עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

משחקי מחשב

פורום בנושא משחקי מחשב

1. Started by idanmal,

יש בנמצא שותפים זקנים כמוני(43) לBF2042?

2. Started by Nahum2,

AMD Athlon 64 (3200+) VENICE - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL - קירור מצויין למעבד לא תודה 974.30 ש"ח 1 DFI Infinity nF4 Ultra (Nforce 4 ultra) - 939 - ATX 597.92 ש"ח 2 512MB TwinMos DDR PC3200/400 (TMD7608F8E50I) original C2.5 - קירור נחושת לזיכרונות - פריים קו לא תודה 556.20 ש"ח 1 WD 160GB-8MB JS - 7200RPM S-ATA II - קירור לדיסק הקשיח לא תודה 501.33 ש"ח 1 LG DVD-RW GSA4167 x16 DUAL LAYER (black) - bulk 282.13 ש"ח 1 Gigabyte - PX6800 GS 256mb DDR3 - PCX - Retail 1,196.52 ש"ח 1 Coolermaster Centurion 532 + 380W psu 502.84 ש"ח 1 התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 172.89 ש"ח \ / | מגיע אלי מחר אני מחפש משחק שימתח את הביצועים עד הסוף(חשוב מאד) משחק ט…

• 23 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by DF30,

אז ככה... Max Payne פעל נפלא על מערכת מבוססת P3-600EB עם 384Mhz זיכרון SDRAM וכרטיס Matrox G-400 Max. (Win Xp Pro) סיימתי וניסיתי להתקין גם על מחשב נוסף וחזק הרבה יותר: AMD Xp 1800 Hercules Radeon 8500le 256m - DDR 3000 לוח - Epox (winXP Pro) המשחק עולה, אבל כשאני מעלה את השלב הראשון שלו, הוא מתחיל לטעון ופתאום - נעלם! ואני חוזר לוינדווס.... ניסיתי דרייברים חדשים לכרטיס, Patch למשחק....כלום... מה לעשות? מה זה יכול להיות? :lsvader: איפה לחפש את הבעייה? נראה לי שזה קשור להגשרות של winXP, אבל זו רק תחושת בטן..... :s05: :s05: :s05:

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by e-r-a-n,

ניגש ישר לעניין באתי לשחק אתמול בערב במשחק, קודם כל המערכת שלי היא epox 8k3a+ , amd 1600+, crucial 256mb 2100, ti4600, 41.09 , win2k, dx8.1, via 4in1 אני מפעיל את המשחק בלי שום סינונים מסויימים או AA וכו' - הכל מכובה. על רזולוציה של 1152x864 המשחק מקרטע לי, Fraps מראה כ 20פריימים. לא הבנתי מה הולך פה, אז החלטתי להוריד רזולוציה ל 1024x768, אבל עדיין ממש אותה כמות פריימים לשניה, 20. על 800x600, גם כן, כאילו משהו אחר פה מפריע, ולא שהכרטיס לא סוחב או משהו כזה.. יש למישהו פתרון? כי זה רץ באותה צורה על כל רזולוציה אפשרית..

• 15 תגובות
    • 1.6k צפיות
  5. מולטיפלייר אבל לא באינטרנט...זה אפשרי? יענו כמו פיפא כזה שמחברים שלט או מקלדת נוספת ומשחקים ביחד בקמפיין?

• 2 תגובות
    • 686 צפיות
  6. Started by Selinko,

שלום לכולם! יש לי בעיה עם הסיידוונדר של מייקרוסופט באן ביי איי 2003....משום מה הסטיק נעלם ממש כשמתחילים לשחק או אפילו לפני זה...הפא'ץ של המשחק אמור לפתור את הבעיה אך כשאני מנסה להוריד אותו לא ממש רואים תהליך של הורדת קובץ אלא אחרי זמן מה הוא פשוט כותב לי פא'ץ אינסטולד...וזה לא עזר לפתרון הבעיה ככה ש....לא יודע יש לך מערכת הפעלה ווינדוס אקס פי הוום אדישן ואם עוד מישהו נתקל בבעיה יהיה נחמד מצידו לעזור לי תודה ויום טוב!

• 3 תגובות
    • 740 צפיות
  7. Started by CheeseBud,

היי חבר'ה, ארגנו ביחד עם ASrock, הספונסרים החדשים שלנו, הנחות מיוחדות על לוחות אם עבור כל מי שעשה לנו לייק בפייסבוק. הנה הכתובת - תעשו לייק ויש שם פוסט מפורט לגבי איך משיגים את ההנחה! http://www.facebook.com/NOM.ESET ושוב, תודה ל-ASrock יוסי.

