשימת משחקי העתיד של פלטפורמת GeForce NOW יוצרת הדים ברשתלכתבה
-
- 0 תגובות
- 576 צפיות
- 1 follower
-
-
הבעיה שלי היא כזאות: הגעתי למסימה האחרונה (אני חושב) אחרי שניטרלתי את הפצצה במערה הזאות המשחק פשוט... לא יודע איך להסביר את זה, המשחק לא מגיב אבל כשאני נכנס למנהל המסימות הוא מראה לי שהוא פועל בסדר. איך שאני מנטרל את הפצצה זה מה שאני רואה : [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 548 צפיות
-
-
משחק הנהיגה המגה שאפתני של Slightly Mad Studios מחליט לוותר על תקופת החגים העמוסה והתחרותית, לוקח לעצמו עוד מספר חודשים לטובת ליטושים ושיפורים – ויושק בתחילת השנה הבאה לכתבה: http://hwzone.co.il/project-cars-%d7%9e%d7%9b%d7%aa%d7%91-%d7%94%d7%90%d7%94%d7%91%d7%94-%d7%9c%d7%a2%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9e%d7%99%d7%a8%d7%95%d7%a6%d7%99-%d7%94%d7%9e%d7%9b%d7%95%d7%a0%d7%99%d7%95%d7%aa-%d7%99%d7%92/
-
- 0 תגובות
- 959 צפיות
-