• 1 תגובה
    • 995 צפיות
  8. Started by idofr,

הי שלום לכולם, רבה הגורל וחברה שלי כרגע בארה"ב לתקופה מאוד ארוכה. עכשיו סקייפ והכל זה מגניב אבל צריך גם להיות יצירתיים ולעשות דברים ביחד, אחד הדברים שחשבתי עליו הוא לשחק משחקי רשת ביחד. לזה חשבתי על 2 משחקים, הראשון אסטרטגיה - Warcraft3, לי יש עותק מקורי והיא יכולה לקנות אותו בזול וזה יכול להיות מגניב השני אני רוצה משחק יריות First person shooting, צריך להיות משהו קליל (הלפטופ שלי יחסית חזק אבל שלה לא משהו) ושאני יכול לבחור לשחק איתה ואם אני רוצה אז גם רק איתה (אבל שתיהיה גם את האפשרות לשחק מול אחרים) אני אשמח להמלצות בנושא, חשבתי על American Army אבל מכיוון שלא שיחקתי בו מאז הראשון יצא אני לא ממש יודע\זוכר איך הוא מתנהל ברשת. עריכה --- שחכתי משהוא חשוב (!!) היא עם מק, אז…

• 11 תגובות
    • 3.5k צפיות
  9. Started by yotam360,

אני רוצה לקנות משחק טיסה חדש ושיהיה משהו בסגנון "כוכב כחול". שיהיה מציאותי עם פיזיקה טובה ועם מטוסים חדישים כמו F-16 וראפטור... אז איזה משחק אתם ממליצים???? ומה אתם אומרים על המשחק הזה http://www.gamespot.com/pc/sim/falcon4alliedforce/index.html ??

• 4 תגובות
    • 874 צפיות
  10. Started by tombraider2003,

מי רוצה לשחק ג'נרלס ברשת???

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by FreePwR,

שלום לכולם, אני שמח לבשר שקבוצת PwR הופכת באופן רשמי ל - Multi Gaming ! אני שמח לבשר על הקמת קבוצת PwR ב- TF מי שלא מכיר את הקיצור מדובר ב- Team fortress . יש מגעים מאוד מתקדמים למשחקים נוספים שככל הנראה יצטרפו לשורותינו מאוד בקרוב. כל הצעדים האלו באים במטרה להפוך את הקבוצה לקבוצת גיימינג משמעותית בישראל. יובל.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by אלון פ,

אני חייב להזהיר אותכם, יש עכשיו כול מני אנשים שפורצים לסטים. הם שולחים הודעה כזאת: join the tornament (סליחה על השגיאות כתיב הנוראיות שלי) ואז הוא נותן קישור [glow=red,2,300]אל תיכנסו לקישור הזה[/glow] זה קישור לדף שנראה בדיוק כמו הcommunity בסטים, ואז מה שקורה לרוב האנשים זה שהם כאילו מתחברים לסטים, אבל הדף הזה בעצם שולח את השם משתמש והסיסמה שהקלדת לאנשים, ואז הם פשוט לוקחים לך את המשתמש. ואל תגידו שזה לא אמיתי, אני מכיר אישית משהוא שזה קרה לו והוא הצליח רק במזל לשלוח מכתב לסטים שישלחו לו סיסמה וID חדש למייל. אז, תנסו גם אתם להזהיר כמה שיותר אנשים על זה.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Adrox,

Look i installed the game and when i join the game i dont have sinbgelplayer and multiplayer if u know what the problem help me to fix it guys its full version not demo

• 5 תגובות
    • 894 צפיות
  14. Started by alexrta,

אני לא יכול לשחק סינגל פלייר איך שהוא מסיים את הלואדינג הוא פשוט יוצא מהמשחק אבל זה לא בכל המשימות של הסינגל יש משימה אחד שכן עובדת כן ועוד דבר במולטיפלייר אין שום בעייה הכל עובד כמו שצריך דרך אגב בדמו הבעייה חוזרת על עצמה תודה מראש לכל העוזרים

• 4 תגובות
    • 919 צפיות
  15. can you give me pleas link to download the PATCH 1.12 for BF2? :s05:

• 11 תגובות
    • 930 צפיות
  16. Started by ETB,

אני תקוע בשלב השני עם הפקינק ליזרים בחצר. אני אמור איך שהוא לנטרל את החרא הזה. איך?????

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  17. יש לי מחשב חדש בן שבוע , זה המפרט: AMD 3800+X2 GAINWARD 7900 GT 256MB TWINMOSS 2X1GB ASUS A8N-E ACE 580W MAXTOR MAXLINE 3 250GB הצלחתי לשחק פעם או פעמיים ספלינטר סל אפילו על הגרפיקה הגבוהה ביותר, אבל משום מה ניסיתי שוב במשך כמה פעמים אחר כך והמחשב נתקע כבר במסך הפתיחה. לא שיניתי שום הגדרות במחשב. מה שכן משום מה המשחק כותב שחסר לי את הדבר הבא (שאין לי מושג מה הוא) POWER OF TWO TENDER TARGET SUPPOT. WTF זה??? יש למישהו מושג אם זה באג במשחק או משהו? או שמשהו אצלי לא בסדר...? תודה!

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by The Grey Matter,

תמונות ראשונות מתוך Half Life 2.. ואם זה נכון זה נראה מדהים! (למרות איכות הסריקה הנמוכה) לעמוד (בגרמנית)

• 32 תגובות
    • 3.9k צפיות
  19. Started by nadav1379,

קניתי דיסק של HL2 לפני הרבה זמן התקנתי את המשחקים CSS ו HL2 שיחקתי והכל היה טוב אחרי כמה זמן מחקתי את הSTEAM ועכשיו אני רוצה להתקין אחרי שנה שזה לא הותקן יש לי את השם משתמש והסיסמה ואת כל הפרטים אבל שאני נכנס לSTEAM ואני צריך להגיע לקטע אני צריך להוריד את המשחקים הם לא מופיעים לי ב MY GAME שאני נכנס לחוצץ TOOLS יש לי שם 4 משחקים שאני יכול להוריד אבל את HL2 ואת CSS אין לי איך אני מחזיר את המשחקים למצב ההתחלה שאני יוכל לעשות להם INSTALL GAME ? נ.ב בחוצץ MY GAME יש לי שורהINSTALLED ויש של את CS ו CSS אבל בSTATUS רשום לידם pre-load complete

• 2 תגובות
    • 856 צפיות
  20. אפילו האינרנט לא העלה פתרון, וגם לא התמיכה הטכנית של EA לאף אחד מהשואלים והמתעניינים. הבעייה היא בהפעלת המשחק lord of the rings: battle for middle earth 1... יש לי את 2 ואת ההרחבה שלו, שניהם עובדים מצויין ללא כל בעייה. אבל הראשון עושה לי בלאגן ותסכול רב. כשאני מפעיל את המשחק עולה מסך ספלאש עם הלוגו של המשחק, סבבה, מחכים, עוברים בערך 30 שניות ופתאום אני מקבל את הארור הזה The thread tried to read or write data that is misaligned on hardware that does not provide alignment אגב. -ניסתי לעדכן המשחק לגרסתו האחרונה 1.3, לא עבד לא בגרסה זו ולא בגרסאות שלפניה. -ניסיתי להכנס לregedit ולמחוק משם כל הקשור למשחק, לא עזר -ניסיתי להתקין מחדש מספר פעמים... :\\\\\. לא יודע מה לעשות. בהחלט…

• 28 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by EchoChannel,

שלום לכל הגיימרים זה הסרטון הראשון שלנו מקווה תיהנו אשמח לביקורת בונה תודה לכולם

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  22. http://www.worldinconflict.com/main/index.html משחק אסטרטגיה מודרני. נראה משחק טוב!!

• 2 תגובות
    • 845 צפיות
  23. שלום לכולם לאחרונה נתקפתי בנוסטלגיה לFALLOUT 3 אז התקנתי אותו (גרסאת ה GOTY) כולל ההרחבות התחלתי משחק, שמרתי אותו ויצאתי. הלכתי לתקית השמירות שהוא יצר והעתקתי אליה את כל השמירות הישנות שלי כדי להמשיך לשחק מאיפה שעצרתי. אני טוען את אחד המשחקים הכי אחרונים ואני רואה שאין עלי בגדים וכל הרובים החזקים שלי נעלמו. הלכתי גם לבית שלי לוודא שאולי לא השארתי את הדברים בלוקר וגם שם אין שום דבר מיוחד ואני בפירוש זוכר שהייתי משאיר בבית מלא חליפות ורובים יקרים כדי לתקן דבר שני אני גם זוכר שכבר שיחקתי בחלק מהמשימות של POINT LOOKOUT ונראה לי אפילו שסיימתי אותם (אני זוכר שיש מתקפה כזאת על הבית הענק הזה ושצריך להדוף את כל הברברים. ושיש כזה יער מלא בובות לא אמיתיות בגלל שכאילו הדמות תחת הזיות…

• 0 תגובות
    • 746 צפיות
  24. שלום לכולם, למי שזוכר את המשחק RC Racers Deluxe [לפני 7 שנים היה להיט] - זה משחק מכוניות-שלט שאפשר לשחק 1 על 1 עם חבר - להלחם, או כדורגל. ממש חמוד. הבעיה שהוא מיושן, אני מחפש משחק המבוסס על אותו סגנון, אך חדש, אם קיים כמובן. תודה, אורן.

• 0 תגובות
    • 464 צפיות
  25. Started by kobt,

אני קונה 9600XT 256 MB AGP ואני רוצה לדעת איך הוא אם משחקים??? איך הוא אם משחקים חדשים וכבדים??? יש לי 512 DDR ומעבד 1.6 ואני יודע שהמעבד הורס אבל זה ממש ישפיע?? אני מת לשחק NFS MW בצורה חלקה ויפה כי עכשיו יש לי GFORCE4MX וזה פועל לאט איתו.. איך הוא יפעל איתו??מדיום בערך ?? יש מצב לתמונה איך יראו אצלי אם הכרטיס??וזה יעבוד חלק על אפקטים עד הסוף?? אני גם רוצה לדעת איך הוא אם המשחקים הבאים: FAR CRY FEAR HITMAN4 PATH OF NEO ובמיוחד אני צריך דיעה על איך MW יפעל עליו!!

• 5 תגובות
    • 613 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.